Het Westerse establishment op het gebied van buitenlands beleid, a.k.a. de Blob, is als de dronkaard die onder een straatlantaarn naar zijn autosleutels zoekt. Hij weet dat hij ze daar niet heeft laten vallen, maar hij kan daar zien. Bij het identificeren van bedreigingen voor het Westen en zijn vitale belangen kan de Blob alleen die bedreigingen zien die zich voordoen op een oost-west-as, d.w.z. China en Rusland. Maar het dodelijke gevaar voor de VS, Europa en de rest van het noordelijk halfrond komt uit het Zuiden. Voor dat gevaar is de Blob blind.

Wat is dat gevaar? Massa-immigratie uit plaatsen met disfunctionele culturen. Ondanks de “multiculturele” onzin zijn er maar twee culturen succesvol gebleken, de Westerse en de Chinese. Daarom worden Chinese immigranten snel succesvolle middenklasse burgers in Westerse landen. Mensen die over de zuidelijke grenzen van Europa en Amerika stromen, komen van plaatsen waar niets werkt. De oorzaak van hun mislukking is in wezen cultureel. Klimaatverandering, verschuivingen in wereldhandelspatronen, socialistische regeringen die de lokale economie vernietigen, enz. zijn allemaal factoren. Maar functionele culturen kunnen met deze problemen omgaan. Zuid-Amerikaanse, Afrikaanse en islamitische culturen kunnen dat niet, schrijft William S. Lind.

Dus vluchten hun mensen, op zoek naar een plek waar het wel werkt. Maar ze nemen de cultuur die ze ontvluchten met zich mee, want dat is alles wat ze kennen. Overal waar ze zich in groten getale vestigen, volgen criminaliteit, oneerlijk zakendoen, veronachtzaming van burgerplichten en algemeen verval. Wat ons land was, wordt langzaam het hunne.

De Blob kan niets van dit alles waarnemen, deels vanwege hun cultureel marxisme, deels omdat ze alleen bedreigingen van andere staten herkennen en vooral omdat een oost-west oriëntatie op de bedreigingen van Rusland en China het geld doet stromen. Grenzen verdedigen vereist geen biljoen dollar kostende gevechtsvliegtuigen (zoals de vliegende piano die de F-35 is). Het biedt geen luizenbaantjes voor bureaucraten van de buitenlandse dienst. Het genereert geen nutteloze conferenties waar denktank “experts” hun bestaan kunnen rechtvaardigen tegenover hun donateurs. Dus laat het politieke establishment hier en in Europa het kattenluikje open en miljoenen dieren dringen onze huiskamers binnen.

  Subway verwijdert ham en spek uit bijna 200 winkels en biedt alleen halal vlees aan na “krachtig geformuleerd verzoek” van moslims

De oost-west fixatie van de Blob vertegenwoordigt het hoogste niveau van fouten in het buitenlands beleid, een verkeerde oriëntatie op het grote strategische niveau. We hebben de gevolgen van zo’n fout eerder gezien, in 1914. De drie christelijke, conservatieve monarchieën van Rusland, Duitsland en Oostenrijk-Hongarije richtten zich allemaal op elkaar als de belangrijkste bedreiging. De echte bedreiging was de seculiere democratie. Als ze zich daartegen hadden verenigd, waren ze nu misschien nog steeds onder ons. In plaats daarvan vernietigden ze elkaar en de slechtste president ooit van Amerika, Woodrow Wilson, en een man genaamd Lenin die in een café in Zürich zat, waren de overwinnaars. Dat is de omvang van de catastrofe die een verkeerde oriëntatie op het grote strategische niveau kan veroorzaken.

Zoals Lenin vroeg, wat moeten we doen? Er is een antwoord in opkomst in Europa: remigratie. Hoewel zowel Europa als de VS te maken hebben met massale invasies van immigranten, zijn hun problemen niet identiek. De meeste mensen die over de Rio Grande zwemmen zijn christen. Degenen uit Venezuela behoorden in veel gevallen tot de middenklasse totdat het socialisme de economie van hun land vernietigde. Ze komen sneller dan wij ze kunnen accultureren, maar met tijd en een sterke beperking van de stroom kunnen de meesten Amerikaan worden.

De moslims die over de Middellandse Zee Europa binnenstromen zijn een heel andere zaak. Zij zullen zich nooit aanpassen. Hun religie verbiedt het. Wanneer in Groot-Brittannië paraderende moslims spandoeken dragen met de tekst “Islam: Our Religion Today, Your Religion Tomorrow”, suggereren ze niet dat de Britten een keuze zullen hebben.

  Is er een uitweg?

Europese conservatieven stellen het enige antwoord voor dat de Europese beschaving in stand kan houden: remigratie. Opnieuw immigreren betekent ze terugsturen.

Dit is hoe het zou kunnen werken. Zodra een illegale vreemdeling aankomt op een Europese kust, wordt hij of zij aan boord van een schip gezet. Containerschepen met kale woonverblijven gemaakt van zeecontainers kunnen veel mensen bevatten. Als het schip of de schepen vol zijn, brengen ze de would-be indringers terug naar een niet-Europese kust. In het ideale geval is dat de kust vanwaar ze naar Europa zijn gevaren en is het land daar bereid hen op te nemen. Als dat niet het geval is, hebben de Europese marines plotseling een missie. Ze maken een amfibische landing, dumpen de illegalen aan land en vertrekken. De boodschap zal snel duidelijk worden: als je Europa haalt, zal je verblijf in uren worden gemeten. In het licht van die realiteit zou de stroom over de Middellandse Zee opdrogen.

Is Europa hiertoe in staat? Fysiek, ja. Politiek gezien, nog niet. Maar het echte rechts van Europa is aan het opkomen, en invasies vanuit het globale zuiden geven hen de wind in de zeilen. Wat vandaag onmogelijk lijkt, zal morgen routine zijn.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

De geplande Afrikanisering van de EU – Er wordt een nieuwe samenleving opgebouwdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraël plant lange oorlog en verdrijving van mensen uit Gaza
Volgend artikelNiet in staat het Palestijnse verzet te verslaan, intensiveert Israëlisch regime het doden en martelen van kinderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

18 REACTIES

 1. HOOOOOOOOOOO wat zou ik je graag gelijk geven, hopen dat het zo is en zo zal zijn.
  MAAR HET ZAL NOOIT ZO ZIJN EN WORDEN!!!!!!
  de overrompeling, de steun die ze krijgen maakt het onmogelijk.
  ze zijn er, ze blijven hier en breiden zich massaal uit, zei het met aantal, politiek gevestigd, indringing en bezetting van politiediensten en leger, wie of wat gaat ze nog iets doen, het kleine aantal realistische mensen zoals hier en ik, neen, dat lukt niet meer.
  Die worden de komende jaren de kop ingedrukt, door de indringers zelf en de autoriteiten die hun ongelijk niet kunnen toegeven.
  De overgrote meerderheid laat maar begaan en zal het verder laten gebeuren, uit gemakzucht, lafheid, onderwerping. Sukkels met hun globalisme en verdraagzaamheid.
  IK HOOP DAT JE GELIJK KRIJGT, MAAR DENK HET NIET.

  • Hoofdzakelijk ‘op afroep inzetbare en strijdbare’ jonge mannen.
   Nederland is vanuit de VN documenten (uit1992) genoodzaakt om zo’n 10 miljoen immigranten onder te brengen.
   – hoogopgeleide mensen….
   – om de vergrijzing tegen te gaan….
   – om het gat op de arbeidsmarkt aan te zuiveren…
   Heb je het met mensen over het Kalergi-plan of een omvolkingsprogramma voor Europa dan wordt je raar aangekeken en met spot en hoon overladen.
   De mensen hebben geen idee wat ons overkomt. Totdat……

 2. Ik gaf al eerder aan dat een club als Share best goede doelen had (of heeft) en intelligente analyses, en ja het is geen sekte waar iedereen het met iedereen doet, integendeel, maar dat is wel het enige ruimere gevolg. Het was fijn geweest als de mensen de weerstanden beter begrepen die ik spontaan ondervond mezelf te zijn, in plaats van de massa opportunisten. Maar er is wel voor gewaarschuwd. Hetzelfde gebeurde met de theosofie, toen Annie Besant in India naar onafhankelijkheid begon te streven voor dat land, en veel meer Indiërs geïnteresseerd raakten, ook in de strekking van hun eigen oude cultuur die zo gered werd.
  De vrouw van wijlen Benjamin Creme schreef een stukje over Annie Besant. Haar eerste boek, van Besant, in Engeland kwam in handen van de meester, toen ze geïntroduceerd werd in de theosofie, en hij zei dat hij het niet gelezen had maar aan de buitenkant direct de inhoud van de perfide aura voelde. Het boek ging over anticonceptie.
  Deze zaken mogen tot het rijk van fabelen en fantasieën gerekend worden bij de pragmatische Nederlander, ze zijn van essentieel belang om te weten. Want uit onze eigen taboes ontstaat de kortzichtigheid die al onze relaties doorzeeft en het opportunisme daarin bepaalt waaraan je afgemeten bent als individu, waar de allochtonen zo om lachen. Het kortetermijndenken is de oorzaak.

  • De eerste keer toen ik ouwe lul genoemd werd was toen ik niet wilde neuken toen ik 14 was.
   Maar nu dienen tal van mensen zich aan als discipel, met allemaal dezelfde interesse. Mijn antwoord: ga heen, ik ken u niet.

 3. Het is duidelijk : De VN plant en massale vervangings-migratie [ Agenda 21 en 2030 ].
  Middel : verplichte massa rassen-vermenging. Doel : “de nieuwe mens” : gelijk-geschakeld,
  seculier, dom, dus : arm, geknecht en goedkoop. Het “socialistische paradijs” = DE HEL OP AARDE.

  • Remigratie – Wat vandaag onmogelijk lijkt, zal morgen routine zijn

   Zeer goed opinie artikel van William S. Lind maar leunt mijns inziens óók op wensdenken, bijv. hoe krijgt men het voor elkaar om méér dan 54 miljoen moslims uit Europa te deporteren, met elektrische autobussen?

 4. een mooi artikel en grotendeels juist, maar uitzondering bevestigd de regel…als daar zijn duizenden Zwarte Afrikanen zijn Christelijk én leren in sneltempo de taal, ze werken op de vuilkar kuisen de straten én rijden vele stadsbussen, in slachterijen en nogmaals ze zijn echte Jezus volgelingen, ook hun gezangen zijn sterk gelovig… laten we hen niet weg jagen… geef de anderen géén kans om ze aan hun kant te krijgen… vooral de Westerse Afrikaanse gezinnen zetten zich sterk af aan de islam…zéér sterk..de oost-afrikanen tot aan Kenia echter zijn overwegend islamitisch… vanaf daar eerder fanatiek Christus Christelijk… Jezus lijkt een soort religie op zich…ga en zoek het maar op ZE HATEN DE ISLAM…ze willen Jezus, ze herkennen alles in hem tot aan het kruis toe… onderzoek het maar het is onze 5e Colonne…(militair gesproken)…

 5. Als de kermis in het westen sluit omdat we financieel imploderen, zullen vele gelukszoekers weer vertrekken. Centraal staat mijns inziens dat we (allochtoon en autochtoon) heel helder moeten houden dat WIJ een gemeenschappelijke vijand hebben die ons allemaal in een hel op aarde laat leven. De landen waar mensen uit vluchten zijn een hel omdat de elites dat zo hebben georganiseerd. Alles is één groot opgezet plan en WIJ (de mensheid) kunnen de satanisten alleen stoppen door samen te zien dat we met zijn allen door één klein clubje psychopaten worden verdeeld en gek/bang worden gemaakt. Alleen liefde voor elkaar kan eenheid creëren en alleen in eenheid kunnen we de satanisten vernietigen.

  • Let God sort them out december 4, 2023 Bij 14:06

   “Als de kermis in het westen sluit omdat we financieel imploderen, zullen vele gelukszoekers weer vertrekken”.

   Hoe kom je op dit idee, het is meer en meer wensdenken LGSTO, ze trappen je voordeur in en verkrachten je vrouw/vriendin en nemen bezit van je huis, ze gaan niet terug naar die shit holes waarvan ze vandaan zijn gekomen, ja ontwikkelde asielparasieten die zullen het aanvoelen wanneer ze moeten vertrekken.

   • Vandaar dat de demissionair WEF-regime zo terughoudend is met het bouwen van sociale huurwoningen met een verzonnen stikstof/CO2 probleem, de huizen komen gewoon leeg doordat de bewoners meestal gevaxxed zijn zullen sterven, door het opdringen van digitaal geld zal de regering uit wat voor soort clowns deze moge zijn zullen ons dwingen om de spuit te nemen, anders….!

    • @Adriaan…

     Ik begrijp je angst en deels kan ik er in meegaan, maar tegelijk is wat je zegt het omgekeerde van mijn wensdenken… nachtmerrie denken. Ik denk dat er een deel rotte appels is, maar het overgrote deel is profiteur en dat zijn geen dappere strijders die zomaar een hele woonwijk overnemen.

     Het worden rare, bizarre en misschien zelfs barre/enge tijden, maar het is niet meer af te wenden. We hebben de elites duizenden jaren hun gang laten gaan, dit is het gevolg en daar moeten we het mee doen. Toch heb ik het gevoel dat de meeste profiteurs NL helemaal niet zo’n prettig land vinden. De Nederlanders zitten in een fuik, maar de profiteurs/gelukszoekers zitten in een vliegenval.

     Onderaan de streep kan alleen rust ons redden. Hoofd koel houden en ingrijpen en organiseren als het nodig wordt. Het is net als een storm die nadert… je kan niks anders doen dan voorbereiden en je schrap zetten. Het wordt een bende, maar ik denk dat de laffe schapen en de profiteurs/gelukszoekers snel het loodje zullen leggen tegen de voorbereide wakkeren. Ik ben voorbereid en ik zit schrap, ik heb de meeste angsten losgelaten en ik ben klaar voor de storm.

     • @Lgsto angst voor de nabije toekomst heb ik niet beste, wel heb ik angst en zorgen voor de kleintjes en de nieuw geborene, vanaf 2009 toen ik begon te reguren op diverse fora hield ik mij met dit onderwerp bezig, er zal niet veel verschil tussen het denken/filosoferen over dit issue wat al zo lang bestaat en de toekomstige realiteit bestaan.

 6. 54 miljoen deporteren !!!!!!!!!!!!!!!
  je moet eens kijken wanneer ze in Brussel of Parijs een straat crimineel willen oppakken, branden gans de stad af, plunderen alles wat ze kunnen, laat staan 54 miljoen mensen, er staat geen huis meer recht buiten het hunne natuurlijk, bepaalde soorten exotisch onkruid krijg je nooit meer weg, integendeel dit onkruid neemt de plaats over van de lokale bewoners.
  Ons kinderen en klein kinderen gaan zich onderwerpen of zelf mogen vertrekken, maar naar waar, ze zitten overal, dat tuig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in