De vluchtelingenstroom naar Europa eindigt nooit, foto ter illustratie.

Vladimir Poetin heeft het westen gewaarschuwd dat Europa een nieuwe toevloed van migranten te wachten staat, veroorzaakt door een wereldwijde voedselcrisis die nu onvermijdelijk is geworden.

De Russische president maakte de opmerkingen op een bijeenkomst over luchtvervoer en vliegtuigbouw op donderdag, bericht Paul Watson.

De inval van Poetin in Oekraïne heeft geleid tot westerse sancties en een energieschaarste die de stabiliteit van de wereldvoedselvoorziening in een precaire toestand heeft gebracht.

De snel stijgende internationale voedselinflatie heeft de Verenigde Naties ertoe gebracht te waarschuwen dat het Midden-Oosten een “breekpunt” nadert, waarbij voedselrellen een reële mogelijkheid zijn.

“De veerkracht van de mensen is op een breekpunt gekomen. Deze crisis veroorzaakt schokgolven op de voedselmarkten die elk huis in deze regio raken. Niemand wordt gespaard,” zei Corinne Fleischer, regionaal directeur van het WFP.

Ook in westerse landen als het Verenigd Koninkrijk en Amerika worden mensen geconfronteerd met een ongekende voedselinflatie en torenhoge energierekeningen.

Poetin legde de schuld in de schoenen van westerse politici die bereid zijn de belangen van hun burgers op te offeren om “in de gunst te komen van hun overzeese meester en overheerser.”

Hij noemde zo’n aanpak “het tegendeel van populisme,” zei Poetin: “De mensen worden aangespoord om minder te eten, meer kleren aan te trekken en minder verwarming te gebruiken, af te zien van reizen – vermoedelijk ten bate van de mensen die dit soort vrijwillige ontberingen eisen als een teken van een of andere abstracte Noord-Atlantische solidariteit.”

Hoewel Poetin die het westen de schuld geeft van de situatie ongetwijfeld door de mainstream media als Kremlin-propaganda zou worden bestempeld, is een deel van wat hij zegt toch waar.

Eerder deze maand vertelde Bloomberg News, dat in handen is van de miljardairs, de mensen om linzen te eten in plaats van vlees en hun huisdieren te laten sterven om geld te besparen.

Zoals reeds eerder belicht, heeft een minister van de regering de Duitsers ook gezegd dat zij de stijgende energiekosten het hoofd moeten bieden door de verwarming uit te zetten en warmere truien te dragen.

Poetin gaf het westen de schuld van beslissingen die “de wereldeconomie in de richting van een crisis duwen,” en waarschuwde voor een enorme daling van de levensstandaard van de westerlingen, naast armoede en hongersnood in de derde wereld.

Hij beweerde ook dat de sancties tegen Rusland “van tevoren waren voorbereid” en hoe dan ook zouden zijn opgelegd “om de ontwikkeling van Rusland af te remmen” en het “industriële, financiële en technologische potentieel” van het land te verzwakken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De voedselstrijd begint: Eerste uitbarstingen van geweld in supermarktenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZonder Russisch gas kan West-Europa niet overleven en er is geen plan B
Volgend artikelInflatie in Nederland loopt op tot bijna 12 procent
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

  1. Wordt dit niet allemaal bewust gecreërd? Eerst COVID 19, een met opzet lab. lek? zodat er een
    vernietigend vaccin kan worden uitgerold. Nu bewust voedseltekorten en migratie golf op gang brengen, om
    maar zo veel mogelijk chaos te veroorzaken, des te sneller kan de Agenda 30 , de socialistische heilstaat, worden uitgerold.
    Inge

  2. Dit is allemaal het werk van de Globalisten zoals Klaus Schwab en Bill Gates etc. Deze miljardairs willen ja nu alles overnemen en bezitten en alles kapot laten gaan voor hun “” nieuwe Wereld “”Zij hebben de regeringen om ons heen zoals in Duitsland en Nederland en Frankrijk en Canada etc. jarenlang geinfeltreerd en opgebouwd met hun leerlingen en mee heulers, dit krepul zie je nu overal aan de macht ( Regeringen dat denken ze ) maar ze vergeten een ding, ze zullen zelf ten onder gaan om dat het volk overal in opstand komt en hun weg jaagd en op jaagd. Ze snappen nu zelf niet dat zij het zijn die straks opgejaagd en veroordeeld zullen worden door de Burgers overal in de Wereld. En terecht wat je zaait oogst je, dit Fachisme en mens onerend gedrag zal door hun zwaar betaald worden, de Genocide Werelwijd op de burgers zal hun de kop kosten. Bekijk de historie maar, zij zullen onder gaan in hun eigen narretief en niets meer bezitten of hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in