De Russische president Vladimir Poetin heeft donderdag de Amerikaanse president Joe Biden uitgedaagd om deel te nemen aan een live online tv-debat, nadat Biden had verklaard dat hij Poetin een “moordenaar” vindt. Biden heeft echter ‘onverwachts’  geweigerd deel te nemen.

Nadat de Amerikaanse president Joe Biden (78) de Russische president Vladimir Poetin een “moordenaar” had genoemd, heeft Poetin donderdag de hoogbejaarde Biden uitgedaagd om deel te nemen aan een televisiegesprek dat live online zou worden uitgezonden.

Poetin reageerde op Biden’s belediging met de woorden “It takes one to know one” en wenste Biden ook een “goede gezondheid” toe:

“Ik zou tegen hem zeggen ‘Het ga je goed’. En ik zeg dit zonder ironisch te zijn”, zei Poetin wrang.

“Ik dacht hier net aan”, zei Poetin verder tegen een verslaggever van de Russische staatstelevisie, en vervolgde:

“Ik stel voor aan president Biden dat we onze discussie voortzetten, maar op één voorwaarde, namelijk dat we het in principe live doen. Zonder uitstel en in een open, directe discussie. Ik denk dat dat interessant zou zijn voor de mensen van Rusland en de mensen van de Verenigde Staten”.

Poetin’s uitnodiging voor een live televisiedebat kwam nadat de enigszins demente Biden, in een interview met George Stephanopoulos op ABC News, had verklaard dat hij Poetin een “moordenaar” vond, zo meldt ABC News.

In het interview, werd Biden gevraagd of hij geloofde dat Poetin “een moordenaar” is.

“Mmm hmm, ja”, antwoordde Biden.

Als reactie op de belediging heeft Rusland zijn ambassadeur van de VS ontboden.

Na Biden te hebben uitgenodigd, zei Poetin dat hij de gedachtewisseling niet wilde uitstellen en stelde hij voor deze al op vrijdag te houden.

In reactie daarop zei Jen Psaki, persvoorlichter van het Witte Huis, dat de bespreking niet waarschijnlijk was en kondigde aan dat Biden van plan was vrijdag naar Georgië af te reizen. Psaki impliceerde ook dat Biden andere leiders had om mee te praten en dat hij het erg druk zou hebben tijdens zijn bezoek aan Georgië.

Het is onduidelijk hoe een discussie tussen de twee presidenten zou zijn verlopen, maar een goede gok is dat het niet in het voordeel van president Biden had uitgepakt, en dat het waarschijnlijk verstandig was voor de licht seniele Biden om de uitdaging af te slaan.

Rusland veroordeelt Biden-regime wegens “vervolging” van Trump-aanhangers, politieke dissidenten

Vorig artikelWHO insider blaast alarm over Gates en GAVI
Volgend artikelDood Georgische verpleegster bevestigd die anafylactische shock kreeg na vaccinatie met serum van AstraZeneca
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in