Vandaag kijken we naar Groot-Brittannië, waar de bekende tv-presentatrice Kate McCann gisteren live op tv in elkaar stortte. Dergelijke gevallen nemen duidelijk niet alleen in Duitsland toe, en vreemd genoeg hebben ze allemaal één ding gemeen: de getroffenen waren gevaccineerd tegen Corona. Wij laten zien wat de kijkers op televisie zagen en presenteren Twitter-verklaringen van Kate McCann over de COVID-19 vaccinering, bericht Corona-blog.net.

Eigenlijk zou haar collega Harry Cole het tv-duel tussen minister van Buitenlandse Zaken Liz Truss en ex-minister van Financiën Rishi Sunak presenteren – maar hij werd geannuleerd wegens een positieve Corona-test. Op Twitter schreef Kate McCann:

Jammer dat ik vanavond niet kan presenteren met mijn partner in crime, we zullen je missen @MrHarryCole. Maar ook al kan hij er vanavond niet bij zijn, wij hebben samen de vragen uitgewerkt en wij hebben een geweldig debat in petto. Stem om 18.00 uur af op @TalkTV. – Bron: Twitter

Het was in deze televisie-uitzending dat het gebeurde – Kate McCann stortte in elkaar. De inzinking zelf ziet u niet in de livestream, de camera stopt op het moment dat minister van Buitenlandse Zaken Liz Truss onthutst reageert:

Het geheel is op zichzelf niet buitengewoon. Dit komt zeer vaak voor – iedereen heeft toch wel eens een tv-presentator tijdens een uitzending zomaar in elkaar zien zakken, niet? De Duitse krant Bild heeft zojuist gemeld dat dit alles niet ongewoon is en gemakkelijk verklaard kan worden: vooral bij jongere mensen zijn risicofactoren als zwaarlijvigheid of roken zeker de verklaring – ook al neemt het aantal rokers gestaag af.

  Volledig gevaccineerde 'Super Size Me'-ster overlijdt op 53-jarige leeftijd aan turbokanker

In dit verband willen wij de aandacht vestigen op een ander klein detail – dat zeker “niet” de oorzaak van de ineenstorting was: Kate McCann was een groot voorvechtster van vaccinatie en volledig gevaccineerd. In december 2021 vierde zij de vaccinatie van haar 91 (!) jaar oude grootvader als een “geweldig vroeg kerstcadeau” en in juli 2021 schreef zij over haar eigen vaccinatie:

Nog een laatste keer over menstruatie – Wist u (ik niet) dat Covid 19 infectie de menstruatie beïnvloedt bij 25 procent van de vrouwen? Nog een belangrijk @VikiLovesFACS feit. Ik hoop dat dit draadje helpt. Ik ben gevaccineerd, mijn menstruatie is veranderd en ik krijg over een paar weken een tweede vaccinatie. – Bron: Twitter

Wij wensen nu – na de influencer Ina – ook Kate een goed herstel toe en hopen dat zij snel weer op de been is.

O dan nog een opmerking over de Twitter-post van Kate: volgens een nieuwe studie beïnvloedt de Corona-vaccinatie de menstruatie van 40% van de vrouwen. Dat is “een beetje” meer dan een normale Corona-infectie. Maar dat en het risico van verdere bijwerkingen is het toch zeker waard?

Update 27.07.2022: Staatssecretaris Liz Truss heeft intussen getwitterd dat zij blij is te horen dat het tot nu toe goed gaat met Kate McCann – maar meer precieze omstandigheden zijn op dit moment onduidelijk:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Waar is Tiffany Dover? Verpleegster die flauwviel terwijl ze tijdens een live nieuwsuitzending COVID-gevaccineerd werd, is nog steeds nergens te vindenVolg Frontnieuws op Telegram

  Onderzoekswaarschuwing: gevaccineerden verspreiden nieuwe gevaarlijkere covidvariant

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Jane Ruby: Twee nieuwe ontstellende ontdekkingen in bloedklonters van COVID-19 gevaccineerden
Volgend artikelDuitsers gewaarschuwd voor tekort aan toiletpapier & Video honderden Tsjetsjeense soldaten met op de uniformen tekst “Naar Kiev”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. This is how you do it. To go out with a bang.
  Misschien kan ze het nog een keer doen na haar volgende prik, en dan haar laatste optreden in het leven.

 2. Deze schofterige ontkenning van het in elkaar klappen van mensen is walgelijk, deze vrouw viel niet flauw maar klapte in elkaar, kijk maar naar de sprekers reactie(ze schrikt), bij flauwvallen ben je meestal nog wat in controle, maar in elkaar klappen dan kiep je letterlijk om zonder je te beschermen, deze vrouw viel hard, aan het geluid te oordelen.
  En dan moet ik als nonvaxxer voor sommige mensen nog over gevaxxte mensen netjes blijven!??

  • Raar wijf is het. Ingestort en dan evengoed de prik nog propageren. Hoe dom ben je dan. Maar goed, zo iemand gun ik de dood ook wel. Iedereen heeft het recht om zijn eigen einde te kiezen. Helemaal goed.
   Dat haar period is gechanged is wel logisch. Ze zal in de overgang zijn, daar heeft ze de leeftijd voor dus daar zal ze zich geen zorgen over maken.

 3. Ze vallen nu letterlijk bij bosjes neer. Vandaag weer een fitte ondernemer bij ons in de buurt. Hersenbloeding…. dood.
  Wel klote want veel van mijn familieleden kon ik niet afhouden van de gifspuiten

  • Dat kwam vast door de uitlaatgassen die dhr van den Akker waarschijnlijk teveel inademde op zijn werk. Ben je inderdaad een wakkere en fitte ondernemer die er toch met boter en suiker in gaat.
   Maar triest blijft het wel.
   Je zou zeggen hoe vaker je het gaat lezen des te meer mensen wakker worden maar het lijkt het wel hoe vaker de mensen het lezen des te normaler ze het gaan vinden.

   • Misschien worden er ook meer mensen wakker. Maar ik heb dierbaren om mij heen die al 4 (vier!!) gispuiten hebben gehaald. Er bestaat niet zoiets als ontgiften, dus het is wachten tot ze omvallen. Ik moet dringend een aantal mensen spreken in Den Haag 😡

   • Er gaan nog steeds mensen de vierde of zelfs vijfde prik halen en geloven er heilig zoals vroeger pastoor voorhield dat je in de hemel kwam als je braaf naar de kerk ging!?en dus vrij was van je zonden????? Deze trut beweerd zelfs dat ze weer een prik laat zetten!??? Het gaat hier niet om haar gezondheid te waarborgen maar louter en alleen om haar job te behouden omdat haar werkgever dat voorhoudt en zelfs soms eist Ik ken nu ook weer oudere mensen die van de week de vijfde prik zijn gaan halen omdat ze in het najaar naar Oostenrijk willen Ja Oostenrijk daar waar de hoogst aantal besmettingen voorkwamen tijdens de piek in 2020/2021 De regering eist nu nog steeds de coronaprik als je het land binnenkomt Niet dat ze aan de grens controleren want dat mag niet van Brussel,,,, maar gewoon dat je nergens naar binnen mag als je je coronapas niet kunt tonen grenzen sluiten???????? Mag NIET!!!!!!!!!!!!!!

 4. Ach, de medewerkers bij staatspropagandainstituten zoals de BBC zijn iha besmet met het virus dat wokisme heet. Enig vermogen tot logisch en rationeel denken hoef je van dit soort lieden niet te verwachten, laat staan een analyse te maken over de werkzaamheid en bijwerkingen van de covid19-“vaccins” ….

 5. Wat mij betreft mag dat prikken (covid, pokken, maakt me niet uit) in versneld tempo doorgaan.
  Want pas als minstens de helft van de mensen omvalt gaat het misschien doordringen tot die botte schapenschedels.
  Dus hoppa met die prikcampagnes.
  En oh ja: de asiel-/gelukzoekers/rijke nazi-vluchtelingen voor de zekerheid graag twee prikken per keer.

  • Ja en het COC stort (Noodkreet vanmorgen op het nieuws) in omdat ze duizend vacatures niet bezet krijgen en humanitaire hulp niet mogelijk is in Nederland Rutte blijft het aanvoeren van honderden ,,vluchtelingen,,,per dag stimuleren en weigert te weigeren dat hij de grenzen moet sluiten omdat hij dan zijn EU plaatsje verliest En als de regering in elkaar stort en de een na de ander kamerlid op de vlucht slaat na hun jarenlange wanbeleid aangaande asiel opvang dan is er een opschoning van ongewenste vreemdelingen een drama aan het worden zodat Nederland ten onder gaat aan een totale revolutie en opstand van het gewone volk…. en wat dat teweeg brengt weten we van WO 2 in Duitsland Rutte die is dan naar zijn vrienden in Brussel gevlucht en heeft zijn garde om zich heen verzameld die hij meeneemt

   • Ja en vandaag staat in de krant dat we in september weer naar de prikstraat kunnen er zijn al schapen gesignaleerd die te vroeg kwamen hoe dom schaap kun je dan wel zijn

   • stop de immigranten stroom Nederland is vol en Nederland uit de EU zodat dat geld gebruikt kan worden voor eigen inwoners ipv koffie met gebak voor al die loze windbuilen in de EU… er zijn geen eens huizen genoeg voor eigen inwoners

  • Kwalijke zaak hoor. In ons verzorgingstehuis vallen ze nu ook bij bosjes. In coronatijd en vóór de vaccinaties ging het er nog normaal aan toe.
   Maar na elke vaccinatieronde in 2021 stierven de 70-plussers hier.
   Nu kletteren alle 80-plussers om. Dag na dag na dag. Soms zelfs twee op een dag.
   Onbegrijpelijk vind ik ook dat familie er niet om geeft. Alles wordt doodgezwegen. Ze zijn medeplichtig aan moord. Hoe zullen hun eigen kinderen er later op terugkijken dat hun ouders opa en oma hebben laten doodspuiten?

 6. Goed opletten of deze presentatrice ooit nog eens terug te zien is op TV of niet. Ze kunnen wel een nep account opzetten en laten Twitteren dat alles weer ok is maar vaak zie je deze mensen nooit meer terug.

 7. Als je een lastige stoelgang hebt moet snel je laten vaccineren dan hoeft je namelijk nooit meer te gaan blijk uit een onderzoek van Hugo en Rutte, verder goed nieuws over een maand zal er een gezinspuit op de markt worden gebracht door Osterhous die werkt sneller en het voordeel de voordelen daarvan goedkoper en jullie leggen het loodje gelijkt dat is ook weer een stuk goedkoper en dat zal jullie Hollanders zeker wel aanspreken zij Rutte op een pers conferentie af gelopen week. Let wel het spuitje is geheel op eigen risico.

 8. Met het feite en de pure wetenschap dat een griepvaccin, Rhino, Influenza en Sars, tussen vijf en tien jaar tijd nodig heeft om te zijn uitgevonden in het laboratorium, weet je toch ook dat die Covid19 spuit niets bevat wat om een besmetting te voorkomen?
  Nu weten we inmiddels dat het de dodelijke gesynthethiseerde mRNA/Spike eiwit bevat alsmede grafeenoxide.
  En met die wetenschap het nog dommer is dat we geloven dat de jaarlijkse griepprik ooit soelaas zou hebben geboden. Sinds 1945 bij de eerste toediening zijn we volkomen belazerd. Het heeft nooit iemand kunnen helpen. Technisch onmogelijk. Alleen al vanwege meerdere mutanten binnen een jaar.

 9. Ja dat is ook alweer zoiets dat veel ouderen gewoon de griepprik halen omdat ze denken dan blijf ik nog wat langer leven Maar schijn bedriegt nu,,,,,, omdat daar ook nog vier dan wel 5 corona spuiten gehaald moeten worden omdat Gates dat heeft laten ontwikkelen toen hij erachter kwam dat de griepspuiten niet het gewenste resultaat hebben behaald Als men de mensen bang maakt dat ze vroegtijdig zullen sterven dan doen ze precies wat jij wil

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in