Nu ook in Hong Kong: onderzoeken naar overlijden en ernstige bijwerkingen

1

Ambtenaren in Hongkong onderzoeken een sterfgeval en twee medische voorvallen die zijn gemeld dagen nadat het Chinese vaccin Sinovac Covid-19 aan mensen was toegediend. Tot dusver is er geen verband tussen het geneesmiddel en de incidenten vastgesteld.

Lokale media meldden dat een 71-jarige man zondagnacht in het ziekenhuis werd opgenomen nadat hij afgelopen woensdag het vaccin had gekregen. Men denkt dat hij aan een hartaanval is overleden, bericht RT.

Gezondheidsfunctionarissen zeiden dat ze de zaak aan het onderzoeken waren. Het sterfgeval viel samen met de ziekenhuisopname van twee bejaarden dagen nadat zij het vaccin hadden gekregen. Een 80-jarige man werd zaterdag, vijf dagen na de vaccinatie, met pijn op de borst naar de intensive care gebracht.

Zondag werd een 72-jarige vrouw die het geneesmiddel een dag eerder had gekregen in het ziekenhuis opgenomen met algehele malaise. Beide patiënten lijden aan reeds bestaande aandoeningen, meldden lokale media. Beide gevallen worden nu onderzocht op een mogelijk verband met het vaccin.

De afgelopen dagen zijn nog twee andere sterfgevallen gemeld, maar de autoriteiten hebben het vaccin uitgesloten als mogelijke oorzaak van de sterfgevallen.

Een 55-jarige vrouw die het vaccin had gekregen, is afgelopen weekend overleden na een beroerte en een daaropvolgende hartaanval. De autoriteiten hebben geconcludeerd dat haar dood geen verband hield met het Sinovac-vaccin, maar werken nog aan een eindrapport over deze zaak.

Medische deskundigen oordeelden woensdag ook dat de dood van een 63-jarige man die aan diabetes en hoge bloeddruk leed, niet door de vaccinatie was veroorzaakt.

Hoewel geen van de incidenten aantoonbaar door het vaccin is veroorzaakt, zijn er vragen gerezen over de vraag waarom Hongkong het geneesmiddel toedient aan mensen van 60 jaar en ouder, terwijl dat op het vasteland van China niet het geval is.

  Harvard epidemioloog: Grote studie sloopt pleidooi voor vaccinpaspoorten

Er zijn talrijke meldingen van ernstige medische incidenten en sterfgevallen bij mensen die verschillende Covid 19-vaccins hebben gekregen, maar van geen van de incidenten is bewezen dat zij door de vaccinaties zijn veroorzaakt. Zondag hebben de Oostenrijkse gezondheidsautoriteiten uit voorzorg het gebruik van een partij van het vaccin van AstraZeneca stopgezet, terwijl zij de dood van een verpleegster onderzoeken die het serum had gekregen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vooral dokters, verpleegkundigen en politici willen geen Coronavaccinatie

Vorig artikelDit is niet normaal meer! Coronapolitie stort zich op bejaarde vrouw en voert haar in tranen en handboeien af
Volgend artikel16 Amerikaanse deelstaten volgen nu de wetenschap – stoppen lockdowns en mondskapjesplicht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in