© Felton Davis (CC BY 2.0)

Pfizer CEO Albert Bourla verklaarde onlangs dat twee doses van het vaccin van zijn bedrijf niet genoeg zijn om de Omicron-variant te bestrijden in een bekentenis die zelfs de mainstream media niet konden negeren – maar wat hij zei was eigenlijk slechts een deel van een veel diepere en meer verontrustende waarheid over de prikken, schrijft Cassie B.

Hij maakte de opmerkingen tijdens een interview op een conferentie over gezondheidszorg die werd georganiseerd door JPMorgan, waar hij van de gelegenheid gebruik maakte om het belang van een derde injectie te benadrukken – zoals elke slimme, winstgerichte zakenman zou doen.

Hij zei: “De twee doses, ze zijn niet genoeg voor Omicron. De derde dosis van het huidige vaccin biedt een vrij goede bescherming tegen sterfgevallen, en een behoorlijke bescherming tegen ziekenhuisopnames.”

CNBC besteedde aandacht aan dit verhaal, maar soortgelijke opmerkingen die hij maakte in een interview met Yahoo Finance waren nog verontrustender: “We weten dat de twee doses van het vaccin zeer beperkte bescherming bieden, als ze al bescherming bieden.”

“De drie doses met een booster, die bieden een redelijke bescherming tegen ziekenhuisopname en sterfgevallen – tegen sterfgevallen, denk ik, heel goed, en minder bescherming tegen infectie,” zei Bourla.

Hij voegde eraan toe dat het onduidelijk was hoe lang de bescherming van een derde dosis duurt, maar verschillende studies hebben juist deze vraag beantwoord. Zo meldde het Britse Health Security Agency dat boosters slechts 40 tot 50 procent effectief waren tegen infectie slechts 10 weken na het krijgen van de prik.

Studie toont aan dat gevaccineerden na 90 dagen meer kans hebben op Omicron dan ongevaccineerden

  Een reële kijk op de impact van die verschrikkelijke "plagen" en "pandemieën" van de laatste 12 jaar

Uit een studie uit Denemarken, die werd bevestigd door overheidsgegevens uit Duitsland, bleek echter dat gevaccineerden 90 dagen na het krijgen van hun boosters acht keer meer kans hebben op het ontwikkelen van Omicron dan ongevaccineerden. Dit betekent dat het vaccin in de loop van de tijd steeds minder bescherming biedt. Er kan enig voordeel zijn voor de vroegere varianten, maar het voordeel voor andere varianten is uiteindelijk negatief. Mensen ruilen in wezen een kortetermijnvoordeel tegen Delta in ruil voor een aantasting van hun algehele immuniteit voor vrijwel al het andere.

De Deense studie toont aan dat de bescherming van de booster 30 tot 60 dagen duurt, waarna je kwetsbaarder bent voor infecties dan wanneer je nooit was gevaccineerd. De oplossing zal natuurlijk zijn om nog meer vaccins te krijgen, totdat de samenleving eindigt als drugsverslaafden die elke week in de rij staan om hun shot te krijgen. Elke 30 dagen een booster krijgen om bescherming te behouden is absolute waanzin en het is onhoudbaar. Het menselijk immuunsysteem kan maar een beperkte hoeveelheid aan.

Het is dan ook niet verrassend dat Bourla zei dat Pfizer in maart een vierde vaccin beschikbaar zal hebben dat ons de grootste bescherming tot nu toe zal geven – in ieder geval voor een tijdje! Het is moeilijk iemand te geloven die ook officieel heeft gezegd dat de oorspronkelijke injecties 100 procent effectief zouden zijn bij het voorkomen van ernstige COVID-19.

Voor mensen die hebben getwijfeld of ze zich al dan niet zouden laten vaccineren, biedt dit een belangrijk inzicht in het risico versus de beloning, en het maakt de beslissing alleen maar duidelijker voor degenen die ervoor hebben gekozen de prik over te slaan. Maar hoe zit het met al die mensen die door hun werkgever gedwongen werden de mouwen op te stropen om hun baan te behouden? Nadat zij hun bedenkingen opzij hebben moeten zetten en de injecties hebben moeten ondergaan, in veel gevallen met bijwerkingen te kampen hebben gehad en zich hebben afgevraagd wat er in de toekomst met hun lichaam zou kunnen gebeuren als gevolg van de injecties, krijgen zij nu te horen dat de eerste drie injecties die zij hebben gekregen niet voldoende zijn – zij zullen nog steeds hun vrijheden en de bescherming tegen de ziekte die zij misschien hebben gekregen, verliezen als zij niet in de rij blijven staan voor meer injecties. Waar houdt het op?

  Brief van 133 moedige medici aan regeringsleiders toont aan dat vele regeringen op hol zijn geslagen en de nep epidemie als voorwendsel hebben gebruikt

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De echte reden dat de regering wil dat je elke 3 maanden een COVID-19 Booster Prik krijgt is omdat de gevaccineerden een nieuwe vorm van AIDS ontwikkelenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEbola: Het doorprikken van de leugens en het bedrog – Opnieuw is het virus het dekmantelverhaal
Volgend artikelActivering van 5G-masten kan mensen doden die COVID-19-vaccins hebben genomen, waarschuwen analisten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Quote: Waar houdt het op?
  Wel, het houdt nooit meer op voor degenen die er aan begonnen zijn.
  Zij blijven een hoog risico groep voor het leven.

 2. Deze criminele Pharma baas moet zo snel mogelijk achter slot en grendel worden opgesloten,om de mensen niet nog meer te vergiftigen met zijn absurde schaamteloze nietsontziende wanpraktijken!!

  JUSTITIE EN DEFENSIE ga nu eindelijk eens aan de slag, en bescherm de wereld tegen deze ziekmakende psychopaten!! Het is een schande dat deze boef nog steeds op vrije voeten is!!

  Ontmantel het criminele COVID-19 Pharma complex en confisqueer al hun financiële middelen!!
  BEGIN NU !!!

  Shalom van Léon van Duren

  Haelen 6081CZ

 3. Het narratief kan blijkbaar nog absurder worden. Eerst, 1 of 2 injecties en we zijn overal vanaf. Toen kwam een keertje boosteren en we zijn er. Toen werd het, listig verpakt, twee keer per jaar boosteren.

  Nu is men al duidelijk aan het voorsorteren op elke drie maanden boosteren. Ik kan me al verheugen op de mededeling die aan NL gegeven gaat worden. Elke drie maanden. Als ze daar mee weg komen zal snel duidelijk worden dat het maandelijks moet want werkt niet…. Daarna? Dagelijks bij aankomst op het werk?

  Deze farce zou hilarisch zijn ware het niet dat het zo triest is. Het is wel fijn dat ze niet meer terug kunnen. Tijd is aan onze kant. Normaal ben ik niet zo wraakzuchtig maar ik wil wraak. 2 jaar van mijn leven kwijt. Zwart gemaakt, voorgelogen, bedreigd etc. Ga ik nooit vergeten en vergeven.

  Groeten,
  Hugo

  • Wat denk je hoe groot de wraak is van die overleven van die spuiten als het uitkomt dat ze voor het 3e jaar zijn voorgelogen dat het hun alleen maar ging om de mensen uit te roeien, ook die hun rug recht hebben gehouden en hun geliefden en kinderen zijn verloren door die troep, wraak zal zoet zijn maar niet voor de veroorzakers. Van mij mogen ze levend op de brandstapel, een ieder die mee heeft gewerkt aan deze genocide, artsen, ministers, verplegers, wetenschappers, ed.

   • Hoi René Tom,

    Ik denk niet dat de wraak zoet zal zijn. want zoveel schde. Levend op de brandstapel is wat mij betreft te mild qua straf. Ja, ik ben prima bereid om die straf te helpen uitdelen. Gratis. Twee jaar geleden nooit gedacht dat ik dat zou willen.

    Groeten,
    Hugo

  • Ben weer kwijt via wie bij welk artikel maar uit een uitgebreid interview met ex pfeizer medewerkster:

   Bij het AI controleprogramma krijgt iedereen straks persoonlijke injecties met persoonlijke frequentie.
   Dat wordt (heel lang verhaal kort) gedaan op basis van je sociale score (met wie en waar je in contact geweest bent) en preventief als ze menen dat je op basis van indicatoren uit de totale monitoring een ziekte onder de leden krijgt.
   Ons soort (voorzover ze die levend in handen krijgen) krijgt behoorlijk stevige shots.

   (best interessant want er werd ook verteld dat we straks geholpen worden ons sociaal gewenst te gedragen. Lief!)

 4. Mee eens Hugo!!! Onvergefelijk wat er er/is gebeurd.Voor mij is het verraad,en we weten waar het dan tijd voor is. Intussen wel steeds trotser op mezelf aan het worden dat ik ben blijven staan met een minderheid.

 5. Elke 30 dagen een booster krijgen om bescherming te behouden is absolute waanzin en het is onhoudbaar. Het menselijk immuunsysteem kan maar een beperkte hoeveelheid aan …

  … en dat zegt alles … one way ticket to your grave … en dan nóg kiezen zoveel jab donkeys voor hun baan … die je in de komende maelstroom van het in elkaar klappen van het monetair/financieel systeem sowieso gaat verliezen .. as it is meant to be conform de route WEF/NWO … you will own nothing and die happily.

 6. Wat ik zo vreemd vind, is hoe hebben die onderzoekers kunnen consenteren dat de zogenaamde bescherming afneemt naar verloop van de tijd. Maar als de ingrediënten van die experimentele injecties niets anders zijn dan vergif voor de mens. Of consenteren die onderzoekers, dat de giftigheid afneemt in de loop der tijd. Wat de onderzoekers aannemen dat die giftige substanties die beschermende factor zou zijn. Zo niet dan zijn die zogenaamde onderzoeken enkel bedoeld om het narratief in leven te houden. Om zo de onwetende en de goedgelovige de volgende dosis vergif in te kunnen spuiten onder de naam booster. Dan is het weer niets anders dan een verkoop verhaaltje van Pfizer. Die op geen enkele manier maar iets met onze gezondheid te maken heeft. Eerder andersom.

 7. !!! !!! !!! !!! !!!

  ‘De GGD, daar deel je je gegevens mee.

  Maart 2020 was ik (nu bijna 28 jaar) werkzaam als coördinator bij een bedrijf dat zich specialiseerde in de productie op grote evenementen. Onze sector was als eerste die het hardste werd geraakt (naast natuurlijk de zorg). Al snel was duidelijk dat we onze banen niet meer konden houden en het voorlopig voorbij was. “Maandje of 3 en we kunnen wel weer toch?” waren de opmerkingen toen. Toen ben ik zelf goed gaan nadenken. “Oké, wat nu dan?” Ik had geen idee. Ik had meerdere sollicitaties gehad, maar eigenlijk waren dit voornamelijk sollicitaties op functies die “eventjes” niet mogelijk waren. Dus zodra we weer konden knallen, lieten ze mij dit weten.

  Ik kwam toen op een functie bij de GGD terecht. Het Corona test afsprakennummer van de GGD. Door mijn ervaring in de evenementen schrok ik hier enorm van! En dit is waarom:

  Ik werd snel aangenomen, Verklaring van Goed Gedrag erbij en hoppa ik kon beginnen. Ik kreeg zaterdag 30 mei 2020 een gespreksoefening dag met nieuwe collega’s in een zoom sessie waarbij je dus ook gesprekken ging oefenen die we die maandag 1 juni 2020 zouden gaan voeren. Daarin kregen we ook te horen dat we op het einde van de dag wat mails zouden krijgen met instructies om alles te kunnen installeren op je eigen computer. Zodoende gekregen. Dag was voorbij. Ik installeer alles wel eventjes op m’n vrije dag. Rond een uur of twaalf begon ik dan op zondag en ik kwam er maar niet uit. Het lukte niet en ik liep vast. Het klopte niet. “Doe ik nou iets verkeerd?” Al snel had ik m’n nieuwe collega’s gevonden en een grote WhatsApp groep aangemaakt (met zo’n 20 personen). Daar bleek dat echt bij iedereen hetzelfde probleem gaande was. HET LUKTE NIET!? Wat nu? Uitzendbureau gebeld, hoe vaak? Ja wel honderd keer! Niemand nam op, niemand nam op bij de GGD, niemand bij het telecom bedrijf. Ze hadden namelijk allemaal weekend. WEEKEND!? Ja weekend. Er zouden volgens mij meer dan 800 mensen tegelijk starten om te gaan bellen voor het afspraken nummer. Alleen degene die het aanspreekpunt waren, die we nodig hadden om klaar te staan voor het eerste test afspraken nummer ooit, hadden weekend…

  Nadat ik 7 uur bezig ben geweest kwam ik erachter wat er miste met dit systeem wat ik niet kende. Er miste gewoon in de instructie (die even snel in Word was gemaakt volgens mij), ongeveer 2 á 3 stappen in het begin. Dus NIEMAND kwam verder! Nou uiteindelijk dus gelukt bij mij, filmpje gemaakt met een duidelijke uitleg van ongeveer 5 minuten en in de groepsapp en doorgestuurd. Gelukkig kwam het er dus op neer dat meerdere mensen het uiteindelijk lukte. Het was ongeveer 12u in de nacht voordat ik klaar was met iedereen helpen. Hup naar bed en de volgende dag beginnen aan m’n nieuwe werk.

  De volgende dag lagen de lijnen er natuurlijk uit. Er was chaos. Wie is onze teammanager? Wie doet wat? Gelukkig had ik al snel met een teammanager en kon ik ook communiceren hoe erg het mis was gegaan de dag ervoor. Hij was hiervan op de hoogte en vroeg ons of het ons was gelukt. Dat was zo, maar hij vroeg; ‘hoe dan?’ Ik heb hem het filmpje gestuurd en die is toen rondgegaan naar alle andere medewerkers. Gelukkig stonden toen ineens een stuk meer mensen klaar, maar natuurlijk niet iedereen omdat velen gewoon geen goede PC hadden, totaal niet technisch waren etc.

  In de weken daarop waren er natuurlijk wel meer problemen, maar het bellen was gaande. Hier merkte ik al snel op dat veel mensen echt doodsbang waren. Ze hadden klachten en wisten niet waar ze aan toe waren. Heel zelden sprak je iemand die echt heel ziek was, maar iedereen was erg bang. Maakt niet uit, wij zijn er voor ze om ze zo goed mogelijk te begeleiden. Ondertussen was ik organisatorisch veel aan het helpen en problemen bespreekbaar aan het maken. Dit hield natuurlijk na enige tijd op en ik was vooral heel de dag op m’n zolderkamer hetzelfde aan het doen. Hetzelfde riedeltje opnoemen bij een belletje. Verder kwam ik nergens, zag niemand. De tijd stond stil.

  Na 2 maanden was ik er al klaar mee en heb toen nog even ergens anders gewerkt. Hier was ik lekker op kantoor, maar ook af en toe lekker buiten. Helaas zag de toekomst er bij dit bedrijf ook weer niet goed uit, dus het was beter als ik alvast verder ging kijken.

  Gelukkig kreeg ik toen te horen dat ik kon werken voor het Bron & Contactonderzoek. Dus mensen die positief waren getest. Ik moest hen bellen, geruststellen indien nodig en precies uitzoeken waar de besmetting vandaag kwam. Met wie ze contact hebben gehad en de juiste informatie daarbij geven. Ook moest ik iedereen bellen om te adviseren wat ze moesten doen om het gevecht tegen het virus uiteindelijk te kunnen winnen of te adviseren hoe ze het virus zoveel mogelijk konden proberen te beperken.

  Na een training van een week waren we klaargestoomd, en kon ik en ook weer andere nieuwe collega’s, beginnen. De training was een Word document met ongeveer 5 bladzijden aan vragen erin verwerkt. Hier moest ik de antwoorden die ik kreeg (voor het heilige bron & contactonderzoek waarop het RIVM zijn cijfers baseerde) op gaan invullen. Dit was uiteindelijk, als je alle informatie had, een hele grote tabel die je dan plakte in een systeem van de GGD. De verschillende soorten klachten werden eerst nog wel apart erin gezet. Maar na 2 maanden hoefde dit ook niet meer en was alleen een Word document voldoende. Hieruit haalde ze dus “betrouwbare” data dat werd gecommuniceerd met het RIVM. Hierin kon ik letterlijk alles zien van iedereen: data, medische gegevens, adresgegevens, telefoonnummers. Echt alles. Je sprak natuurlijk op een gegeven moment best wel wat mensen op een dag waardoor je wel een bepaalde indicatie had in hoe het ging met ze. Wat mij opviel was dat het vooral angst was. De meeste mensen hadden bijna niks, maar waren vooral bang. “Wat nu? Ga ik dood? Gaat mijn kind dood? Mag ik helemaal niks meer? Moet ik echt thuisblijven? Ik ben bij mijn grootouders geweest, gaan die nu dood?”. Ik ben toen in overleg gegaan met veel meer collega’s en die constateerde hetzelfde. Minister president Rutte hield ondertussen persconferenties die we dan samen keken (online) en we stonden altijd vol verbazing. Wat zegt hij nou? Hoezo veranderen ze niet van beleid? Waarom praat hij zo’n angst aan. Ja het is iets serieus en de capaciteit in de zorg in ziekenhuizen is een groot probleem, maar we moeten nu toch wel minder angst gaan aanpraten. De meeste mensen hebben niks. Van de mensen die kritisch waren werd de mond gesnoerd, want Rutte had alle informatie van het RIVM en het OMT. Rutte werd ook maar slechts geadviseerd. Ja oké, maar moet je dan niet gaan kijken of die informatie wel betrouwbaar is? Het onderzoek dat gaande is wordt vanuit een Word document gekopieerd in een systeem dat uit de jaren 90 komt ofzo. Hoe kun je hier fatsoenlijke data uithalen?

  Sindsdien ben ik wat verder gaan kijken dan alleen persconferenties, kranten en “experts” op tv. Daaruit haal ik dat er echt helemaal niks van klopt: er wordt met informatie gespeeld, de manier waarop bepaalde situaties werden verwoord, de angst die werd aangepraat.

  Wat ik ook denk dat gaande was is dat mensen eerder bang, stress en angst hadden. Niet perse door het virus, maar meer door de horror verhalen (die maar zelden voorkomen) die je in de media ziet. Niet: “We moeten leren leven met corona.” Maar: “We moeten doodsbang zijn, kijk uit!” Voor corona zei ik ook al: ‘Je hebt maar één leven, maar wat was de kwaliteit van dat ene leven?’ Leuke en geweldige herinneringen en momenten worden nu in 2 jaar tijd al niet meer gemaakt en gecreëerd. De dood bestaat en hoort bij het leven, maar wij denken om de een of andere manier dat we het kunnen winnen van de natuur. Of gaat het hier weer alleen om geld? Ik weet het niet, maar ik weet een ding zeker en dat is dat onze regering bezig is met het beleid om imagoschade te voorkomen. Ze veranderen hele wetten om burgers hun vrijheid af te nemen. Ze sluiten bedrijven. Mensen gaan echt letterlijk helemaal kapot aan de maatregelen. En dat is iets wat ik mijzelf ook afvraag. Er wordt constant geroepen “We doen het ook voor de zorg”, maar waarom passen we dan geen wetten aan die er voor zorgen dat Pfizer of Moderna niet onbeperkt winst mag maken en break-even te spelen of maar maximaal 10% winst bijvoorbeeld? Waarom dwingen wij hun dan niet? Het gaat toch om volksgezondheid? In 2020 heeft elk bedrijf om en nabij de 15 miljard winst gemaakt!? Dat geld hadden we dan ook weer in werving van het personeel voor de zorg kunnen stoppen?

  Zelf ben ik niet tegen vaccins, alhoewel ik zelf niet gevaccineerd ben. Ik heb constant alles en iedereen geholpen, maar nu ben ik egoïstisch? Een “Wappie” als ik mensen bepaalde perspectieven uitleg. De meeste mensen zijn zo heftig bang gemaakt en dat is juist wat mensen zoals ik, beangstigd. Want dat houdt in dat mensen bereid zijn om heel ver te gaan.

  Groetjes van Cindy, een zeer bezorgde burger en oud Call-agent, oud Onderzoeker, oud Coach, oud Werkverdeler van de GGD.’

  https://zorgmedewerkersverenigd.nl/de-ggd-daar-deel-je-je-gegevens-mee/

 8. Als je in een land woond waar 30% (meestal blanken)gevax is en tog sijn wij op de laaste benen van covid, betwyfel ik dié vax.groeten uit Suid Afrika

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in