Het afgelopen jaar is de groene tiranniebureaucratie van de EU erin geslaagd de energiebetrekkingen van West-Europa met Rusland nagenoeg te vernietigen, waardoor het continent wanhopig op zoek is naar energie-input om het elektriciteitsnet draaiende te houden. Nu wordt de voedselvoorziening van Europa rechtstreeks aangevallen via verschillende regelingen die bedoeld lijken om een einde te maken aan betaalbaar voedsel, terwijl elektriciteit onbetaalbaar wordt voor zowel bedrijven als huishoudens, schrijft Mike Adams.

“Duitsland verbiedt boeren om land naar behoren te bemesten om de groene agenda van de EU te dienen,” verklaart Breitbart.com. “Vanaf donderdag is het gebruik van nitraatmeststoffen sterk beperkt voor grote stukken landbouwgrond in Noordrijn-Westfalen,” meldt de site, verwijzend naar een van de meest overvloedige voedselproductiegebieden in Duitsland.

Groene tirannen zijn in oorlog met het Periodiek systeem van elementen en ze verachten stikstof en koolstof echt

Het verbod komt voort uit de oorlog die EU-bureaucraten voeren tegen stikstof, het essentiële element dat bijna 80% van de atmosfeer van de aarde uitmaakt en essentieel is voor de productie van gewassen. Na de oorlog te hebben verklaard aan koolstof – de bouwsteen van biologisch leven – richten globalisten zich nu op stikstof als middel om opzettelijk grootschalige hongersnood en massale sterfte (ontvolking) te veroorzaken.

Kunstmest op basis van stikstof produceert het voedsel waarmee ongeveer 4 miljard mensen op aarde worden gevoed (bron: OurWorldInData.org, zie onderstaande tabel). Zonder stikstofmeststoffen zou letterlijk de helft van de bestaande wereldbevolking verhongeren. De Duitse boeren hebben tot nu toe de opdracht gekregen om het stikstofgebruik met 20 procent te verminderen, maar dit is slechts de eerste fase. Zoals bij al dit soort programma’s zal de regering binnenkort meer bezuinigingen eisen, en het zal niet lang meer duren voordat stikstofmeststoffen in alle EU-landen bijna verboden zijn dankzij de “klimaatcultus” die nu het beleid bepaalt.

Het land Sri Lanka probeerde onlangs de invoer van stikstofhoudende meststoffen te verbieden en die politieactie leidde tot een catastrofale ineenstorting van de economie, de regering, het vervoer, de financiën en de rechtsstaat van het land. Massale opstanden waren wijdverspreid, terwijl voedsel van boerderijen op de velden lag te rotten bij gebrek aan brandstof en een functionerend transportmiddel. Zelfs de treinen werden stilgelegd.

Via NaturalNews.com, Sri Lanka is ground zero voor de VN oorlog tegen meststoffen – ze willen de hele planeet uithongeren:

De waarnemend directeur van UNEP verklaarde in 2019 dat de reden dat de voedselproductie drastisch moet worden verminderd, is dat de mens “op lange termijn de stikstofbalans van de aarde verstoort”. De mens, met andere woorden, moet sterven om de planeet te redden.

Een maand na die bijeenkomst kozen de Srilankaanse kiezers Z.E. Gotabaya Rajapaksa tot president. Rajapaksa is een anti-mestpresident en verklaarde zonder enig bewijs dat kunstmest nierziekten veroorzaakt. Twee jaar later, in april 2021, verbood hij de invoer van alle kunstmest.

Rajapaksa verklaarde opnieuw dat alle “chemische meststoffen … leiden tot nadelige gevolgen voor de gezondheid en het milieu,” een bewering die snel zou worden geëxporteerd als nieuw beleid voor Nederland en andere landen die “groen” willen gaan.

“Na het kunstmestverbod leed 85% van de Sri Lankaanse boeren oogstverliezen,” schrijft Michael Shellenberger op zijn Substack.

“De rijstproductie daalde met 20%, de prijzen stegen met 50% en het land moest voor 450 miljoen dollar aan graan importeren. In Rajanganaya, waar boeren gemiddeld slechts een hectare land bewerken, meldden gezinnen dat ze de helft van hun normale oogst produceerden.”

Het zwaarst getroffen gebied in de voedseleconomie van Sri Lanka is de thee, die vóór het verbod 1,3 miljard dollar aan export genereerde en 71 procent van de voedselimport van het land verzorgde.

“Na het verbod op kunstmest stortte de theeproductie met 18% in en bereikte daarmee het laagste niveau in 23 jaar”, voegt Shellenberger toe. “Het verwoestende verbod van de regering op kunstmest vernietigde dus het vermogen van Sri Lanka om voedsel en brandstof te betalen en zijn schuld af te lossen.”

Eerst Sri Lanka, dan Europa

De EU-bureaucraten waren zich hier duidelijk van bewust, maar concludeerden toch dat dit het perfecte model was voor wat zij van plan zijn met Europa te doen: Kunstmatige hongersnood gevolgd door maatschappelijke ineenstorting. En tenzij ze van koers veranderen, is dit precies het resultaat dat ze zullen bereiken. Van Breitbart.com:

  World Economic Forum is grootste bedreiging voor de mensheid

“Wat dit laat zien is dat de wil van het volk niets betekent voor onze regering,” vertelde politiek commentator Eva Vlaardingerbroek aan Breitbart. “Ondanks al het protest en de (inter)nationale terugslag drukken ze door met wat ik een misdadig beleid vind.”

“Onze regering komt niet tegemoet aan de wensen van haar eigen burgers, maar aan globalistische instellingen wier belang het is om de voedselvoorziening te controleren, zodat ze ons kunnen controleren,” vervolgde ze. “Het is de Grote Reset in volle gang.”

In Wales eten burgers hondenvoer dat met kaarsen wordt verwarmd

De voedsel- en energieschaarste bereikt alarmerende omslagpunten, vooral onder de armen. Zoals WinePressNews.com nu meldt, eten mensen in Wales letterlijk hondenvoer en verwarmen dit voer met kaarsen, omdat zij zich geen fatsoenlijk voedsel of elektrische verwarming kunnen veroorloven:

Britse gezinnen zitten zo krap bij kas en wanhopig op zoek naar voedsel, dat sommigen zijn begonnen met het eten van voedsel voor huisdieren, dat wordt verwarmd op kaarslicht.

Wales Online schreef: “De heer Seed beschrijft een “boog van armoede” van het oosten naar het westen van Cardiff, waar de inwoners het financieel nog steeds moeilijk hebben ondanks het succes van de rest van de stad. Hij zei dat zijn klanten “elk uur werken dat ze kunnen” om zich de eerste levensbehoeften te kunnen veroorloven, maar de stijgende kosten van levensonderhoud maken dit moeilijk.

Deze zogenaamde armoedeboog breidt zich natuurlijk uit, nu de voedselinflatie toeneemt en de elektriciteitsprijzen blijven stijgen door de gefabriceerde energieschaarste. Belangrijk is dat de hogere voedsel- en energieprijzen allemaal zijn bedacht als onderdeel van het nieuwe globalistische ontvolkingsplan om de wereld te ontdoen van (de meeste) mensen. Voedselschaarste is het wapen van de genocidale globalisten, en duizenden boerderijen in de EU worden gedwongen te sluiten, ook in Nederland, waar hetzelfde stikstofexcuus wordt gebruikt om productieve landbouwbedrijven te sluiten. Via PeterSweden’s substack:

  Duurzaamheidsrage - "Great Reset" in Nederland schrijdt voort

De Nederlandse staat heeft aangekondigd dat zij van plan is zo’n 3.000 particuliere boerderijen in beslag te nemen door ze te dwingen hun land aan de staat te verkopen en ze vervolgens gewoon te sluiten. Boeren en de regering liggen al maanden in de clinch over de nieuwe klimaatdoelstellingen die duizenden boeren zullen dwingen hun land aan de staat te verkopen. … De regering heeft geschat dat in totaal zo’n 11.200 boerderijen zullen moeten sluiten om de nieuwe klimaatdoelstellingen te halen, en nog eens 17.600 boerderijen zullen hun veestapel aanzienlijk moeten inkrimpen.

Klimaatcultussen hebben nu de oorlog verklaard aan landbouw en voedsel

Eerst beweerden klimaatcultisten dat CO2 de voornaamste bedreiging was voor de planeet Aarde, maar nu beweren ze dat voedsel de planeet vernietigt. Daarom worden de middelen voor voedselproductie systematisch aangepakt en stilgelegd. Het gebeurt allemaal met opzet, en het geplande doel is natuurlijk massale hongersnood en ineenstorting.

Het is nog niet duidelijk waar klimaatcultisten hun voedsel vandaan denken te halen als de landbouwbedrijven opzettelijk worden stilgelegd, maar deze bureaucraten staan er niet om bekend dat ze de gevolgen van hun acties voorzien. In wezen is de klimaatcultus een zelfmoordcultus. Hun doel is de nagenoeg totale uitroeiing van het menselijk ras op de planeet Aarde, en stikstof is het element waarop ze zich nu richten om te proberen hun genocide te rechtvaardigen in de naam van de “klimaatwetenschap”.

Zoals PeterSweden meldt via zijn uitstekende Substack-pagina, gebruikt de regering geweld om te proberen de boeren ervan te weerhouden vreedzaam te protesteren:

  Wetenschappers ontwikkelen mRNA-technologie die lijken kan terugbrengen uit de dood

De boeren hebben niet al te blij gereageerd op dit nieuws, met boeren die de straat opgaan om te protesteren en hun tractoren gebruiken om te blokkeren. De politie heeft al zware machines gebruikt om tractoren met boeren erin omver te werpen. Toen de boeren vreedzaam stonden te protesteren, kwam de politie binnen en gooide hen in zwarte busjes.

Veel van de boerderijen in Nederland zijn familiebedrijven en worden al generaties lang doorgegeven. Ze hebben de Duitse bezetting overleefd en worden nu door hun eigen regering in beslag genomen onder het mom van klimaatverandering.

Dit is tirannie. De laatste keer dat zoiets gebeurde onder Mao en Stalin, stierven miljoenen mensen van de honger.

Ik heb dit al eerder gezegd en ik zeg het nogmaals. Dit is klimaatcommunisme.

Krijg de volledige analyse in de Situation Update podcast van vandaag

In de podcast van vandaag ga ik dieper in op deze en vele andere onderwerpen:

– Duitse regering dwingt boeren om het gebruik van stikstofmeststoffen op boerderijen te verminderen
– Dit is een gedwongen GENOCIDE, recht voor z’n raap.
– Mensen in Wales eten nu huisdierenvoedsel omdat ze zich niet anders kunnen veroorloven.
– Sommigen verwarmen voedsel met kaarsen omdat ze geen stroom hebben.
– Welk voedsel voor huisdieren zou u eten als dat uw laatste optie was?
– Mathew Crawford legt uit hoe “Chaos-agenten” infiltreren in de beweging voor vrijheid van gezondheid
– Wetenschappelijk onderzoek toont geen verschil aan tussen N95-maskers en hoogwaardige medische maskers
– Doekmaskers blijken in wezen nutteloos te zijn
– Senator Rand Paul ontmaskert Fauci voor medeplichtigheid aan massamoord op 7 miljoen mensen
– De directeur van Planned Pedo Parenthood beweert dat kinderen vanaf de eerste dag als “seksueel” geboren worden.
– Elon Musk’s “neuralink” technologie zorgde ervoor dat apen hun vingers afkauwden
– Zwitserland verbiedt elektrische voertuigen wanneer het elektriciteitsnet onder druk staat
– Interview met James Roguski


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

HONGERSNOOD DOSSIER

VN-voedselchef waarschuwt voor “chaos”, “hel”, “verwoesting” door HONGERSNOOD… verwacht prijscontroles, rantsoenering en criminalisering van preppers… VERBERG UW VOEDSELVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMassale Russische vergeldingsaanval: Eerste Russische golf van meer dan 100 raketten is ingeslagen: Geen water en elektriciteit in Oekraïne (Video’s)
Volgend artikelVoedsel te duur: Britten worden gedwongen om hondenvoer te eten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Wij burgers kunnen nu beter preppen en de boeren zouden bio kippen in het najaar tot het voorjaar op hun land moeten laten kippen die zijn van hun de buren die kippen boeren zijn, dan worden ze op een natuurlijke wijze bemest. Samen sta je sterk. Of vol erwtenplanten zetten en om spaden in het voorjaar erwetnplanten geven namelijk stik stof af en om je grond vruchtbaar te houden afrikaantjes te zetten en die in je compost doen.

 2. Je had Nazis die miljoenen doden op hun geweten hebben. De klimaatnazis van de EU gaan dat aantal doden vele malen overtreffen met hun op nepwetenschap gebaseerde beleid. Er zijn oneindig veel factoren die het klimaat bepalen. Het gaat alleen maar om macht.

  • De Nazi’s samen met Stalin, Mao en Pol-pot zijn lieverdjes vergeleken met dit zieke sadistische tuig. Tijd om de wapens op te nemen en in verweer te komen. Een humane daad die 1% uit te roeien om 99% van de mensen te redden van de ondergang

 3. De overheid in de meeste landen vertegenwoordigt 50% van de economie en beinvloed economisch handelen. Hoe groter de overheid, hoe meer je ellende creert.
  Alle commentaren en problemen worden veroorzaakt door politieke instituten. Zij hebben de afgelopen 75 jaar enorm veel macht verworven. Dit gaat altijd ten koste van bestaande machthebbers, en dat zij de burgers en bedrijven.
  Al onze problemen worden veroorzaakt, door publieke organisaties. Maar, de burgers zijn het ook zelf schuld, zij stemmen op de politieke partijen, die regulering van de samenleving als hoogste ideaal hebben. De regulering is de oorzaak, met als gevolg, dat de samenleving minder flexibel wordt, en problemen continue terugkomen.
  De groene organisaties hoeven het publiek niet te overtuigen dat er milieu problemen, zij hoeven alleen maar de minister en haar topambtenaren te overtuigen dat er problemen zijn. En als de milieumaatregelen de macht van de overheid vergroot, dan is er geen houden aan.

 4. Zolang de bevolking in de illusie blijft dat de regering de macht over hen heeft, zal het steeds erger worden. Angst is het grootste wapen van de regeringen.

 5. Beste Mensen

  Groot gelijk
  Kijk met open Mind
  Conclusie
  Moeder Aarde is niet langer in staat om zoveel voedsel te produceren al dat er Satanische Monden zijn om die te vullen
  Daarom moeten er vergiften worden gebrouwen als zogenaamde hulpmiddelen om snelgroeinde voedsel te kunnen verbouwen

  Heelemaal niet nodig
  Gebruik het Gezonde Verstand
  Neuk gewoon wat minder
  Punt Uit
  Probleem opgelost
  Zo makkelijk is het
  Anders uitziende echte mensen hebben meer rechten op het leven
  De als huidige mensen uitzienden benoemen Hun anders
  Als de als mensen uitzienden de handen niet uit de mouwen willen steken dan mogen die zelfmoord plegen
  Vooral de WEF leden
  De Veelvraat Kannibalen
  en alle Super Rijken
  Al hun gestolen Rijkdommen behoren de onschuldige echte Mensen toe

  Dank U

 6. Meststoffen zijn niet nodig.
  Samen met Monsanto en Roundup is het een winstgevende branche. Ondertussen raakt de grond uitgeput, wat dan weer met chemische brol opgepept wordt.
  Computers rekenen tot op de mm uit hoeveel gemanipuleerde zaadjes moeten gezaaid worden.

  Rusland en Oekraïne hebben de beste zwarte grond ter wereld. Stop bemesting.

  Ik zeg dit niet uit groene- en milieu-ideologie, die zijn verkeerd bezig, is politieke stemmenronde.
  Ik zeg dit vanuit mijn gezond verstand.
  De honger in de wereld is het zoveelste bedrog.
  Door overbemesting is onze voeding 30% verminderd in kwaliteit, vitaminen en oligo elementen.
  Grootmachten bepalen wie eet en wie niet.
  Stikstof, nog zo’n leugen.

 7. “eten mensen in Wales letterlijk hondenvoer en verwarmen dit voer met kaarsen,”
  Moet er nog zand zijn😏
  Er zit meer voedingskwaliteit in hondenbrokken dan in een bickyburger.

 8. De boerenbond is een zeer machtige lobby. Voedsel is een zeer machtig wapen.
  Nooit meer honger is een zeer sterke mantra.
  Ze staan boven de politieke partijen.
  Bekijk alle oorlogen, er is nog nooit een boer doodgegaan van de honger. Voedsel is wisselgeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in