Officiële cijfers van de Britse regering bevestigen dat 1 op de 310 mensen die tegen 31 december 2021 in Engeland een derde dosis van de Covid-19 injectie kregen, helaas binnen 48 dagen overleed, bericht Expose-news.com.

Het Office for National Statistics (ONS) is de grootste onafhankelijke producent van officiële statistieken en het erkende nationale statistische instituut van het Verenigd Koninkrijk.

Op 8 september 2022 publiceerde het ONS een onopgemerkte dataset met de titel “Kenmerken die samenhangen met het risico op overlijden door coronavirus (COVID-19) bij mensen die een boostervaccinatie krijgen, Engeland: januari tot maart 2022”, die hier kan worden gedownload en hier op de ONS-website kan worden geraadpleegd.

Uit tabel 1 van de ONS-dataset blijkt dat tussen januari en maart 2022 62.801 mensen die op 31 december 2021 een derde dosis van de Covid-19-injectie hadden gekregen, helaas zijn overleden.

Bron

Dezelfde dataset onthult dat de gemiddelde tijd tussen het ontvangen van een booster en de persoon die het leven liet 48 dagen / 7 weken was.

Bron

Van de 62.801 sterfgevallen werden er 4.781 beschouwd als Covid-19 sterfgevallen.

Bron

De dataset onthult niet hoe deze cijfers zich verhouden tot de ongevaccineerden, maar een andere dataset, gepubliceerd door het ONS op 6 juli 2022, doet dat wel.

De dataset, die hier kan worden gedownload en hier op de ONS website kan worden geraadpleegd, laat zien dat tussen 1 januari 2022 en 31 mei 2022 9 op de 10 Covid-19 sterfgevallen voor rekening kwamen van de gevaccineerde bevolking, en 91% van die sterfgevallen betrof de drievoudig/viervoudig gevaccineerden.

Bron

Volgens het ONS hadden op 31 december 2021 8.901.895 mannen en 10.671.705 vrouwen een derde dosis van de Covid-19-injectie gekregen. Dat betekent dat op die datum in totaal 19.473.570 mensen de booster hebben ontvangen.

  De wereld zou Amerika's waanzinnige bruut gedrag onbeperkt hebben getolereerd - Toen deden ze de Russische sancties
Bron

Dus gebaseerd op het feit dat 62.801 drievoudig gevaccineerde mensen binnen gemiddeld 48 dagen stierven, komt dit neer op 1 op elke 310 mensen die op 31 december 2021 in Engeland een derde dosis van de Covid-19 injectie kregen, die helaas binnen 7 weken stierven.

Deze cijfers houden geen rekening met andere factoren zoals leeftijd, maar dit is nog steeds een aanzienlijk verschil en is zeer zeker zorgwekkend als we kijken naar de werkelijke sterftecijfers per 100.000 per vaccinatiestatus en leeftijdsgroep.

Die cijfers zijn te vinden in tabel 2 van dezelfde ONS-dataset over sterfgevallen naar vaccinatiestatus.

De volgende twee grafieken tonen de maandelijkse leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers per vaccinatiestatus voor niet-Covid-19 sterfgevallen in Engeland tussen januari en mei 2022 voor elke leeftijdsgroep –

Klik voor groot. Bron
Klik voor groot. Bron

De officiële cijfers bevestigen helaas dat de sterftecijfers per 100.000 het laagst zijn onder de ongevaccineerde bevolking in elke afzonderlijke leeftijdsgroep in Engeland. En uit de gegevens blijkt dat de kloof tussen de ongevaccineerde en de gevaccineerde bevolking wat betreft het sterftecijfer met de maand groter wordt.

Dit zijn leeftijdsgestandaardiseerde cijfers. Er is geen andere conclusie mogelijk voor het feit dat de sterftecijfers per 100.000 het laagst zijn onder ongevaccineerden dan dat de Covid-19 injecties mensen doden.

Dit is helaas de reden waarom 1 op de 310 mensen in Engeland tussen januari en maart 2022 binnen gemiddeld 48 dagen na ontvangst van een derde dosis van de Covid-19 injectie het leven liet.

Het zal mettertijd alleen maar erger worden, aangezien elke persoon die deze trage dodelijke biowapens kreeg, nu VAIDS heeft. En dit verkoudheids- en griepseizoen zal de bovenstaande gegevens vertekenen tot een nog hoger sterftecijfer, schrijft 2ndsmartestguyintheworld.

  Nadat Britse “Storm Shadow” en Franse “SCALP-EG” raketten Rusland hebben aangevallen, “Reactie tegen Londen en Parijs op komst”

Alle VAIDS-patiënten moeten op zijn minst Ivermectine gebruiken, en dagelijks een nutraceuticum innemen dat de spike-eiwitten opruimt, terwijl het zinkionofooractiviteit opwekt en de cellulaire pH-waarde verhoogt, zowel als profylacticum als om te genezen.


Copyright © 2022 vertaling  door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ursula von der Leyen is de vrouw van de directeur van het Covid-vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet lot van Poetin wordt bepaald door het plan van Surovikin: “Ik zal de Oekraïners in de Dnjepr aan stukken snijden en wij zullen Kiev binnenvallen”
Volgend artikelRusland kondigt aan dat 12 nieuwe landen zich willen aansluiten bij BRICS economische alliantie terwijl door de VS gepushte wereldorde afbrokkelt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. De mensen die het niet (willen zien) zullen het vroeg of laat toch zelf onder ogen krijgen. Vooral de mensen die nummer 3 en 4 hebben genomen, zullen zich rot (letterlijk, misschien wel cardiac arrest) schrikken. Die zullen denken dat ze een lopende tijdbom zijn. Tenminste ik hoop dat die bewustwording wel gaat komen bij deze mensen. Dat ze nog orde op zaken kunnen stellen voordat ze de eeuwige jachtvelden ingaan.

  En dan laten ze de volgende booster voorbij gaan, maar nemen ze nog wel even de (nieuwe mRNA) griepprik…. Plop. Dood.

  • Dat volk zou toch ook wel eens wakker moeten worden.
   Net even een rondje winkelcentrum gedaan in mijn dorp maar ik schrik ervan hoeveel mensen er sjokkend en lijkwit / asgrauw rondlopen hier.

 2. Dus VAIDS patiënten horen invermectine voorgeschreven te krijgen.
  HET verboden middel om de nood gen-therapie door de keuring te krijgen.

  Ze maken er een enorme zooi van.

  De WHO spreekt en schrijft volgens mij ook niet meer over een “virus” maar een besmettelijke ziekteverwekker.

  Zeer opvallend, m.i.

  Het tuig dat in 2019 zovelen naar het leven hebben gestaan met “hun vaccin”, waarvan ze wisten wat het heeft gedaan en nog doet, horen verantwoording af te leggen.

  Maar ik vrees dat ze ermee wegkomen.
  Evenals de regeringen die er aan meewerken.

  Deze wereld is vergeven v.d. reptielen, Icke en Baudet hebben volkomen gelijk.
  Zoek in de dikke van Dalen reptiel maar op, dan word het begrijpelijk.

  Mijn sympathie gaat uit naar eenieder die slachtoffer van de grootste vertrouwensschenders van de mensheid zijn geworden.

  En naar de voorvechters die deze vertrouwensschenders aan de tand voelen.

  Ze hebben vertrouwen en wetenschap volledig “onbetrouwbaar” gemaakt.

  Zelfs zoekmachines hebben hun uitleg over bepaalde onderwerpen aangepast.
  Verwerpelijk.

  Ik ervaar het :” als we lang genoeg hetzelfde in dezelfde zinsopbouw zeggen” dan word het waarheid.

  Walgelijk

 3. Ik geef hierbij de redactie een goede raad om niet meer te praten over Covid-19 vaccinaties. Covid-2019 heeft te maken met een totalitair controlesysteem en is de opvolger van Covid-1984 van George Orwell en is onderdeel van ID 2020 vd Bill & Melinda Gates Foundation en de Rockefeller Foundation. Degenen die gediagnosticeerd zijn als Covid-19 patient zijn in werkelijkheid geveld door hergedefinieerde luchtweginfecties of zijn vals positief getest met een criminele neptest om zodoende de ‘gevallen’ kunstmatig hoog te houden. De ‘vaccins’ zijn trouwens gifinjecties en dienen ook als zodanig benoemd te worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in