De hele globalistenbende, de ingehuurde politici samen met hun omgekochte leugenaars van de globalistische pers, vooraanstaande zakenlieden en de ploeg van beroemdheden, zij hebben allemaal de oorlog verklaard aan Rusland, hoewel Rusland ons niet bedreigd heeft, schrijft Concept-veritas.com.

Maar Rusland is al 20 jaar militair omsingeld door de Navo. En de Russische bevolking in Oekraïne wordt al jaren gedecimeerd door moordpartijen in opdracht van het Oekraïense leiderschap.

Het Westen organiseerde in 2014 de omverwerping in Oekraïne om de basis te leggen voor een totale militaire bedreiging van Rusland. Het was blijkbaar niet genoeg dat zij alleen al in ons land miljoenen mensen dodelijk hebben verwond en tienduizenden in opdracht van Big-Pharma door het Covid-gif hebben gedood.

Nee, nu hebben zij ons ook doodsancties opgelegd, die zij verklaren als “Rusland-sancties”. Het gaat hier uiteindelijk om oorlogssancties tegen hun eigen burgers, zoals geen enkele staat in de geschiedenis van de mensheid ooit aan zijn eigen volk heeft opgelegd.

Zij voeren dus niet alleen oorlog tegen Rusland, nee, zij voeren een vernietigingsoorlog tegen ons allen! Daarom eist professor Bhakdi: “Er mag voor hen geen genade zijn!”

Rusland heeft de grondstoffen die de hele wereld nodig heeft. Als Rusland niet in staat zou zijn zijn minerale rijkdommen militair te beschermen, zou het “Rusland-probleem” voor het Westen niet bestaan. Maar Rusland kan en zal zijn minerale rijkdommen verdedigen, en daarmee ook de toekomstige wereldreservemunt, de roebel.

Rusland dwingt het Westen nu al op de knieën. Zelfs Amerika moet roebels kopen om de noodzakelijke verhoging van de olie-import uit Rusland te betalen. De roebel rolt, de dollar brandt.

De VS verhogen hun olie-importen uit Rusland en jagen ten koste van hun Europese bondgenoten hun eigen belangen na in de Oekraïne-crisis. De regering van Biden heeft de Russische aanvoer van ruwe olie met 43 procent verhoogd, met honderdduizend vaten per dag.

Bovendien staat de regering in Washington haar bedrijven toe ook goederen zoals meststoffen uit Rusland in te voeren. Deze invoer werd door Biden kortweg als vitale goederen aangemerkt.

Tegelijkertijd eisen de VS van hun “bondgenoten” dat zij alle invoer uit Rusland stopzetten, terwijl zij zelf uit noodzaak Russische energie invoeren. De VS koopt energie van Rusland en verkoopt een deel daarvan tegen een hogere prijs door aan Europa. Europa moet daarom alle invoer uit Rusland stopzetten.

De internationale spreekbuis van de Chinese regering, de Global Times, kopte op 4 april 2022:

“De VS verhogen hun olie-importen uit Rusland en streven hun eigen belangen na in de Oekraïne-crisis, ten koste van de Europese bondgenoten.”

En dan onthult de Global Times:

“De VS hebben hun aanvoer van ruwe olie uit Rusland met 43 procent verhoogd, met honderdduizenden vaten per dag. Bovendien stond Washington zijn bedrijven toe meststoffen uit Rusland in te voeren, waarbij het erkende dat het om essentiële goederen ging.

De VS forceren bondgenoten om Rusland sancties op te leggen, terwijl zij zelf uit noodzaak Russische energie goedkoper inkopen en die energie tegen een hogere prijs aan Europa verkopen.

Uiteindelijk wordt Europa het slachtoffer – de Europese rijkdom vloeit naar de VS en helpt het voordeel van de dollar ten opzichte van de euro te consolideren.”

De globalisten die Joe Biden aan de leiband hebben, moeten de euro vernietigen, want de dollar stort door de grondstoffenroebel gewoon in elkaar. En om de euro te vernietigen, moeten zij Duitsland in een economisch stenen tijdperk storten.

Zij hebben de totale ineenstorting van de Duitsland nodig door een totale energiebevriezing. Daarom drijven zij hun betaalde media-criminelen tot oorlog tegen de regering.

Bondskanselier Olaf Scholz werd op 27 maart geïnterviewd door Anne Will (ARD). De agent van de globalisten hitste op tegen Scholz, beschuldigde hem er indirect van de oorlog van Rusland tegen Oekraïne te begunstigen, omdat hij de toevoer van gas en olie nog niet had afgesneden, daarop antwoordde Scholz :

“Als van de ene dag op de andere deze invoer zou stoppen, zou dat ertoe leiden dat hele takken van industrie hun activiteiten zouden moeten stopzetten”. Anna Will wilde met de argumentatiekolder beginnen die zij had ontvangen, dat “Nogal wat economische wetenschappers …”

Maar zij kreeg de zin dat “wetenschappers het anders zien” niet af, want Scholz onderbrak haar, een noviteit in de mediadictatuur van de leugen.

  Rechtbank Volksrepubliek Donetsk veroordeelt drie buitenlandse huurlingen ter dood

Scholz: “Maar zij zien het verkeerd en mogelijk onverantwoord”, aldus Scholz. Zo omschreef Scholz dus de door de globalisten geëiste zelfvernietigende sancties tegen Rusland als “onverantwoord”.

Dat wil zeggen, hij weet heel goed dat zij ons willen vernietigen. Scholz gaat verder: “Een aantal wiskundige modellen optellen die dan niet echt werken. Ik ken helemaal niemand in de zakenwereld die niet precies zou weten dat dit de gevolgen zouden zijn.”

Nogmaals, hij geeft daarmee toe dat hij van overzee de opdracht heeft gekregen om onze bestaansmiddelen te vernietigen door ons zo fataal te straffen dat wij naar het economische stenen tijdperk worden gekatapulteerd – anders zou hij niet zo resoluut geantwoord hebben.

De zogenaamde wetenschappers, d.w.z. de agenten van de globalisten – zonder karakter, geweten en deskundigheid – op wie Anne Will een beroep deed, worden verondersteld de situatie beter te kunnen beoordelen dan grote namen uit het economische leven, zoals BASF-baas Martin Brudermüller:

“Willen wij onze hele economie vernietigen met onze ogen open? Wat wij in tientallen jaren hebben opgebouwd? Ik geloof dat zo’n experiment onverantwoord zou zijn.

En als de burgers zich bewust zouden zijn van de werkelijke gevolgen van een energieboycot, zou de meerderheid zich ertegen uitspreken. Dit is een ramp voor de voedselvoorziening, en wij zullen het volgend jaar nog acuter voelen dan dit jaar.

Want de meststoffen die de boeren dit jaar nodig hebben, hebben zij al grotendeels gekocht. In 2023 zal er een tekort zijn. Er dreigt hongersnood.” (FAZ-online, 31.03.2022 – gedrukte editie FAZ, 02.04.2022, blz. 19)

De invoer van existentieel belangrijke goederen uit Rusland werd door Biden aan Duitsland verboden. En de Duitse onderdanen laten zich dat gedwee verbieden. Rusland dwingt het Westen nu al op de knieën. Zelfs Amerika moet roebels kopen om de noodzakelijke verhoging van de olie-import uit Rusland te betalen. De roebel rolt, de dollar brandt.

Ook door Amerika’s massaal toegenomen olie-import uit Rusland, precies datgene wat Amerika ons verbiedt te doen, stijgt Rusland op tot de machtigste geldmacht ter wereld. Amerika moest zich zelfs vernederen om Russische roebels te kopen voor de toegenomen olie-import en die dan in te wisselen voor de benodigde grondstoffen.

Rusland heeft nu al een recordoverschot, terwijl wij ons in de hel van onze eigen sancties storten. Zelfs Bloomberg bevestigt dit op 1 april 2022:

“Poetin kan 321 miljard dollar innen als de olie en het gas blijven stromen. De economie van Rusland kan bogen op een uitmuntende staat van dienst in de oorlog. Het land is op weg naar een recordoverschot op de lopende rekening.

Het saldo van de lopende rekening van Rusland blijft er solide uitzien. Met de huidige sancties zouden er aanzienlijke instromen van harde valuta in Rusland moeten blijven bestaan.”

Terwijl Bloomberg zei dat Rusland een solide saldo op de lopende rekening had en op weg was naar een recordoverschot, kwam de Wereldbank met een sombere prognose voor de sanctioneerders.

“De economische output van Oekraïne halveert. In januari 2022 voorspelde de Wereldbank nog een stijging van drie procent voor Oekraïne.” En voor het sanctionerende Europa voorspelt de in Washington gevestigde Wereldbank het volgende:

“De regio Europa zal dit jaar met 4,1 procent krimpen. Dat is een drastische ommekeer ten opzichte van de drie procent groei die vóór de oorlog werd voorspeld, en twee keer zo erg als de door een pandemie veroorzaakte recessie in 2020.” (n-tv, 11.04.2022).

De sanctioneerders zijn dus hun eigen bevolking aan het doodsanctioneren, want natuurlijk zal de min veel, veel hoger uitvallen, waarschijnlijk 30 procent. Terug naar het economisch stenen tijdperk! Tegelijkertijd is het Rusland van Poetin aan het uitgroeien tot een monetaire wereldmacht als gevolg van de sancties van het Westen. Omdat het de grondstoffen heeft die de wereld nodig heeft en omdat Rusland zijn rijkdommen militair kan verdedigen!

  Meer informatie over de militaire doden in Oekraïne

Op 10 april 2022 toonde CNBC de adembenemende ontwikkeling van de Russische roebel. Sinds president Poetin de aankoop van roebels heeft geëist voor de inwisseling van betalingen van grondstoffen, is de roebel gestegen – en dat midden in een economische oorlog die Rusland “te gronde moest richten door de sancties” (Baerbock) Op 10 april 2022 moest men 77,75 roebel betalen voor één dollar.

In maart, voordat Poetin betaling in roebels eiste voor zijn grondstoffen, moest men nog 150 roebel betalen voor een dollar – twee keer zoveel. Als dat geen opgang naar een reservevaluta is, wat dan wel? Omdat Rusland in een vernietigingsoorlog zit die door het Westen is uitgeroepen, dat het land eigenlijk door sancties zou moeten vernietigen. De volgende uitspraken spreken boekdelen:

Bondskanselier Olaf Scholz op 8 april 2022:
“De sancties van het Westen tegen Rusland zijn zeer doeltreffend.”

De Poolse premier Mateusz Morawiecki op 8 april 2022:
“De sancties werken tot op de dag van vandaag niet.”

In het Westen proberen de zogenaamde kenners en deskundigen, allemaal leugenaars en opgedragen zakkenvullers, hun moed in te spreken met potsierlijke voorspellingen om zichzelf af te leiden van hun eigen ondergang.

Eén van de honderden voorbeelden is de belachelijk uitziende hansworst Gert Weisskirchen, die zich voordoet als een “Oost-Europa-deskundige”. Op 4 maart 2022 zei hij in een interview met Rhein-Neckar-Zeitung: “De meerderheid van Poetin brokkelt af. De steun van de bevolking voor Poetin zal spoedig afnemen.”

De waarheid is dat zowel Poetins populariteit als de steun voor de oorlog gestaag toenemen, expliciet vanwege de westerse sancties. De rivaal van Poetin op 1 april 2022, namelijk de New York Times, meldt dat:

“Aanvankelijk geschokt, steunen veel Russen nu de invasie van Poetin. Poetin’s goedkeuringscijfer is 83 procent, tegen 69 procent in januari, met 81 procent voorstanders van oorlog.

Denis Volkov, directeur van Levada, het meest gerespecteerde onafhankelijke opinie-onderzoeksinstituut van Rusland, zei dat uit de enquêtes van zijn groep blijkt dat veel Russen van oordeel zijn dat een belegerd Rusland zich rond zijn leider moet scharen.

Het voortdurende spervuur van westerse sancties is in dit verband bijzonder doeltreffend, zei hij. “De confrontatie met het Westen heeft de mensen oorlogszuchtiger gemaakt,” zei Volkov.” (New York Times, 01.04.2022)

Behalve dat het globalistische lot van Duitsland al is bezegeld door onze oorlogsverklaring aan Rusland, en als gevolg van de Rusland-sancties die tegen onszelf zijn gericht, wordt er al openlijk gesproken over hongersnoden als gevolg van onze zelf-sancties.

Maar om de ondergang van het globalistische Duitsland onmiskenbaar in beeld te brengen, moet er op de directe financiële gevolgen van de oorlog gewezen worden. De wapenleveranties aan Oekraïne verhinderen de overwinning van Rusland niet, maar bereiken de totale vernietiging van Oekraïne.

De wederopbouw van Oekraïne is door het gerenommeerde Britse Centre for Economic Policy Research geraamd op “200 tot 500 miljard euro”, op 6 april 2022. Hij voegde er echter aan toe: “De kosten van de wederopbouw stijgen echter met elke extra oorlogsdag en in een steeds hoger tempo.” (bron)

Maar slechts zeven dagen later schatte de Oekraïense minister van Economie, Olexander Griban, namens zijn Israëlische president, Volodimir Selensky, de oorlogsschade al “op één biljoen dollar.”

Het bedrag bestaat uit schade aan de infrastructuur, de gezondheidszorg en het onderwijs. “En dan zijn er nog andere niveaus van verliezen – staat, gemeente en particulieren”, vervolgde Griban met een opsomming.” (Boerse-Nachrichten, 11.04.2022)

En wie meldt zich regelmatig vrijwillig voor deze kosten, of, wie wordt geacht voor de oorlogsverliezen te betalen? Yep, goed geraden, 10 punten! Waarom niet, heeft minister van Economische Zaken Habeck gezegd, “Wij zijn een oorlogspartij!” Wij kunnen dus ook betalen.

Duitsland neemt ook nog eens miljoenen Oekraïners als vluchtelingen op. Belooft gratis medische zorg en een comfortabele, financiële levensstandaard. In geval van een energie- en voedseltekort zullen deze voordelen een bijzonder “gelukkig” effect hebben op de overblijvende Duitsers: Ellende, lijden, hongersnood!

  Oekraïense oorlogsstokers weigeren de realiteit onder ogen te zien

Bovendien moeten de sluizen open blijven voor asielzoekers uit de hele wereld, aldus de “Ampel-regering”. Duitsland heeft dus geen kans meer om te overleven, de vrijheid ligt binnen ons bereik!

Natuurlijk is de mantra van Duitsland: In Oekraïne verdedigen wij de Europese waarden! Op 16 maart 2022 verklaarde de Poolse premier Mateusz Morawiecki anthemisch: “Europa moet begrijpen dat het nooit meer dezelfde zal zijn als het Oekraïne verliest – het zal Europa niet meer zijn.”

De Sloveense premier Janez Janša intoneerde: “Oekraïne is het land dat de echte Europese waarden het meest verdedigt. Europa verdedigt zijn fundamentele waarden met hun leven in Oekraïne.” (Euroacitv, 16.03.2022)

Welnu, de joodse president van Oekraïne, Volodimir Zelensky, ziet dat enigszins anders. Tijdens zijn bezoek aan Israël, begin april 2022, beloofde hij van Oekraïne een Groot Israël te maken. “Oekraïne zal het Grotere Israël worden,” zei Zelensky.

Maar Zelensky beloofde ook dat het nieuwe Israël-Oekraïne zeker niet liberaal-Europees zal zijn. In gewone taal: de waarden van de EU zullen in het toekomstige Oekraïne-Israël niet bestaan.

Zelensky letterlijk: “Oekraïne zal zeker niet zijn wat wij vanaf het begin wilden. Het is onmogelijk. Absoluut liberaal, Europeaan – zo zal het niet zijn. Oekraïne zal zeker voortkomen uit de kracht van elk huis, elk gebouw, elke persoon.” (Haaretz, 05.04.2022)

En waarvoor dan de oorlog tegen onszelf? Want wat kost het lijden en de ontberingen en het terug katapulteren in het economische stenen tijdperk, wanneer Zelensky de “schijtwaarden” van de EU afwijst, zoals hij het bij vrienden in Israël uitdrukte?

Iedereen die in ons land de “EU-waarden” verwerpt, wordt regelmatig een “nazi” genoemd. Hallo, het is Zelensky die openlijk de “waarden van de EU” verwerpt. Zijn hij en zijn kliek in de Oekraïense leiding dan toch de “nazi’s” waar president Poetin het over heeft, wanneer hij de “denazificatie” van Oekraïne als oorlogsdoel noemt?

In ieder geval heeft Poetin een ongelooflijke slag toegebracht door de Joodse leiding van Oekraïne “nazi’s” te noemen. Zo nam hij de “nimbus van het absolute kwaad” over van de Duitsers en droeg die over op de leidende Joden van Oekraïne.

Volgens de nieuwe definitie van Poetin zijn de leidende Joden van Oekraïne “het absolute kwaad, de nazi’s”. De meeste mensen associëren de Joden dus met “absoluut kwaad”, maar de nazi’s niet. Poetin heeft het trouwens bijna nooit over nationaal-socialisten.

Zelensky helpt hem ook bij het categoriseren, wanneer hij uitlegt dat de “nazi’s” in de oorlog lang niet zo erg waren als de Russen van Poetin. Zelensky verwijst naar de “vermoorde” burgers rond Kiev, tussen de 100 en 300 zouden er geweest zijn, en vergelijkt ze met de Duitse bezetting in de Tweede Wereldoorlog.

Zelensky: “Zulke oorlogsmisdaden kwamen zelfs tijdens de nazi-bezetting niet voor.” (n-tv, 05.04.2022) Ja, de wereld is niet meer wat ze geweest is, zelfs de holocaust-wereld niet!

Het Russische leger had tot nu toe slechts ongeveer 140.000 soldaten ingezet. Het Oekraïense leger van ongeveer 400.000 man, met de modernste westerse wapens, kon niet zo gemakkelijk uitgeschakeld worden.

Er werden dus selectieve aanvallen uitgevoerd om de infrastructuur in Oekraïne totaal te vernietigen, waardoor de oorlogsvoering duur en uiteindelijk steeds moeilijker te betalen werd. Nu zou het Russische leger met nog eens 40.000 soldaten zijn uitgebreid om de definitieve slag in het oosten en zuidoosten uit te voeren.

Wij zullen zien wat er gebeurt met de Amerikaanse en Israëlische militaire adviseurs in de omsingelde stad Mariupol.

Bonus: Connect the dots…


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het is officieel! De Russische Centrale Bank heeft zojuist de Euro en de Amerikaanse dollar verpletterdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Operatie Thermostaat”: Energie rantsoenering en het draaipunt van Oekraïne naar het klimaat
Volgend artikel“Ik weet niet meer wat er in mijn lichaam gebeurt”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Die Khazaren hebben zich wel bewezen als een smerig volk, onmenselijk. Of het ze nu gaat om het Greater Kasaria of dat dit slechts een handig excuus is, ze asen er op aan de rand van Rusland te zitten om het in hun macht te krijgen. Hetzelfde willen ze met EU. De VS hebben ze al. Alles vernielen om het territorium af te pakken. Rusland is bijzonder beheerst in deze situatie. Maar die Ziopaten shit, incl Soros, is bijzonder zorgbarend. De leugens worden steeds erger…

 2. De USA was al failliet; en in de na-oorlogse periode: dan beginnen ze altijd een (proxy)oorlog.
  Maar conform hun tradities: Korea: militair verloren; Vietnam: militair verloren; Syrie: militair verloren; Afghanistan: militair verloren.

  Dus wat anders: economsche oorlog. Rutte opdracht laten geven aan Oekraine–andere nazi’s– om de MH17 neer te halen en Rusland de schuld ervan te geven.
  Werkt niet.

  Boycot tegen Rusland.
  Resultaat: tegengesteld van wat bedoeld was.
  Olie dollar en euro: naar de filisijnen
  Roebel: stijgend.

  USA is in de handen van Poetin.
  Als hij de oliekraan en kunstmestkraan dichtdraait, wordt het leger bedelaars op straat daar.. enorm…..
  en is USA defiitief economisch ten einde.

  Qua moraal en civilisatie waren ze dat al.

 3. Als ik Poetin was: ik zou alle olie en gas en kunstmest levering aan Europa en USA stoppen. Direct.
  Daarna: kopen? Kan; op hogere prijs, in Roebels.

 4. Moest ik minister zijn dan zou ik door het hele land mooie fruitbomen planten, en waterkraanrjes installeren zodat honger iets is wat tot het verleden behoort…
  Of het de oplossing is?
  Geen idee, maar je moet iets dien voor de mensen, dingen onderdenemen, zodat ze kunnen zien dar er gewerkt wordt aan een betere wereld…

  • Dat ‘sociale’ mogen ze wat dat ‘systeem’ betreft achterwege laten…
   Die ´krediet punten’ mogen ze van mij in hun …. steken!

 5. Wie gaan er naar de hel? de globalisten? Zou zeker kunnen, er zijn er echter nog een paar.
  In de hele Bijbel wordt door het hele Eerste Verbond (OT) en het Vervolg( NT) Gods vergeving verkondigd aan elk mens, die eerlijk zijn tekort, onvolmaaktheid, innerlijke neiging tot kwaad en overtreden van de Tora, als schuld erkent en God om vergeving vraagt, op basis van het offer van het Pesachlam, uiteindelijk dus Yeshua.
  Hij vervulde die symboliek aan het kruis op Golgotha en stond op ten 3e dage.
  Wie Hem volgt tot het einde , zal behouden worden en in Gods Koninkrijk zijn, de rest niet, die verdwijnt in een eeuwigheid zonder God, dat is de hel.
  Het gros van de wereld leeft al in deze hel, duisternis waarin het Licht nog schijnt, voor wie het zien wil. Na de dood gaat voor die mensen het Licht uit, voor degenen, die dat Licht hebben willen zoeken en het gevonden hebben in Yeshua, gaat het Licht steeds helderder schijnen.
  Dus het is niet de vraag of je globalist bent of niet , maar of je in Yeshua met JHWH verbonden bent en blijft.
  https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  • Beste mijnheer Ben Kok. Ik ben blij dat u nog leeft. Ik ken uw reacties al van meer dan 15 jaar geleden. Ik ben nooit gelovig geweest. De afgelopen jaar begon het te knagen. En probeer ik met ‘boven’ een gesprek aan te gaan. Niet voor mij, maar dat de mensheid in geheel wordt gespaard, het zijn barre tijden. Alle ’tussenpersonen’ (priester, rabbi, imam), hier op aarde kunnen mij gestolen worden. Ik wordt scheitziek van mensen die het denken beter te weten dan mij, in de naam van…. Het gaat om liefde, niet om regeltjes. Ik heb geen schuld bij, hoe hij ook heet. Dat laat ik in het midden. En zo wel, dan is dat tussen hem en mij, zeker geen aardse betweter.

   • als wij naar hem geschapen zijn heeft hij er een puinhoop van gemaakt dan moeten wij opnieuw gebakken worden wand nu zijn het monsters

 6. Ben Kok gelukkig was het sterven van de Heere Jezus geen symboliek!!! Maar werkelijkheid. Anders zou een mens die oprecht in Hem gelooft nooit in de hemel kunnen komen. Hij stierf voor zondaren overwon de dood. Zijn opstandingskracht is heel byzonder en sterk ook voor nu tot in eeuwigheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in