Pixabay

In vrijwel elk interview wordt mij gevraagd naar de marktvraag naar ongevaccineerde bloedtransfusie. Begin 2021 schreven ikzelf en twee vooraanstaande pathologen naar de American Association of Blood Banks, het Amerikaanse Rode Kruis en andere bloedbankautoriteiten over de mogelijkheid dat COVID-19 gevaccineerde personen bloed doneren dat besmet is met mRNA en spike-eiwit. Onze brief werd maanden later beantwoord met erkenning van het potentiële probleem, maar zonder dat er actie werd ondernomen, schrijft Dr. Peter McCullough.

Nu bijna twee jaar later is de aanwezigheid van gevoelige antilichamen tegen het spike-eiwit (door natuurlijke infectie, vaccinatie of beide) bijna universeel in de Amerikaanse bevolking. Dit betekent dat het spike-eiwit zich kan bevinden in een klein aantal CD16-monocyten in vrijwel elke bloeddonatie. Blijft over de kwestie van circulerende lipide nanodeeltjes die mRNA bevatten en die na vaccinatie 15 dagen en waarschijnlijk langer circuleren.

Fertig, T.E.; Chitoiu, L.; Marta, D.S.; Ionescu, V.-S.; Cismasiu, V.B.; Radu, E.; Angheluta, G.; Dobre, M.; Serbanescu, A.; Hinescu, M.E.; Gherghiceanu, M. Vaccine mRNA Can Be Detected in Blood at 15 Days Post-Vaccination. Biomedicines 2022, 10, 1538. https://doi.org/10.3390/biomedicines10071538

Hoewel ik begrijp dat geen enkele ongevaccineerde persoon mRNA wil ontvangen via donatie van bloedproducten, zijn er vele redenen waarom dergelijke donoren niet kunnen worden uitgesloten van de bloedvoorziening: 1) er zijn geen gestandaardiseerde tests voor mRNA (of adenoviraal DNA) of circulatoir Spike-eiwit (Novavax), 2) de duur van de circulatie is onbekend, 3) de levensvatbaarheid van mRNA bij warme bloedafname, monstervoorbereiding inclusief eerste scheiding en wassen, en opslag is onbekend, 4) het effect van bloedfilters tijdens transfusie op mRNA is onbepaald.

Het voorgestelde antwoord op deze tekortkomingen is de ontwikkeling van een afzonderlijk bloedbanksysteem op basis van ongevaccineerde donoren. Dit is niet haalbaar om de volgende redenen: 1) te weinig donors, volgens CDC is slechts 17% van de volwassen bevolking van de VS volledig ongevaccineerd, 2) geen manier om de juistheid van de ongevaccineerde status vast te stellen (geen mRNA- of spike-tests zoals hierboven, 3) onmogelijkheid om veilig kruiscontroles uit te voeren op kritieke rode celantigenen met een beperkte pool, 4) onvoldoende donors voor gepoolde producten (vers ingevroren plasma, cryoprecipitaat), 5) ontoereikende infrastructuur voor het handhaven van massale transfusieprotocollen (verpakte rode bloedcellen, vers bevroren plasma, bloedplaatjes, cryoprecipitaat, fibrinogeen) in ziekenhuisbloedbanken voor kritieke patiënten, 6) geen belangstelling of steun van nationale of regionale bloedbanken.

  Reacties uit de hele wereld - "80 % aanbidt de prik, ze is de nieuwe redder, als je slecht praat over de heilige prik of niet gevaccineerd bent, dan ben je het mikpunt van laster en afkeer"

Kortom, het domein van bloed bankieren is complex, sterk gereglementeerd en gekoppeld aan kritieke zorg voor patiënten die onmiddellijk een transfusie nodig hebben. Hoe sterk de wens ook is, er is gewoon geen realistische, haalbare of praktische manier om een vaccin- of spike-eiwitvrije bloedvoorziening te realiseren. Als een bloedtransfusie nodig en aanvaardbaar is voor een kritieke patiënt, kan deze worden toegediend uit de bestaande voorraad met behulp van standaard bloedbanktechnieken.

Wij moeten waakzaam zijn voor ongewone transfusiereacties en casusrapporten die overdracht van mRNA in de toekomst zouden kunnen aantonen – maar tot op heden zijn dergelijke rapporten nog niet gepubliceerd. Inspanningen voor de veiligheid van de bloedvoorziening moeten gericht zijn op uitstel van bloeddonatie door personen die recentelijk zijn gevaccineerd gedurende 30 dagen of meer als een verantwoorde en respectvolle actie met het oog op een potentiële ongevaccineerde ontvanger. Bloedbanken moeten alle COVID-19 vaccinaties op de intakeformulieren en tijdens het hele bloedbankproces documenteren.

Fertig, T.E.; Chitoiu, L.; Marta, D.S.; Ionescu, V.-S.; Cismasiu, V.B.; Radu, E.; Angheluta, G.; Dobre, M.; Serbanescu, A.; Hinescu, M.E.; Gherghiceanu, M. Vaccin mRNA kan worden gedetecteerd in bloed op 15 dagen na vaccinatie. Biomedicines 2022, 10, 1538. https://doi.org/10.3390/biomedicines10071538


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bloedloze geneeskunde en chirurgie: De argumenten tegen bloedtransfusiesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVaxicarditis, Vaccidenten en Vaccimentie nemen allemaal toe dankzij spike-eiwit “boosters” en giftige seizoensgriepprikken
Volgend artikelWat er te wachten staat in de oorlog in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Ik doe ook niet aan sociale media maar ik vraag me af of het probleem wel zo eenvoudig is op te lossen. Want ook de niet geprikten kunnen door shedding (oppervlakkigere en intiemere contacten) de prikstoffen in hun lichaam opnemen. Zelf heb ik begin zomer een levend bloedanalyse laten doen maar daarin was dat niet zichtbaar. Wat niet wil zeggen dat die stoffen niet aanwezig kunnen zijn.
    Maar Hero ik ben ook nieuwsgierig.
    Kijk ook bij: https://stichtingvaccinvrij.nl/detox-protocol-voor-de-preventie-en-behandeling-van-de-gevolgen-van-covid-injecties/
    Op dezelfde pagina kun je ook een boek downloaden over de negatieve gevolgen van vaccinaties in het algemeen.

  2. In alle experimentele gentherapieen, door sommige experts biowapens genoemd, en die men nog steeds ‘vaccins’ noemt, is zelf assemblerende nanotechnologie gevonden, grafeen oxide of volgens een Duitse specialist grafeen hydroxide, maar dat kan hij niet meer navertellen. Door sommige lab’s werd geen mRNA gevonden, maar het ‘vaccin’ materiaal was enkele dagen buiten de vriezer gebleven. Geen idee of dat mRNA kan wegtoveren. In bloedtransfusies wordt het probleem niet ‘alleen’ door de spike eiwitten vertegenwoordigd, maar ook door de spontaan groeiende nanotechnologie (Darpa werkt mee aan de ontwikkeling van de injecties). Mensen die geen placebo hebben ontvangen, zijn een soort routers volgens onafhanklijke experts. Het probleem en het gevaar van bloeddonatie van ‘ge-injecteerden’ is dus nog groter volgens de door mij verzamelde info.

    Complimenten voor jullie fantastische werk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in