Psychotherapeuten en psychiaters in het Verenigd Koninkrijk waarschuwen voor een enorme toename van angst onder de bevolking enkele dagen voor “Freedom Day”, de dag waarop in het Verenigd Koninkrijk alle Covid-19 beperkingen worden opgeheven. Volgens representatieve opiniepeilingen wil ongeveer de helft van de Britten dat de beperkingen van kracht blijven en maar liefst twee derde zegt een mondkapje te willen blijven dragen in winkels en in het plaatselijk vervoer. Een op de vijf mensen in het land lijdt aan het “Covid-19-angstsyndroom”, volgens een recent bericht in dailymail.co.uk.

Volgens een recent onderzoek van de London South Bank University (LSBU) zal 25 procent van de Britten openbare plaatsen consequent blijven mijden, waarbij maar liefst 40 procent vermijdt om in de publieke ruimte iets aan te raken. Volgens de liefdadigheidsinstelling voor geestelijke gezondheid in Engeland en Wales, Mind Charity, maakt 55% van de volwassenen zich steeds meer zorgen over het ontmoeten van vrienden en bekenden. Een op de vijf mensen in het VK lijdt aan het zogeheten “Covid-19-angstsyndroom”, een mentale angststoornis die wordt uitgelokt door de langdurige isolatie van fatale lockdowns en het daaruit voortvloeiende gebrek aan deelname aan het openbare leven, aldus Britse deskundigen. 19 juli is de Freedom Day (Dag van de Vrijheid) in het Verenigd Koninkrijk, de dag waarop bijna alle maatregelen om de ziekteverwekker SARS-CoV2 in te dammen en de vrijheidsbeperkingen moeten worden opgeheven. Uit een opiniepeiling in opdracht van de Observer bleek echter dat 50% van de ondervraagden de Dag van de Vrijheid wil uitstellen.

“Covidgolven” nu gevolgd door tsunami van geestesziekten

  Dr. Mike Yeadon: "Dit zijn geen vergissingen, goedbedoelde fouten, het nemen van een voorzichtige beslissing, of iets dergelijks, ze zijn opzettelijk" 

Professor Marcantonio Spada van LSBU’s Centre for Addictive Behaviors en professor Ana Nikčević van Kingston University beschreven in april 2020 voor het eerst het Covid 19-angstsyndroom als een geestesziekte en een gevolg van het restrictieve opsluitingsbeleid van de regering. Uit hun onderzoek bleek dat mensen bepaalde gedragsveranderingen ontwikkelden als gevolg van hun angst voor het virus.

Volgens de deskundigen omvatten de symptomen van het Covid 19-angstsyndroom extreme zorgen en existentiële zorgen, angst of zelfs paniek voor medemensen en grote bijeenkomsten van mensen, en terugkerende zorgen over het oplopen van het virus en de mogelijke gevolgen van de ziekte op lange termijn. Deze vrees is in niet onaanzienlijke mate aangewakkerd door de bevooroordeelde en eenzijdige berichtgeving in de mainstream media.

Professor Spada is aan de LBSU deskundig op het gebied van verslavingsgedrag en geestelijke gezondheid. Hij vat samen aan de Daily Mail:

“Uit onze gegevens blijkt dat een maand na de lockdown veel mensen nog steeds kampen met aspecten van het Covid-19-angstsyndroom, een aantal dat vergelijkbaar is met wat we eerder tijdens de volledige lockdown hebben waargenomen. Dit wijst erop dat er nog steeds veel mensen zijn die het moeilijk vinden om zich los te maken van de dreiging van Covid-19 en terug te keren naar het leven van alledag”.

Johnson waarschuwt: 3000 ziekenhuisopnames per dag mogelijk

Nu de Britse “Dag van de Vrijheid” nadert, is bekend geworden dat premier Boris Johnson waarschuwt voor 3000 ziekenhuisopnames door Covid-19 – per dag. Hij wees er voorts op dat het dragen van mondkapjes en thuiswerken waar mogelijk en passend uitdrukkelijk zal blijven worden aangemoedigd, ook al is het niet langer een wettelijke verplichting. Hij zei dat de versoepelingen “gepaard gaan met een waarschuwing” dat mensen “moeten verwachten” dat zij mondkapjes blijven dragen in gesloten ruimten zoals supermarkten en het lokale vervoer. Het is nog niet duidelijk of dit alleen een aanbeveling is, dan wel of de algemene verplichting voor het publiek om mondkapjes te dragen zal blijven bestaan. Dr. Susan Hopkins van Public Health England (PHE) waarschuwde zelfs dat het aantal ziekenhuisopnames tegen het eind van de zomer zou kunnen oplopen tot 4.000 per dag, een niveau dat naar verluidt vergelijkbaar is met de piek van de golf in januari.

  22 gerenommeerde wetenschappers: van alle Covid-patiënten die we hebben geïdentificeerd met de PCR-test, heeft 97% nooit Covid gehad

Niet alles wat blinkt is goud: “Dag van de Vrijheid” maar: “Gooi je mondkapjes niet weg!”

Ondertussen herhaalde de burgemeester van Manchester, Andy Burnham, dat hij principieel tegen het einde van de verplichte mondkapjes is. De Britse minister van Volksgezondheid, Edward Argar, wees echter op de bescherming die de bevolking nu geniet dankzij de lopende vaccinatiecampagne en verklaarde, verwijzend naar de op handen zijnde terugkeer naar de normaliteit: “Als het niet nu is, wanneer dan wel?”

Ondanks de vermeende “Dag van de Vrijheid” zal premier Boris Johnson naar alle waarschijnlijkheid ook na 19 juli verdere aanbevelingen voor maatregelen of zelfs beperkingen handhaven. The Daily Mail citeert Johnson: “Gooi je mondkapjes niet weg!”

Eén ding wordt heel duidelijk: men schijnt niet van plan te zijn af te wijken van de eerdere koers van het zaaien van angst en paniek onder de bevolking.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De inentingswaanzinVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMacron de grote vaccineerder is op weg naar een nieuwe klap in het gezicht
Volgend artikelHoe de Covid “Pandemie” werd georkestreerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. De psychologische oorlogsvoering is een feit.
  Het lichaam eerst en nu ook de psyche beschadigd.
  De zegen van de politiek en de politieke en ambtelijke corruptie, die we jaren lang zijn gang hebben laten gaan.

 2. Daar gaan de huisartsen, psychologen en psychiaters nog een hoop werk aan krijgen.
  Die vervolgens weer allerlei anti depressie pilletjes gaan uitdelen waar ze jaren aan vast zitten.
  1 voordeel heeft het wel.
  Met al die pilletjes gaan de mensen vanzelf wel weer denken dat ze in een mooie en gelukkige wereld leven.
  In een schijn wereld komen ze dan terecht maar alleen in hun hoofd bestaat.

 3. Ik geloof geen ruk van die opiniepeilingen. Het gros van de mensen is namelijk als een schaap en zal altijd zonder nadenken “leiders” volgen. Hier in NL zie je sinds de verplichting eraf ging ook nog maar een enkeling met zo’n maf ding voor z’n snuit lopen en zijn het maar een paar mensen die spastisch doen over afstand houden. Het grootste deel vd mensen volgt braaf de regels, da’s namelijk lekker makkelijk, hoeven ze niet na te denken. Dat overgrote deel hoeft ook niet aan de pilletjes of in therapie na deze ellende, die leven gewoon hun leven en denken echt alleen maar na over waar ze naartoe gaan op vakantie, hoe laat voetbal op tv is en wat de nieuwste Stella e-bike kost. Dom volgzaam volk.

  • Ik denk het niet. Ik zie het zelf om mij heen.
   Vandaag zeker 15-20 mensen met een masker gezien.
   En afstand houden zit er in gebakken, ze maken nog steeds rijen met 2m afstand of wachten buiten omdat er mensen binnen zijn.
   In de winkel zijn het alle leeftijden met soms een masker op.
   Dat gaat weer helemaal terug komen met dat angst zaaien waar ze weer mee bezig zijn.

 4. Boris Clitoris uit het engelse land speelt een heel vies spelletje, opgedragen door de WHO/WEF en de VN.
  Eventjes compassie tonen en bij de kleinste vergezochtte aanleiding(fals Flag) de hele boel compleet in de lockdown en verplicht vaccineren.
  Angst zit er zeer stevig in bij de schaapjes en klootjesvolkeren in europa en daarbuiten.
  Reken maar dat de NWO zich de schompus lachen bij al die usefull idiots.

  • Zolang ze iedere waardeloze positieve test een besmetting blijven noemen geloven de mensen het wel.
   En daar wordt alles op gebaseerd.
   Niet of er ook iemand in het ziekenhuis ligt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in