Nevada Republikeinen: “Laat ik duidelijk zijn, Trump zal nog vier jaar president zijn”

6

Deze melding komt van de officiële site van de Republikeinse partij van Nevada. De brief is van de voorzitter.

Laat ik duidelijk zijn: Trump zal nog vier jaar lang president zijn. Biden zal geen president zijn. Ja, ik weet dat dat schokkende woorden zijn in deze gekke dagen. Dus, wat komt er nu? Ik heb de details niet, maar ik kan u wel ijkpunten geven waar u op moet letten als de komende dagen zich ontvouwen.

 1. Verwacht dat het nooduitzendingssysteem wordt geactiveerd. De FCC heeft onlangs een memorandum uitgebracht over de eisen die de federale wet stelt aan het verzenden van berichten van de president naar het publiek. Zie deze link.

 2. Verwacht verwarring. We zijn in een strijd voor onze republiek tegen de elites die proberen de staatsgreep te plegen waarvan zij Trump beschuldigen. In de strijd zal er desinformatie zijn, maar weet dat de plannen worden uitgevoerd.

 3. Verwacht dat er in de komende 12 dagen en op elk gewenst moment belangrijke arrestaties zullen plaatsvinden. U kunt op een ochtend wakker worden om te zien dat er iemand in een hoog ambt niet meer aanwezig is.

 4. Verwacht dat dit tot het einde toe een hobbelige rit wordt. Dit is geen televisieshow waar de zaken in 45 minuten worden opgelost.

 5. Verwacht dat er tussen nu en 20 januari meer bommeldingen worden uitgebracht.

 6. Verwacht een soort internet black-out of uitval: Facebook, Twitter, Instagram en Gmail zullen waarschijnlijk worden beïnvloed. Als u nog geen alternatieve vormen van communicatie hebt opgezet, zou het een goed idee zijn om te beginnen, ook al is het alleen maar om met uw buren te communiceren.

 7. Verwacht dat Trump op 20 januari wordt ingehuldigd!

 8. Verwacht dat het Executive Order van 2018 en/of de Insurrection Act wordt uitgevaardigd. Dit betekent NIET de staat van beleg. Vergeet niet dat we sinds 2018 onder een noodtoestand staan die de president veel bevoegdheden geeft om te handelen.

Deze dingen kunnen buiten de genoemde volgorde om gebeuren en sommige kunnen meerdere keren gebeuren. Zoals ik goed heb opgelet, zijn er op dit moment veel dingen in het spel. Vergeet niet dat Trump niet heeft opgegeven en dat ook niet zal doen. Hij neemt zijn ambtseed om de Grondwet te verdedigen tegen vijanden in binnen- en buitenland zeer serieus. Daarom zijn ze zo in paniek in DC: ze weten dat Trump zal vechten terwijl het Congres zich gewoon omrolt.

Ik heb dit al eerder gezegd, maar het kan niet anders dan herhaald worden. Niemand van ons zou hebben geloofd wat we nu allemaal weten, behalve dat Trump en zijn team nauwgezet de tijd hebben genomen om het publiek te laten zien. Wilt u bewijs zien wat het Congres van u vindt? Kijk dan naar  de Corona-wet dat slechts 600 dollar naar elke Amerikaan heeft gestuurd, maar miljarden naar andere landen (uitbetalingen, witwassen van geld). Wilt u de omvang van de heimelijke verstandhouding met de CCP [Chinese Communistische Partij, red.] op alle niveaus van de overheid laten zien? Breng meerdere rechtszaken tegen de verkiezingsfraude van de lokale rechtbanken tot aan het Hooggerechtshof, dat zal laten zien hoe schaamteloos verraderlijk de rechters zijn. Wilt u dat het publiek ziet hoezeer het verkiezingssysteem al vele jaren is gemanipuleerd? Presenteer het bewijs openlijk zoals we hebben gezien. Zelfs deze week hebben we uit Italië een gezworen getuigenis dat de defensie-aannemer van Leonardo satellieten heeft gebruikt om de stemmen van onze verkiezingen in de VS vanuit Italië te wijzigen. Deze Dominion-stemmachines stuurden actief gegevens naar Duitsland, Servië, China, Iran en nu naar Rome. Deze corruptie is VEEL groter dan iemand van ons had verwacht, maar niemand van ons zou het tot nu toe hebben geloofd. Daarom lijkt het zo lang te duren.

Nu is het Amerikaanse publiek wakker en klaar om hun lang vergeten verantwoordelijkheden terug te nemen om de gekozen functionarissen ter verantwoording te roepen. Ik heb van velen van u gehoord hoezeer u van streek bent door de overduidelijke en opzettelijke veronachtzaming van de waarheid en het recht.

Laten we, terwijl de dagen zich ontvouwen, de communicatie onder elkaar in stand houden en proberen onze naaste te helpen om te begrijpen wat er gebeurt. Zet de televisie uit, want ze hebben duidelijk laten zien dat ze de media alleen maar vervalsen om de controle over uw denken te behouden. Wanhoop niet, maar bid voor ons land, voor Trump en zijn supporters, en voor een nationaal berouw dat landelijk wordt aangewakkerd.

De komende 12 dagen zullen iets zijn om aan uw kleinkinderen te vertellen! Het is opnieuw 1776!

Trump wordt opgeroepen om de nationale noodtoestand af te kondigen om Biden te stoppen – Executive Order 13848

  VS: Het ondenkbare is gebeurd: rechtbank ontneemt ouders hun kind omdat een van de ouders Covid-19 heeft
Vorig artikelGoogle verwijdert Parler van zijn platformen terwijl Twitter-uitdager Gab bezoekersrecords breekt
Volgend artikelPeiling: Trump’s goedkeuring rating stijgt na Capitool-protesten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Geheim genootschap (Secret society)
  https://youtu.be/2vHbrSBlH1I op 5;30 begint zijn verhaal Can You Handle The Truth?

  als je binnen een korte tijd veel wilt weten ,en Prins Bernard was de leider van de zwarte familie , afkomst van het huis van David royal bloodlines ,divine
  not

 2. Gaat niet gebeuren.
  Al zouden er nu bekentenissen komen en bewijs op tafel worden gelegd, het is te laat.
  Grondwettelijk kan de verkiezing nu niet meer ongedaan worden gemaakt, die kans is verkeken.
  Theoretisch zou er bij voldoende bewijs een impeachment kunnen worden gestart. Maar dat is ook vrijwel uitgesloten. De demonratten hebben een meerderheid in Huis EN Senaat.

 3. Zie het ook niet echt gebeuren, denk dat het meer een zoethouder is om de republikeinen, die nog ballen aan hun lijf hebben, in een afwachtende houding te krijgen, totdat seniele joe president is.
  Dat er nog false flags zullen gelanceerd worden, door oa heks pelosi, om de republikeinen zoveel mogelijk te kunnen demoniseren, daar ben ik dan weer wel van overtuigd.

 4. De meeste mensen beseffen (nog) niet dat we midden in een coup d’état poging zitten die gepleegd wordt onder leiding van een handvol big tech miljardairs, zoals Jack Dorsey en Marc Zuckerberg, die Twitter, Instagram en Fakebook gebruiken om de mensen in hun ‘web’ te strikken. De moderne versie van het sprookje van de Rattenvanger(s) van Hamelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in