Pixabay

De Amerikaanse publieke steun voor de oorlog van Israël met Gaza kelderde van een al zwakke 41% vorige maand naar slechts 32% in de laatste Reuters/Ipsos peiling, bericht Chris Menahan.

Via Reuters, “Amerikaanse publieke steun voor Israël daalt; meerderheid steunt staakt-het-vuren, blijkt uit Reuters/Ipsos”:

De Amerikaanse publieke steun voor de oorlog van Israël tegen Hamas-militanten in Gaza erodeert en de meeste Amerikanen vinden dat Israël een staakt-het-vuren moet afkondigen voor een conflict dat is uitgegroeid tot een humanitaire crisis, volgens een nieuwe Reuters/Ipsos peiling.

Ongeveer 32% van de respondenten in de tweedaagse opiniepeiling, die dinsdag werd afgesloten, zei dat “de VS Israël moet steunen” toen hen werd gevraagd welke rol de Verenigde Staten in de gevechten zouden moeten spelen. Dat was minder dan de 41% die zei dat de VS Israël moest steunen in een peiling van Reuters/Ipsos die werd uitgevoerd op 12-13 oktober.

Het aandeel dat zegt dat “de VS een neutrale bemiddelaar moet zijn” steeg naar 39% in de nieuwe peiling van 27% een maand eerder. Vier procent van de respondenten in de peiling zei dat de VS de Palestijnen zou moeten steunen en 15% zei dat de VS helemaal niet betrokken zou moeten zijn.

Israël rekent al lang op de VS, zijn machtigste bondgenoot, voor miljarden dollars per jaar aan militaire hulp en internationale diplomatieke steun.

Zoals ik eerder vandaag meldde, moesten pro-Israël miljardairs mensen betalen om naar de “Mars voor Israël” in DC te gaan.

Ondertussen is Candace Owens – van wie Ben Shapiro dacht dat hij haar betaalde om pro-Israël propaganda te verspreiden – de Israel First plantage ontvlucht!

  Amerikaanse analist-experts roepen op tot wereldwijde oorlog op drie continenten

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

De zogenaamde “alternatieve” media worden overgenomen door bedriegers, terwijl de wereld krankzinnig wordtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGrote opiniepeiling: Een op de drie Europeanen denkt dat de EU tegen 2043 uit elkaar zal vallen
Volgend artikelDe ineenstorting van Israël en de Verenigde Staten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in