De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov verklaarde dinsdag dat er minstens een dozijn landen zijn die zich willen aansluiten bij de BRICS-alliantie als verzet tegen de door de VS gesteunde economische wereldorde die aan het afbrokkelen is, bericht Bigleaguepolitics.com.

“De belangstelling voor deze wereldwijde associatie is zeer, zeer groot en blijft groeien. Het zijn niet alleen Algerije, Argentinië en Iran. In feite zijn er meer dan een dozijn van dergelijke landen,” zei de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov dinsdag op een persconferentie in Moskou.

BRICS bestaat momenteel uit Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika, maar zij willen hun macht uitbreiden in een tijd waarin het Amerikaanse imperium wankelt, Europa een enorme recessie doormaakt en de wereld in diepe beroering verkeert. BRICS is in opkomst als een meer stabiele oplossing voor landen die achteruitgang en ondergang niet als de norm willen accepteren.

“Aangezien de aanvragen al officieel worden ingediend, verwachten wij natuurlijk dat de uitwerking van de criteria en beginselen voor de toelating van nieuwe leden tot BRICS niet al te lang zal duren,” aldus Lavrov.

De BRICS-landen boeken indrukwekkende economische resultaten als gevolg van hun alliantie. Volgens de huidige prognoses zal het handelsvolume tussen India en Rusland in de nabije toekomst 30 miljard dollar bedragen. Lavrov verscheen samen met de Indiase minister van Buitenlandse Zaken Subrahmanyam Jaishankar op de persconferentie.

“We bespraken de situatie die zich momenteel ontwikkelt rond de pogingen van onze westerse collega’s om, onder het voorwendsel van de Oekraïense gebeurtenissen, hun dominante rol in wereldzaken te versterken en de democratisering van de internationale betrekkingen niet toe te staan,” zei Lavrov over zijn ontmoeting met Jaishankar.

  De les van het bombarderen van Servië in 1999 wordt in het Westen genegeerd

Reeds eerder hebben we gemeld hoe grote economische machten als Saoedi-Arabië overwegen toe te treden tot de economische BRICS-alliantie:

“Saoedi-Arabië overweegt zich aan te sluiten bij de BRICS-coalitie, bestaande uit Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika, nu zij zich afkeren van de westerse globalistische machten.

China en Rusland proberen Saudi-Arabië en mogelijk ook Iran het hof te maken om hun macht te vergroten. De Saoedi’s zijn van het Westen vervreemd geraakt, vooral nadat Biden het Amerikaanse presidentschap op zich nam en hen doelbewust van zich vervreemdde.

BRICS werkt samen met de Shanghai Cooperation Organization (SCO) om de globalistische wereldorde te ondermijnen die door corrupte westerse machten wordt gepusht.

“De BRICS en de SCO delen één belangrijke ideologische eigenschap: ze zijn beide gericht op multipolariteit, en hun topontmoetingen zijn soms zelfs achter elkaar gehouden,” zei Matthew Neapole, die als specialist internationale zaken werkt voor het Canadese Macdonald-Laurier Instituut, tegen Newsweek.

“De uitnodiging van China aan het Koninkrijk Saoedi-Arabië om toe te treden tot de ‘BRICS’ bevestigt dat het Koninkrijk een belangrijke rol speelt in de opbouw van de nieuwe wereld en een belangrijke en essentiële speler is geworden in de wereldwijde handel en economie,” zei Mohammed al-Hamed, voorzitter van de Saoedische Elite-groep van Riyad, tegen Newsweek. “De Vision 2030 van Saoedi-Arabië gaat in een zelfverzekerd en wereldwijd tempo op alle gebieden en sectoren vooruit.”

Daarnaast opperde BRICS het idee om terug te keren naar een goudstandaard in de hoop de wereldvaluta’s te stabiliseren die worden geteisterd door inflatie na wanbeheer door centrale banken.”

BRICS ziet er met de dag uitnodigender uit voor landen. Het Amerikaanse imperium is ontaard, decadent, moorddadig en uit op zelfvernietiging. BRICS is een reddingsvlot van de Titanic voor regeringen die niet willen kiezen voor nationale zelfmoord.

  De New York Times braakt voorverpakte Oekraïense praatjes uit

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Hoeveel bent u bereid op te offeren om het Westen te helpen een propagandaoorlog tegen Poetin te winnen?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRegering publiceert gruwelijke cijfers over COVID-19 vaccin sterfgevallen: 1 op de 310 mensen stierf binnen 1,5 maand na ontvangst van de COVID-vaccinbooster
Volgend artikelOekraïne is geen aflevering van “Oekraïens GOT TALENT”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. En dáár is de “tegenmacht”.

  Dat USA en EU zich snel mogen realiseren, dat ze met dwang en drang NIETS positiefs zullen bereiken.

  Puik artikel, van BRICS alliantie had ik al een en ander vernomen.
  Dit artikel is mooi beknopt.

 2. Heeft Oekraine zich al gemeld als aspirant lid van BRICS? Grapje.

  Zouden wij de mogelijkheid krijgen een rekening te open bij de/het/een BRICS bank? Ik heb wel trek in een goudgedekte munt.

 3. Is putin nu tegen de nieuwe wereldorde en de great reset of niet?
  Het is mijn niet duidelijk die oorlog komt de great reset wel heel goed uit.
  Alles word duurder en iedereen armer zo dat mensen straks zelf gaan smeken om een social krediet systeem en komt de elite allemaal goed uit zo dat ze eerder dat systeem kunnen invoeren
  Wat denken jullie mensen?

  • lieve hens alles is wat je niet ziet Zelenski is neergezet door de cabal ! wil je een ding vertellen zie naar foto’s van hunter biben en zijn vader joe en zie naar foto’s van de huidige joe bidenen je zal zien dat het verschillende mensen zijn doet het aub ze kuynnen niet winnen het spelletje is voorbij houd moed we komen erwel !

  • Lijkt me duidelijk mr Henk , iedereen die een pris ontvangt is een globalistische held
   Zelensky,van raast, von der leyen etc
   Iedereen die tegen is wordt weggezet als dictator, wappie, fascist, vul het zelf maar in.
   Bricks is duidelijk de groep alliantie als tegenpool van de globetrotters.
   Zij zijn voor een multipolaire wereldregering, terwijl de globies een nieuwe wereld orde
   Nastreven waarin zij de hele wereld strak in het pak willen zetten.
   Dus het ziet ernaar uit dat het een halve reset word ,het westen speelt
   Russische roulette met zijn eigen bestaan. Stelletje eigengereide fools.!

  • Frontnieuws:
   Reactie verwijderd en ban. Als u de mainstream media volgt, vind ik dat best, zolang u hun onzin maar niet in de commentaarsectie gaat papegaaien, wat ik beschouw als opzettelijke vervuiling van de commentaarsectie. Dat zal u een ban opleveren.

  • putin is GEEN wef aanhanger, hij heeft zich jaren lang weten te infiltreren waar naar hij nu handeld, een man die voor zijn volk en geschiedenis op komt!!! Ook zal deze situatie nog voor veel mensen totaal onbegrijpelijk zijn, alles wat er nu aan de hand is, daar moet Putin de “schuld ” van krijgen.. de media is met de overheid de echte vijand en agressor!
   Groet

   • Ik weet niet..ben gaan twijfelen..iemand vertelde me pas dat ook putin een handtekening in davos heeft gezet..
    Dat heel die oorlog een plan was..

  • De nieuwe wereldorde = het Westen.
   het Westen = Kapitalisme.
   Kapitalisme = Failliet !!!
   Alles wordt niet DUURDER !
   kapitalistische valuta, de EURO & de DOLLAR verliest hun waarden !!
   straks is dus 1 EURO of 1 DOLLAR net zoveel waard, als WC papier.
   Niemand wil nog EURO’S of DOLLARS, liever WC papier.
   DUS VERDWIJN UIT HET WESTERSE KAPITALISTISCHE FAILLIETE SYSTEEM !!!!!!!

 4. De EU hulphond van de Verenigde Staten vist behoorlijk achter het net, de Europese Centrale Bank en de Federal Reserve gaan al gekken geld bij drukken wat de inflatie in beide Westerse grootmachten alleen maar doen toenemen, een voorbeeld hierboven over de prijs van eieren is maar een voorbeeld.

  De Europese Unie en de vermaledijde politieagent van de wereld gaan een verschrikkelijke toekomst tegemoet, alles hangt af van de speciale militaire operatie die Rusland voert tegen het failliete nazi rijk Oekraïne, hoe langer deze duurt, hoe slechter het er uit gaat zien voor de beide megalomane grootmachten van het kwaad.

 5. Dat is nou precies waarom de oorlog door het westen is uitgelokt, met de oorlog wordt schaarste gecreëerd, en door die schaarste kan de bevolking gecontroleerd en onder druk worden gezet. Door de energietekorten en hyperinflatie die door de sancties ontstaan zijn hebben ze een reden om een digitale euro (controle) in te voeren. Dat wilden ze al heel lang en nu hebben ze het zover gekregen.

 6. De Amerikanen beseffen zich maar al te goed dat de BRICS het einde zal betekenen van hun (petro)Dollar.
  Nu zullen ze zelf Roebels of Yuan moeten kopen om hun olie en aardgas te kopen. Dat betekent dat het gedaan zal zijn met het gratis bijdrukken van Dollars uit het niets. Al de landen die hun olie wilden verkopen in een andere munt dan de Dollar werden botweg kapotgemaakt (Libië, Irak, Venzuela, ….).
  Wanneer de Saudi’s overstappen naar Brics is het voor de petrodollar “Game over”. Tegen Rusland en China kunnen de Yanks niks beginnen zonder zichzelf te vernietigen.
  Laat ons dus maar beginnen roepen : “Yankee go Home”.

 7. Toen ik een jaar of 8 was en woensdag middag’s naar mijn oma fietste stond op de betonnen omheining van het industrieterrein gelegen aan de Klaprosenweg A’dam Noord om de zoveel meter Yankee go home gekalkt, 66 jaar later is Nederland nog steeds een slaafje van de Verenigde Staten.

  • ja wat is er veel veranderd. kom regelmatig in amsterdam en de russen haat is enorm, tenminste in semi publieke gebouwen en hun personeel. ongelofelijk! van usa haat naar rusland haat heel toevallig in paar jaar groen rara links bewind.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in