Lombardije overspoeld door buitenlandse criminelen: ze verkrachten, stelen en vermoorden

0
Misdaad in Lombardije - Misdrijven: Seksueel geweld / Overval / Diefstal / Zakkenrollerij / Fraude / Inbraak / Autodiefstal / Heling - Andere kolomtitels: Totaal / Buitenlanders / Aandeel buitenlanders - Grafiek: VoxNews

“In Lombardije groeit de aanwezigheid van groepen buitenlanders op het gebied van de georganiseerde misdaad. De regio is nu een strategisch kruispunt voor criminele stromen, een centrale plaats voor de beworteling en ontwikkeling van groepen die betrokken zijn bij illegale activiteiten”.

Dit werd verklaard door Roberto Nicolini van het Observatorium voor Georganiseerde Criminaliteit van de Universiteit van Milaan (Cross-UniMi), die de resultaten van het onderzoek naar “‘Monitoring van de aanwezigheid van de maffia in Lombardije” presenteerde tijdens een hoorzitting in de Speciale Commissie tegen de maffia in Palazzo Pirelli, de zetel van de regionale regering. De belangrijkste actieterreinen van deze groepen zijn drugshandel en prostitutie, waarbij de eerste de belangrijkste en meest winstgevende activiteit is, schrijft Unsermitteleuropa.

De regio Milaan is het gebied met de grootste aanwezigheid en geweld, vervolgens de provincies Bergamo en Brescia en, in mindere mate, de gebieden Lodi, Sondrio, Mantova en Cremona.

Met name Albanese groepen domineren onder buitenlandse criminele organisaties, nadat ze de afgelopen decennia een “promotie” hebben doorgemaakt van koeriers naar groothandelaren. Ook de Afrikaanse organisaties zijn sterk en hebben wortel geschoten, vooral in de zogeheten “drugstruiken”.

Ook de activiteiten van Chinese groepen en Zuid-Amerikaanse jeugdbendes die bekend staan als Pandilla’s en die steeds meer deel uitmaken van de drugshandel, nemen toe.

Weerzinwekkend – Noord-Afrikanen schoppen en slaan geestelijk gehandicapte Italiaan

  Migranten in Milaan: "Hier zijn de autoriteiten goed, ze laten ons dealen"
Vorig artikelZweedse politiemedewerker thuis aangevallen met handgranaat
Volgend artikelPastoor gelyncht – beschuldigd van penisdiefstal
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in