George Floyd, die vorige week stierf bij een politieoptreden in Minneapolis, was een meervoudige veroordeelde misdadiger. Frontnieuws heeft nota genomen van documenten van wetshandhavingsinstanties in de staat Texas, waar hij eerder woonde, die aantonen dat hij een solide strafregister had dat teruggaat tot de jaren negentig van de vorige eeuw. Hij heeft onder andere in de zomer van 2007 deelgenomen aan een ernstige overval op een gezin.

De oudste bekende veroordeling gaat terug naar 1998 en betreft een gewapende overval. Floyd, toen 24 jaar oud, werd veroordeeld tot 10 maanden gevangenisstraf. Verder blijkt dat Floyd tussen 1997 en 2006 meermalen is gevonnist voor verschillende drugsdelicten en berovingen.

Maar zijn afgrijselijkste misdaad vond plaats in 2007, waar hij bij een overval het huis van een vrouw binnendrong, een pistool in haar maag drukte en het huis doorzocht op drugs en geld, volgens de rechtbankverslagen.

Floyd pleitte schuldig aan de overval waarbij een andere verdachte zich voordeed als een werknemer van het gemeentelijke waterbedrijf, met een blauw uniform aan in een poging toegang te krijgen tot het huis van de vrouw, volgens het gerechtsdocument.

Maar toen de vrouw de deur opende, besefte ze dat hij niet van het waterbedrijf was en probeerde de deur te sluiten, wat tot een worsteling leidde.

Op dat ogenblik trok een Ford Explorer tot aan het huis op en vijf andere mannen verlieten de auto en gingen naar de voordeur.

Het document vermeldt dat de grootste van de groep, die het slachtoffer later identificeerde als Floyd, “zijn weg naar binnen in de woning dwong, een pistool tegen de maag van het slachtoffer duwde en haar in de woonkamer dwong”.

“Deze grote verdachte ging vervolgens de woning doorzoeken terwijl een andere gewapende crimineel het slachtoffer bewaakte, en werd door deze tweede gewapende crimineel met zijn pistool op haar hoofd en de zijkanten geslagen terwijl ze om hulp schreeuwde”.

De mannen vonden geen drugs of geld in het huis, namen de juwelen en de mobiele telefoon van de vrouw mee en vluchtten in hun auto. Een buurman die getuige was van de overval registreerde het kenteken van de auto.

  Robert F. Kennedy Jr: "Nieuw Covid-vaccin moet tegen elke prijs worden vermeden"

Later heeft de politie de auto opgespoord en Floyd achter het stuur gevonden. Hij werd later door de vrouw als de grote verdachte geïdentificeerd die een pistool tegen haar maag duwde en haar in haar woonkamer dwong, zo staat in het gerechtsdocument.

Floyd verbleef vijf jaar in de gevangenis.

Plunderaar smeekt voor zijn leven

Vorig artikelPlunderaar smeekt voor zijn leven
Volgend artikelFranse intellectueel: Zogenaamde ‘antiracistische activisten’ willen een rassenoorlog naar Frankrijk brengen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. Alwin Vestergaard Al was het zo!!?? Geen verzet tijdens arrestatie….Wat wil men hier mee zeggen?? Dat het goed was wat de politie deed? Dan moet men wel het hele verhaal vertellen en ook het doopceel van oom agent laten zien,ook die was niet van onbesproken gedrag…Kortom een LUL onderwerp!

  • Nou dat zelfde gaf ik bij iemand als reactie en dan roepen met dit soort reacties krijg je escalaties. Stel dat dit verhaal waar is, dan is dit maar een vrijbrief om iemand te verstikken. Dit soort lui willen het gewoon goed praten met dit soort artikelen.

  • Ik denk hoogstens dat daarom de politie geen risico wilde nemen? Kan me voorstellen als je met iemand te maken hebt die geen strafblad (met zware delicten) heeft je ook verstandelijk rustiger kan arrestereren dan bij iemand met een strafverleden met zware delicten. Neemt natuurlijk niet weg dat je met 4 man ook wel iemand vast kan houden zonder nekklem

  • Klopt niet. George Floyd weigerde wel de arrestatie. Maar dat is natuurlijk weggelaten door de linkse media. Hij weigerde in de politiewagen te stappen en hij weigerde om geboeid te worden. Net daarom waren er vier agenten nodig om hem onder bedwang te houden. Ook was hij een gekende crimineel met zware geweld- en drugsdelicten die verdacht werd van valsmunterij. Volgens de autopsie (bron: Washington Post) is hij gestorven aan een hartaanval en had hij meerdere harddrugs in zijn bloed zoals methamfetamine en fentanyl en was hij positief getest op het coronavirus. Hij had onderliggende gezondheidsproblemen, waaronder coronaire hartziekte en hypertensieve hartziekte.

   • @Mike Jij hebt niet door hoe de gebeurtenissen in de wereld uit verband worden gerukt met het uiteindelijke doel een flink deel van de mensheid op te ruimen door middel van een scala aan strategische middelen. De, redelijk uit de klauwen gelopen, ophef rond het overlijden van Floyd is gecreëerd en gemanipuleerd en wordt gedragen door degenen die reeds een podium hebben, waarvan Obama er slechts één van is. Probeer de komende tijd eens achter de schermen te kijken en probeer ‘het grotere geheel’ te gaan zien. Er is veel meer gaande dan hetgeen de reguliere- en de populaire social media laten zien. Wees niet een slachtoffer van degenen die ‘Tell A Vision’ maken! Niets is wat het lijkt.

 2. Iemand die e c h t onschuldig is en integer en sociaal is en moraal heeft en snapt wat gelijkheid betekent ten opzichte van ALLE MENSEN, zal n i m m e r in een gouden kist begraven worden !
  Bovendien waren agent en slachtoffer, beiden collega `s als uitsmijter, en ook waren beiden ook nog eens acteurs……en dit laatste is al voldoende reden om te bedenken : dat naar alle waarschijnlijkheid, beiden thuis op de bank TV zitten te kijken, op dit moment ( ? )
  Dit was weer een prachtige False Flag…….welkom in de wereld van 2020

 3. deze wereld is knettergek geworden, ik kijk niet aan kleurtjes maar aan mensen en dat zijn wij allemaal die floyd was een rotte appel met een verleden ,maar neem t niet weg dat hij zo heeft moeten overlijden dat is echt treurig. maar leef lekker je leven ongeacht wie je bent en pas je aan als je gast ben bij iemand of land en probeer er wat moois van te maken

 4. Deels waar wat je zegt. Ook deels niet waar. Als je een vuurwapengevaarlijke crimineel bent krijg je nou eenmaal een minder milde behandeling als dan wanneer je nog nooit wat hebt gedaan.

  Neemt niet weg dat er wel degelijk agenten zijn. En deze agent mischien ook wel die de pik hebben op donkere mensen.

 5. Niemand hoeft te sterven om wat dan ook.
  ik volg het politie programma “BODY CAM” op een bepaalde zender.
  Hoeveel politieagenten die daar zowel door blanke en donkere mensen dood
  geschoten worden dat is dan LIVE maar wij komen niet betogen wij gaan niet plunderen wij maken er geen racistische moord van. Even doordenken.

 6. His past maybe extremely violent but street justice by the police resulting in murder is totally unacceptable. That the police officer had 18 previous complaints against him poses the question why he was STILL on the force at all.

 7. Bepaalde groeperingen. Laten deze zaak hoog oplopen en laten alle feiten. Bewust achter. Het lijkt wel of het blanke ras gestraft moet worden. Dor oa koloniaal verleden of. Het niet aanvaarde van het islamitische geloof. Niemand mag veroordeeld. Cq gediscrimineerd worden. Maar Vergeet ook even niet hoeveel blanken er zinloos. Zijn vermoord. Door oa. Negers en niemand. Die daar voor demonstreert

  • Natuurlijk mag niemand veroordeeld of gediscrimineerd worden. Al zijn er genoeg mensen die vinden van wel, jij inbregrepen, want je reageer nogal verbaasd hierop. Vooroodelen en discriminatie komt niet voort uit intelligentie en wijsheid, maar uit domme arrogantie en misplaatse superior gevoel. Rasisme en discriminatie woekert al heel lang en sneaky onder de oppervlakte. Dankzij camera’s op mobiels en social media worden de rasicme en dicriminatie exposed. En als ik lees en hoor wat veel mensen anoniem acher hun computerscherm allemaal durven te zeggen en typen, wat ze nooit face to face nimmer zouden durven. Het eerste wat een rasict zeg is” “ik ben geen rasict”. Of ook zo een “mooie” uitspraak: anders ga je toch terug naar je eigen land. Het woord negers die jij gebruikt om mensen met een donkere huid aanteduiden is ook racistisch. Ik daag je uit om als een laffe rasist of als lid van de ” blanke ras” uit je anomiteit te komen en dit soort dingen in het gezicht van donkere mensen of moslims(deze twee groepen vermeld je zelf in je bekrompen tekst) te zeggen. Kijken of je dan nog zo mans bent.

 8. ‘De mensen van de site Natural News, gerund door Mike Adams, bevestigt, dat de Obama Foundation op 17 mei, een week vóór de dood van George Floyd, een Tweet verzond, met een foto van een poster, die duidelijk de beeltenis van George Floyd draagt.. Inderdaad… WAT GEBEURT HIER..?? George Floyd werd toch duidelijk -naar verluidt- door de politie gedood in een daad van geweld?? George Floyd werd gedood op 25 mei. We hebben het zélf gezien..! Maar als die poster al klaar was, betekent dat dan dat alles in scène is gezet..? Dus wat deed de Obama Stichting op 17 mei met een Tweet over Floyd, toen niemand wist wie hij was?’

  https://www.wanttoknow.nl/politiek/valse-vlag-operaties/george-floyd-een-valse-vlag-operatie/

 9. ‘Whether Floyd’s death is real or not, it’s very clear that key facts were hidden by media in order to stoke an agenda of political chaos in line with the Masonic maxim of ‘Ordo ab Chao’ – ‘Order from Chaos’
  The police restraint of a figure who had been violent and appeared drug-affected was in line with police practice and policy … yet the video of Floyd’s ‘death’ was used to create the riot-stoking narrative.
  The true facts surrounding Floyd George’s “death” are still murky but questions abound.’

  https://www.henrymakow.com/2020/06/george-staged-masonic-sacrifice.html

 10. Floyd kreeg gewoon een late postnatale abortus. (Dat klinkt lekker voor planned parenthood en zijn libtard aanbiddders)

 11. Dat die gast niet lekker was is duidelijk. Maar je kan als agent niet zomaar eigen rechter spelen. Als iemand onder controle is moet het geweld stoppen en word iemand overgedragen aan justitie. Maakt daarbij geen fluit uit of iemand zwart blank rood geel blauw of pimpelpaars met rode stippen is.

  Wat wel uitmaakt is dat het verdeel en heers moet stoppen, we hebben samen een klus te klaren!

 12. Vrij Metselaars overal in dit verhaal. 666 symbolisme op de scene. Verscheidene personages vormden de fake ID. Die van die inbraak was al jaren dood en stond onder bewindvoering. De man van de MSM scene foto een pornoacteur. Zn relaties met al zn kinderen klopt ook niets van. Meerdere verloofdes, vriendinnen. En de massa blijft het maar hypen. Terwijl hij zit laat hij zakje wit poeder vallen. Begint heel raar te bewegen. Opstaan geen zakje. Tijdelijke dood?? Is binnen 24 uur te reverseren. Leeft deze man nog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in