Het klinkt als een slechte grap, maar het is de waarheid. Steeds meer zogeheten ‘vluchtelingen’ uit Eritrea zijn op vakantie in hun thuisland. En daar is het waar ze aan de rol gaan. In de duurste clubs van het land gaan de zogenaamde asielzoekers compleet los. Met het geld van de belastingbetalers uit hun Europese gastlanden.

Foto: Feest, seks en drugs op kosten van de belastingbetaler: ‘Vluchtelingen’ uit Europa in de exclusieve nachtclub “Aiba” in het Eritrese Asmara.

Wie vandaag de dag pretendeert een land te ontvluchten omdat hij daar zou worden bedreigd door vervolging en voor zijn leven en ledematen zou moeten vrezen, die reist ondanks alles steeds vaker naar dit land. Het bekendste voorbeeld is Eritrea. Talrijke mensen zijn de afgelopen jaren uit het Afrikaanse land ‘gevlucht’ en hebben in Europese landen asiel aangevraagd.

Het kleine Zwitserland wordt in het bijzonder door deze Afrikanen verrijkt. Het hoogste percentage ‘vluchtelingen’ onder de Zwitsers komt uit Eritrea, aldus Anonymousnews. Maar voor steeds meer Eritreeërs wordt het dagelijks leven in Europa op de lange termijn te saai. Om weer stoom af te blazen, klimmen tienduizenden zwarten uit de sociale hangmat en stappen in het volgende vliegtuig naar Asmara.

In de hoofdstad van Eritrea gaan de ‘vluchtelingen’ onmiddellijk naar de feestelijke hotspots en laten het losbarsten Geen spoor van vervolging en bedreiging voor leven en ledematen. In luxe clubs verbrassen de “asielzoekers” dan hun in Europa bij elkaar gelogen sociale bijstand. In de beruchte club “Aiba”, bijvoorbeeld, is de toegangsprijs alleen al 100 Nakfa, wat overeenkomt met een Eritrees weekloon. De verwende asieleisers die zich in Europa hebben gevestigd, kunnen hier alleen maar smadelijk om lachen. 100 Nakfa is minder dan 6 euro. Een “maandsalaris” van de sociale bijstand is daarom voldoende voor een paar toegangen tot het wilde nachtleven.

  Ontevreden met zijn luxeleven: Afrikaan steekt asielhuisvesting in brand - 80.000 euro schade

De meeste Eritreeërs die thuisvakanties met feesten, seks en drugs fuiven komen uit Zweden, Zwitserland en Duitsland. Ze brengen vaak weken en maanden door in de hoofdstad voordat ze “terugvluchten” naar hun gastland. De “Aiba” is een must voor de meeste feestgangers. Men laat zien wat men heeft en verbrast het geld dat de goede mensen in Lalaland ter beschikking hebben gesteld.

Een Eritreeër die ooit naar Zwitserland was ‘gevlucht’, gaf in een interview met de Neue Züricher Zeitung toe: “Het beeld van Eritrea is verkeerd”. De onderzoekscommissie van de VN-Mensenrechtenraad zou de situatie opzettelijk verkeerd voorstellen, beschuldigde hij. En er lijkt enige waarheid aan deze beschuldiging ten grondslag te liggen. Waarom zouden anders tienduizenden vermeende ‘vluchtelingen’ elk jaar terugreizen naar Eritrea om een paar hete weken door te brengen met feesten, seks en drugs?

Trouwens, zo geef je indirect een impuls aan de economie in de feestelijke hotspots in Asmara. Het is verbazingwekkend hoeveel Duits belastinggeld alleen al via dergelijke kanalen naar het buitenland vloeit. Illegale asielzoekers die vakantiereizen maken naar het land waaruit zij zouden zijn gevlucht. Waar gaat dit alles toe leiden?

Zo ziet het KWAAD eruit!

Vorig artikelOostenrijkse lerares verbreekt haar zwijgen: “Cultuurstrijd in het klaslokaal” – Hoe de islam de school verandert
Volgend artikelAfrikaanse asielzoeker duwde hand in vagina van serveerster: “Ik ga je uitrekken” – ontloopt deportatie omdat hij in Afrika “de gevangenis riskeert”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in