(Public Domain)

De VS is een op hol geslagen trein met een dode man op de stoel van de machinist. De conducteur loopt door de wagons en verzekert de passagiers dat alles in orde is. . . let maar niet op de gierende wielen in de bochten. . . of het verblindende stroboscoopeffect van laagstaand zonlicht dat met honderdveertig km/u door de bomen naar binnen schijnt. . . of de hobbel waardoor de helft van de spullen in het bagagerek bovenin eruit sprongen. Meer dan de helft van de mensen aan boord is op tachycardieniveau van schrik – sommigen jammeren – maar de andere minder dan de helft blijft gewoon gefixeerd op hun telefoons en laptopschermen. Ze kunnen de moeite niet nemen om uit het raam te kijken. . . schrijft James Howard Hustler.

Oké, dat is een metafoor. Maar als je een inwoner van ons land bent en om ons land geeft, kun je maar beter op deze zaken letten, want ze ontsporen allemaal:

De oorlog in Oekraïne. We zijn er in 2014 mee begonnen om met Rusland te sollen en Rusland gaat het afmaken. Wie weet wat onze echte motieven waren. Grijpen naar grondstoffen? Een wanhopige zet om onze staatsschuld weg te werken door een wereldwijd fiasco te creëren? Pure psychopathische haat jegens die Poetin? We kunnen het niet opbrengen om de mislukking van deze slecht opgezette onderneming te erkennen. In plaats rammelen onze slappe bondgenoten in Europa dwaas met hun sabels, waarbij ze blijkbaar vergeten dat je geen zwaard meeneemt naar een gevecht met kernraketten.

De heer Macron in Frankrijk is van plan om zijn leger op te offeren voor een slachtpartij op de bloeddoorlopen vlaktes van Oekraïne, net zoals de Oekraïners een half miljoen van hun jonge mannen opofferden zodat Victoria Nuland zich goed kon voelen. De heer Macron is krankzinnig, maar de samenleving waarover hij de leiding heeft is collectief krankzinnig, dus misschien vertegenwoordigt hij hen wel goed. Hetzelfde geldt voor Olaf Scholz in Duitsland, wiens topgeneraals vorige week werden betrapt op een uitgelekte opname waarin ze hun plan bespraken om de Kertsj-brug, die de Krim met Rusland verbindt, op te blazen. Begrijp je dat dit een directe aanval op Rusland zou zijn, een oorlogsdaad van de NAVO? En wat het voor de hand liggende gevolg zou zijn?

De spookregering van “Joe Biden” is te zwak en dom om deel te nemen aan onderhandelingen. Oekraïne en Rusland voeren in Riyad een soort kruisgesprek met prins MBS. Zelfs de heer Zelensky is er een dag geweest, hoewel de video hem coked-up, snuivend en snotterend lijkt te tonen, geen goed teken. Als er ooit een tijd was om dit stomme conflict te beëindigen, dan is het nu, voor de Russische verkiezingen. Daarna zullen de voorwaarden alleen maar moeilijker worden voor Oekraïne, dat onder direct toezicht komt te staan in plaats van een natie te blijven. Het was nooit een van onze zaken (hoewel de familie Biden, BlackRock en de CIA daar fantastische kansen zagen om te profiteren).

  Trump waarschuwt voor extreem linkse "revolutie" - Biden is een marionet

Het volgende is de grens. Vorig jaar zag je hoe de blob-elite de overplaatsing van illegale immigranten naar hun gelukkige eilandje Martha’s Vineyard begroette (ze waren niet geamuseerd door de streek van gouverneur DeSantis en laadden de mormels post-haste uit). Maar diezelfde zelfvoldane bevolkingsgroep geeft er niets om als er honderdduizenden worden gedistribueerd naar de grote steden, die door hen nu fiscaal tot het uiterste gedestabiliseerd zijn, waarschijnlijk tot een faillissement.

Natuurlijk is dat niet de belangrijkste reden om je zorgen te maken over wat alles bij elkaar neerkomt op miljoenen grensspringers die ons land overspoelen. De belangrijkste reden om je zorgen te maken is wat de blob die hen hier heeft uitgenodigd van plan is te gaan doen en dat is, zoals je misschien al vermoedde, chaos zaaien in de straten, winkelcentra, stadions en op onze infrastructuur, net op tijd om de verkiezingen te doen ontsporen – misschien zelfs om oorlog tegen ons te voeren in ons eigen land. De regering van de VS betaalt voor deze hele operatie, begrijp je, door ons belastinggeld door te sluizen naar internationale organisaties die de kampen in Panama opzetten, de vliegtickets kopen voor de mormels om de oceaan over te steken en coördineren met de Mexicaanse kartels om deze horde mysterieuze mensen onder ons te brengen om hun juju uit te oefenen voor de Democratische Partij. De boosheid van het publiek heeft de rode lijn van deze verraderlijke zwendel overschreden.

Een derde FUBAR is de lawfare campagne van de Democratische Partij en haar regime aan de macht tegen de burgers van dit land. Deze map omvat openlijke en overduidelijke politieke vervolgingen door DA’s en AG’s die verkiezingsbeloften doen om “achter individuen aan te gaan” zonder enige vorm van waarschijnlijke oorzaak. Het omvat het gigantische nieuwe schavot van censuur en propaganda tussen instanties. Het omvat de psychopathische worstelsessies die verplicht worden gesteld door “diversiteit en inclusie”-beleid. Verkiezingsfraude onder leiding van mensen als Marc Elias en Norm Eisen, waardoor staten gaan sjoemelen met wetten voor de identificatie van kiezers en stembiljetten per post. Het omvat de politieke bescherming van malafide groepen, variërend van plunderende flash-mobs tot Antifa-anarchisten die dingen en mensen vernielen en gebouwen in brand steken. Het omvat staatsambtenaren die kandidaten peremptorisch van het stembiljet schrappen. Het omvat een ronduit bevooroordeelde rechterlijke macht en in het bijzonder het gebruik van de federale arrondissementsrechtbank in DC om mensen extralegaal, onrechtvaardig, extravagant en wreed te straffen. Kortom, lawfare is de complete perversie van het recht en wij, het volk, worden door verwijfde ambtenaren zoals Merrick Garland en Letitia James verleid om het te accepteren.

  Peking Joe totaal ongeliefd op het White House-kanaal: commentaarfunctie uitgeschakeld

Een vierde punt op deze lijst is de Amerikaanse economie die overrompeld is door wanbeheer van een uit de kluiten gewassen monsterbureaucratie en het grove (misschien fatale) wanbeheer van het overheidsgeld. De mensen van dit land wordt niet toegestaan om zaken te doen, om in hun levensonderhoud te voorzien, om eerlijk zaken te doen. “Joe Biden’s” schaduwbestuurders knoeien net zo met de olie- en gasproducenten als met Oekraïne. En dat doen ze om een lachwekkende fata morgana na te jagen: hun “green new deal”.

John Podesta, de “schone energie tsaar” die de Haircut-in-search-of-a-brain genaamd John Kerry verving, zit op een $370-miljard slush fund dat kan worden gebruikt om gewoon uit te delen aan alles en iedereen als een politieke patronage payoff, vooral aan janky “community” orgs en NGO’s met nep-agenda’s. Dit komt echt neer op een vermogens-status. Dit komt eigenlijk neer op een asset-stripping operatie die het Amerikaanse volk beroofd achterlaat met gebroken bevoorradingsketens voor alles. In plaats van jaarlijkse begrotingen verhoogt het Congres het schuldenplafond van de VS door middel van “voortdurende resoluties” om te voorkomen dat de overheid dichtgaat. De nationale schuld raast naar de grens van 35 miljard dollar. Terwijl de rente op de schuld stijgt, overtreffen onze schuldbetalingen nu onze militaire uitgaven. Je kunt er zeker van zijn dat ons land binnenkort financieel failliet zal gaan.

Het klapstuk op de lijst van vandaag is de gezondheid van het land, het afpersingssysteem dat we hebben opgezet om ervoor te zorgen en de volksgezondheidsinstanties van de regering die de Covid-19 operatie mogelijk hebben gemaakt. Het CDC gaat door met het promoten van vaccins die miljoenen Amerikanen en nog meer miljoenen over de hele wereld hebben gedood en die waarschijnlijk het welzijn van miljoenen anderen in gevaar hebben gebracht. De bedrijfsgeneeskunde – dat wil zeggen je dokter en je ziekenhuizen – is een zinkende Titanic van zwendel en chaos. Probeer maar eens een afspraak te krijgen bij een dokter voor een spoedgeval. Probeer te voorkomen dat je failliet gaat door je behandeling. Probeer levend uit een ziekenhuis te komen. Ja, zo erg is het.

  Alex Jones voorspelling komt uit in minder dan een dag: Amerikaanse regering waarschuwt nu voor Iraans complot om Trump te vermoorden

De dokters hebben je vertrouwen in hen beschaamd door hun gelieg en hun gelul. De huidige directeur van het CDC, Mandy Cohen en haar voorganger, Rochelle Walensky, hebben willens en wetens de massamoord en de verwondingen op de mRNA-gevaccineerden voorgezeten. Honderden van hun plaatsvervangers zouden strafrechtelijk vervolgd moeten worden, net als veel van de andere prominente figuren in de Covid Saga: Fauci, Birx, Collins, Baric, Bourla, Daszak, Califf, Woodcock, Hahn en nog veel meer.

Wat gaan we hier aan doen? Terug naar de metafoor. De op hol geslagen trein komt nog steeds op snelheid. Je kunt er niet zomaar met 240 km per uur afspringen. Als je een van de passagiers bent die dit met afgrijzen gadeslaat, kun je misschien je wagon ontkoppelen, of de conducteur zover krijgen dat hij het met alle mogelijke middelen doet. Laten we zeggen dat elke wagon achter de locomotief van deze trein een staat van de Verenigde Staten is. Laat de locomotief voorin met de dode man aan het stuur die op hol geslagen trein naar zijn verschrikkelijke einde rijden. Laat de wagons erachter voor zichzelf zorgen, vertragen, grip krijgen op hun situatie en plannen maken om een betere locomotief te vinden om de trein te trekken. Ontkoppelen. Loskoppelen. Het is de enige manier.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dagboek beschuldigt Biden van seksueel misbruik van zijn dochterVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetins waarschuwing aan de westerse leiders: ‘Oorlog is geen stripverhaal’
Volgend artikelVS piloot waarschuwt Kievs regime voor tekortkomingen F-16, noemt het een ‘prima donna’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

    • als er een prijs bestond voor de belachelijkste reactie, heb je die bij deze verdiend.
      struikelen over een woord en de boodschap missen… net als een auto krijgen en je storen aan de dode vlieg op de voorruit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in