Foto's via Twitter

Het geduld van velen met de coronamaatregelen begint op te raken. In steden over de hele wereld vonden grote demonstraties plaats. In Parijs kwam de politie in botsing met betogers, zoals een dag eerder in Australië, waar duizenden mensen in de grote steden van het land demonstreerden.

Informatie is tot dusver schaars, maar op social media is te zien dat duizenden mensen zaterdag door de straten van Londen en verschillende andere grote steden marcheerden.

In Parijs trad de politie hardhandig op en gebruikte zowel traangas als waterkanonnen om betogers uiteen te drijven die hun burgerlijke vrijheden terugeisten.

In Australië gingen duizenden mensen de straat op in gecoördineerde demonstraties in Sydney, Melbourne en Brisbane. Sinds vijf weken gelden strenge beperkingen: niet meer dan twee personen mogen elkaar buiten ontmoeten.

Botsingen tussen politie en demonstranten

In Sydney liepen naar schatting tussen de 10-15.000 mensen mee langs Broadway en George Street in de richting van Sydney Town Hall, meldt caldronpool.com. De hoofdcommissaris van New South Wales, David Elliott, schat het aantal echter op 3.500 tegenover abc.net.au.

Velen droegen borden met boodschappen als “Wake up Australia”, “No more lockdowns” en “No to vaccine passports”. In Sydney leidden de demonstraties tot verschillende botsingen tussen politie en demonstranten. Volgens 7news.com.au braken de demonstranten door de politiebarricades en werden ze vervolgens opgewacht door een grote politiemacht van zowel bereden politie als oproerpolitie.

Volgens de politie was de inzet bedoeld om “de veiligheid van de deelnemers te garanderen, zowel voor de gemeenschap als voor de plaatselijke bedrijven”. Media melden dat 57 demonstranten in Sydney door de politie zijn gearresteerd. Een 22-koppige task force is nu opgericht om al diegenen te identificeren die hebben deelgenomen aan wat de politiechef een “super-spread evenement” noemt.

De lockdowns in Australië zullen volgens plan tot het einde van de maand duren, maar zouden nog verder kunnen worden verlengd, afhankelijk van hoe de verspreiding van het virus zich ontwikkelt.

In de staat New South Wales zijn vrijdag 163 nieuwe “gevallen” geregistreerd, naar verluidt het hoogste aantal per 24 uur sinds de zogenaamde Deltavariant zich in Australië begon te verspreiden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Angstaanjagende voorspelling van het dagelijks leven na de Great Reset

Vorig artikelHet is geen tijd om normaal te zijn
Volgend artikelWetenschapper slaat alarm: COVID-vaccins veroorzaken symptomen van Parkinson en andere neurodegeneratieve aandoeningen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Moi..(!)
  Voor de kenners….maar dan…hetgeen in frankrijk gebeurd is geen oplossing voor ons land.
  Wij moeten echt zelf aan de bak…en niet op een hondenpoepgrasveldje in allachastan aan de amstel…nee…gewoon in je EIGEN GEMEENTE.
  Meestal is de burgerkloothommel eentje van de gevestigde orde,eentje van het kartelsysteem die onze democratie bewust ondermijnen.
  Reden om juist in je eigen gemeente massaal in opstand te komen en de staatsslaven in burgerarrest te nemen , de politie woont vaak in dezelfde straat dus die kan piepen maar kan ook bakzijl halen omdat de sociale adhesie bepalend kan en MOET zijn.

 2. Kijk op de site van martin armstrong, die zend de video’s van de protesten en de beestachtige reacties van de politie wel uit.

 3. Ben erg blij dat de hele wereld zich langzaam doch gestaag gaat verzetten tegen deze Idiotie. Verplichte vaccins dat gaat tegen ieder recht vd mensheid in.
  Op naar meer verzet tegen de dwangmatige overheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in