Joe Biden hield donderdag een toespraak over Covid-19 vaccinaties en slechts 1.100 mensen keken naar deze man op het YouTube-kanaal van het Witte Huis.

Opnieuw volgde Biden’s geleider Kamala Harris hem op het podium in haar zwarte broekpak.

Biden las 10 minuten lang van een teleprompter en verknoeide nog steeds zijn persvoorstelling.

Joe Biden gleed uit en noemde Kamala Harris, “President Harris“.

Dit is niet de eerste keer dat Joe Biden naar Kamala verwijst als de president.

Joe Biden lijdt aan dementie en de mainstream media weigert zijn cognitieve achteruitgang te erkennen.

Onwerkelijk.

Maar Joe had 81 miljoen stemmen!?!

Dementie: hoe lang kan Joe Biden nog aanblijven?

  Dit is groter dan Hunter Biden - en zelfs Joe Biden
Vorig artikel3 miljoen mondkapjes per minuut: het volgende plasticprobleem?
Volgend artikelLockdown heeft volgens de VN 228.000 kinderen gedood in Azië (meer dan het virus)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in