Een gepensioneerde arts schrijft dat er “harde bewijzen zijn dat de farmaceutische bedrijven … ons als laboratoriumratten hebben gebruikt om hun gif te testen”. Maar langzaam, heel langzaam, om ons niet te alarmeren. De Hot Lots maken van het COVID-vaccin Russisch Roulette, schrijft Henrymakow.com.

Door Robert Yoho MD (gepensioneerd)

Als u Russisch Roulette speelt door de cilinder van een revolver met zes schoten rond te draaien met één kogel, is uw kans om te sterven één op zes. Als u Covid vax roulette speelt, is uw kans om te sterven of dodelijk gewond te raken ongeveer één op 200. Hieronder staat hoe u uw kansen kunt berekenen.

Dit is afgeleid van Craig Paardekooper’s Covid vaccin VAERS database analyse. HIER is de video met zijn grafieken en uitleg. Hier is een video over dit onderwerp.

VAERS, het Vaccine Adverse Event Reporting System, is de database van de Amerikaanse overheid waarin de door artsen en anderen gemelde bijwerkingen van vaccins worden geregistreerd. Het is een onvolledige maar immense steekproef die de batches of “lots” voor elk bedrijf opsomt in de volgorde waarin ze verschenen zijn. Het toont ook AE’s per lotnummer en datum van optreden. De gegevens komen voornamelijk uit de VS.

“Hot lot” is een onderzoeksfrase waarvan de vaccinmakers willen dat u die nooit hoort. De oorspronkelijke betekenis was een product met gebreken, zoals babyspinazie die werd teruggeroepen wegens salmonellabesmetting. Om te begrijpen wat er gebeurt met het Covid-vaccin, kunt u zich voorstellen dat voedselbedrijven verschillende doses salmonella uitproberen om te bepalen hoeveel schade ze zouden aanrichten. De analyse van Paardekooper is een krachtig bewijs dat de farmaceutische bedrijven precies dat deden. Ze gebruikten ons als laboratoria om hun gif te testen.

Hij analyseerde de door VAERS geregistreerde Covid prikschade en maakte onderstaande grafieken, die ik uit zijn video heb gekopieerd. Dit levert overweldigend bewijs dat de drie fabrikanten dosis-respons experimenten coördineerden om de toxiciteit en sterfgevallen van de verschillende batches van hun geneesmiddelen te meten. Er werden waarschijnlijk ook controles zonder het gif gebruikt.

  Rechter in Hooggerechtshof beslist dat ouders niet hoeven te weten hoeveel kinderen zijn gestorven door het Covid-19 vaccin omdat ze te dom zijn om de gegevens te begrijpen

De kans dat de hieronder beschreven resultaten alleen door toeval tot stand komen lijkt onbestaande, maar gelooft u mij niet op mijn woord. Bekijk de volgende samenvatting, de referenties en de video’s.

De hele studie wordt getoond op de eerste dia hieronder. De horizontale as is de tijd. Elke blauwe stip is een productiebatch of partij die duizenden flesjes met hetzelfde serienummer. Hoe hoger op de verticale as een blauwe stip verschijnt, hoe meer sterfgevallen en ongewenste bijwerkingen voor de partij werden gemeld. Het experiment werd uitgevoerd gedurende het grootste deel van 2021.

Dezelfde grafiek, geannoteerd.

Johnson en Johnson voerden de eerste tests uit. Hun resultaten staan in de kleine rode rechthoek links. Vervolgens staan de slachtoffers van Moderna in het linker vierkantje. J en J deden een korte tweede test (de middelste rode rechthoek). Pfizer nam het over tijdens de tweede helft van het experiment, en hun doden en gewonden staan in het rechtervakje.

Detail: De testperiode van Pfizer uit de rechter (latere) helft van de grafiek, geannoteerd.

De strenge kwaliteitscontrole van Pfizer is het bewijs dat ze een studie naar de dood uitvoerden.

Pfizer lijkt tijdens de laatste helft van het onderzoek systematisch partijen van verschillende toxiciteit en dodelijkheid te hebben ingezet.

 • De bijwerkingen voor elke giftige partij, zoals blijkt uit de hoogte van de blauwe stippen boven de basislijn, zijn geclusterd in een beperkt verticaal bereik en in de bovenstaande grafiek gemarkeerd door de verticale rode lijnen. Deze weerspiegelen waarschijnlijk de individuele doses die in elke beperkte periode zijn gebruikt.
 • Deze resultaten passen langs de schuine plotlijn hierboven. Dit is een opvallend bewijs dat Pfizer in het begin (links) met een hogere dosis begon en deze vervolgens in vijf stappen verlaagde gedurende de onderzoeksperiode. Het lijkt precies op een dosis-responsstudie naar letsel en dodelijkheid.
 • Tussen elke geteste dosis zat een “duidelijk” interval. Hier lijken niet-giftige, mogelijk placebo-injecties te zijn gebruikt, en de ongewenste voorvallen daalden tot de blauwe basislijn. Wanneer de verwondingen en sterfgevallen van de partijen worden uitgezet, zijn de trends duidelijk.
  Bill Gates: Mensen die zich verzetten tegen de "mRNA Tsunami" zullen worden uitgesloten van de samenleving

Deze gegevens alleen met toeval verklaren is vergezocht. De meest waarschijnlijke verklaring is dat het een studie was die bedoeld was om aan te tonen dat hogere doses van deze giffen meer mensen verwonden en doden. We werden en worden afgeslacht als proefkonijnen.

COMMENTAAR

Bewijsmateriaal, schikkingen en veroordelingen documenteren de lange geschiedenis van massamoord en afpersing van grote farmaceutische bedrijven. Ze hebben er hun eigen Wikipedia-pagina over.

De gegevens van Craig Paardekooper suggereren dat de drie bedrijven onder gezamenlijke leiding samenspannen om een nieuwe Holocaust te plannen en uit te voeren. Sommige bronnen schatten dat tegen oktober 2022 het Covid-vaccin wereldwijd 20 miljoen mensen zal hebben gedood en 2,2 miljard anderen verwond.

Hoe kan iemand nog vertrouwen hebben in welk vaccin dan ook, vooral in een vaccin dat mRNA bevat, zoals het nieuwe griepvaccin? Hoe kan iemand producten van deze bedrijven vertrouwen? Pfizer, Johnson & Johnson en Moderna.

Als dit werk juist is, gedragen deze mensen zich als psychopaten. Maar hoe slecht ze ook zijn, ze zijn waarschijnlijk slechts pionnen van de wereldwijde roofdieren die hen leiden.

Craig-Paardekooper’s oproep aan artsen, verpleegkundigen en leraren over de vax:

Controleer https://www.howbadismybatch.com/ voordat u uw kind het Covid 19-vaccin geeft.

Artsen en verpleegkundigen kunnen nu het aantal sterfgevallen en handicaps controleren dat voor een partij vaccins is gemeld voordat zij het voorschrijven. Zo kunnen zij beter geïnformeerde toestemming geven alvorens een bepaalde batch toe te dienen.

Elke leerkracht die betrokken is bij de inzet van vaccins moet de leerlingen voorlichten over de veiligheid van vaccins, wat betekent dat de leerlingen en ouders op de hoogte moeten worden gebracht van de gerapporteerde aantallen sterfgevallen. Leerkrachten kunnen dit anoniem doen door ouders te sms’en met een andere sim. Stuur gewoon een kort bericht naar de ouders met de tekst: “Vaccin Safety App -“.

  Ze moeten ergens zijn: vindt men de vaccinsterfgevallen in de "onverklaarbare sterfgevallen?

DEZE video beschrijft hoe u de website kunt gebruiken.

Commentaar van Dr. Mike Yeadon, voormalig kaderlid van Pfizer uit DEZE bron:

Als je van feitelijk niets naar de ergste uitkomsten ooit gerapporteerd aan VAERS gaat, ben ik bereid te stellen en te bewijzen dat dat betekent dat het niet hetzelfde materiaal in de loten is dat slechte bijwerkingen veroorzaakt.

Deze geneesmiddelenbedrijven zijn zeer professionele bedrijven. Ze weten hoe ze reproduceerbaar moeten produceren, en dat hebben we decennialang gezien bij de griepvaccins. Ze weten hoe het moet; ze hebben het niet gedaan…

Ik ben bang dat ik tot de conclusie ben gekomen dat ze het expres doen, omdat ze zo professioneel zijn, en na een jaar kennen ze deze gegevens. Deze gegevens zijn hun venster op de wereld. Ze kunnen naar VAERS gaan; ze kunnen filteren op hun eigen producten, en hun eigen partij- en batchnummers; en ze kunnen zien wat er gebeurt. Ze weten het. Dus het feit dat ze dit niet gestopt hebben zegt mij dat ze het op zijn minst goed vinden – en ik vrees dat dit opzettelijk is…

Ik heb het aan andere mensen beschreven door te zeggen: “Ik ben bang dat dit het kalibreren van een moordwapen is.” (Yoho’s nadruk) [Wat als, binnenkort,] er vaccins zijn die, laten we zeggen, tien keer dodelijker zijn dan Covid [injecties] – dus ongeveer één op de honderd mensen doden in plaats van één op de duizend: ze kunnen gewoon doorgaan en gewoon [slechte] partij X of partij Y of partij Z inzetten, en dat [massale dood] is wat er zou gebeuren.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates waarschuwt voor volgende pandemie: “Tien keer erger”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDit is een serieuze… LOL
Volgend artikelPoetin: Het militaire potentieel en de militaire capaciteiten van bijna alle grote NAVO-landen worden ingezet tegen Rusland – Rusland creëert een leger van 1,5 miljoen militairen in het noordwesten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

  • VAERS heeft een onderrapportage van meer dan 1000 d.w.z ongeveer 0,1% van de degelijke gevallen zijn in de cijfers opgenomen. Maar dat niet iedereen zich meldt bij dit systeem of het zelfs onmogelijk werd gemaakt vanwege ingewikkelde invulmogelijkheden zodat vele afhaakte of te tijd rovend was om het in te vullen. Daar ook veel (huis)artsen en de mensen zelf hun vaccin verwondingen het niet aan het vaccin relateren.

 1. Ik geloof derhalve ook helemaal niet in Operation Warp Speed. Dit biologische wapen zit zo geraffineerd en met duivelse technologie aan elkaar vast. Dat ze hier zeker wel tien jaar og mogelijk decennia aan hebben gesleuteld om zo tot het perfecte moordwapen te komen. De hydrogel, luciferase, nanotechnologie, grafeen en ga zo maar door. Dit lag allemaal allang klaar. Big Pharma heeft gewoon een toneelstukje opgevoerd waar bijna iedereen in ingetuind.

  • Binnen een jaar een nieuw revolutionair ‘vaccin’ op de markt gebracht.
   Operatie Warp Speed….. wat een lacher.
   Dit smerige brouwsel lag allang op de plank.
   Bovendien hebben ze jaren naar hartelust geëxperimenteerd op weerloze mensen in derde wereld landen.

  • Dit! Er zijn veel mensen die (nog) geen neurologische schade en schade aan het hart en dergelijke hebben opgelopen maar er zijn wel erg veel mensen continu ziek en grieperig. Dat constant grieperig zijn is wellicht niet meteen als heel ernstig te zien maar het komt niet uit de lucht vallen en ik vrees een beetje voor de toekomst.
   In mijn omgeving heb ik al wel meerdere beroertes, longembolieën en hartaanvallen gezien en ook overlijdens als het gevolg daarvan. Ook iemand met een snel ontstane hersentumor, een bells palsy geval en andere neurologische afwijkingen en enorm veel mensen die af en aan ziek zijn (vaak snotterig, misselijk en veel last van buikloop).
   Ik merk het ook aan dagelijkse afspraken. Klanten die overlijden (veel meer dan voorheen), kappersafspraak die niet doorgaat wegens ziekte en iedereen die weer eens ziek is waardoor sportles weer niet doorgaat. Wordt er een beetje moedeloos van. Ben wel blij dat ik zelf niet geprikt ben.

   • Klopt helemaal! Zelf ondervindt ik nu ook de gevolgen van mijn laatste injectie! Niezen, loopneus, geen adem, hartritmestoornis, geen energie, slecht slapen !

 2. Oud-voorzitter Australische artsenvereniging klapt uit school over bijwerkingen

  ´Niemand minder dan de oud-voorzitter van de Australian Medical Association onthulde vandaag in de Australische MSM dat zij en haar partner ‘verwoestende’ bijwerkingen kregen van de COVID-vaccins en dat artsen worden bedreigd om zich niet uit te spreken.

  De bekentenis van de vooraanstaande arts op News.com komt hard binnen in Australië, waar het officiële narratief lange tijd was dat de vaccins tegen COVID-19 ‘veilig en effectief’ zijn. Met het doorbreken van haar stilzwijgen is dr. Kerryn Phelps ‘de meest prominente volksgezondheidsfunctionaris in het land geworden die zich over dit taboeonderwerp heeft uitgesproken’, zegt News.com, over de bom die de arts gooit onder het Australische vaccinatiebeleid.

  Phelps onthulde vandaag dat zij en haar vrouw allebei ernstig en blijvend letsel hebben opgelopen als gevolg van de COVID-injecties met het mRNA-product van Pfizer. Ook zei de voormalig voorzitter van de Australian Medical Association (AMA) dat het werkelijke aantal bijwerkingen door onderrapportage veel hoger ligt dan wordt erkend. Phelps wijt dat voor een groot deel aan de regelgevende instanties, die zij beschuldigt van het ‘censureren’ van de openbare discussie door artsen te bedreigen. “Hierdoor worden veel bijwerkingen niet gemeld.”

  “Regelgevers van de medische beroepsgroep hebben de openbare discussie over ongewenste voorvallen na vaccinatie gecensureerd, met dreigementen aan artsen om geen openbare verklaringen af te leggen over iets dat de uitrol van vaccins door de overheid zou kunnen ondermijnen,” zei ze. Volgens Phelps werd gedreigd om artsen die wel naar buiten treden te schorsen of hun registratie te ontnemen.

  Het Australian Health Practitioner Regulation Agency (AHPRA), dat toezicht houdt op de 800.000 geregistreerde artsen en 193.800 medisch-studenten in Australië, waarschuwde vorig jaar dat iedereen die probeert de nationale uitrol van de COVID-vaccins te ‘ondermijnen’, te maken kan krijgen met uitschrijving of zelfs vervolging.

  Toezichthouder ontkent
  AHPRA maakt in haar reactie tegenover News.com een terugtrekkende beweging en beweert dat het ‘in al haar richtlijnen over COVID-19-vaccinaties duidelijk heeft gesteld dat van artsen verwacht wordt dat zij in hun praktijk hun professionele oordeel en het beste beschikbare bewijsmateriaal gebruiken’.

  “Legitieme discussie en debat, gebaseerd op wetenschap is gepast en noodzakelijk om ons begrip en kennis te bevorderen. De standpuntverklaring van 9 maart 2021 verhindert de beoefenaars niet om deze discussies te voeren,” aldus de woordvoerder, die eraan toevoegde dat tot juni 2022 slechts elf beoefenaars waren geschorst ‘in verband met zorgen over COVID-19’.

  “Dit had betrekking op het verspreiden van verkeerde informatie over COVID-19 of vaccinatieadvies, waaronder dat de COVID-19-pandemie nep was, dat het vaccinatieprogramma ging over door de overheid geleide mind control of in sommige gevallen voorstelde dat patiënten kanker zouden ontwikkelen door het laten toedienen van een vaccinatie.”

  Anderen bewust maken
  Phelps ging in de media uitgebreid in op de vaccinatieschade, die zij en haar partner door de Pfizerprikken hebben opgelopen. De belangrijkste reden waarom Phelps nu naar buiten treedt, is de toestand van haar echtgenote Jackie Stricker-Phelps. “Jackie vroeg me haar verhaal te vertellen om anderen bewust te maken.”

  Phelps vertelde dat haar partner binnen enkele minuten een ernstige neurologische reactie kreeg op haar eerste Pfizer-vaccin, waaronder een brandend gevoel in haar gezicht en tandvlees, paresethesiae en gevoelloze handen en voeten. “Anderhalf jaar later zie ik nog steeds de verwoestende effecten, met daarbij vermoeidheid en bijkomende neurologische symptomen, waaronder zenuwpijnen, een veranderd reukvermogen, visuele stoornissen en ontstekingen van het bewegingsapparaat. De diagnose en de oorzaak zijn bevestigd door verschillende specialisten die mij hebben verteld dat zij ‘veel’ patiënten in een soortgelijke situatie hebben gezien,” aldus Phelps.

  Bij Phelps werd in juli 2021 ook een ernstig vaccinletsel vastgesteld, als gevolg van haar tweede dosis Pfizer, ‘waarbij de diagnose en het oorzakelijk verband werden bevestigd door gespecialiseerde collega’s’.

  “Ik heb een CT pulmonaal angiogram, ECG, bloedonderzoek, cardiale echogram, transthoracale cardiale stressecho, Holter-monitoring, bloeddrukbewaking en autonome testen gehad,” zei ze. “In mijn geval resulteerde het letsel in dysautonomie met intermitterende koorts en cardiovasculaire gevolgen waaronder ademnood, ongepaste sinus tachycardie en bloeddrukschommelingen.” Phelps zei dat beide reacties waren gemeld bij de Therapeutic Goods Administration (TGA) ‘maar nooit werden opgevolgd’.

  Ze onthulde dat ze had gesproken met andere artsen ‘die zelf een ernstig en aanhoudend ongewenst voorval hebben meegemaakt’, maar dat ‘vaccinletsel een onderwerp is waarover weinigen in de medische wereld hebben willen praten’.

  Geen booster vanwege myocarditis
  Half november werd er in Australië officieel het verband gelegd tussen de COVID-prikken en ontsteking van de hartspier bij jongeren. Professor Allen Cheng, voormalig covoorzitter en huidig lid van de Australische vaccinadviesgroep ATAGI, maakte toen bekend dat er geen toestemming zou komen voor een vierde COVID-booster voor mensen onder de dertig, vanwege het verhoogde risico op myocarditis.´

  https://www.blckbx.tv/corona/oud-voorzitter-australische-artsenvereniging-klapt-uit-school-over-bijwerkingen

  • Veel artsen klappen niet uit school omdat ze er grof geld aanverdienen. Elke gifprik die ze zetten is weer kassa voor ze. Hetzelfde voor de ziekenhuizen (in ieder geval in Amerika) die voor elke Covid-dode een flinke zak geld krijgen.

   • Lebensraum nieuwe ronde lijkt het op. Het is eerder gedaan.
    De Groot Industriëlen subsidieerden de Nazi’s (dertiger jaren vorige eeuw).
    Ook zij noemden hun ontvolkingspolitiek/en de geplande WO2….het creëren van Lebensraum. WO2 ging niet zozeer over koloniale gevechten, elite familie ruzies, politiek, religie, slavernij of landgrenzen.
    De politiek van snelle mechanisering van de goederen productie maakte miljoenen burgers/werknemers werkloos en dus ‘overbodig’. Dat laatste letterlijk….. in de optiek van de Bovenbazen. Teveel werklozen, teveel useless eaters.
    De arbeiders kregen ook meer tijd om na te denken, te studeren en zich te organiseren. (De Powers vonden een wereldoorlog oa een ‘efficiënt instrument’ ter regulering van de massa’s.).
    Voor wie werkt Schwab en zijn WEF cult eigenlijk?

    • chandra december 22, 2022 at 16:00
     “Voor wie werkt Schwab en zijn WEF cult eigenlijk?”

     Dat vraag ik me ook af. Zoals ik het observeer zijn er allerlei clubjes bezig met allerlei programma’s, maar ze lijken van elkaar niet precies te weten wat de echte agenda’s zijn. Zo is er het injectie programma, zo is er het ruimtevaart programma, zo is er het ‘global warming’ programma, zo is er het infiltreren van de regeringen programma, zo is er het Oekrie programma (beter genaamd Fuck the Eu programma), zo is er het stikstof programma (beter genaamd het boerenlandjatten programma) e.d. Maar het lijkt er op dat ze van elkaar niet weten wat er nou allemaal precies op die programma’s staat. Vermoedelijk zitten ze elkaar dus onderling ook gewoon te belazeren terwijl ze geld uit de bevolking zuigen uit alle hoeken en gaten van hun programma’s. Zolang het maar geld oplevert en de consequenties zijn niet boeiend. Vraag me dus inderdaad af wie al die programma’s overzien als het eea werkelijk zo goed op poten is gezet als die parasieten lijken te denken… Zou het een paar supergrote reptielen in een grot zijn? Of een paar griezelige space aliens met het eeuwige leven op de Annunaki planeet? Wellicht gevallen engelen in de zuidpool die emails versturen? Ik vermoed dat het gewoon al die geesteszieke afstammelingen van de Khazaren zijn die overal hun klauwen hebben zitten, en af en toe komen ze bijeen om goed te vreten en op te scheppen over hun waanzin die dan nageaapt wordt door gelijkaardig verrotte geesten zoals the usual suspects die je kent. Goh, wie is Keyser Soze van de parasieten club?

 3. Ik heb heel veel `antivax boeken gelezen van de laatste 150 jaar, en in veel literatuur uit de jaren 70 van de 20e eeuw kwam al naar voren dat ze met hot batches werkte. Die extra veel dood zaaide onder babies en kinderen itt tot de normale. Niks nieuw, denk alleen de schaal is groter

 4. Superbelangrijke info weer door FN gepresenteerd.
  Goed om te lezen dat een vermoeden nu bevestigd is middels deze grafieken. Nu is het visueel heel duidelijk dat het biowapen uitgetest werd op beste werking. De min of meer juiste dosis is bekend om wandelende GMO’s te maken en te behouden, en de dosis voor iemand zijn laatste spuitje is ook bekend. Binnenkort kan iedereen gewoon een gifspuitje halen zonder vrees voor de dood. En mocht het spuitje je laatste zijn, dan weet je toch niet beter als je neerstort. Zeer geruststellend voor de schapen die vrij en blij willen blijven grazen zonder zich ooit wat af te hoeven vragen.

 5. Dat mensen argwanend werden komt door de vele klappers…Dit was niet ingecalculeerd door die viezerikken die deze smerige serums uitrolde. Maar zag nog genoeg door de spuit afgetakkelde wrakken gewoon braaf hun booster halen dat zijn domme mensen die hun TV niet hebben uitgezet 2,5 jaar geleden. En geen vrijdenkers zijn maar geleeft willen worden.

 6. Ik geloof de titel direct. Niet voor niks dat er 3 soorten spuiten waren: vrijwel direct dodelijk..ernstige bijwerkingen…en later dood.
  Het zou toch te veel opvallen als iederéén direct dood neerviel of direct kanker kreeg..
  Neee…mooi verspreid zo…en de normale griep doet straks de rest…als mensen koorts gaan krijgen…paracetamol gaan nemen…
  Dan hebben we weer een ” spaanse griep”…
  Straks heel veel huizen leeg..( van al die oudjes waar nu geen plek voor is in een tehuis).

  • Pepper: het is toch dieptriest, niet? De oudjes… alsof het een heel ander species is, iets dat niet mag bestaan. Iedereen wordt straks een ‘oudje’ en waarom pakken mensen elkaar het recht af om een ‘oudje’ te zijn? Omdat ze lelijk zijn? Omdat ze nutteloos zijn? Omdat ze gebreken gaan krijgen? Omdat ze geen ‘neuk-waarde’ meer hebben? Je zou denken, een parasiet kan er een enorme lading geld aan verdienen, aan die oudjes met al hun kwalen, ipv ze meteen te vermoorden.

 7. Het volk krijgt wat ze verdient, want het merendeel van de domme schapen gelooft niet dat het zo erg is en dan die mensen het natuurlijk goed met ons voorhebben, dus dit soort massale genocide niet heeft gewild. hooguit is het een foutje. En de rest die het wel begrijpt zit wat ontevreden te klagen op internet, terwijl de misdaden rustig doorgaan en worden ontkend door de elite. Tsja, dan hoef je ook niks te verwachten qua rechtvaardigheid, maar alles van het massale doodgaan en het wegkomen met deze extreme misdaden en – verrijking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in