Het is meer dan duidelijk dat een aanzienlijk deel van de mensheid op hol slaat om experimentele vaccins voor COVID-19 te nemen. De “experimentele” vaccins zijn echter in strijd met alle 10 de Neurenberg Codes, waarop de doodstraf staat voor hen die deze Internationale Wetten overtreden. We hebben nu meer dan ooit behoefte aan nieuwe processen, niet achteraf, zoals na de Tweede Wereldoorlog, maar terwijl de misdaden tegen de mensheid nog aan de gang zijn, schrijft Dr. Sircus.

In plaats van deze nazi’s hierboven zouden de tafels vol zitten met leidinggevenden van Pfizer, Moderna, Janssen en Janssen, Dr. Fauci en de beruchte Bill Gates, en vele anderen. Zelfs de politici, die deden alsof ze dokter en ambtenaar in de gezondheidszorg speelden, en die levensgevaarlijke en deprimerende maskers, lockdowns en dodelijke injecties promootten, zouden ter verantwoording moeten worden geroepen. Dr. David Martin toont duidelijk aan dat zij allen schuldig zijn aan het overtreden van de Amerikaanse wetten.

Vooraan zouden meerdere leden van de FDA en CDC moeten staan, die geen vertrouwenswaardige overheidsinstanties zijn, maar rijkelijk betaalde hoeren voor de vaccinbedrijven.

American Heart Association Journal publiceert gegevens waarin een Britse arts beweert dat het “bewijs” is dat COVID-19 Vaccins “Moord” zijn. “Wij concluderen dat de mRNA-vaccins de ontsteking van het endotheel en de infiltratie van T-cellen in de hartspier drastisch doen toenemen en dat dit een verklaring kan zijn voor de waarnemingen van verhoogde trombose, cardiomyopathie en andere vasculaire gebeurtenissen na vaccinatie.”

23 Nazi-artsen werden beschuldigd van het uitvoeren van experimenten op gevangenen zonder toestemming, de meeste in concentratiekampen. De nasleep van de processen leidde tot de creatie van de Neurenberg Code, waaraan de FDA en CDC zich niet houden. De Dr. Rath Health Foundation vertelt ons dat, “Na zes decennia van stilte, de historische verslagen van het belangrijkste oorlogstribunaal dat de verantwoordelijkheid voor WO II vaststelde, eindelijk beschikbaar werden gemaakt. Momenteel leren de geschiedenisboeken dat WO II werd gestart door een krankzinnige dictator, Hitler, en zijn meedogenloze nazi-trawanten.”

Echter, tienduizenden historische documenten van het Neurenberg Tribunaal – onlangs online vrijgegeven – documenteren ondubbelzinnig dat:

 • WO II – een oorlog die aan meer dan 60 miljoen mensen het leven kostte – werd gepland en gefinancierd door ’s werelds grootste chemisch/farmaceutische kartel. In die tijd bestond het Duitse I.G. Farben uit Bayer, BASF, Hoechst, en anderen.
 • De drijvende kracht achter WO II was de ambitie van I.G. Farben om de wereldolie- en geneesmiddelenmarkt te beheersen en met geweld elke concurrentie uit te schakelen.
 • De I.G. Farben bedrijven financierden het aan de macht komen van de Nazi partij en veranderden de Duitse democratie in een dictatuur.
  Het Rode Kruis geeft toe dat zij geen gevaccineerd bloed zullen gebruiken voor convalescent plasma COVID-19 behandelingen - Wat is er mis met gevaccineerd bloed?

“De farmaceutische industrie handelt niet in de traditie van de beschermer van de mensheid, maar in de traditie van I.G. Farben, een groep georganiseerde misdadigers die bereid zijn ontelbare mensenlevens op te offeren om hun winsten te handhaven,” schrijft Dr. Mathias Rath. Luister naar zijn pleidooi in 2012 voor zijn mede-Duitsers om niet dezelfde weg in te slaan die de Duitsers al twee keer eerder zijn gegaan. Ook hij beweert dat de twee wereldoorlogen werden aangedreven door de onverzadigbare hebzucht van de farmaceutische en chemische kartels. De erfenis van I.G. Farben wordt voortgezet door Bayer/Monsanto, Pfizer, en de andere COVID vaccinbedrijven.

Telford Taylor, VS hoofdaanklager bij het Neurenberg Tribunaal voor Oorlogsmisdaden tegen de directeuren van het grote I.G. Farben, schreef: “De misdaden waarvan deze mannen beschuldigd worden, werden niet begaan in woede of onder de stress van een plotselinge verleiding. Men bouwt geen grote oorlogsmachine in een vlaag van passie, noch een fabriek in Auschwitz tijdens een voorbijgaande vlaag van wreedheid. Hun doel was om van de Duitse natie een militaire machine te maken, zodat het zijn heerschappij kon opleggen aan Europa en andere naties aan gene zijde van de zee. Zij waren de schering en inslag van de donkere mantel des doods die over Europa lag.”

Het oorlogstribunaal van Neurenberg veroordeelde 24 bestuursleden en directieleden van I.G. Farben op grond van massamoord, slavernij en andere misdaden tegen de mensheid. Verbazend genoeg waren ze in 1951 allemaal al vrijgelaten en bleven ze advies geven aan Duitse bedrijven. Het Tribunaal van Neurenberg splitste IG Farben op in Bayer, Hoechst, en BASF. Bovendien is elk van de drie dochters van I.G. Farben vandaag 20 keer zo groot als de moeder van I.G. Farben was op haar hoogtepunt in 1944, het laatste jaar van de tweede wereldoorlog.

Er zijn mensen op deze planeet die er genoegen in scheppen om andere mensen te kwetsen. Zij kwetsen anderen uit pure psychologische gewoonte. De algemene aard van “kwaad” is dat we ons niet bewust zijn van het effect dat onze daden hebben op de gevoelens en gevoelswereld van anderen, wat de definitie of het bepalende kenmerk is van zowel psychopaten als sociopaten.

Dr. Russell Blaylock zegt dat het de Rockefeller Stichting was die de orthodoxe geneeskunde creëerde in 1901. “Rockefeller was eigenaar van wat de drug trust werd genoemd: dat zijn de grote medicijnfabrikanten over de hele wereld: Merck Pharmaceuticals, Lederle, al deze farmaceutische bedrijven. En, natuurlijk, was het doel om alle verwijzingen naar voedingsbehandelingen uit de medische scholen te verwijderen. Ze sloten de helft van de medische scholen in de Verenigde Staten. Er waren 165 medische scholen in die tijd. Toen had hij zijn gezalfde medische scholen, waar hij zijn geld in stak, en benoemde de professoren uit zijn bestand van professoren. En zo creëerden ze een onderwijssysteem dat de dingen onderwees die hij wilde dat er onderwezen werd. En daarom onderwees elke professor die uit die programma’s kwam, hetzelfde.”

Dode dokters

  Wie geef je de schuld voor Covid als de vaccinatiegraad bijna 100 procent is?

Volgens de American Medical Association (AMA) is vanaf juni maar liefst 96 procent van de Amerikaanse artsen “gevaccineerd” voor COVID-19. En nu zijn velen dood. Gevaccineerde dokters sterven, en ongevaccineerde dokters nemen ontslag of worden ontslagen: Wie zal de ziekenhuizen leiden?

Dr. David Martin heeft de afgelopen anderhalf jaar gevochten om te ontrafelen wat hij zegt dat de wereldwijde criminele samenzwering van het coronavirus is. Onder de partijen bevinden zich de Amerikaanse en Chinese regeringen, het Internationaal Monetair Fonds, en Blackrock. Martin zegt dat deze groepen schuldig zijn aan criminele samenzwering in een terroristisch complot tegen het Amerikaanse volk.

De hedendaagse geneeskunde zit al meer dan 100 jaar op drijfzand, en terwijl het naar de bodem zinkt, trekt het miljoenen mensen mee naar beneden in ellende en dood. We weten al een decennium lang, dankzij het werk van Dr. Gary Null, Dr. Carolyn Dean, en Dr. Barbara Starfield, dat juist voorgeschreven farmaceutische medicatie elk jaar meer dan 100.000 Amerikanen doodt.

Journal of the American Medical Association (JAMA)

Dr. Barbara Starfield van de Johns Hopkins School of Medicine
DIT ZIJN ALLEMAAL STERFGEVALLEN PER JAAR:
12,000 — onnodige operaties
7,000 — medicatiefouten in ziekenhuizen
20.000 — andere fouten in ziekenhuizen
80.000 — infecties in ziekenhuizen
106.000 — niet-fouten, bijwerkingen van medicijnen

James Howard Kunstler schrijft dat de moderne geneeskunde een gijzelnemer is; “Geneeskunde is nu een catastrofe die net zo verderfelijk is als de ziekten die ze geacht wordt te behandelen, en een ernstige bedreiging voor een natie waar we verondersteld worden om te geven. Als je dacht dat bankieren in onze tijd een ellendige zwendel was – wat het natuurlijk ook is, en met “zwendel” bedoel ik een criminele onderneming – dan heeft de zogenaamde gezondheidszorg het met afstand verslagen, met een extra laag van sadisme en wreedheid ingebouwd in haar operaties.”

Het is erger dan al het bovenstaande

  WHO geeft eindelijk toe dat Bill Gates' "vaccine" Polio in Afrika verspreidt

Dr. Wolfgang Wodarg, voormalig hoofd gezondheid van de Raad van Europa, legt uit dat een pandemie vroeger werd geassocieerd met wijdverspreide ernstige ziekte en dood, maar door de definitie te wijzigen en de criteria ernst en hoge mortaliteit te schrappen, kan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) nu een pandemie uitroepen wanneer zij maar wil. Hij is een van de meest gerespecteerde mannen in Europa en beweert dat de “Wereldgezondheidsorganisatie een corrupt instituut is”.

“De wetenschappelijke gegevens tonen overweldigend aan hoe waarschijnlijk miljoenen zijn gestorven aan de covid-injecties, en honderden miljoenen lijden aan verlammende bijwerkingen die de slachtoffers vaak voor het leven blijvend invalide maken. Het Vaccine Death Report geeft alle gegevens, samen met honderden referenties, voor verder onderzoek.”

Op de bovenstaande link moet men naar beneden scrollen naar de eerste video, maar wees voorbereid op een schok als de hele wereldelite wordt blootgesteld voor wie en wat ze zijn, wat ze bezitten, en wat ze gepland hebben voor de meesten van de rest van ons. Natuurlijk is men na het kijken geneigd om weg te rennen en zich te verstoppen, maar uiteindelijk wordt moed aangemoedigd.

Het zal een wonder zijn als de 99 procent van ons volhardt tegen de elite, de Deep State, de drie of vier bedrijven die de meeste andere megabedrijven lijken te bezitten. Voeg God toe aan de vergelijking, voeg waarheid, redelijkheid, inzicht en liefde voor elkaar toe, en misschien zal er een hoognodig wonder geschieden.

Ik beveel ook een video aan die de leugens en domheid blootlegt van Gates, Fauci, Biden, het hoofd van de CDC, en Biden, die geen beslissing kunnen nemen over wat waar is of niet over COVID vaccins.

Ongeveer 47 miljoen volwassenen in de V.S. blijven ongevaccineerd, volgens cijfers van de Centers for Disease Control and Prevention.

Medische Moord

Een rechter staat op tegen een ziekenhuis: “Stap opzij” en geef een stervende man Ivermectine.

Een rechter uit Chicago heeft het leven van een grootvader gered met één enkele vraag die ziekenhuizen ervan weerhoudt om een veilig, door de FDA goedgekeurd geneesmiddel te gebruiken: Waarom?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Italiaanse chirurg over het 18-jarige dodelijke vaccinslachtoffer: “Zoiets is nog nooit gezien, het is niet normaal”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel89% van de Covid-19 sterfgevallen onder volledig gevaccineerden – de meest recente gegevens over de volksgezondheid tonen aan dat dit een “pandemie van de volledig gevaccineerden” is en suggereren dat de gevaccineerden een grotere kans hebben om te sterven
Volgend artikelCDC-studie: Gevaccineerden “niet minder besmettelijk” dan ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. De ” grote jongens ” achter de schermen krijg je nooit te pakken.
  Dus houdt het proces simpel.
  Sleep iedere leider en verantwoordelijke van een land die in het betreffende land opdracht gaf en geeft tot massale gedwongen vaccinaties, voor het Tribunaal.
  Zij zijn de publiekelijke opdrachtgevers voor massamoord!

  • Na een aantal jaar zit je dan weer in dezelfde situatie, de rest van bijna alle politici. ambtenaren, artsen, rechters, politie, etc steunt het ook.

   • Correct, alleen de uitvoerders oppakken staat gelijk aan symptoom bestrijding. Het kwaad moet aangepakt worden bij de bron. Achter de grote conglomeraten die deze oorlog tegen de mensheid opgetuigd hebben zitten oude families als de Rothchilds, Rockefellers, en nog vele anderen. Dit zijn families die al honderden jaren achter elke oorlog en elke catastrofe zitten die de mensheid geteisterd heeft, als ze niet gestopt worden blijven ze daar mee doorgaan. Hun uiteindelijke doel? Absolute wereldheerschappij.

  • Het woord “ tribunaal” is een verboden woord in de Tweede Slaapkamer.
   De voorzitter van D666 , Bergkamp, zet gewoon de microfoon uit als Gideon of een ander wakker kamerlid het waagt om het woord “ tribunalen “ in de mond te nemen.

 2. They sold their souls for money and fame, the devil rewards them with a crown..
  Genocide and treason is the name of the game, playing it without guilt or shame, till the devil says it’s time to go down..

  Hoe dan ook zullen ze branden in de hel

 3. Daar lachen de wereldleiders is hard mee, die nemen dit niet serieus….immers zij zijn de baas. Dat ze een stelletje zieke psychopaten zijn, dat zien ze niet van zichzelf. Dat ze in herhaling vallen en alles kopiëren van hitler doen ze bewust af als een conspirecytheorie. Als je denkt dat die laffe achterlijke wereldleiders een fuck geven om dit schranse vertoon van een neurenberg 2 , krab dan nog maar is aan je kont want dat doen ze niet. De zieke geesten vinden dat zij het recht hebben om met de mensheid te fucken wanneer zij dat willen , immers zijn wij de unthermenschen, te dom om voor onszelf te denken, niet waardig een mening te mogen ventileren….hitler klaas schwab denkt wel voor ons hoor, die ouwe lul en pedo….en rutte heeft waarschijnlijk als jong jongetje al aan de lul van klaas schwab gezogen, gegroomd noemen ze dat….die weet niet beter dan wat pedo schwab uitkotst dan dat hij dat als een ferme grote jonge moet uitdragen….tja zieke pleuris is en een neurenberg 2 gaat daar geen reet aan veranderen, met de baksteen gooien en alles in brandsteken wel.

 4. De leiders van IG Farben kregen in Nurnberg een flut-straf en zaten binnen de kortste keren weer aan het roer.

  Volgde dan de oprichting van de EU door de juristen van Hitler. Eerste EU commissievoorzitter, Walter Hallstein, had net het nazi kostuum ingeruild voor een Boss-pak.

  Het vaccinpasspoort werd al in 2018 beslist door de EU commissie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in