© Freepik

Hoe erg is de stijging van het oversterftecijfer? Zo erg dat uitvaartondernemingen zich zorgen beginnen te maken.

Vandaag had Service Corporation International, de grootste uitvaartonderneming in Noord-Amerika, haar driemaandelijkse winstgesprek. SCI had weer een geweldig kwartaal, dat zal u verheugen! Tot nu toe heeft het bedrijf in 2022 bijna 500 miljoen dollar winst gemaakt – en de aandelen stegen vandaag meer dan 10 procent na het winstverslag, schrijft Alex Brenson.

(Dood is uw beste investering!)

Het management van SCI lijkt vrij open tegenover beleggers. Vele jaren lang was de groei van het bedrijf grotendeels te danken aan het opkopen van familie-uitvaartondernemingen terwijl hun exploitanten uitstierven. De onderliggende begrafenisbranche groeit langzaam en is zeer voorspelbaar.

Tenminste, dat was het vroeger.

Zoals Thomas L. Ryan, voorzitter en chief executive van Service Corporation, woensdagochtend tegen investeerders zei:

Als je terugkijkt in deze industrie en in het bijzonder bij SCI, zie je van jaar tot jaar het aantal sterfgevallen – het ene jaar kan je met 1% of 2% dalen, het volgende jaar met 1% of 2% stijgen, wat je vrij nauwkeurig kon voorspellen over een jaar en over een grote voetafdruk als de onze wat er waarschijnlijk ging gebeuren… komt 2020 eraan, Covid, game-changer, juist. We moeten op een gegeven moment 20 procent meer begrafenissen doen, wat ongehoord is in een jaar tijd vergeleken met, laten we zeggen, een jaar of twee daarvoor.

Dus Service Corporation verwachtte dat zodra Covid voorbij was, de zaken weer normaal zouden gaan…

Wat we zouden verwachten is, waarom zouden we niet teruggaan naar, laten we zeggen, een niveau van 2019, misschien krijg je een procent of zo groei van 2019, dat zou ik verwachten. Dus dat zou een redelijk niveau zijn waarvan wij denken dat het stabiliseert. En dat is wat we verwachtten…

Alleen is dat niet gebeurd.

  Dr. Coleman: De persoon die u het meest waarschijnlijk zal doden is uw dokter

In het derde kwartaal van dit jaar hebben we 15% meer oproepen gedaan dan in het derde kwartaal van 2019. Dat is niet wat iemand zou hebben verwacht en dat heeft slechts een zeer minimalistische hoeveelheid Covid-doden [nadruk toegevoegd] in zich.

Covid is verdwenen. Maar mensen blijven sterven. Waarom?

Niet verrassend noemde Ryan nergens mRNA-vaccins. Waarom zou hij? Dat zou hem en Service Corporation alleen maar hoofdpijn bezorgen.

Maar eerder in het gesprek wees hij wel op “meer sterfgevallen door kanker” en meer in het algemeen een afname van de algemene gezondheid:

Wij geloven dat deze overtollige diensten meer permanent van aard zijn in een combinatie van vergrijzing, hogere risico’s, een minder gezonde levensstijl ontwikkeld tijdens de pandemie.

Ryan suggereerde ook dat vertraagde medische zorg een probleem zou kunnen zijn.

Deze verklaringen zijn… beperkt, op zijn best. Vergrijzing is nauwelijks nieuw, en de lockdowns die leidden tot een “minder gezonde levensstijl” eindigden al halverwege 2020 in de meeste Republikeinse staten en begin 2021 bijna overal. Opioïden en overdoses blijven over het algemeen een verschrikkelijke crisis, maar het aantal doden lijkt begin 2022 een piek te hebben bereikt en is sindsdien licht gedaald. En ondanks alle discussies over vertragingen in de medische zorg, functioneren ziekenhuizen en dokterspraktijken al minstens 18 maanden vrijwel normaal.

Hoe dan ook, de Verenigde Staten zijn niet de enige met een grote en tot dusver onverklaarde piek in het aantal oversterfgevallen in 2022. Landen van Duitsland tot Australië en Taiwan zien soortgelijke trends.

Ze hebben allemaal iets gemeen. Geen bonuspunten om te raden wat.

  CDC: Covid-injecties doodden 1 miljoen oudere Amerikanen

In ieder geval verwacht Service Corporation dat de zaken de komende jaren goed zullen blijven gaan.

“Deze trends zijn moeilijk snel om te buigen,” zei Ryan. “Ik hoop dat het over drie, vier, vijf jaar wat minder wordt. Maar ik denk niet dat dat snel zal gebeuren.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het begint veel op genocide te lijkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelU doet het geweldig en uw stem maakt het verschil
Volgend artikelBitter einde van een Oekraïne-excursie: Huurling “Rambo” wil nu naar huis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Alleen de crematoria leiden verliezen.
  Tenminste hier in nederland.
  En dat komt allemaal door de overheid.
  De gasprijzen zijn ook voor hen, veel te hoog om nog winstgevend te zijn.
  En de crematoria hebben namelijk contracten met de uitvaart branche, die bindend zijn.
  Ik weet dit uit eerste hand.

 2. Balsemers, pathologen en uitvaartbedrijven gaan drukke tijden tegemoet. En dat komt niet door een nepziekte dat in werkelijkheid geherdifinieerde luchtweginfecties waren aangevuld met vals positieven. Zou het dan aan klimaatverandering liggen?…

 3. De uitvaartbranche is het nieuwe goud. Ze krijgen een stormloop aan klandizie die de komende jaren alleen maar verder zullen exploderen. Veel viervoudig of vijfvoudig gevaccineerden zijn beseffen niet dat ze lopende tijdbommen zijn.

 4. Voor alle dombo’s die nog altijd luisteren naar de Haagse Pinocchio’s, het RIVM, naar artsen en alle andere meelopers en academisch gemankeerden die maar blind blijven volhouden dat Covid-19 een realiteit is, die blijven geloven dat universiteiten de werkelijkheid volgen en dat virussen besmettelijk en vaccinaties veilig en effectief zijn, en dat de slow kill Covid-injecties vaccins zijn….
  Voor al die lieden geldt: stap uit die film. Je bent belazerd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in