Een rechtbank in New York heeft de installatie van 5G-celtorens verboden, nadat uit bewijsmateriaal was gebleken dat zij een gevaar voor de menselijke gezondheid vormen. Bewoners in het gehucht Mahopac binnen de stad Carmel, NY hebben hun strijd tegen Verizon Wireless voor de rechter gebracht nadat de telecomgigant had voorgesteld er een in hun buurt te installeren, bericht Newspunch.com.

Staatshooggerechtshof Thomas Davis was het eens met de grieven van de eisers. Hij oordeelde dat de stad Carmel een onwettige overeenkomst met Homeland Towers had gesloten om een 42 meter hoge celtoren in een woonwijk te bouwen.

Activistpost.com meldt:

“Wij zijn het niet eens met de beslissing van de Staatsrechter,” vertelde Manuel Vicente, president van Homeland aan Inside Towers, “en wij zullen onze juridische opties krachtig blijven nastreven in onze pogingen om de bewoners van Carmel kritische draadloze infrastructuur en diensten te brengen.”

In een nipte stemming om de bouw van de celtoren goed te keuren, stemde gemeenteraadslid Frank Lombardi voor het plan van de celtoren. Als lid van de vereniging van huiseigenaars van Maple Estate maakte hij echter deel uit van de HOA-groep die 18.000 dollar per jaar zou verdienen aan de pacht van de grond.

“Hij had zijn belang moeten bekendmaken en zich moeten onthouden van de stemming van het stadsbestuur,” verklaarde rechter Davis.

“Het is jammer dat de bewoners van Walton Drive gerechtelijke stappen hebben moeten ondernemen tegen Homeland Towers en de stad,” zei de voormalige stadstoezichthouder, Ken Schmitt, die de oorspronkelijke overeenkomst mede mogelijk heeft gemaakt. “Ik ben blij dat de bewoners de overhand hebben gekregen. Ik had mijn werk beter kunnen doen, door dieper in de voorwaarden van de schikking te duiken. Dat verwijt ik mezelf,” zei hij tegen de Westchester Journal News.

  Turkije beweert dat wapens een aardbeving kunnen veroorzaken

“Vijf van ons hebben bijgelegd om de advocaat te betalen,” zei stadsbewoner Rob Cavallaro. “Er is een klein saldo dat wij nog moeten betalen. Het doet pijn. Maar er moest iets gedaan worden. En hopelijk gaat Homeland Towers weg.”

Verizon Wireless en Homeland Towers hebben eerdere versies van dit plan aangevochten, waarbij zij op hindernissen stuitten met plaatsing en bestemmingsplannen. Er is tot nu toe nog geen officiële reactie gekomen op de recente juridische overwinning van Mahopac.

In 2021 heeft een federale rechtbank in het voordeel beslist van organisaties en indieners van verzoekschriften die de Federal Communications Commission (FCC) aanklaagden omdat deze de Amerikanen NIET voldoende tegen blootstelling aan draadloze straling had beschermd. Ondanks de uitspraak blijven de FCC, en ook andere overheids- en staatsagentschappen en -comités, de plaatsing en verdichting van zowel 5G- als 4G-celtorens en andere draadloze infrastructuur bevorderen en financieren. Amerikaanse bedrijven en schooldistricten blijven ook 5G, 4G en Wi-Fi voor “privé-netwerken” installeren. Bovendien zijn de catastrofale veiligheidsrisico’s voor de luchtvaart als gevolg van de activering van 5G nog steeds niet opgelost. Het ministerie van Defensie (DoD) probeert met 5G ook de risico’s op interferentie van militaire radars te beperken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

5G: Gevaccineerden EN ongevaccineerden zijn allemaal doelwittenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMark Rutte noemt boerenprotesten “klein” en “onaanvaardbaar”
Volgend artikelDe sekte van het globalisme: De Grote Reset en zijn “Eindoplossing” voor Nutteloze Mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Haha, het zal mij echt niet verbazen dat Nederland volgepropt wordt met deze torens. De frequenties zijn geveild en de regering heeft het geld; dus kunnen de mobiele providers verder met hun doelen.

 2. Onwettig op basis van een technicaliteitje dus… de belangenverstrengeling van de 18000 dollar aan pacht die niet kenbaar was gemaakt door de gemeente lul. En de vorige gemeente lul is ook een hypocriet als hij zegt dat hij er niet van af wist – dat is zijn werk; het werk waar hij voor gekozen was. Zal wel overhoop worden gehaald door de 5G club… En NL is al volgepropt – je hoeft alleen maar naar de 5G Ookla kaart te kijken – daar staan alle 5G torens, en jouw straat ook. Ga maar kijken, je bek valt open. En kijk dan ook even verder in de wereld om te zien waar ze NIET staan.

 3. Al die straling dicht bij je in de buurt, dat is link. Er werden in Amerika scholen geplaatst onder hoogspanningsleidingen. Dat veroorzaakt leukemie bij kinderen. Dat was al bekend.
  De overheid doet maar wat. Als ze hun portemonne en hun ego maar kunnen vergroten.

  • Zo is dat Druif. En die gemeenteambtenaren die de juiste beslissingen moeten nemen, die zeggen simpelweg ‘wir haben es nicht gewuszt’. En stoppen de paar kwartjes die ze krijgen voor hun ‘onwetendheid’ in hun achterzak om later weer effe lekker te kunnen zuipen.

 4. In Brussel is 5G volledig verboden. Denk daar eens over….

  Maar NL krijgt ze/heeft ze omdat nederlanders stomme lamzakken zijn….waren ze dat niet zouden ze die torens massaal vernielen.

 5. Ja dat is daar maar hier in het elite pokkenland kan 5G geen kwaad en die hebben wij ook niet nodig want wij hebben Rutte en die vermoord in zijn eentje ons land en volk , ook VVD waar jullie zo trots op zijn en dus ook bekend staat het volk dat zijn eigen volk vermoord voor de elite te vriend te houden, Nederlanders zijn verder gegaan waar Hitler gestopt is, HEIL HEIL.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in