Een pastoor in het noorden van Nigeria is gelyncht door een menigte nadat hij werd beschuldigd van het stelen van penissen van verschillende mannen. Hoewel uit medisch onderzoek bleek dat er niets mis was met de penissen van de mannen, werd de kerk van de pastoor in brand gestoken en werd de pastoor vermoord toen hij probeerde te ontsnappen.

Uhembe Jacob, pastoor van de Divine Shadow Church in de noordelijke Nigeriaanse stad Dauda, is vermoord door een groep jonge mannen die hem beschuldigden van het stelen van hun penissen, meldt The Nation. Volgens de mannen waren hun penissen gekrompen nadat ze Jacob hadden ontmoet.

Beschuldigingen van penissendiefstal hebben de afgelopen twee weken geleid tot onrust in het gebied, en afgelopen dinsdag heeft een menigte de kerk van pastoor Jacob in brand gestoken.

Jacob probeerde te ontsnappen in zijn voertuig, maar werd door de lynchmob op de weg achtervolgd en vermoord. Zijn lichaam werd vrijdag gevonden, politiewoordvoerster Kate Aneene heeft bevestigd dat pastoor Jacob is vermoord.

Een medisch onderzoek heeft uitgewezen dat geen van de penissen van de mannen is gestolen, meldt de Nigerian Tribune.

Het onderzoek werd uitgevoerd in het Benue State University Teaching Hospital en toonde aan dat alle mannelijke geslachtsdelen medisch in goede staat waren. Maar dit overtuigde de vermeende slachtoffers niet.

De stad Dauda wordt gedomineerd door vluchtelingen van islamitische aanvallen op herders in de nabijgelegen gebieden. Volgens GP ging de onrust in de stad door nadat dominee Jacobs werd vermoord.

Twee dagen na de moord zou iemand anders zo zwaar zijn mishandeld dat hij in een coma is beland, en een groep mannen is een lokale markt binnengevallen waar ze “geen penis, geen markt” scandeerden.

  Nigeria: Castratie ingevoerd als straf voor kinderverkrachting

De politie en het leger werden ter plaatse gestuurd en acht mensen werden gearresteerd. Er is een avondklok ingesteld in het gebied.

Ontpenisd

Vorig artikelLombardije overspoeld door buitenlandse criminelen: ze verkrachten, stelen en vermoorden
Volgend artikelAntifa verschuilt zich lafjes achter politiebescherming bij MAGA-mars
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Zo blijde dat de interlectuele verrijkers naar NL komen om de medische wetenschap op een ander niveau te brengen…

    En ze brengen ook een oplossing voor wereld voe4dselprobleem: kannibalisme.

  2. Je moet toch wel compleet achterlijk zijn om zo iets te bedenken.
    Ze staan dus te pissen en ineens bedenken ze, krijg nou wat, ik ben mijn pik kwijt.
    Het is dat ze weer iemand de schuld moesten geven en die maar meteen afslachten, anders zou je er om moeten lachen.

    Drugs doet rare dingen met mensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in