Screenshot video

Pedofielen moeten “kindersekspoppen” krijgen om zich  “te ontlaten”, volgens de Democratische senator Karen Berg uit Kentucky, die ook verklaarde dat kinderverkrachters “tot minderjarigen aangetrokken personen” of “MAPS” genoemd moeten worden om ze waardigheid te geven, bericht Thepeoplesvoice.

“Ik was helemaal niet bekend met kindersekspoppen,” zei senator Berg, “dus ik moest het gisteravond natuurlijk even googelen. En blijkbaar is er onderzoek naar gedaan.”

“Er zijn MAP’s, minor attracted persons, en de beperkte hoeveelheid onderzoek die is gedaan naar deze poppen, dat ze eigenlijk, voor mensen die zich aangetrokken voelen tot minderjarigen, dat deze poppen eigenlijk hun neiging om naar buiten te gaan en kinderen aan te vallen verminderen. Het geeft ze eigenlijk een mogelijkheid om zich te ontlaten.”

Bekijk de volledige verontrustende toespraak hier:

De mondiale elite beweegt zich snel in de richting van het decriminaliseren en normaliseren van pedofilie en seksueel misbruik van kinderen.

Duitsland heeft bestialiteit en kinderpornografie uit het strafrecht gehaald, Spanje moedigt pedofielen nu aan om met hun naakte slachtoffers door de straten te paraderen en Frankrijk heeft geen wet meer voor de leeftijd waarop ze toestemming moeten geven.

Het is officieel – Europa is gevallen onder de invloed van Klaus Schwab’s World Economic Forum en de schaamteloze campagne om pedofilie en andere perversiteiten in de westerse wereld te normaliseren.

  mRNA "vaccins", Eugenetica & de drang naar Transhumanisme

Volgens Schwab moet het streven van de EU om pedofilie te normaliseren en seksuele relaties met kinderen te legaliseren nu met hetzelfde enthousiasme worden overgenomen in de VS.

Democraten zoals Senator Karen Berg, wiens transgenderzoon op 24-jarige leeftijd zelfmoord pleegde, zijn vastbesloten om de verderfelijke globalistische invloed van het WEF toe te staan om de Amerikaanse samenleving volledig te vernietigen.

Er is echter één probleem voor Schwab en de andere verdorvenen die de zalen van zijn globalistische hoofdkwartier in Davos bevolken. We zullen nooit toestaan dat zijn zieke agenda onze cultuur infiltreert. Dit is een heuvel waarop we bereid zijn te sterven. Kijk:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Voormalig VN-directeur slaat alarm: Wereldwijde Elite zijn allemaal pedofielenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussisch-Oekraïense oorlog: De zondvloed
Volgend artikelExclusief: Vrouw in de buurt van zendmast gediagnosticeerd met 51 beroertes
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. I think Putin should take his change soon and put a bomb on Davos .for that matter on all gov’s in Europe who allowed to touch our children.
  Remember what God did in the past with Sodom .

 2. Krankzinnige psychopaten. De hoeveel trauma’s deze kinderen zullen oplopen zal ongehoord zijn… Het lijkt alsof de klok achteruit loopt.

 3. Wat een zieke zieke bende.
  Hoe gaan we hier uitkomen.
  In het npo nepnieuws hoor je hier niets van.
  Ze durven het hier nog niet aan.

 4. Ik snap dat halve zoontje wel ,die mieder is ook net een vent , jammer dat we de natuur de baas zijn , voiegahhh werden deze foutjes door de natuur opgeruimd of dood geboren .tja de wereld sterft af ,en misschien maar beter ipv deze freakshow

  • Dan graag op het voedsel dat verbouwd is met deze shit een waarschuwing want ik wil het niet vreten. Laat ze beter in de mijnen werken, geen kolen naar boven geen vreten naar beneden. Hoe ziek moet je zijn om sex met kindertjes ook maar te kunnen bedenken laat staan overwegen of te normaliseren.

 5. Zieke klootzakken allemaal. Gaan we dit pikken met z’n allen? Nee toch mag ik hopen? Dit bewijst eens temeer het gelijk van een Gideon van Meijeren en de gehele FvD!

  • Hoe op de altijd duidelijke en eerlijke FvD gereageerd wordt in het parlement maakt duidelijk wat voor halve zolen daar zitten. Goed beargumenteerde wetsvoorstellen of aanpassingen daarop worden bijna altijd verworpen alleen omdat ze gedaan worden door FvD. Zouden het andere partijen zijn dan reageert men anders. Dit geeft aan hoe ziek die volksverlakkers zijn. Volop landverraad is ook aan de orde van de dag. FvD is altijd de-escalerend en de ooit tegen alle oorlogen zijnde partijen schreeuwen de oorlogsretoriek hoog van de daken. In wat voor achterlijke tijden zijn we in hemelsnaam beland? Nu kun je zien welke wereldwijde invloed het WEF heeft in de kabinetten want je ziet deze vreemde ontwikkeling op mondiaal gebied.

 6. Karen ziet eruit als een omgebouwde vent.

  Sorry, maar zonder baarmoeder (werkend of niet) ben je geen vrouw. Punt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in