Seattle radiopresentator en de op Twitter actieve criminelen-apologeet Paul Gallant, probeerde vorige maand president Donald Trump belachelijk te maken door te ontkennen dat er gewelddadige rellen zijn, daaropvolgend werd de radiopresentator op een huisbezoek getrakteerd door linkse relschoppers die zijn appartementsgebouw vernielden. Nu neemt hij de wapens op.

via Twitter-account Ian Miles Cheong

“Ik liep er gisteravond uit nieuwsgierigheid doorheen en zag geen branden, plunderingen of doden”, reageerde Gallant in juni op de Tweet van Trump die de gewelddadige linksen veroordeelden die Seattle blijven terroriseren. “Chill dawg”, voegde Gallant sarcastisch toe.

Gisteravond is Gallant plotseling van gedachten veranderd, toen hij thuiskwam bij zijn gevandaliseerde appartementsgebouw. Hij trof de Starbucks onder zijn appartement gevandaliseerd met graffiti gekliederd op het pand aan. De politie vertelde de bewoners om weg te blijven wegens mogelijke explosieven binnenin.

Hij verdedigde eerder criminelen, maar hij is “nu echt boos”.

Hij en zijn kat waagden zich buiten op avontuur nadat hij drie blokken verderop een brand had gezien.

“Ik heb het gevoel dat ik een vuurwapen moet kopen, want het is duidelijk dat dit blijft gebeuren. Genoeg is genoeg”, schrijft Gallant woedend.

Soms krijg je een rode pil, soms krijg je een rode zetpil, schrijft iemand onder zijn Twitterbericht.

Blanken op hun knieën voor zwarten om zich te verontschuldigen voor ‘racisme’

  VS: Zwarte gemeenschappen zinken in chaos  - BLM vernietigt hun wereld
Vorig artikelBlack Lies Matter, deel 1
Volgend artikelMakaken in Thailand overmeesteren de politie, veroveren stadsblokken en creëren een autonome no-go-zone
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in