Er is een oorlog gaande, en zodra je in een oorlogssituatie terechtkomt – in dit geval Oekraïne – wordt er veel propaganda verspreid, vooral vanuit het Westen. Dat is wat de bekroonde Amerikaanse regisseur Oliver Stone zei in Going Underground.

Het is allemaal zo eenzijdig, verzuchtte Stone.

Hij wees erop dat Rusland overweldigend het sterkste land is. “Zij winnen de oorlog. Ze geven [Oekraïne] een flink pak slaag, maar dat weten we niet. In het Westen weten we niet genoeg over wat er echt gebeurt, omdat er geen militaire eerlijkheid is.”

“Het is een volledig corrupt proces,” benadrukte Stone. “In de Verenigde Staten moet alles via het Witte Huis gaan, omdat het Witte Huis de oorlog leidt. En ze vertellen je dat de Russen slecht en wreed zijn, maar dat is niet eerlijk omdat we niet de hele waarheid te horen krijgen.”

“Het Amerikaanse volk is blind. Ze worden als schapen naar een conclusie geleid. Waarom mogen we niet beide kanten horen?” vroeg de regisseur. “Het is belachelijk.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Covid en Poetin zijn geen bedreiging voor uw vrijheid; mensen als Schwab, Gates en Trudeau zijn dat welVolg Frontnieuws op Telegram

  Update van de militaire situatie in Oekraïne - Video's

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom kunnen westerse wapens de dag niet redden voor het tegenoffensief van Oekraïne?
Volgend artikelIs wetenschap een bedreiging voor de menselijke gezondheid geworden?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. De media is een politiek verlengstuk geworden, censuur een belangrijk gereedschap, helaas weten idd veel mensen niet wat er aan de hand is hierdoor, zelf kijken en denken doen velen niet meer, dank Rommel voor je tomeloze inzet

 2. In de ‘wakkere krant van Nederland’ lees ik dat Poetin voorgelogen wordt door het ministerie van defensie. Het aantal vernietigde Oekraïense tanks wordt door dit ministerie schromelijk overdreven. Hierdoor dénkt Poetin dat het goed gaat, maar in werkelijkheid zijn de Russische dreunen slechs tikjes.

 3. IFF

   21 uren geleden

  🤔 De Russen slecht en wreed!? Het waren toch Amerikanen die 2x een atoombom gooide op een verslagen land. Het waren Amerikanen die Agent Orange sproeide in Vietnam (met nu nog vreselijke gevolgen). Het waren Amerikanen die DU (depleted uranium) munitie gebruikte in Irak (met nu nog gevolgen voor de bevolking). Het zijn Amerikanen die constant ergens tussenbeide komen (= oorlog voeren), enz.

  • Vergeet niet dat als de Amerikanen de atoombommen niet op Japan gegooid hadden, de oorlog nog veel langer geduurd zou hebben, met gigantische hoeveelheden doden. Het moederland van Japan was immers nog lang niet verslagen en vastberaden zich te verdedigen. Pech voor Hiroshima en Nagasaki, maar het was noodzakelijk.

   • Japan had zich al overgegeven aan Stalin.
    Stalin wilde dit aan de Amerikanen doorgeven.
    Maar Amerika wilde niet luisteren, en gooide twee Atoombommen op Japan.
    Deze daad was alleen maar om de wereld te laten zien wie in deze wereld de baas is.

  • Ja, de (voormalige ?) Britse kolonie lijdt aan een echte en serieuze oorlogsverslaving. De top van dit gestolen en nog immer bezette land is rijp voor een stevige afkick kliniek/gevolgd door een soort TBS. Samen met hun meelopers/handlangers en familie klieken:
   Aanvang behandeling minstens vijf jaar, (inclusief dagelijkse 12 stappen meetings: bv…War Addicts Anonymus: stap 1 ik ben machteloos over de obsessie om onschuldige mensen te vermoorden en landen te plunderen…..Wij doen doe dat al 240 jaar…etc Stap 2 : Wellicht is er een Hogere Macht Stap 3. Misschien kan ik mijn zieke dwang gedrag overgeven aan een Macht groter dan Ikzelf etc. 4. Ik maak een eerlijke onbevreesde inventaris op van alle personen, landen en willekeurige omstanders die ik tijdens mijn verslaving heb etc…
   Ook nodig: aangepaste ontwenningsprogramma’s voor overige anonieme moordenaars/ serie moordenaars, sluipschutters en genociders. Inclusief zes dagen per week stevige landarbeid. In bv de bio landbouw. Ja, met de loden bal aan het been. Deze heropvoeding geldt ook voor iemand als Billyboy G. ‘Nee…Billy mag bv de landbouwgrond niet vergiftigen. Nee, ook niet het bodemleven vernietigen. En idd Nee…..ook niet de waterputten…’etc.
   Gewoon tarwe zaaien. Olijven oogsten. En hup weer naar een meeting om de kracht te vragen om 1 dag tegelijk te stoppen met compulsive global destruction. (even een paar Engelse woordjes).
   Voor degenen die een mondje Spaans spreken: America is natuurlijk niet naar Amerigo Vespucci (een Florentijnse bankier en ‘ontdekking reiziger’/vriendje van de Medici’s……lees piraat…) vernoemd. Want dan was de landsnaam uiteraard Amerigo.
   Nee America is volgens kenners: Ame: ik houd van Rica = Rijkdom (denk aan Costa Rica/ Puerto Rico)
   De te grote en tamelijk lelijke huizen en andere gestolen goederen in handen van van de decadente uber rijken….confisqueren en verdelen onder de daklozen en arm gemaakten. Dat geeft snel evenwicht in een corrupt en stuurloos land vol feodale verlangens naar de goede oude slaventijd.
   Karma is aan het uitwerken. Lijkt het.
   New York en Washington gehuld in de dikke, zwarte rook van 250 Canadese bosbranden…
   Tragisch.

 4. Nu Amerika en de NAVO de handdoek in de ring moeten gooien, om niet nog meer vernederingen moeten accepteren. Daar de wereld Script al met de volgende hoax bezig is moet het Oekraïne debacle naar de achtergrond gewerkt worden door de media.

  Het financiële systeem is steeds sneller aan het imploderen en dus moet er telkens een afleidingshoax voor bedacht worden, om het publiek in het ongewisse te kunnen houden.
  De zogenaamde Canadese bosbranden die toevallig allemaal tegelijk aangestoken zijn voor een vrouwen brandweer oefening die uit de hand zou zijn gelopen. Die zogenaamd de lucht oranje kleurt in New York. Wat niets anders is dan een valse vlag aanslag van ammonium nitraat (agent orange). De vermiste 30ton ammonium nitraat uit een treinwagon eerder in mei is hiervoor gebruikt.

  Of door geo-engineering in Nederland en Engeland om een hitte golf te creëren, om zo de landbouw oogsten te laten verdrogen. Het zelfde in Spanje/Portugal met de bosbranden. De windmolens op zee en het land zorgen er voor dat er minder neerslag komt. Zodat het land niet meer kan afkoelen door de wind, omdat de windmolens turbulentie veroorzaken, waardoor de wind te sterk afneemt om nog een koeleffect te kunnen geven. Maar windmolens maaien niet alleen alle vogels en insecten uit de lucht, maar ook door hun trillingen in de grond vernietigen zij alle leven in de grond. Zo ook door die trillingen dat de grond in trilt en bij neerslag de regenwater niet meer in de grond kan trekken. Verdroogd de grond steeds verder uit, in Noord Duitsland sterven nu daardoor hele oerbossen uit. Remedie van de politiek is nog meer windmolens en nog hogere. Want het zou aan het CO2 uitstoot liggen.

  Bij kleigebieden die daardoor te droog worden gaan inklinken. Wat nooit meer ongedaan gemaakt kan worden. Kortom windmolens zorgen voor woestijning van het land. Komt dat goed uit voor Nederland en noor Duitsland. De boeren willen ze weg hebben en het land vol wil bouwen voor de megastad van 30 miljoen inwoners. De windmolens zorgen voor dat we droge voeten houden in de Rijndelta. Alles is al helemaal uit gedokterd hoe we de Afrikanen en de woestijnbewoners uit het Midden-Oosten hierin kunnen verwelkomen in hun natuur vertrouwde omgeving hier na te bootsen.

 5. Qvic…dank voor de informatie… het is alarmerend, vind ik.
  Maar ik ben bang dat de meeste mensen veel hebben geïnvesteerd in illusies en dromen van oneindige Vooruitgang, enorme fossiele voorraden, miljoenen wegwerp plastic verpakkingen overal en altijd…Met het idee: Jawel, wij krijgen een gratis lunch. En wie weet een enkele reis Mars.
  De meeste middenklasse en gegoede Europeanen raakten na de Val van de Muur in een kleuter regressie. In de veronderstelling dat Nu ALLES goed ging komen. Of al was.
  Volwassenen gingen kinderkleding dragen. Mutsjes, jassen met capuchons (hoods), peuterpetjes met zonnekleppen, shirts met teksten en kindertekeningen. ‘Tatata…ja wij zijn The World..We are The Children.’
  Het Kapitalisme had gewonnen. Het einde van de geschiedenis.
  Alles is goed.
  Feest…En dan nu alleen nog maar seks en drugs en alcohol. En gamen en porno en eten en shoppen. En gokken en botox en siliconen. En meth en coke en lichamen vol inktvlekken.
  Hoera!
  Nadenken over maatschappelijke issues is dom en saai, hoe we aan energie komen: interesseert niemand echt. Nederland volgt (verplicht/ Marshall Hulp) de aanwijzingen uit Duckstad: Oom Dagobert zwemt in zijn goudstukken. En verder?
  Verder wat?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in