Screenshot van I'm Not A Woman But I'll Take The Benefits: Transmaxxer Life Uncovered / Channel 4

De documentaire “I’m Not A Woman But I’ll Take The Benefits: Transmaxxer Life Uncovered” kijkt naar mannen die zichzelf in de nasleep van de LGBTQ-rage in het Westen uitroepen tot vrouw. De achtergrond hiervan is echter niet dat ze “gevangen zitten in het verkeerde lichaam”, speciale seksuele verlangens, een chromosoomziekte of zelfs een mentale stoornis hebben. Ze willen zoveel mogelijk voordeel halen uit de huidige politieke situatie, bericht Willi Huber.

De documentaire, die als “controversieel” wordt beschouwd, werd geproduceerd door de Britse tv-zender Channel 4. Een filmmaker wilde uitzoeken wat de redenen waren voor mannen die zichzelf tot vrouw verklaren, in vrouwenkleding rondlopen en een “transitie” doormaken. Hij was verbaasd toen hij een praktijk tegenkwam die “Transmaxxing” wordt genoemd. Het is een subcultuur die volgens “ladbible” vaak in verband wordt gebracht met “incels”. (Incel staat voor onvrijwillig celibatair – onvrijwillig seksueel onthoudend – dit zijn mannen die om verschillende redenen een beetje pech hebben met vrouwen en daarom wegzakken in zelfmedelijden, soms haat en vrouwenhaat).

Transmaxxers zijn mensen die ervoor gekozen hebben een vrouwelijke identiteit aan te nemen om te genieten van wat zij zien als ‘vrouwelijk privilege’. De lijst van voordelen waar ze op hopen of die ze daadwerkelijk krijgen is lang. Je kunt erover lezen in het zogenaamde “Transmaxxing Manifesto“:

 1. Seksuele opwinding door een vrouwelijk lichaam.
 2. De superioriteit van vrouwelijke esthetiek.
 3. Toegang tot de transbian datingpool.
 4. Volledig lichaamsorgasmen.
 5. Meervoudige orgasmes door stimulatie van de penis.
 6. Je borsten worden gevoelig.
 7. Je zult emoties sterker voelen en gelukkiger zijn met oestrogeen.
 8. Je kunt cis-lesbiennes aantrekken (als je aantrekkelijk genoeg wordt).
 9. Een zachtere huid en minder/geen acne.
 10. Langer leven https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/acel.12170
 11. Hulpbronnen aan mannen kunnen onttrekken.
 12. Je wordt niet langer gedreven om gevaarlijke en idiote dingen te doen vanwege testosteron.
 13. Haaruitval stoppen en omkeren.
 14. Mensen zullen je beter behandelen als ze denken dat je een vrouw bent.
 15. Minder kans om gedood te worden https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5551594/
 16. Hoogwaardige mannen zullen zich tot je aangetrokken voelen.
 17. Vrouwenruimtes zijn schoner en over het algemeen aangenamer omdat ze niet met mannen hoeven te douchen.
 18. Legale geslachtsverandering wordt steeds haalbaarder (goedkopere autoverzekering, voorkeur voor diversiteit bij het aannemen van personeel, enz.)
  Terwijl de COVID-mythen ontploffen, vallen de waanideeën in duigen: Onze uittocht uit onderworpenheid leidt naar Neurenberg 2.0

In de documentaire – die deel uitmaakt van de serie Life Uncovered van Channel 4 – ontmoet presentator Ben Zand Sammy, een jonge trans man die zich voorheen identificeerde met de incel-cultuur. Hij legt uit dat hij er voor zijn transitie niet uitzag als een “mannelijke man”, maar dat hij nu een vrouwelijke identiteit heeft aangenomen. Hij zou het fijn vinden als mannen hem “veel aanbieden”.

Nadat de presentator een aantal van deze “voordelen” van de overgang van man naar vrouw met zijn geïnterviewde heeft besproken, ontmoeten ze transvrouw en LGBTQ+ counselor Julie. Ze legt uit dat Transmaxxers deel uitmaken van de “algemene transgendergemeenschap”. Ze legt ook uit dat veel biologische vrouwen identieke strategieën gebruiken om misbruik te maken van mannen, ook financieel.

Dit alles is de “brave new world” waar we in geleid worden door de linkse politiek. Kritiek hierop wordt in steeds meer landen door de rechter bestraft. Niemand in de zogenaamde democratieën heeft zich ooit afgevraagd of de bevolking dit allemaal wel wil.

We hebben herhaaldelijk kritiek geuit op het feit dat zogenaamde “transpersonen” feitelijk de spot drijven met vrouwen, bijvoorbeeld door zich te kleden als prostituees. Wanneer mannen uit de “incel” scene zich nu voordoen als “transpersonen” om te profiteren van voordelen, valt dit in dezelfde categorie – de minachting van vrouwen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Het tij keert inzake tolerantie voor transgender-ideologieVolg Frontnieuws op Telegram

  COP28: de agenda van de globalisten is nog nooit zo duidelijk geweest

Lees meer over:

Vorig artikelTweede Abrams tank en mijnenruimer vernietigd in Oekraïne
Volgend artikelMediacampagne voor kunstmatige klimaatmanipulatie in volle gang
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Vrouwenruimtes zijn schoner? Alleen iemand die nog nooit de gore zooi daar heeft gezien durft dat met droge ogen te beweren.

  Verder zie ik in dat lijstje alleen maar punten van zwakkelingen die zichzelf willen rechtvaardigen.

 2. Vrouw zijn heeft inderdaad voordelen.

  Met pensioen is dat heel duidelijk:

  Mannen betalen de meeste AOW en Pensioen premies en vrouwen ontvangen de meeste AOW en Pensioengelden.

  Ik heb ik daar eens in verdiept en het verbaasde mij nogal welke voordelen wij vrouwen hebben met pensioenen.

  Met andere zaken ligt het echter anders!

  Wij vrouwen hebben volgens mij veel meer last van de islamisering van Nederland.

  Gezien het feit dat dat steeds erger wordt is dat een belangrijk feit om mee te nemen!

  Kortom zowel man zijn als vrouw zijn heeft zijn voor- en nadelen.

  Streven naar gelijkheid in behandeling en omstandigheden behoort wel het doel te zijn van een fatsoenlijke maatschappij.

  Daar is overduidelijk ruimte voor verbetering!

  • Hoezo last van islamisering? Als je als vrouw niks met ze te maken wil hebben zal er weinig of niets gebeuren. Het zijn juist de vrouwen die het wel “interessant” vinden. De meesten komen van een koude kermis thuis, en hadden dat ook kunnen weten. Maar ja, wat je ver haalt is lekker, zeggen ze.

 3. Grijns…….als ik die foto bekijk hierboven van die omgebouwde klootvijg…….whahahahaha…….hoe buitengemeen antrekkelijk, niewaer niewaer?!

  Grote god……arme zielepoten.

 4. Oh my god, they wíll be in for a few surprises 😅
  And yet there are still people denying that this b.s. stems from mental illness 🙄

 5. Ja, de geilheid van een vrouw kan 24/7 doorgaan. Ik stond er al langer van te kijken hoe de progressieve Nederlanders alles op dit vlak denken te weten, terwijl ze nog debieler zijn dan op het schoolbord van de calvinist. De geilheid van een vrouw is agressie bij de man, los van de Nederlanders die halfnicht zijn geworden. Ik zag vandaag nog zo iemand met een afgestompt aangezicht bij de bus staan die zijn bilspieren begon te trainen.

 6. Er zijn bepaalde opvattingen wat vrouwelijk of mannelijk is, politiek. De waarheid is dat in de huidige wereld de vrouwelijke energie van materie (mater) overheerst. Dit werkt al op het atoom waar de elektronen hoofdzakelijk vrouwelijk zijn. Er wordt vaak over geklaagd dat er geen vrouwelijke meesters zijn. De wereldoorlogen waren het gevolg van het dichterbij komen van de Hiërarchie van de Christus, en de meesters van wijsheid die wisten dat ze naar de wereld van alledag terug zouden moeten keren. Deze meesters vertegenwoordigen de mannelijke pool tegenover de materiële pool van de mensheid. Zij vangen de ergste aanvallen op van de krachten van het kwaad die tegen hen gericht zijn. (Ik heb het er nog niet over wie technisch biologisch man of vrouw is.) Er wordt vaak gesproken over luciferianen, satanisten e.d. Het kwaad is eigenlijk niets anders dan de krachten van de materie als die overlopen naar innerlijke gebieden, vooral astraal.

  • Spiritualiteit bestaat uit de wisselwerking tussen de Geestelijke Hiërarchie en de mensheid, de Toenadering. De manier hoe de krachten van de materie zich gegroepeerd hebben in reactie op de Hiërarchie onthult karma. Het beheersen van de vorm vanuit de vormkrachten is het linkerpad, of zwarte magie. De cyclische strijd tussen goed en kwaad, licht en duister is geromantiseerd in Openbaring.

 7. De wereldoorlogen liepen synchroon aan het algemeen vrouwenkiesrecht. Hitler heeft hier kennelijk ook behoorlijk van kunnen profiteren.

 8. Vrouwen spelen nog steeds graag met poppen of met allerlei andere, specifiekere speeltjes, zoals een bekend, hier niet nader te noemen Amsterdams columniste (masturbatie) van het Parool op haar site etaleerde totdat ze met Hirsch Ballin (een voormalig minister van Justitie) in gedimd licht aan een gewichtig televisieprogramma meedeed over kinderhandel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in