De verontwaardiging in Nederland neemt toe nu ‘asielzoekers’ die op een luxe cruiseschip wonen, zich op sociale media verkneukelen over hun nieuwe onderkomen, aldus berichten.

De gemeente Velsen is begonnen met het overbrengen van 1.000 migranten naar de Silja Europa, een cruiseschip dat nu wordt gebruikt als asielopvang.

Burgemeester Frank Dales van Velsen berichtte vorige week over de aankomst van de eerste bus met migranten in de haven.

“De 1e bus is net aangekomen.Vluchtelingen uit Syrië en Yemen. Ze verbleven in Budel en Ter Apel buiten in tenten. Wat goed dat ze nu worden opgevangen in Velsen.Wij leveren een bijdrage aan het oplossen van de nationale opvang crisis .Zo doen wij dat hier. Ik ben trots op Velsen!”

In de dagen daarna begonnen video’s van veelal mannelijke migranten die genoten van warme buffetten en luxe accommodaties te circuleren op TikTok en werden opnieuw geplaatst op andere social media platforms.

Veel van die video’s zijn samengevoegd in een Twitterdraad.

De prominente Nederlandse politicus Geert Wilders heeft enkele van de video’s gedeeld en de regering bekritiseerd omdat zij buitenlanders verwent op kosten van de belastingbetaler, terwijl Nederlandse burgers moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen.

“Alles gratis voor asielzoekers. Lekker warm eten, verwarming, zorg. Allemaal voor niks op luxe cruiseschepen. Terwijl onze eigen mensen hun energierekening niet kunnen betalen en veel ouderen in luiers liggen door gebrek aan zorgpersoneel,”vervolgde hij in een andere post.

Wilders legde uit hoe het ‘asielshoppen’ vaak werkt.

“De asiel profiteurs laten op TikTok schaamteloos zien hoe ze de boel belazeren. Met auto, bus en vliegtuig door vier, vijf veilige landen en dan naar Nederland vliegen om hier asiel te vragen en in de 5 sterren cruiseschepen van ons geld te parasiteren,” schreef hij zondag.

Het is onduidelijk hoe lang de migranten op het schip zullen blijven, maar het Nederlandse asielsysteem is naar verluidt overweldigd en de autoriteiten proberen momenteel minstens 11.000 migranten te huisvesten.

  Fascisme in de EU

Via Europe.infowars.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Ik werd verkracht en levend verbrand door een asielzoeker, waar is mijn opstand?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTweeduizend dollar per dag – de vraag naar huurlingen groeit in Oekraïne
Volgend artikelPijpleiding terrorisme is het 9/11 van de roerige jaren twintig
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

56 REACTIES

  • Lieve mensen

   Lees al jullie comments hier onder maar jullie missen de clue…

   COUDENHOVE KALERGI

   Het uitroeien van het blanke ras… Ze zijn te intelligent , te rijk en moeilijk te onderdrukken vervang ze door de ze verkrachters en moordenaars….

   Deze mannen komen hier om ons af te slachten stuk voor stuk…. en onze vrouwen te verkrachten..

   Is jaren geleden in Zweden al begonnen en daat komen verkrachtingen en onthoofdingen niet eens meer in de krant is normaal geworden. Zweden was het testland.

   FARMMURDERS AFRIKA ga daar eens naar kijken rijke blanke boeren worden vastgebonden waarna 6 zwarte mannen hij vrouw verkrachten haar keel doorsnijden en dan word de boer gedood door langzaam steeds een paar liter kokend water over hem gegooid krijgt…

   Deze mensen komen NU HIER en zijn geen uitvreters of gelukszoekers zoals velen van jullie denken maar keiharde moordenaars…

   DUS NOGMAALS COUDENHOVE KALERGI zoek het op en informeer mensen en haal wapens in huis om je te verdedigen is veel legaal spul te krijgen 9 mm pompbuks e.d mag je gewoon hebben….

   Dit is geen grap mensen dit gebeurt NU je ziet het gebeuren…

   NOW COMING TO A TOWN NEAR YOU !!!!!

   Vorm groepen en bewapen uzelf NU HET NOG KAN !!!

   Foto hierboven van een afrikaanse boer toen ze met hem klaar waren…. NIET VOOR TERE ZIELTJES

 1. En die idioot van een ‘burgemeester’ is er nog trots op ook.. Arme Velsenaren.
  De taak van een burgemeester is de belangen van de lokale burgers behartigen, en niet om de problemen van een falende landelijke overheid op te lossen.

  • Die burgemeester is een leeghoofd in de letterlijke zin. Die is zelfs te stom om in te zien dat ook de voorraad cruiseschepen beperkt is en dat zeker met de aanzuigende werking de huisvestingsproblemen van deze renteniers-op-kosten-van-de-belastingbetaler in absolute zin niet langer beheersbaar zijn. Hersenen vervangen door pudding tussen de oren, zo doen ze dat in Velsen.

 2. Om te kotsen. Tijd dat we het niet meer pikken. Ik ken mensen die er zwaar doorheen zitten. Geen uitweg uit deze horror meer zien. En dan krijg je deze video’s onder je neus. Indringers die halve appeltaarten naar binnen werken terwijl voor veel mensen een gewoon biscuitje bij de thee nog te duur is. Stop deze waanzin.

 3. Best grappig dat wij ‘echte’ Nederlanders, met verre voorouders die Duits, Frans, Engels of ‘Belgisch’ waren of van verder kwamen, zo tegen buitenlanders zijn. Kun je zien dat de geschiedenis van je eigen voorouders al snel vergeten wordt. Na een generatie of drie al. Van de hongersnood en dodelijke geloofsovertuiging waarvoor ze vluchten moesten.
  Maxima had gelijk. De Nederlander bestaat niet. We zijn allemaal import. Dat is het voordeel als je in de genealogie zit, dan zie je nog eens wat. De grootste schreeuwers hebben vaak Duitse voorouders. Kun je zien dat die gewoonte om te schreeuwen toch nog lang in de familie blijft.

  • Die voorouders brachten vaak financieel vermogen mee en intellectueel vermogen. Die droegen daadwerkelijk bij aan de opbouw van de samenleving en opbouw van de economie. En niet zo’n beetje ook. Het spul wat nu binnenkomt brengt niets van dat alles mee, enkel een grote bek en een achterlijke cultuur. Onze regenten en deugmensen snappen niet, dat je een verzorgingsstaat enkel overeind houdt wanneer het leeuwendeel van de bevolking werkt en belasting betaalt. Dat nieuwkomers integreren en zowel intellectueel als financieel bijdragen aan die samenleving. Dan houdt je ons land in stand, met immigranten. Tot op zekere hoogte kan je kwalitatief mindere nieuwkomers genereus opvangen, maar met deze sprinkhanenplaag is dat werkelijk onhoudbaar geworden. Steeds meer Europese landen zien dat trouwens in en handelen ernaar.

   Dat Maxima -haar vader was verbonden aan een regiem, dat levende mensen boven zee uit vliegtuigen gooide- Als hoogste landverrader in functie ons land in de uitverkoop doet, geeft alleen maar aan dat dat mens, net als haar vader een psychopaat is.

  • @ Fuifnummer:

   Ik heb er niets op tegen om mensen TIJDELIJK op te vangen wanneer zij voor oorlogsgeweld vluchten. Zij dienen te vertrekken zodra de situatie dit toelaat.
   Maar wat nu binnenkomt zijn profiteurs. Ik zie alleen maar jonge kerels met smart phones. Goed gekleed. Zij komen de ruif leegvreten. Die figuren gaan gezellig terug naar land van herkomst om op vakantie te gaan.
   Waar zijn vrouwen, kinderen, ouderen?
   Als de situatie zo gevaarlijk is, dan vlucht je toch als hele familie?!
   Ik heb er nooit een probleem van gemaakt toen mensen uit voormalig Joegoslavië hierheen kwamen. De meesten gingen toen het kon weer terug.

   • @Alice

    Ikzelf heb in het verleden eveneens kennisgemaakt met een gezin afkomstig uit voormalig Joegoslavië; op het eerste gezicht een vriendelijk doch wat teruggetrokken gezin met twee kinderen. De jongste kon net lopen en de oudste een jongen van een jaar of acht. Deze had de neiging volledig uit z´n stekker te gaan bij het zien van oude mensen die op straat liepen en welke hij dan hard tegen de schenen aan trapte. Zomaar uit het niets. Oorlogstrauma? Met andere woorden: de aanwezige psychologische problematiek komt mee met de persoon in kwestie en ik kan je verzekeren dat de ´hulpverlening´ in Nederland hiertegen niet is opgewassen.

 4. CORRUPTIE = het misbruiken van macht om eigen bevolking te discrimineren ten gunste van moddervette economische vluchtelingen uit de KAAGsastrook en de Klaverveilige landen! Bevolking van Velsen moeten zich schamen deze moddervette niks aande handjes vet te mesten, stuur ze door naar hun islamitische broeders in Saoedi Arabië, dat willen zij niet, die hakken hun kop eraf bij verkrachtingen en dergelijke misdrijven.

 5. Ja, ja, het gaat lekker in NederLaLaLand.

  Ik heb af en toe weer eens de radio aan staan om wat msm nieuws op te vangen. Puur en alleen om te beluisteren hoe het bedrog wordt gepresenteerd. Nu valt het me op hoe ongelooflijk overtuigend het overkomt. Als je dus niet beter weet, en je weet niet wie er al jaren aan de touwtjes trekken, en hoeveel bedrog er constant opgelepeld wordt, dan zou je het verdomd echt geloven. Waarom zou een schaap dan zijn hele geloofssysteem overhoop halen om de harde waarheid te slikken? Hij gelooft liever de meanstream media dan dat hij door de zure appel moet bijten.

  Vandaag vielen me twee dingen op:
  Remkes: ” ik ben geschrokken van de wanhoop van redelijke mensen” – ruik ik hier oprechtheid of is het gewoon een douceurtje?
  Experts: (ja, ja, de “experts”, ze hebben nooit een naam) Rusland gaat aan tegenslagen ten onder.

  Als je niet beter weet, en je hoort die blips, dan kom je de stroom niet uit. Als schaap blijf je dan in de Doodsmars. En als schaap heb je dan ook totaal geen behoefte om jezelf op een andere manier goed en juist te informeren.

  Wat ik wil zeggen, het lijkt me alles bij elkaar een hopeloze zaak die alleen met zwaar geweld opgelost kan worden. En dat soort legers hebben weldenkende mensen niet. Ik kan het helemaal fout hebben, en ik hoop dat ook. Maar de Ziomafia zijn ongelooflijk sjacherijnige, minachtende zuurzakken die physiologisch niet helemaal sporen (op neurologisch gebied, de neurotransmitters zijn genetisch niet in orde), en die maken de dienst uit. Dat worden dus die satanisten genoemd, maar het zijn gewoon genetische stumperds waar de neurotransmitters niet goed in balans zijn. Zolang die zuurzakken rond lopen met hun dwangneuroses, zijn we goed de lul. En ze beinvloeden alle zwakkelingen, die je al kent, die grif meedoen uit angst of omdat ze omgekocht zijn. Waar zit die Remkes vraag ik me af, is dat ook een serpentje of probeert die man toch nog iets goeds te doen…?

 6. p.s. Wilders heeft het ook fout. Die “vluchtelingen” zijn geen parasieten, die komen alleen maar gratis vreten en graaien. De echte parasieten zijn gasten zoals Wilders en de rest van het hele tiefus kabinet. Wat heeft Wilders in tien jaar bereikt? Hij loopt alleen maar te schreeuwen maar ondertussen is hij keihard een Ziomafiosi. En dat haar… wat een mafketel.

  • Eikel, Wilders paat voor mij en velen in NL.Hij vertelt wat velen ervan vinden zonder een spaan heel te houden.
   Dacht je niet dat door de druk van de oppositie partijen nu toch geld word vrijgemaakt voor NL.
   Hopenlijk val jij dan hier ook uit de boot.
   Wilders stelt zijn vrijheid achter de wil van het volk,geen enkele die dit zou doen.

   • Noshit, gecontroleerde oppositie Wilders en Baudet zijn openlijk superzionisten. Joodse ( ‘elite’) zionisten zijn degenen achter de jew world order en zitten in dit geval achter de vernietiging van het Westen, inclusief het blanke ras. Al eeuwenlang worden mensen tegen elkaar uitgespeeld, maar het hoofd van de slang blijft buitenschot. We leren er blijkbaar niets van.

    • “en zitten achter de vernietiging van het Westen.
     Wilt U me vertellen dat er betere partijen zijn om op te stemmen,of hun ideeen zelfs te steunen.?!
     Flauwekul met die conrtolled opposities allemaal.Die partijen zeggen wat velen denken en wensen.Clear.

     • Een ander een eikel noemen over een opinie toont weinig rationeel vermogen. Leg uit wat Wilders heeft bereikt met al zijn gebler al die jaren?

     • Als u nog steeds gelooft in het- burgers- voor -de -gek -houden- spelletje dat stemmen heet, dan weet ik verder weinig te zeggen, behalve dat zeggen wat mensen denken iets anders is dan iets daadwerkelijk veranderen, wat ze helemaal niet van plan zijn. Ze hebben allen trouw gezworen aan een nepkoning en dan weet je het wel.

      • Hebben jullie wel eens debatten gekeken vraag ik me af..
       Trouw aan de koning gezworen,wat betekent dat,dat je links moet lullen en rechts zakkenvullen.?

       • Trouw aan de koning betekent dat je je aan een script te houden hebt. Debatten zijn voor de bühne, voor het klootjesvolk. Een beetje boosheid en verontwaardigheid acteren, een ‘extreemrechts’ PPV lid dat zogenaamd over de schreef gaat zodat wetten aangaande vrijheidsberoving, die al in de la lagen, versneld ingevoerd kunnen worden. Hetzelfde geldt voor gecontroleerde oppositie alternatieve mediafiguren als Viruswaarheid en Wouter Raadgever.

   • Ik vind Wilders een prima vent, maar hij blijft wat steken in zijn retoriek. Iedere keer dezelfde boosheid over misstanden; dat is een te verwachten vast gegeven, dat geen indruk meer maakt. Ik mis de dynamiek in die man, terwijl er in de samenleving wel een dynamiek is. Een totaal verkeerde dynamiek en de rechtse partijtjes kunnen daar niets aan verhelpen.

    Op enig moment zal rechts de handen ineen moeten slaan en onder een redelijk neutrale noemer de strijd aan moeten gaan met het kartel. Doet rechts dat niet, dan is rechts net zo schuldig aan de ondergang van onze samenleving als Rutte. Dan stellen rechtse partijtjes hun partijbelang boven het landsbelang. Als je niet verder komt dan dat, kan je net zo goed vakkenvuller bij de HEMA worden.

 7. Het zijn niet de migranten dewelke deze regels maken en we kunnen ze niet kritiseren dat ze deze privilegien in aanspraak nemen. Het zijn UITSLUITEND en ALLEEN de politiekers die hiervoor verantwoordelijk zijn. En niet uit de goedheid vam hun hart dat ze zowiezo niet hebben. Neen ze willen gewoon iedereen tegen iedereen uitspelen. En daarbij speelt het geen rol of het zwart tegen wit, man tegen vrouw, hetero tegen LGBT plus, gevaccineerd tegen ongevaccineerd, Christ tegen Moslim. Zolang dat de mensen hun energie investeren om elkaar het leven zwaar te maken kan de politieke klasse onbehinderd hun onwezen bedrijven. De enige ware vijand is de politieke klasse, en we moeten eindelijk gemeenzaam tegen hun de strijd opnemen.

  • Vrouw en eventuele kinderen plus aangetrouwde familie komen in grote getale later, als nastroom voor iedere zogenaamde alleenstaande man die je ziet.

 8. En dan dit volgende bericht over dat cruiseschip in velsen nrd.

  https://www.nhnieuws.nl/nieuws/309320/vijf-procent-van-mensen-met-kamer-verblijft-volgens-asielzoekers-niet-op-opvangschip-velsen-noord

  https://www.nhnieuws.nl/nieuws/309234/schurft-op-asielzoekersboot-velsen-noord-en-dat-is-waarschijnlijk-niet-voor-het-laatst

  en die onbenullen in het gemeentehuis Velsen willen de omwonenden uitnodigen om die
  smerige indringers te verwelkomen. ‘zum kotsen’

 9. Jaren 90 de 4 tonner opleiding gehad op legerkamp Harskamp. 1 ster accomodatie, en uiteraard korvee.
  Ombouw en renovatie voor COA/AZC, 4 sterren.

  • ´Burgemeester Gebben zegt dat Dronten graag een bijdrage wil leveren. “In Dronten hebben we de ruimte”, stelt hij. “Als we deze ruimte moeten delen voor het grotere belang dan voelt dat voor dit college als vanzelfsprekend.

   De paus is heel trots op burgemeester Gebben. Burgemeester Gebben mag wel bij de kerk van de paus, als hij daar al nog niet bij hoorde. 🙂

   • “Misschien voelen onze inwoners ook de behoefte om wat te doen voor deze groep mensen”, denkt Gebben.

    Misschien zijn er bij die nog een kamer over hebben om iemand uit deze groep mensen te huisvesten. Laatste krijgt ´leefgeld´ en mensen die een bijstandsuitkering ontvangen, worden in geval van aangeboden opvang niet gekort. Het ´leefgeld´ echter behoeft niet te worden afgedragen aan degene(n) die de opvang aanbiedt.

    Bezint eer ge begint.

 10. Als ik dakloos of zoiets was zou ik gewoon faken dat ik een asielzoeker was. Kom je vast wel mee weg als je je een beetje voorbereid.

  Groeten,
  Hugo

 11. Het is van de zotte ,wat zij opvreten krijg ik niet eens dat is mij te duur kan ik niet betalen of ik moet er een baan bij nemen.
  Elke avond een warme douche , ik elke avond koud water , ik kan geen gas betalen
  Hang dat stuk vreten van puntneus Rutte en Kaag op .
  Wij werken werken en nog niets kunnen hebben , op dat schip elke dag niets doen en een goed leven .

 12. Tja, blijkbaar vormen de ‘deugkiezers’ toch een meerderheid die voor de politieke importpartijen gestemd heeft die dit allemaal mogelijk maken en ze blijven er zelfs voor stemmen. En dan nu maar klagen en zagen dat er nu voor hen zelf geen geld meer over is. Deze ‘deugkiezers’ zouden moeten verplicht worden om ‘vluchtelingen’ bij zich thuis op te nemen en te zorgen voor het onderhoud ervan met hun eigen centen. Deugkiezers zijn hypocrieten die de rekening voor ‘hun’ deugdzaamheid en solidariteit altijd doorsturen naar anderen. Hetzelfde met de zogenaamde ‘reddingschepen’ op de Middellandse Zee die ‘vluchtelingen’ oppikken om ze daarna voor onze deur te droppen met de eis dat wij er maar moeten voor zorgen. Gemakkelijk toch zo.

 13. Deze mensen hebben nu de tijd van hun leven,prachtig toch.Nooit appeltaart gehad,nu eten ze een halve taart.
  Ik kan maar voor een groep zijn helaas.
  En mijn God,Klaus en Marx,heb ik 100% medewerking beloofd.

  Jammer dat ik wel vaak word äangevallen”in de kamer,zoals ook weer vandaag door de PVV.Ze hebben me geloof ik door..

  Ik heb er een filmpje van:

  https://www.youtube.com/watch?v=7m65vQGyR2s

 14. Als onze voorouders dit hadden geweten hadden ze nooit gevochten in WO2. Hadden ze nooit dijken gebouwd en nieuwe provincies uit zee gewonnen. En nooit gewerkt om bij te dragen aan de BV Nederland. Stop met bijdragen aan je eigen ondergang!

  Die vrouwen zitten hier met kinderen en zwanger in de opvangcentra terwijl de Nederlander geen gezin kan beginnen omdat er geen huis voor hem/haar is! Hier aan de kade liggen ook die cruiseschepen. Op de kade staan de auto’s van familie en vrienden die al in NL of DE zijn. Binnen de hekken op de kade staan ze hun leefgeld op te roken en te blowen. Binnenkort zien we ze in de zorg of voor de klas… ohnee in opsporing verzocht!

 15. Ter info:

  ´Bekijk hier de discussie Modernisering Nationaliteitsrecht (dubbele nationaliteit) dat op 3 oktober 2022 plaatsvond. De SNBN (Stichting Nederlanders Buiten Nederland) is alle Tweede Kamerleden die meededen aan deze discussie zeer dankbaar: Ruben Brekelmans (VVD), Sjoerd Sjoerdsma (D66), Jasper van Dijk (SP), Tunahan Kuzu (DENK) en Agnes Mulder (CDA) . Ook veel dank aan Hermie de Voer (Everaert Advocaten). ´

  Filmpje duurt even om te laden…
  https://www.nederlandersbuitennederland.nl/discussie-modernisering-nationaliteitsrecht-terugkijken/

  Op deze website direct beschikbaar:
  https://www.sbs.com.au/language/dutch/nl/podcast-episode/eelco-keij-over-discussieavond-dubbele-nationaliteit-we-hebben-op-drie-vlakken-goede-stappen-gemaakt/

 16. Stelen hypocriet mensen , jullie (blank mannen) hebben eeuwen lang ellende geëxperimenteerd naar de wereld met namen Afrika en Azië . Zoveel Afrikaanse naar Amerika gedeporteerd (Amistad) de colonial afslagen en nu gaan huilen . Ik denk dat frontnieuws draag bij aan de verdeling en dat is wat elite wil om hun doelen te bereiken.

  • Wat een fucking bullshit @Sam. ´Jullie (blank mannen) …´ Ik denk elite draag bij aan de verdeling en dat is wat elite wil om hun doelen te bereiken. Ga eens verder zoeken dan je neus lang is i.p.v. met je vingertje te wijzen naar die ´blanke mannen´.

 17. Schaamteloos
  Dit terwijl hier in Nederland, Staatsburger zijn, die hier geboren en getogen zijn naar de voedselbank mogen.
  Hun hele bezit kwijt zijn.
  @Truth IDD En…Begint iemand hier al door te hebben waarom ze de islam naar westerse landen sturen ????

  • De paus weet het. Die immers laat zich vader noemen en waant zich (de plaatsvervanger van) god. Om alle religies te verenigen en waar hij sinds 2013 mee bezig is, moet Christus worden geëlimineerd op globalistische schaal en ook daar doet men al tijden hard z´n best voor. Het oude Rome is springlevend en al ´wast men de handen veelvoudig ´in onschuld´, het zal uiteindelijk niet baten. 1 Joh. 2:22-23

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in