Vilkasss / Pixabay

De Verenigde Staten bevinden zich in wat een mediabron beschrijft als “de middelste stadia” van een volledige economische en sociale ineenstorting, zoals blijkt uit het toenemende psychopathische gedrag in het openbare leven, schrijft Ethan Huff.

In de afgelopen 10 jaar is er een dramatische toename geweest van massaal geweld en diefstal in het hele land. De komst van social media voedt dit soort incidenten, die nu snel en efficiënt online georganiseerd kunnen worden met grote aantallen mensen.

Rellen, plunderingen en ander onbeschaafd gedrag worden snel een kenmerk van het Nieuwe Amerika, dat in feite een derdewereldland is waar de kloof tussen de rijken en de armen exponentieel groeit, deels door inflatie en andere vormen van financieel terrorisme.

Daarom organiseren veel mensen zonder rechten zich online met elkaar om demonstraties en protesten te organiseren, die in sommige gevallen gewelddadig worden. Psychopathische opruiers, vaak van drieletteragentschappen in D.C., infiltreren in protestgroepen en sturen ze van een klif af, zoals nu gespeculeerd wordt te zijn gebeurd bij de “opstand” van 6 januari.

In andere gevallen maken psychopaten die gewoon geweld willen plegen misbruik van de chaos van alle politieke en financiële onrust om onschuldige mensen kwaad te doen.

“Als niemand actie onderneemt om de eerste golf van criminele acties tijdens een sociale instorting te elimineren, dan zullen duizenden andere criminelen ook in beweging komen om hiervan te profiteren,” meldt Zero Hedge. “De eerste golf wordt een lawine, allemaal omdat het systeem niet langer voldoende prikkels biedt om je te gedragen.”

De ergste psychopaten zitten in D.C.

Wanneer incidenten zoals in de video hierboven de norm worden in plaats van de uitzondering, kantelt de maatschappij in een richting waar geen weg meer terug is. Dat is waar Amerika zich nu bevindt nu het in het laatste stadium van vriendjeskapitalisme komt, dat nu overgaat in fascisme op grote schaal.

  Tuckers reis naar Rusland maakt de Deep State doodsbang!

“Het punt waarop er geen weg terug meer is, komt wanneer gewone mensen bang zijn om hun huis te verlaten”, legt een rapport uit. “Organisatie op buurtniveau met een agressieve houding moet in werking worden gesteld of de meest wrede aanvallen zullen op de bevolking worden losgelaten.”

“Soms zitten de psychopaten waar we mee te maken krijgen tijdens een ineenstorting echter binnen de overheid die onze vrijheden zou moeten beschermen. Dit is een situatie waarin criminelen een vrijbrief krijgen om geweld te gebruiken tegen de burgerbevolking door middel van de illusie van de wet. De bevolking wordt dan geconfronteerd met de onvermijdelijke vraag – Zijn wetten het waard om gevolgd te worden als psychopaten ze schrijven?”.

Zoals de Bijbel waarschuwt in Jesaja 5:20, wee degenen die het goede kwaad noemen en het kwade goed. Dit is de stand van zaken in de VS op sociaal, politiek en economisch gebied. De droge rotting van vele decennia zielloze, materialistische decadentie eist met de dag duidelijker zijn tol – en de tijd van rampspoed is nog niet eens volledig begonnen.

“Echte psychopaten manipuleren mensen en systemen omdat ze geen gevoel voor moraliteit hebben,” schreef een commentator op een verhaal over dit alles. “Zij zijn degenen die de pakken dragen in D.C.”.

“Of de witte jassen in de medische wereld,” reageerde een ander. “De macht over leven en dood trekt hen aan als een vlieg naar mest.”

“Of ze graven tunnels in New York City en doen alsof ze heilige mannen zijn,” zei iemand anders, verwijzend naar de recente ontdekking van verborgen, illegale tunnels onder het hoofdkwartier van de Chabad-Lubavitch Joodse sekte in Brooklyn.

  Uitgelekt "plan" - Elite wil binnenlandse opstanden (Encore)

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De zogenaamde “alternatieve” media worden overgenomen door bedriegers, terwijl de wereld krankzinnig wordtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBritse burgers ‘zullen worden opgeroepen om te vechten’ in geval van oorlog met Rusland, waarschuwt legerleider
Volgend artikelIran heeft zojuist bewezen dat het Israël kan raken met “Kheibar Shekan” ballistische raketten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Een zinloos, doelloos, liefdeloos leven gehad, waarschijnlijk vol trauma. Er is geen eenheid meer in gezinnen.. emancipatie en die genderbullshit hebben de natuurlijke, zingevende en vervullende rol van zowel de man als de vrouw verneukt. Liefde is losbandige sex geworden, veiligheid is emotionele disociatie geworden, mannen zijn vrouwen geworden en andersom..totale mindfuck voor de laatste paar generaties. Om maar 1 onderwerp te noemen

 2. Het grenzeloos uitzenden van gruwelijkheden maakt mensen ook onverschillig, plus de continue propaganda en verdeling en haat die gezaait word..
  Ik durf gerust te stellen dat er zonder de media véél minder psychopaten zouden zijn

 3. In mijn leven moet ik de NIET PSYCHOPATEN nog tegen komen. Ik heb vrijwel enkel slechte ervaringen. Ik ben vrienden en familie kwijtgeraakt en wordt dikwijls in elkaar geslagen door mijn man. Verhuizen is er niet bij immers een wachtlijst. Wel stuurt de overheid “beter thuis” wat mijn leven nog moeilijker maakt. Het is 2024 en triest gesteld.

 4. Eigenlijk zie je steeds meer het Kalergie plan van Richard Koudenhoven Kalergie filosofie (praktischer idealismus) geschreven in 1925 uitkomen.
  Hierin wordt voornamelijk Europa vernoemd (maar speelt ook in Amerikaans) om orde te brengen volgens zijn inzichten.
  Orde zou gebracht moeten worden om een NWO te kunnen realiseren, deze orde kan volgens zijn filosofie niet kunnen bewerkstelligt worden doordat zoveel nationaliteiten binnen Europa zijn en daarvoor moet eerst chaos worden gecreëerd en deze chaos moet onder controle blijven van de machthebbers.
  Terwijl tegelijkertijd ook negroïde en Aziatisch bevolking in grote getallen naar Europa gebracht dienen te worden zodat eenieders nationalisme en indentiteit voorgoed gewist zou worden en er een gemakkelijk beheersbaar slavenvolk overblijft.
  Hij zei na Chaos komt orde (ORDO AB CHAO )

 5. @Immortal…

  Je hebt niks met Shunyamurti, maar hij zet het helder uiteen. Ego, stupiditeit en onwetendheid hebben alles verzadigd waardoor alles op de kop is gedraaid gevaarlijker wordt. Een domme wereld is een gevaarlijke wereld.

  Psychopathie is gevoelloosheid. Mensen zijn zo dom gemaakt, dat ze uit oppervlakkige ontwetendheid ongevoelig zijn geworden… tot het hen zelf raakt. De meeste mensen zijn sociaal emotioneel erg onvolwassen, kinderlijk. Een kind overziet dingen niet, de meeste mensen overzien niet meer wat er gebeurt en wie ze zijn. Ze praten de mening na die voordeel oplevert, daarom doen ze elkaar allemaal na. We zijn zo gemaakt/afgericht. We zijn zo knetter egoïstisch gemaakt dat niemand nog om elkaar geeft… tot puntje bij paaltje komt.

  Shunyamurti zegt het wel mooi, alles komt in golven. Een golf van psychopathie doordat we dom en egoïstisch en gevoelloos zijn geworden, dat gaat problemen, chaos en pijn geven… tot we ons allemaal zijn doodgeschrokken en weer mens worden. We leven in een wereld die voor 98% fake is, er is hoe dan ook een reset nodig. Niks van wat wij ooit geleerd hebben klopt, alles is zo gecreëerd om ons te kunnen besturen. ONDERwijs om ons onder onze EIGENwijsheid te houden. Niet leren door in de praktijk te doen, maar door te zitten en te luisteren… we worden afgericht… volledig! Daarom gebruiken de meeste mensen nog maar een halve procent van hun brein zelf. Yuval Harari zegt niet voor niks dat ze ons hebben gehackt. Maar ze snappen niet hoe het echt werkt. Je kan het bewustzijn in de sluimerstand zetten, maar het is een natuurkracht. We zitten op het einde van duizenden jaren onderdrukking van ons collectieve bewustzijn. Alles implodeert binnenkort en dan begint alles opnieuw. Yin en Yang… zwart heeft wit bijna overgenomen, maar in die overname sterft zwart en begint alles opnieuw in wit. Ego gaat tenonder en sterft en het collectieve bewustzijn zal een wederopstanding beleven.

  Mocht je het interessant vinden, hier de link;
  https://youtube.com/watch?v=xnUdpkIxLgA

  • Ik ga het bekijken.
   Het eea heeft met bedrading te maken. De psychopaten zijn niet op de juiste manier bedraad. Kennelijk heeft het netwerk storingen. Of juist niet. Dat het juist de bedoeling is. Het ingebouwde zelfvernietigingsmechanisme. Dit lijkt me wel te kloppen

   • Beste Immortal,
    Alle gedragingen van een mens vind zijn oorsprong tijdens de vroege jeugd, de opvoeding en de sociale omstandigheden (aangeboren karakter daargelaten)
    Een kort door de bocht simpel voorbeeld;
    Indien een kind altijd complimenten krijgt en nooit correcties en waarbij het struktureel de hemel in wordt geprezen, is de kans aanzienlijk dat het zich op termijn superieur t.o.v. anderen gaat beschouwen.
    Als daarbij voor het kind zijn hele wereld met kussentjes wordt bekleed en niet met tegenvallers of afkeuring te maken krijgt, zal het zich in de realiteit gaan misdragen omdat ze met een valse werkelijkheid zijn opgegroeid.
    Deze kinderen zullen altijd, vooral op latere leeftijd, deze illusie in stand houden omdat dat hun wereldbeeld is geworden en daarbij in de volle overtuiging zijn dat hun beeld het juiste is.
    Over het algemeen zou je kunnen stellen dat hun opvoeding niet correct is geweest t.a.v. de realiteit in de wereld/maatschappij en hun omgang met leeftijdsgenoten.
    Vaak zijn ze ook nog enigst kind in het gezin of zijn van zichzelf einzelgänger;
    Macron, Merkel, Rutte, Hitler enz.

    • @Tigron…

     En als je er goed voor gaat zitten en over nadenkt, dan besef je dat wij levende leermachines zijn. Wij doen niks anders dan leren vanaf dat we het levenslicht zien. Kijken, nadoen, leren… en als je dat niet verstoort maar VOEDT, dan zoeken wij onze eigen weg. Het ONDERwijs haalt dit uit ons. Ik heb al vaker gezegd dat wanneer een mens kan lezen, rekenen en schrijven, EN je kent jezelf, dan kan je zelfstandig de wereld in. Wij zijn perfect als we geboren worden en dan worden we geprogrammeerd door ouders, ONDERwijs, en familie. We worden letterlijk in een sekte opgenomen zodra we geboren worden en geprogrammeerd tot volgelingen ipv zelfbewuste intelligentie. Iedereen die hier leest en reageert is nooit volledig geprogrammeerd geraakt en daarom zijn we kritisch, stellen we vragen en onderzoeken we. En langzaam beginnen we ons te herinneren wat we zijn en hoe krachtig we zijn. Wij zijn de toekomst, na de ineenstorting van deze ego wereld komt er bewustZIJN.

     • Beste Theme,
      Je kunt kleine kinderen vergelijken met lege koffiebekers die tijdens de opvoeding gevuld worden door de opvoeders en de sociale omgeving waarin ze leven.
      Op later leeftijd, wanneer die koffiebekers gevuld zijn zal blijken of de inhoud goed zal smaken of niet te zuipen.

 6. Laat het snel en Ongenadig gebeuren, want wij hier komen ook steeds meer in deze problemen… kijk maar naar de Faillissementen..huiveringwekkend…

 7. Overlaatst ook gehoord van thuis verzorgenden dat meer en meer redelijk jongen mensen met kids hulp nodig hebben betreft alles wat met huishouding te maken heeft apatisch heel de dag in hun bed blijven liggen en de simpelste dingen niet meer kunnen of willen doen en het een zooitje wordt

  • Beste margot,
   In de wereld van vandaag waarin ouders hun kinderen minder bij de hand nemen op hun weg naar volwassenheid omdat ze zelf dubbele banen hebben om hun huis te kunnen betalen. Zullen deze kinderen op hun beurt niet hebben geleerd hoe men op een stabiele wijze kinderen zou moeten begeleiden naar volwassenheid.

   Daarbij zijn er talloze afleidingen en verlokkingen die verbondenheid, sociale structuur en gezinsverbondenheid tegenwerken.
   Ik zie ze regelmatig in gezelschap allemaal naast elkaar op hun mobieltje zitten kijken waarbij er geen communicatie plaats vind.

   Als je kinderen niet leert en een juist voorbeeld bent, zullen ze het op later tijdstip zelf moeten ontdekken ( of niet) met alle gevolgen van dien.

   In vroeger tijden leerden moeders hun dochters het naaien en repareren van kleding met als aanvulling de destijds genoemde ‘ huishoudschool’.
   Jongens leerden van hun vaders timmeren, zagen en meer van dat soort praktische zaken.
   Met tevens een aanvulling van de LTS of MTS.

   Goed voorbeeld doet goed volgen, slecht voorbeeld eveneens……

   • Ik bedoelde echt niet mensen met vaste banen hoor ze gaan niet werken zijn daar veel te moe voor of ze mankeren zogezegd vanalles zowel lichamelijk als geestelijk en worden dan geholpen door verschillende instanties die dan door de staat worden gefinanceerd en zodoende blijven die mensen in hun eigen gekozen bubbel hangen want ach ze zijn zo zielig. Langs de andere kant ken ik ook ouders die hun al lang volwassen dochter weer voor 4 maanden naar zo een hulp inrichting “wel volledig betaald door hen” hebben gestuurd want ach ach ze is toch zo zielig en ongelukkig …daar wordt ze dan als een prinsesje bediend op al haar nukken wordt ze vertroeteld totdat ze weer in de buiten wereld terecht zal komen en begint alles opnieuw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in