Foto ter illustratie, scene uit de dystopische film © Children of Men

Europa wordt nu geconfronteerd met de mogelijkheid van “sociale onrust” als het continent dit jaar wordt getroffen door een koude winter, zo heeft het hoofd van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) gewaarschuwd, bericht Breitbart.com.

“Sociale onrust” is nu zeer wel mogelijk in Europa deze winter vanwege de slechte energie- en economische situatie van het continent. Het hoofd van het IMF waarschuwde woensdag dat een koude winter het continent over de rand zou kunnen duwen.

Het is slechts de laatste van vele waarschuwingen dat het continent nu geconfronteerd wordt met maatschappelijke instabiliteit, waarbij commentatoren in Engeland, Frankrijk en Duitsland allemaal de vrees hebben uitgesproken dat het publiek zijn geduld kan verliezen als het de komende maanden zijn huis niet kan verwarmen.

Volgens een bericht van Reuters heeft Kristalina Georgieva, de directrice van het IMF, nu soortgelijke angsten geuit, waarbij de economische deskundige waarschuwt dat de huidige situatie al “verschrikkelijk” is.

“Er is zeker angst voor een recessie in sommige landen, of zelfs als het geen recessie is, dat het deze winter als een recessie zou aanvoelen,” zei de economische deskundige.

“En als moeder natuur besluit niet mee te werken en de winter echt streng is, kan dat leiden tot sociale onrust”, waarschuwde ze.

De Bulgaarse econome merkte op dat het nu aan de Europese Centrale Bank (ECB) is om de gevolgen in goede banen te leiden, nu de Europese Unie actie moet ondernemen om de welig tierende inflatie te bestrijden en tegelijkertijd “de noodzaak om de economie draaiende te houden” voor ogen moet houden.

  Na de valse bewering dat hij zijn eigen infrastructuur niet opblaast, blijft Poetin liegen

De IMF-leidinggevende is de laatste van vele ambtenaren die waarschuwen dat Europa momenteel een barre winter tegemoet gaat, die gevuld zou kunnen zijn met instabiliteit en sociale onrust als het grote publiek in de steek wordt gelaten door energie- en economische problemen als gevolg van het klimaatbeleid en de oorlog in Oekraïne.

Zo heeft de Franse president Emmanuel Macron zijn bevolking nu herhaaldelijk opgeroepen kalm en coöperatief te blijven nu het land wat hij noemt het “einde van de overvloed” nadert, waarbij het staatshoofd benadrukt hoe belangrijk het is dat de burgers meegaand blijven terwijl hij zijn verschillende groene en sociale agenda’s blijft doordrukken.

De autoriteiten in Duitsland hebben een veel strijdvaardiger aanpak gekozen, waarbij een ambtenaar delen van de bevolking die zich willen verzetten tegen de extreem slechte besluitvorming van de Duitse regering uitmaakte voor “staatsvijanden”, terwijl anderen waarschuwden dat elementen van Duits rechts de anti-regeringsprotesten zullen kapen om hun eigen snode doelen te bereiken, zoals het behalen van succes bij de verkiezingen.

In het bijzonder klaagde een hoge ambtenaar die belast is met de handhaving van de integriteit van de moderne Duitse democratie dat rechts steeds beter ingaat op de zorgen van gewone burgers, iets wat volgens hem blijkbaar een slechte zaak is binnen een functionerende democratie.

Ondertussen heeft het hoofd van een grote vakbond in het Verenigd Koninkrijk gezegd dat het sentiment in het land nu vergelijkbaar is met het sentiment tijdens de poll tax-rellen, die begin jaren negentig plaatsvonden als reactie op een heffing van toenmalig premier Margaret Thatcher.

  "Hiermee kun je chirurgisch nauwkeurige aanvallen uitvoeren": de westerse pers vergeleek de Lancet UAV met de Amerikaanse Switchblade-600

“Ik denk eigenlijk dat er een moment is waarop mensen weer precies hetzelfde zouden kunnen doen”, zei vakbondshoofd Sharon Graham van Unite, waarbij ze benadrukte dat ze er niet aan twijfelde dat de spanningen minstens zo erg waren als toen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Uitgelekt “plan” – Elite wil binnenlandse opstanden (Encore)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSchokkend document: Hoe de VS de oorlog en energiecrisis in Europa plande
Volgend artikelOekraïne-conflict, energiecrisis en “koloniaal” Westen: Poetins laatste persconferentie (+Video ENG ondertiteling)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. ‘Sociale onrust mogelijk’?!
  Wat denken ze wel?
  Als ze zo graag de gebroeders De Witt achterna willen moeten ze vooral op deze manier doorgaan!

  • hear hear, de daders hiervan en de bewust meelopers alle,

   they declared war on us first, I hope all those get that, what they asked for, personally, no mercy for those.

   peace.

 2. Het is werkelijk tijd dat er een echte opstand plaats vind. Tot nu toe wacht iedereen af tot iemand anders het initiatief neemt, maar de woede en frustratie hebben nu waarschijnlijk het vat tot overlopen gebracht. De politici doen alsof het allemaal een act van God gewezen is, maar de waarheid is dat zij, en alleen zij verantwoordelijk zijn. Het zijn allemaal zonder uitzondering zelfverliefde psychopaten die het verdienen opgeknoopt te worden.

 3. “Medewerking” zegt het al:
  1. ‘mede’ = (minimaal twee kanten doen mee).
  2. ‘werking’ = werken dus samen mee en is daarom nooit eenzijdig.

  De (r) overheden veroorzaken deze situatie bewust, om hun demonisch gedreven duivelse plannen door te voeren.
  Wat vele wakkeren hierbij vaak vergeten is, dat het WEF/NWO hier al decennia lang mee bezig is. Laat ik beginnen bij Pearl Harbor, 9/11 als inside job. De zgn hiax van global warming/climat change; CI2, N2 en geloof mij, ik heb een hele waslijst staan.

  De WEF-trein dondert ongestoord voort en alle opositie, ook die nog komen zal, is allang ingecalculeerd.

  • Democratie was al dood en begraven toen de Treaty van Barcelona werd getekend; kreeg nog een extra trap na toen Rutte aan de macht kwam; nog een dreun toen de euro tegen de zin van de bevolking door werd geramd, en toen rutte an de macht bleef en voor regeer akkoorden zorgde, die de hele Tweede Kamer als snotneuzen buiten spel zette.

   Nederland bestaat niet meer; democratie in NL? Een belediging voor het woord.

   NL terug: Eerst dan die landverraders afrekenen; uit euro, uit EU, uit Nato, uit UN, uit WHO, Oranje eruit.
   Ander politiek systeem; zaken kabinet, tweede kamer voor voorlichting, beslissingen: via maandelijkse electronische referenda.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in