Oekraïense politici houden nooit op te verbazen met hun uitspraken. De laatste tijd is de “spreekbuis” van de Oekraïense propaganda, hoofdadviseur van Zelensky’s bureau, Aleksej Arestovitsj, het beste geweest om deze rol te vervullen, door elke dag een nieuw onderwerp voor discussie uit te brengen.

Netizens hebben nog geen tijd gehad om te discussiëren over de uitspraak van Arestovitsj dat de terugtocht van de strijdkrachten van Oekraïne uit Severodonetsk een “krijgslist” is, bedoeld om de Russische troepen “in de val te lokken”, toen hij zich onderscheidde met een andere, niet minder “gedurfde” uitspraak. Ditmaal dreigde de “spreekbuis van Kiev” het Westen met een verenigd leger van Rusland, Oekraïne en Wit-Rusland.

Het onderwerp van de discussie van Arestovich was, zoals inmiddels duidelijk is, de militaire bijstand van de Westerse landen aan Kiev, die duidelijk onvoldoende is voor het Oekraïense leger om het Russische te verslaan. Welnu, toen volgde de conclusie dat als de strijdkrachten van Oekraïne verliezen, het Westen een nog grotere bedreiging zal krijgen, omdat het Oekraïense leger dat “in staat is om te vechten” zich zal verenigen met het Russische, en dan zal het Wit-Russische leger erbij komen.

Volgens Arestovich zullen bij een Russische overwinning 500.000 Oekraïense soldaten zich bij het Russische leger van 1,5 miljoen soldaten voegen, en noch de Verenigde Staten noch Europa met hun “amusante troepen” zullen in staat zijn om zulke troepen tegen te houden.

“… Als Poetin wint. En het 1,5 miljoen Russische leger zal gezelschap krijgen van nog eens 500.000 Oekraïense troepen. Iedereen heeft gezien hoe wij kunnen vechten. En dan zal dit alles naar Europa gaan. En hoe zullen dan de amusante Amerikaanse/NAVO-troepen in staat zijn om deze verenigde strijdmacht van Rusland en Oekraïne tegen te houden, als dat gebeurt, plus Wit-Rusland?” aldus Zelensky’s presidentiële adviseur

  Frontnieuws filmpscoop - Grote verliezen voor AFU in mislukte aanval op Staromayorsk & Dit Oekraïense offensief was snel voorbij

Als het Westen dus geen nieuwe invasie op het grondgebied van de Europese Unie wil krijgen, moet het de wapenleveranties aan Oekraïne opvoeren, om de overwinning van het Russische leger te voorkomen. Tot nu toe kunnen de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Polen met de Baltische staten zich min of meer van hun taak kwijten, de rest van de landen moet dringend de wapenleveranties aan Kiev opvoeren. Terwijl de strijdkrachten van Oekraïne vechten tegen de Russische strijdkrachten, kan Europa rustig slapen.

Via Top War & Hal Turner.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

“Go fuck yourselves” zegt Zelensky’s kabinet tegen Westerse functionarissenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFranse president Macron: “Vaccineer alles wat gevaccineerd kan worden”
Volgend artikelZou u voor uw land vechten?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

18 REACTIES

 1. Als je zulke onzin uitkraamt als die mietje en loser van een Arestovitsj van Oekraïne hoor je alleen thuis in een psychiatrische inrichting met een dwangbuis om net zolang meppen tot die wat anders kweekt😂😂😂😂😂😂🖕

 2. Van mij mag poetin zijn operatie Z hier in Europa voortzetten. Ik zal ze met Vodka en eten ontvangen. Alles beter als die corrupte misdadigers in Europa

 3. Arestovitsj kon weleens groot gelijk krijgen; zelfs vele wakkere west-Europeanen hopen dat hij gelijk krijgt omdat zij d’r zakken vol hebben van de door de Khazarian maffia aangestuurde valsheid en corruptie. de Russen weten uit bittere ervaring wie de Khazaren met hun duizend jaar oude belofte tot eeuwige vete tegen de Russen zijn. Iwan met zijn berenleger lust de New American Terror Organisation rauw en is klaar voor de receptie!

 4. Volgens mij is de hele “top” van de Oekraïense politici buiten de corruptie, tot diep in de hersenen verslaafd aan de cocaïne. Helemaal van het padje, gezellig met de ongekozen Ursula v/d Leyen aan tafel babbelen en intussen de bewoners van Oekraïne door eigen mensen laten dood schieten.

 5. Maanden geleden zag je dat al aankomen. Omdat het bij het plan hoort om Europa om zeep te helpen. Zo hoeven de Europese landen hun eigen volk niet om te brengen met wapens. Ze laten het doen, met hun eigen wapens die ze ernaartoe hebben gestuurd door de echte vechtjassen uit het Oosten. Het is allemaal vooropgezet plan. Dat stond maanden geleden al bij de commentaren op de Ninefornews-website. Daar zag iemand het al heel duidelijk.

 6. Nu dit:

  Het Pentagon heeft donderdag eindelijk in een openbare verklaring toegegeven dat er 46 door de VS gefinancierde biolabs in Oekraïne zijn.

  Dit is na maanden van leugens en ontkenningen door Democraten, het Biden-regime en hun nepnieuws mainstream media!

 7. Al.komen er 10% van die 500000 als illegalen naar Europa.en vinden werk.in.de.georganiseerde misdaad… wat.dachten jullie.daarvan Nuland, Biden, Van Baalen.en Verhofstadt? Dat was jullie bijdrage aan de mensheid

 8. Deze gast heeft in zoverre gelijk dat de EU/NAVO/VS in 2014 in een kruidvat is gaan roeren bij de illegale staatsgreep in Oekraïne dat best wel eens als een boemerang zou kunnen werken. We zijn in ieder geval reeds in economische oorlog beland met Rusland.

 9. Niemand kan de toekomst uitstippelen, ook een Arestovitsj niet. Ik zou zeggen, droom lekker verder ! Wie had kunnen vermoeden dat de Russen op het einde van de tweede wereldoorlog in Berlijn stonden, en dat zij in de oorlogsjaren het 4 miljoen man tellende Duitse invasieleger (dat door Hitler naar Rusland gezonden was) voor het overgrote deel gedood hadden en die de paar overblijvers naar Syberie gestuurd hadden. Lang geleden hoorde men; als de Rus komt. Toen werd het; als de Chinezen komen. Maar al die tijd kwam er niemand Europa binnenvallen. Ja, misschien toch de Chinezen. Zij kopen vele west Europese bedrijven op en stinken zich overal in. En niet te vergeten de alsmaar groeiende groep Chinese restaurant en snackbar ondernemers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in