Pixabay

Een verontrustend nieuw peer-reviewed onderzoek heeft sporen van mRNA gevonden in de harten van overleden mensen die plotseling waren overleden na een hartstilstand.

Volgens de onderzoekers van het Massachusetts General Hospital en de Harvard Medical School werd er mRNA ontdekt in het hartweefsel van patiënten die binnen een maand na het krijgen van de Covid-injecties overleden, schrijft David Lindfield.

De onderzoekers analyseerden weefselmonsters van de autopsies van 25 mensen. 20 van deze mensen waren kort voor hun dood gevaccineerd.

Monsters uit het hart van drie patiënten testten positief op boodschapperribonucleïnezuur (mRNA). Alle drie de patiënten met mRNA in hun hart waren binnen 30 dagen na het krijgen van een Pfizer-prik overleden.

Er werden echter meer patiënten gevonden met mRNA in het weefsel dat met hun hart verbonden was, zoals bilaterale oksellymfeklieren.

Bilaterale axillaire lymfeklieren testten positief op mRNA bij acht mensen die binnen 30 dagen na een vaccin van Moderna of Pfizer overleden. Zowel de vaccinaties van Moderna als die van Pfizer maken gebruik van mRNA.

Het onderzoek toont aan dat “het vaccin tot 30 dagen kan overleven, ook in het hart,” zei Dr. James Stone, een van de onderzoekers van het onderzoek over de bevindingen.

Het onderzoek werd gepubliceerd in het door vakgenoten beoordeelde NPJ Vaccines van Nature Journal.

De auteurs verklaarden geen belangenverstrengeling te hebben en zeiden dat het onderzoek officieel gesteund wordt door het Massachusetts General Hospital in Boston.

Van de vaccins van Pfizer en Moderna is bekend dat ze myocarditis kunnen veroorzaken, volgens de U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Myocarditis is een vorm van hartontsteking die tot de dood kan leiden.

  Kinderen zijn de breuklijn in het Covid vaccin narratief die de fraude blootlegt

Interessant genoeg hadden de mensen bij wie mRNA in het hart gedetecteerd werd, geen myocarditis. De onderzoekers ontdekten echter wel dat ze aantoonbaar letsel aan het hart hadden.

Dr. Clare Craig, een Britse patholoog die het onderzoek beoordeelde, sloeg alarm over de sporen van mRNA in het hart en suggereerde dat het waarschijnlijk de oorzaak was dat mensen plotseling stierven.

“Het vaccin had er niet mogen zijn,” zei Craig in een verklaring. “Er was bewijs van hartschade. Deze drie mensen zijn nu dood.”

Craig beschuldigde regeringen en gezondheidsfunctionarissen ervan dat ze de kwestie niet hadden aangepakt, en voerde aan dat dit nieuwste onderzoek duidelijk hartschade aantoont na het krijgen van de injecties.

“Als er bij postmortem een significante vernauwing van de kransslagaders is, dan wordt daar naar alle waarschijnlijkheid hartschade aan toegeschreven,” zei Craig. “Hier is sprake van een duidelijke associatie, een ongebruikelijk beeld van hartspierbeschadiging en een verzuim om het te benoemen voor wat het is.”

Voor het onderzoek werden de weefsels verzameld van autopsies die tussen januari 2021 en februari 2022 werden uitgevoerd in het Massachusetts General Hospital.

Onderzoekers sloten echter weefsels van sommige overleden mensen uit. Tot de uitgesloten patiënten behoorden patiënten die geen duidelijke geschiedenis van vaccinatie of niet-vaccinatie hadden en patiënten die een gedocumenteerde eerdere COVID-19-infectie hadden.

De onderzoekers wilden het weefsel testen op het vaccin in het licht van onderzoek dat heeft aangetoond dat zowel spike-eiwit als mRNA nog weken of zelfs maanden na vaccinatie in oksellymfeklieren en bloed aanwezig blijven.

Het testen zou helpen om “een beter begrip te krijgen van de biodistributie en persistentie van SARS-CoV-2 mRNA vaccins,” zeiden ze. SARS-CoV-2 is het virus dat COVID-19 veroorzaakt.

  Het "vaccin" heeft gefaald om te beschermen, maar het slaagt wel in bevolkingsvermindering

De onderzoekers hadden uiteindelijk weefsel van 20 gevaccineerde patiënten. In de groep met monsters hadden zes mensen één dosis gekregen, 12 hadden twee doses gekregen en twee hadden drie doses gekregen.

Ze vormden ook een controlegroep van vijf ongevaccineerde patiënten.

Zes bilaterale axillaire lymfekliermonsters waren beschikbaar voor mensen die gevaccineerd waren met de prik van Moderna. Twee testten positief op mRNA na het Moderna-vaccin. Dertien waren er beschikbaar voor mensen die gevaccineerd waren met de Pfizer-prik. Zes testten positief op mRNA na het Pfizer-vaccin.

In totaal testten acht van de 11 bilaterale axillaire lymfekliermonsters van patiënten die binnen 30 dagen na een prik overleden positief.

Geen van de monsters van patiënten die na 30 dagen na de vaccinatie overleden, testte positief.

Onderzoekers onderzochten ook monsters van elk van de gevaccineerde mensen uit de linkerhartkamer en rechterhartkamer. Daarvan testten vier monsters positief bij drie patiënten. Dit waren de drie mensen die de injectie van Pfizer binnen 30 dagen voor hun dood kregen. De monsters testten allemaal negatief op het COVID-19 virus zelf.

Bij geen van de ongevaccineerde mensen werd mRNA gedetecteerd.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documentenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZe worden wakker: VK zegt dat Rusland het Westen “van binnenuit opblaast” met lange-termijn confrontatie strategie
Volgend artikelWaarom voldeden de mensen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Dit onderzoek is heel duidelijk: gooi nu die opnieuw door Miepje vd Leijen aangeschafte vaccins maar in de gracht, en kieper voor alle zekerheid madam en alle voorgenomen prikkers er maar achterna!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in