Poolse huurlingen

Poolse huurlingen van het zogenaamde Poolse Vrijwilligerskorps (Polski Korpus Ochotniczy) namen deel aan de aanval op de Belgorod-regio op 22 mei. De Poolse nazi’s vielen het grondgebied van de Russische Federatie binnen als onderdeel van de Oekraïense sabotage- en verkenningsgroep, waartoe ook leden van het zogenaamde ‘Russische vrijwilligerskorps’ en andere militaire eenheden van de AFU en de speciale diensten van Kiev behoorden LINK, LINK, LINK, meldt Southfront.

Poolse huurlingen

Poolse huurlingen ondersteunden hun beweringen met video’s van de aanval. Ze vergeten echter te melden dat de aanval is mislukt en dat als gevolg van de PR-operatie tientallen pro-Kiev strijders zijn omgekomen.

De video’s tonen de Polen die oprukken met Oekraïense T-72B tanks, Amerikaanse HMMWV pantservoertuigen en Mi-8 helikopters van de Oekraïense strijdkrachten. Er zijn ook beelden van de evacuatie van de gewonden en het moment van de beschieting van de Russische artillerie en luchtvaartcontrolepost “Grayvoron”, die eerder werd veroverd door de AFU.

In het nabijgelegen dorp werd een Russische man gedood door pro-Kiev militanten. Hij werd doodgeschoten nadat de saboteurs een militair uniform in zijn huis vonden. Het slachtoffer was de commandant van de lokale territoriale strijdkrachten, waaronder burgers die in het grensgebied woonden. De echtgenote van het slachtoffer getuigde eerder dat ze gegijzeld werd door Polen en Amerikanen.

  Verenigde Staten Plan B
Poolse huurlingen (machinevertaling Yandex)


Het nationale vrijwilligerskorps maakt deel uit van de Oekraïense strijdkrachten. De Russische wordt actief gebruikt door Kiev en zijn westerse marionettenmeesters om aanvallen uit te voeren op Russische grensdorpen. Kiev liegt officieel dat het niets te maken zou hebben met militaire operaties op Russisch grondgebied. Volgens Kiev zijn het Russische burgers die in Rusland tegen Poetin vechten. Kiev vergeet echter de Poolse huurlingen te instrueren om te zwijgen en de sprookjes van de Oekraïense propaganda te delen.

Volgens de vice-minister van Defensie van Oekraïne, Hanna Malyar, zijn dit “opstandige patriotten” die tijdens de aanval op het Grayvoronsky-district “interne Russische” tegenstellingen hebben opgelost. Ze legde niet uit waarom de “Russische patriotten” Pools spreken.

Polen ontkent officieel de mogelijkheid dat troepen naar Oekraïne worden gestuurd. Er worden echter veel huurlingen in het land gerekruteerd voor het “Poolse vrijwilligerskorps” om te vechten in de gelederen van de Oekraïense strijdkrachten. Deze eenheid van de AFU werd officieel opgericht in februari 2023 door “een naamloze Poolse burger” die “in oorlog is met Rusland sinds het begin van de invasie van Oekraïne”.

Uit de beweringen van Oekraïense huurlingen bleek dat het ‘Russische vrijwilligerskorps’ in feite niet genoeg kracht heeft om grote militaire operaties in Rusland te lanceren en strategische overwinningen te behalen. Ze hebben dus militaire steun nodig van de Polen en burgers van andere NAVO-landen, wat echter niet tot resultaat leidt. Volgens het Russische ministerie van Defensie kwamen die dag meer dan 70 saboteurs om het leven. Het belangrijkste doel van deze nationalistische militaire formaties is om zoveel mogelijk video’s te filmen, maar niet om strategisch belangrijke militaire taken uit te voeren.

  Bisschop Viganò hekelt een helse elite - "Poetin vecht tegen dezelfde globalistische elite die ons allen gegijzeld houdt"

Het feit dat Poolse huurlingen gewapend met NAVO-wapens en militair materieel de Russische grens durfden over te steken, is een nieuwe stap in de richting van de escalatie van het conflict. Dit is waar de NAVO en haar marionetten in Kiev naar op zoek zijn.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne voert brutale grensoverschrijdende terreuraanval uit in RuslandVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe handschoenen zijn uit: Russische functionarissen voeren nucleaire retoriek op – Nachtelijke bombardementscampagne op Kiev gaat zijn tweede week in – Hoofdkwartier van inlichtingendienst getroffen
Volgend artikelZelensky geeft toe dat hij bang is dat Trump terugkeert naar het Witte Huis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. laffe polen om burgers te straffen die geen oorlog willen geen normaal mens wil dit alleen laffe polen en Oekraïners en Amerikanen VK en de Eu wand zij weten dat burgers geen wapens hebben jammer genoeg

  • Polen zijn altijd al Lafaards geweest..hun Hoeren hebben de weg vrijgemaakt voor het zuipende arbeidersvolk dat zwartwerkend en stelend in west-europa de huizend bouwen… smerig laf druggebruikende Lafaards, hun verraad in ww2 spreekt grote Boekdelen

 2. Opmerkelijk dat deze Polen het IJzeren Kruis met zwaarden en doodskop voeren. Dit zijn symbolen van de voormalige Wehrmacht, Reichswehr, en Waffen-SS

  • Klopt helemaal!

   En waar kwamen die vandaan? Uit Pruisen. En waar ligt Oost-Pruisen nu? Juist. De Polen hebben Oost-Pruisen en Silezie ‘gekregen’ na WWII.

   Soms lijkt het wel of bepaalde ‘demonen’ (Daemon, overheid) aan een territorium gekoppeld zijn. Die demonen kunnen mensen bezetten (oa veel nazi’s waren bezeten) en een gebied.

   Veel meer griezelfilms over bezetenheid zijn gebaseerd op gedegen onderzoek dan je zou denken. Helaas worden ze nog veel meer geromantiseerd en gesensationaliseerd. En ze zijn op zichzelf een ‘gateway’. Dus sterk afgeraden om te kijken.

   Zoek ook op teutoonse ridders. Is nu Polen en Oekraïne (Galicie).

  • Uw mannen spreken elke 3 tot 5 woorden uit met Kuurva… dus ik begrijp u wel…u hoeft zich niet te verontschuldigen…de moeder van mijn zoon wilde niet eens met één enkele Poolse man praten….

  • Dit is niet nodig. Niemand hoeft zich te verontschuldigen voor waar ze geboren zijn. Daar heeft u geen controle over.

   Ik verontschuldig mij ook niet voor de misdaden van mijn landgenoten of ons misdadige regime. Maar ik zeg wel:

   Niet met mijn goedkeuring!!!

  • Wat een haatvertoning, belediging en leugens! Werkelijk, hoe laag kan een mens vallen? U heeft geen zelfrespect, dus verwacht ik niet dat u andere medemensen kan recepteren. Ik adviseer u zich goed te verdiepen wat geschiedenis feiten betreft. Soms vraag ik me af of de haat wegens andere mensen komt door uw minderwaardigheidscomplex. Iedereen oordeelt volgens zichzelf. Ik wens het beste.

 3. In de loop van de tijd, kwam ik tegen :
  er vechten voor Kiev :
  – afgezien van Nato-commando strukturen met officieren
  – minsters paar honderd Nato special forces; ook Nederlands.
  – minstens 20.000 buitenlandse “vrijwilligers” : mengeling van Amerikanen, Britten, diverse nationaliteiten, t/m ISIS-strijders aan toe.
  – gehele Poolse leger-onderdelen, met tienduizenden man.
  Kiev en Polen hebben complete samenwerking-overeenkomsten gesloten.

  Verder, is het mij een raadsel, dat Rusland, invallen op eigen grondgebied toe laat.

 4. Ramzan Kadyrov vroeg Poetin om Tsjetsjeense detachementen te sturen om de regio Belgorod te beschermen

  Ramzan Kadyrov kondigde aan dat hij klaar was om eenheden uit Tsjetsjenië te sturen om de regio Belgorod te verdedigen.

  “Ik kijk naar de situatie in de Belgorod-regio, ik maak me zorgen.

  De opperbevelhebber weet natuurlijk beter. Maar ik zou u eraan willen herinneren dat de terroristen die de regio Belgorod binnenvielen, konden worden aangepakt door de strijdkrachten van Tsjetsjeense eenheden. Ik zeg dit niet alleen en ik zal het uitleggen.

  Om een ​​bandietengroep op Russisch grondgebied uit te schakelen zonder gevolgen voor de burgerbevolking en infrastructuur is speciale kennis en training vereist. Hier hebben we niet alleen militaire ervaring nodig, maar ook antiterroristische ervaring.

  Een dergelijke training is in het bezit van Tsjetsjeense jagers, die al ervaring hebben met het opruimen van de republiek van de ondergrondse bandieten in het bos en stedelijke gebieden, evenals de ervaring met het bevrijden van bijna vier dozijn nederzettingen van de LDNR, waaronder Mariupol, waar ze de strijd aangingen met een vijand in de minderheid.

  ×
  Dit zijn regimenten en bataljons van de Nationale Garde, het Ministerie van Defensie van de Russische Federatie en de politie, in het bijzonder het Speciale Politieregiment genoemd naar de Held van Rusland A. A. Kadyrov van het Ministerie van Binnenlandse Zaken van de Tsjetsjeense Republiek, geleid door de held van Rusland, commandant Zamid Chalaev.

  In totaal overschrijdt het aantal Tsjetsjeense jagers in bataljons en regimenten van macht en militaire structuren meer dan 70 duizend mensen. Dat zijn drie legers!

  Alle eenheden werden opgeleid aan de Russische Universiteit van Special Forces. Uitgerust met de nieuwste technologie, getraind, uitgerust met probleemloze wapens en klaar om elke opdracht van de opperbevelhebber uit te voeren om onze staat en onze burgers te beschermen.

  Dit zou een goede beslissing zijn.

  Daarom zijn we klaar en wachten we op de beslissing!

  – Russische lente

 5. Pas op! Het gaat escaleren.
  De snuivende clown krijgt van de franse gerontofiel lange afstand raketten.

  Niet geheel toeval dat een Nato oefening geplanned staat; ik verwacht dat er wat staat te ebeuren gedurende die oefening; dan kunnen de Natoschepen vuren met zware artillerie vanaf schepen, en net doen of het Oekies zijn.

  Maar dankzij de nieuwe sateliet van RU is dat zichtbaar.
  ————————————
  Maar RU moet een paar krijgsgevangen maken–Poolse– en de Poolse staat hetzelfde geven: paar groepen saboteurs Polen insturen, en spoorwegen opblazen, simpelweg plaatsen met vertraagde ontsteking, kunnen ze veilig wegkomen.
  Paar Kinzahls op het veld met matereaal voor Banderastan–of die ook gewoon opblazen–is ook geen slecht idee,

  Andere oplossing: ze formeel aansprakelijk houden voor die Poolse afdelingen, dat gewone leger eenheden zijn, en ze vertellen, dat ze hetzelfde terug krijgen.

  Het zijn buitenlandse wapens bedoeld om tegen RU gebruikt te worden.

  Het Oekieleger is niet meer bestaand; is alleen nog maar een bewapende kleuterschool en een bewapend bejaardentehuis.

  Even een opsomming waar de USA+Nato proberen een WO3 te starten:
  –oekraine
  –Kosovo
  –Israel-Iran conflict
  –China taiwan conflict
  –Afghanistan bewapenen in de hoop dat wat beginnen tegen Pakistan of India, of China.

  Als die volidioten daar in USA eens iets gingen doen tegen hun analfabetisme en hun extreme armoede, rechteloosheid in grote steden (die nog verder escaleren) dan hebben ze genoeg te doen.

 6. Zelfs die zeer zwak begaafden in Den Haag moeten toch zien dat de nazi’s verloren hebben.
  Het enige wat ze bereiken met steun aan de Snuivende Clown is meer lijken.
  Maar de uitkomst van die oorlog is onomkeerbaar.

  En dan gaan die idioten wel in Den Haag 347 brandnieuwe woningen bouwen voor de Oekies……
  Hoe achtelijk kunnen ze zijn…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in