Alf van Beem / Wikimedia / (PDM 1.0 DEED)

De Russische Federale Dienst voor Financieel Toezicht (Rosfinmonitoring) heeft vrijdag zijn lijst van personen en organisaties die betrokken zijn bij extremistische activiteiten of terrorisme uitgebreid met de LGBT-beweging. De bijgewerkte lijst is te vinden op de website van het agentschap, bericht RT.

Volgens de wet zijn banken verplicht om de tegoeden van personen op deze lijst te bevriezen en hun dienstverlening op te schorten.

Afgelopen november bevestigde het Russische Hooggerechtshof de erkenning van de internationale LGBT-beweging als extremistisch door het Ministerie van Justitie. Het hof erkende ook haar structurele afdelingen als extremistisch en verbood ze.

Volgens bronnen van Interfax heeft de wet “geen invloed op het recht van burgers op privacy en zal deze geen negatieve juridische gevolgen hebben”. De beperkingen houden verband met de noodzaak om te voldoen aan het verbod op LGBT-propaganda, het maken van reclame, het opwekken van belangstelling en betrokkenheid bij de LGBT-beweging.

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Franse regering verbiedt cartoonvideo over oorlog in Oekraïne - de video is "spot-on"
Vorig artikelNederlandse Admiraal Rob Bauer vertelt Oekraïne nieuwe troepen te blijven opstellen
Volgend artikel5G en de effecten op muizen, ratten en mensen. Tien nieuwe onderzoeken. Dr. William Makis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Mooi , weg met dat volk! Gaat nergens over . Al die show en gedoe . Doe dat thuis , achter gesloten deuren en niet zo op staat.

 2. Ik zou zo willen emigreren naar Rusland. Eerlijk gezegd heb ik meer overeenkomsten met Rusland als ik kijk naar mijn visie en leefwijze dan naar dit land waar ik nu in leef.

  Nederland is net als een slet waar iedereen maar binnen kan komen. Rusland is net als een vrouw iemand die voor je zorgt waar we jij voor zorgt en waarvan je houdt.

  • De meeste van ons hier op FN en nog héél véél daarbuiten…er komen nog steeds veel meer rekeningen open te staan om vereffening….

 3. Okee ik ga steeds meer van die man houden … idd gewoon jaren 80 mentaliteit . Dat je t voelt of denkt dat je t bent prima , maar doe t binnen in je eigen Huis . Ben je homo of lesbie prima, ga gewoon naar buiten maar ga mekaar niet uitgebreid aflebberen op straat . Gewoon lekker terug naar de jaren 80 , rusland wordt steeds aantrekkelijker. Goede normen en waarden, en niks accepteer alles maar want t is gewoon , dat is t niet .

 4. Ik kan in dezen niet anders dan heel grote bewondering hebben voor man(Poetin), hij alleen tegen de hele verdorven wereld. URAAAA, Poetin.

 5. Rusland is het enigste land ter wereld dat niet corrupt is en dat het algemeen welzijn van zijn volk altijd heel erg hoog in zijn vaandel heeft gehad.
  Hun diepgewortelde afkeer tegen onrecht en corruptie kan onze wereld wellicht nog redden.

 6. De Andere Krant had laatst een kort bericht over het komende satanistische eurovisiesongfestival (09 – 11.05) in het Zweedse Malmö. De Ierse deelnemer is bij uitstek het voorbeeld waarom avondland Europa momenteel in sneltreinvaart naar de kelder wordt gejaagd door o.a. de opgelegde lgbtq+-agenda.
  Bambi Thug (misdadiger) is non-binair, omringt zich met bizarre satanische symbolen & is een doorontwikkeling van het gedegenereerde Amerikaanse spook Marilyn Manson (Brian H. Warner).
  James Manson (1934 – 2017) heeft in 1969 zeven mensen vermoord, waaronder de zwangere vrouw van de regisseur Roman Polanski, Sharon Tate. Tate was overigens lid van de op 30.04/01.05.1966 door Anton LaVey (1930 – 1997, eigenlijke H.S. Levy) gestichte satanskerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in