Foto Credit: Strategic-culture.su / (Public Domain)

Wars are really ugly
They’re dirty an’ they’re cold
I don’t want nobody
To shoot me in the fox hole.

Zo zong Frank Zappa, de vader van de comedy rock, in zijn klassieke liedje I don’t wanna be drafted, waarin hij verder uitroept

Roller skates in disco is a lot of fun
I’m too young’n stupid to operate a gun.

Laten we even teruggaan en kijken wat de grappige man Zappa zegt in zijn liedje. Hij verkondigt dat oorlogen niet alleen lelijke, smerige, wrede zaken zijn, maar ook dat hij te jong en te dom is om een nuttige soldaat te zijn. Laten we even buiten beschouwing laten dat Zappa erg slim was en zeggen dat Uncle Sam tijdens Amerika’s Vietnam-oorlog honderdduizenden McNamara Debielen heeft ingelijfd, goede, huiselijke Yankee-jongens die weinig beter waren dan imbecielen en die eindigden als gemakkelijk vlees voor de Vietcong en het Noord-Vietnamese leger omdat ze niet over de nodige vaardigheden beschikten om effectieve strijders te zijn.

Amerika’s anti-(Vietnam)oorlogsbeweging was voor een groot deel een cynische zet van de Amerikaanse middenklasse om de dienstplicht te ontlopen, wat betekende dat de Amerikanen hun aantallen moesten opvoeren door half achterlijken in dienst te nemen om hun quota te halen. Clinton, Bush, Rumsfeld en Cheney hadden tenslotte, in de woorden van Cheney, veel belangrijkere dingen aan hun hoofd dan met hun gezicht naar beneden in een Vietnamees rijstveld te belanden.

De Wehrmacht had hetzelfde probleem met de verdediging van Berlijn, waar het ook een kwestie was van alle hens aan dek, of in ieder geval alle hens die zich er niet uit konden wurmen. Hun probleem was dat hun dek verbrijzeld was en de meeste van hun Volkssturrm voor het laatst actie hadden gezien in de Frans-Pruisische oorlog van 1870. In plaats van de wankelende Duitse oorlogsinspanning te helpen, stonden de meeste van die oudgedienden in de weg en ze werden massaal neergemaaid.

Hetzelfde geldt natuurlijk voor Zelensky’s Oekraïense Reich, waar ze de hospices en bejaardentehuizen afzoeken naar opa’s en oma’s om in de weg van de Russen te gooien.

Maar toch, omdat hoop eeuwig blijft leven en zo, denken Macron, Sunak en de andere grappenmakers van het Westen erover om hun leger uit te breiden om het op te nemen tegen Poetin, maar ook tegen Xi, Noord-Korea, Iran en alle anderen die hun kans schoon achten tegen de debielen van Macron.

Hoewel je terug moet gaan tot de Kinderkruistochten om zoiets stoms tegen te komen in de annalen van militaire zaken, als Macron en zijn kornuiten dit serieus menen, probeer ze dan niet uit te lachen.

Het leger van de NAVO heeft, net als alle andere, in wezen twee groepen niet-exclusieve vrijwilligers nodig. De eerste daarvan kan worden belichaamd door NFL-voetballer Pat Tilman, een paard van een man, die een glansrijke voetbalcarrière opgaf om bij de Groene Baretten te gaan en vrijwel onmiddellijk werd geëxecuteerd door zeer dubieus eigen vuur in Afghanistan. Het tweede hoofdtype is de computergamer die drones kan programmeren om de vele vijanden van Uncle Sam te helpen doden.

  Het neerhalen van Amerikaanse drones redt duizenden levens

De smerige manier waarop Tilman werd geëxecuteerd deed weinig goeds voor de rekrutering en de computergeletterden hebben wel wat beters te doen dan te sterven voor Hunter Biden en zijn minderjarige Oekraïense prostituees. Waarom, vragen ze, moeten hun hoofden eraf geblazen worden in Kiev, terwijl Hunter zich laat pijpen in Kentucky?

Een goede vraag, die niet kan worden weggewuifd met patriottisme en waardeloze John Wayne-films over de Groene Baretten of Tom Cruise die born on the 4th of July totaal op ons los gaat in Top Gun. Die propaganda werkt niet meer.

Neem nu Groot-Brittannië, het trouwe schoothondje van Amerika. Buiten het platteland van Yorkshire en de West Country, zijn de rekruteringscijfers zeer laag. In steden als Birmingham en Londen, waar zeer grote minderheidsgemeenschappen zijn, verspillen rekruteerders hun tijd omdat de vissen niet bijten, hoeveel stomme advertenties ze ook laten zien om moslims aan te moedigen om zich bij de rangen aan te sluiten.

Hetzelfde geldt voor Yankeeland, waar transgenders die zijn opgevoed door dope rokende lesbische ouders de doelgroep lijken te zijn. God weet wat John Wayne of Audie Murphy daarvan zouden vinden, maar het werkt niet, want transgenders die zijn opgevoed door lesbische ouders willen daar niets van weten. Ze zouden veel liever hun haar vlechten en hun geslachtsdelen piercen.

Dat brengt ons bij de traditionele streken van de rekruteerders: de Appalachen en de Ozarks en de mijnbouwgebieden in Engeland. Het probleem daar is dat werkloosheid en drugsmisbruik in het bijzonder deze ooit vruchtbare velden hebben uitgehold.

Hoewel het enige redmiddel het herinvoeren van de dienstplicht lijkt te zijn, zal dat een zware strijd worden om de volgende generatie Clintons, Bushes, Rumsfelds en Cheneys zover te krijgen dat ze zich aanmelden.

De NAVO is niet de enige met dit probleem. Hoewel China het ook heeft, heeft het daar onderscheidende Chinese kenmerken. Ten eerste betekent China’s één-kind-beleid dat de meeste Chinese ouders er een hekel aan hebben om hun kleine prins bij het CPLA te laten gaan, waar hij of zij wel eens een vijandige kogel zou kunnen tegenhouden. Daarnaast zijn veel van de uitzendingen in afgelegen gebieden in de Himalaya, waar ze het moeten opnemen tegen de Indiërs. De meeste jonge Chinezen willen daar niet jarenlang geïsoleerd en verveeld doorbrengen, zeker niet wanneer hun leeftijdsgenoten met veel technische kennis hun blues wegdansen in de nachtclubs van Beijing en Shanghai.

Om dit alles aan te pakken, herinterpreteren de bazen van China Confucius, die te veel nadruk legde op geleerdheid ten koste van beheersing van oorlog, wat in het Rijk van het Midden nog steeds als een arbeidersberoep wordt beschouwd. De Chinezen brengen een carrière in het leger nu op de markt als een carrière in de trant van wén wŭi shuāng quán, waarbij je zowel geleerde als soldaat bent. En, wat betreft de verveling van echt afgelegen posten, hoeven we ons alleen maar te herinneren dat de beste U-Boot kapiteins, degenen met de meeste kills, ook uitstekend waren in het op peil houden van het moreel van de mannen die maanden achtereen onder hen en onder de golven dienden. Niet alleen zouden de Chinezen in staat moeten zijn om dat probleem aan te pakken, maar omdat hun overvolle leger wordt gestroomlijnd en hun marine wordt versterkt, zijn de Chinezen fysiek en mentaal veel beter in vorm om de uitdagingen die voor hen liggen aan te gaan dan hun tegenstanders in het land van Super Size Me.

  Blinken's blunders belichamen het failliet van de Amerikaanse macht en diplomatie

De Russische wervingsadvertenties, zoals hier en hier te zien, benadrukken eerder het ruwe en rauwe werk dan hun vermogen om van hun strijdkrachten een thuis weg van huis te maken voor mollige verwende transgenders met dope rokende lesbische ouders. Aangezien de Russen ook al meer dan twee jaar vechten tegen de NAVO in Oekraïne, hebben ze een redelijk idee van wat er moet gebeuren om ze te vormen voordat ze vertrekken.

Maar wat te denken van de debielen van Macron, van degenen die Rusland van het noorden van Finland tot aan de Kaukasus het hoofd moeten bieden? De Britten hebben iets in het trainingskamp dat de tab heet, de tactical advance to battle, waarbij de rekruten redelijk afmattende marsen moeten afleggen met een volle bepakking die de rug van een ezel bijna zou breken.

Het probleem daarbij is dat de meeste moderne Britten bang zijn voor een regenplas, laat staan dat ze als een zieke os over het Britse platteland moeten trekken, waar leden van hun eliteregimenten zijn omgekomen tijdens trainingsoefeningen.

Hoewel Blighty nog steeds genoeg taaie rakkers heeft, zijn ze als volk zacht geworden. Hoewel ze nog steeds hun Poppy Days en hun Remembrance Days hebben, bestaan de Britten, als een samenhangende gemeenschap van geïntegreerde gemeenschappen, niet meer. Hoewel ze nog steeds kunnen juichen voor hun voetbalteams, is de band tussen voetballer en supporters niet meer. Toen Engeland in 1966 de wereldbeker won, stond Sir Geoff Hurst, die in de finale de beslissende hattrick scoorde, de volgende dag op, waste zijn Ford Anglia en maaide zijn gras. Die dagen in Coronation Street zijn voorbij en zullen nooit meer terugkeren.

De Engelsen spelen geen wedstrijden meer zoals ze deden toen Hurst en zijn East End West Ham-vriendjes nog nippers waren. Nu betalen ze, een beetje zoals de oude Romeinen in hun Colosseum, mini-fortuinen om naar ze te kijken, een bewijs van hun rijkdom, hun decadentie, hun luiheid, hun sedentaire levensstijl en een belangrijke reden voor hun chronische zwaarlijvigheid, waardoor ze ongeschikt zijn om te vechten voor koning, land of wat dan ook.

  Super-Duper raket op sterven na dood - Verbrijzelt Amerikaanse hypersonische ambities

Zelfs de aartsimperialist Rudyard Kipling, die compleet kapot ging toen hij zijn enige zoon verloor in de Grote Oorlog, zei 100 jaar geleden al zoveel toen hij in 1923 in zijn voorwoord voor Land- en zeeverhalen voor jongens en meisjes schreef: “Naties zijn voorbijgegaan en hebben geen sporen achtergelaten, en de geschiedenis geeft de naakte oorzaak ervan – één enkele, eenvoudige reden in alle gevallen; ze zijn gevallen omdat hun volkeren niet geschikt waren.”

Allemaal goed en wel voor deze snotaap van het Britse Rijk, maar de dagen waarin van Tommy Atkins werd verwacht dat hij een uniform zou aantrekken, zijn bajonet zou bevestigen en in groten getale naar de paradeplaats zou gaan, zijn net zo ouderwets verouderd als Kipling’s verhalen over de Raj.

Wat Frankrijk betreft, vergeet het maar. Macron heeft minder kans om de dienstplicht weer in te voeren dan hij heeft om huiskatten in leeuwenfamilies te veranderen.

Hoewel het Franse Vreemdelingenlegioen een uitzondering op de regel lijkt te zijn, zijn het voornamelijk buitenlanders onder leiding van Franse officieren. Hoewel er massa’s Oost-Europeanen, Afrikanen en Zuid-Amerikanen zijn die bereid zijn om zulke huurlingen te zijn, is de ervaring in Oekraïne om de loyaliteit, laat staan de levens, van het grote aantal benodigde buitenlandse huurlingen te behouden. Buiten de kleine en goedbetaalde Zwitserse Garde van het Vaticaan zijn huurlingen een onberekenbaar stelletje waar de NAVO niet op kan rekenen.

Dit zijn de problemen waar onze leiders in Albion en Amerika mee worstelen. Ze kunnen gewoon geen goede bedienden meer krijgen om als kanonnenvoer te dienen. Zelfs de herders van Jemen kunnen hun marines kicken zonder te zweten. Maakt niet uit. Ze hebben een oplossing, al is die net zo slecht als Macrons debielen in de oven gooien.

Die oplossing is om generaal Seán Clancy, chef-staf van de Ierse defensiemacht, te benoemen tot hoofd van de land-, zee- en luchtstrijdkrachten van de Europese Unie, een functie die van deze nietsnut, die nog nooit een gevecht heeft gezien, een viersterrengeneraal maakt en daarmee op één lijn staat met George Washington, Ulysses S Grant, Sherman, Sheridan, Pershing, McArthur, Eisenhower, Patton en het handjevol andere Yanks die deze koordsjerpen hebben gekregen.

Van Clancy aan de top tot die transgendergrunts die zijn opgevoed door liefhebbende lesbiennes verderop in de voedselketen, de NAVO en de idioten zoals Moron die hen leiden, zijn de weg kwijt van zichzelf en de hemel helpe degenen die belast zijn met het uitwassen van hun bevuilde ondergoed wanneer het rubber de weg raakt en de Russen en Iraniërs ervoor kiezen om gehakt van hen te maken.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Het “drinken van de Kool-Aid” over de oorlog in OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOnderzoekscommissie van de Verenigde Naties: Israëlische functionarissen VERANTWOORDELIJK voor oorlogsmisdaden in Gaza
Volgend artikelBiden’s ‘exceptionalisme’ zal waarschijnlijk blijven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Naties zijn voorbijgegaan en hebben geen sporen achtergelaten, en de geschiedenis geeft de naakte oorzaak ervan – één enkele, eenvoudige reden in alle gevallen; ze zijn gevallen omdat hun volkeren niet geschikt waren.”

  Bullshit.
  De bevolking is absoluut geschikt.
  Niemand verdedigd huis en haard beter dan de inwoners zelf.
  Maar ons huis en haard werden verloochend door de globalistische elite boven ons

  Positieve discriminatie van buitenlanders op de arbeidsmarkt.
  Een woning gaat eerst naar buitenlandse vluchtelingen dan naar de eigen kinderen.
  Universiteitsplek gaat naar rijke buitenlandse studenten.
  Belastinggeld gaat naar een uitgelokte buitenlandse oorlog in plaats van naar de probleemgebieden in eigen land.
  De nederlandse identiteit bestaat niet, aldus maxiima.
  https://x.com/Nieuwsuur/status/1143981197401436166

  Nou stelletje zwetsende globalisten, hoepel maar helemaal op met jullie dienstplicht.
  Nu hoeft de natie ook niet meer verdedigd te worden.
  Doe het maar lekker zelf.
  Veel succes !

  • niks bullshit

   het volk krijgt de oorlog verklaard door de eigen overheid, en verdedigt eigen huis en haard niet
   dus
   ongeschikt

   daarbij hoeft de natie niet verdedigt want wordt niet aangevallen; anders dan van binnenuit

 2. De helft van de jeugd is tegenwoordig moslim, zeker in Frankrijk en Engeland.
  Goed idee om dat tuig wapens en training te geven…

  • Lekker verdeeldheid creeeren, zij doen niet anders. Dat is hun voornaamste reden dat we geen vuist tegen ze kunnen maken. Dus, ze zijn u dankbaar

 3. Macron moet even opzoeken hoe het ook alweer moet, zoals bijvoorbeeld Hendrik (Macron) V (1386-1422), die persoonlijk zijn troepen leidde tijdens belangrijke gevechten zoals de Slag bij Azincourt.

 4. “Macron’s debielen willen niet in militaire dienst”

  Geef de debiele Franse jongeren groot gelijk, omdat ze niet willen sterven voor het grootkapitaal als ze dit tenminste beseffen.

 5. Het is reeds een spannende tijd, en in de nabije toekomst zijn mensen die financiële schulden hebben extra kwetsbaar voor voor de overheid welke zich volledig geconsolideerd hebben met het draconische WEF, zelfs het Koningshuis speelt een gluiperige rol in deze uitrol van de Nieuwe Wereld Orde, decennia lang hebben de achtereenvolgende regeringen zich vast gelegd aan allerlei internationale verdragen en instellingen, zelfs al zou Nexit een feit zijn dan is de Nederlandse burger nog de sigaar. Misschien is Kunstmatige Intelligentie onze redding OMG.

  Over een korte tijdspanne kan u met uw vragen en wensen alleen online terecht, dan kunt u heel kort discussiëren met een algoritme welke op alles voorbereid is, veel succes.

 6. ls je naar het voetbal kijkt dat nu in Duitsland gespeeld wordt dan zie op het EK veld veel gemelleerde idioten staan die de oorlogkleuren al op hun armen en benen hebben staan alleen hun hoofd is nog niet beschilderd Maar een zweetband en een masker op als ze een gebroken neus hebben opgelopen dat wel zou kunnen!????
  Engeland heeft een keer een cup binnegehaald in 1966 Maar toe waren alle spelers nog typisch onverbloembare Engelsen die overtuigd waren dat zij echte Engelsen waren Maar door de migratie nu ook al anders gekleurd zijn dan de echte bleke Engelsman en dan ook geen vechtlust voor het vaderland meer hebben.. Engeland meer hebben…. Vandaar dat ze geen EK/WK cup meer binnen halen sindsdien omdat ze niet meer willen ,,,,sterven,, voor ,,,,hun,,,, Engels Vaderland dat alleen nog vredelievend zijn/is voor hun koning al die weer eens pronkt met zijn koningin door de straten van Londen Ook veel EU landen hebben hier last van dat er vreemde namen voorkomen die eerder buitenlands zijn dan oeroude nationale namen zoals Muller Janssen en Baker Vandaar dat Duitsland al jarenlang geen EK en Wk meer kan winnen laat staan Engeland Nederland Belgie en ook al Skandinavische landen en zelfs Oost Europese landen die de zwarte kleuren mensen steeds meer hebebn opgesteld Niet dat die zwarte mensen slecht voetballen maar strijden voor het vaderland zie er niet aan hun houding ze voetballen alleen maar een indivudueel potje voetbal met goede akties
  Omdat ze meestal ook nog dubbele paspoorten hebben,,,, maar meespelen omdat ze meer kunnen verdienen dan in hun eigen nationaal team en dat ligt dan eraan om welke cup het gaat WK of EK Al moet ik nu zeggen dit dit jaar de omslag naar naar rechts in de politiek veranderdering begint te brengen in de opstelling Ja en dan Rutte worden de derde/vierde? Nederlandse Navo baas en dat is weer een reden dat die oorlog wil blijven voeren tegen Rusland….. maar zelf doet die niet mee voorop in de strijd !!!! En als Rusland Rotterdam gaat platgooien dat weten we we waar we gerangschikt staan op de EU ledenlijst….. Kortom niemand die nog een beetje goede hersens heeft laat zich niet meer verleiden om voor het vaderland te strijden als daar geen goede reden voor is……………die nu alleen nog maar gaat om eigenbelang van enkele doorgedraaide leiders!!!!!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in