Hoe werkt ons financieel systeem … waarom is het gedoemd om te mislukken en hoe kan je zorgen dat je uit het oog van de storm blijft? Je ontdekt het allemaal in de documentaire “Eindspel”.

De docu is een high-end van Maarten Verheyen.

Maarten voorspelde de crisis van 2008 en waarschuwt nu dat het financiële eindspel definitief is ingezet met dramatische gevolgen voor spaarders en gepensioneerden.

Van YouTube weten we al dat er om de haverklap video’s gecensureerd worden, dus vandaar hier meteen de backup van de Frontnieuwsserver.

Deze documentaire is gebaseerd op het boek ‘Het eindspel van ons financieel systeem’, gratis beschikbaar via http://www.eindspel.be


Copyright © 2021 door Maarten Verheyen. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend.

Wat is eigenlijk Democratie?

Black Lies Matter, deel 1

16 REACTIES

 1. Ik denk dat de meesten die thuis zijn op deze site wel snappen hoe het monetaire systeem werkt. Maar je kunt de schuldenbubbel zo groot maken als je wilt. Het hoeft niet te imploderen. De schukden zijn nu al zo groot dat geen enkele natie dit kan afbetalen zonder in de afgrond te zakken. Sterker nog, dat zal niemand willen en het geeft the men in high places namelijk alle macht die ze nodig hebben om hun doelen te bereiken en dat centreert zich rond de concentratie van de macht. Van deze ponzi is iedereen afhankelijk. De bankiers gebruiken boom and burst zolang ze kunnen en ik zie niet dat de mensheid hun trucage ooit zal snappen. Nee, een implosie is wel het laatste waar de bankiers aan denken.

 2. In hun oude testament en de talmoed staat dat hun God zijn ‘uitverkoren volk’ toestemming heeft gegeven over de niet uitverkoreren te regeren, onder andere door (woeker) rentes te heffen op uitgeleend geld. Andersom is het verboden, want varkens staan nu eenmaal lager in de hiërarchie dan goddelijke wezens.
  De rest is historie en de toekomst.

  • Precies. Welke gek kan een bijbelse godsdienst aanhangen ? Een psychopathische duivel, die mensen al in de schuld zet vanaf hun geboorte, vrouwen onderdrukt, het Herrenrasse beveelt anderen te vernietigen en tot slaven te herleiden, dierenoffers beveelt, omdat hij tuk is BBQ en als oplossing voor een ernstig probleem enkel een vloedgolf of een Christus met een kosmische vlammenwerper kan bedenken.

   Al even psychopatisch als covid-nazi’s, die bijbelzwaaiers.

   • Iedereen die de bijbel gelezen heeft, weet precies welke passages ik het over heb.
    Trouwens nu is de tijd waarop we allen duidelijk zullen zien tot wat deze verdelende joodse cultuur heeft geleid. Nu zullen we er allen samen door komen of allen samen omkomen.
    Net zoals een infanterie eenheid tijdens een gevecht: samen sterk of met mietjes naar de hel.

 3. Uiteindelijk telt enkel wie in jou straat de baas is, want die heeft te eten. Hij die veel eten heeft is er niet zeker van dat hij dit ook op kan eten, hij die het kan afpakken zal eten. Kilo’s goud zijn niet eetbaar en goud is zo veilig als jou vermogen het te beschermen. Conclusie: je moet kunnen afpammen om te overleven, regeringen doen het al eeuwen….het werkt beter dan sparen of voorraad aanleggen……

 4. Het systeem is oorspronkelijk opgezet om te “falen”.
  Daarom heeft Elisabet Magie in 1904 het prototype van Monopoly voorgesteld, om iedereen diets te maken dat met dit systeem 1 speler alles verwerft en ieder ander geruïneerd wordt. We hebben allen het spel gespeeld en het laten liggen, omdat er teveel werd gekweeld.
  Maar wie had het echt begrepen ?

 5. Worden bezittingen van het individu straks weggestreept tegen de schuld van de gemeenschap?

  De ultieme overdracht naar elite. You will own nothing.. ze beginnen al met het registreren van onze bezittingen.

 6. Misschien is Bitcoins een idee. Deze zijn niet afhankelijk van die vreselijke banken of van regeringen. Alleen de waarde moest niet zo snel omhoog of omlaag gaan. Mogelijk word deze virtuele munt nog eens stabiel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here