De levensverzekeringsclaims zijn omhoog geschoten sinds de uitrol van de COVID-19 prik, en overtreffen het aantal claims van 2020, toen de natie geteisterd zou zijn door een pandemie met een hoog sterftecijfer. Harvey Risch, epidemioloog bij Yale, meent dat de verzekeringsmaatschappijen op het punt staan juridische stappen te ondernemen tegen vaccinproducenten wegens met vaccins verband houdende overlijdensrisico’s die van meet af aan gebagatelliseerd zijn, schrijft Lance D Johnson.

Risch wijst op een explosie van “vroege onverwachte sterfteclaims” na de uitrol van het COVID-vaccin. Deze toevloed van levensverzekeringsclaims houdt niet verband met COVID, en de verzekeraars hebben moeite om uit te betalen. Risch zegt dat de vaccinfabrikanten een verkeerde voorstelling hebben gegeven van de “alle-oorzaken mortaliteit” uit hun eigen klinische proeven, waardoor zij niet alleen de bevolking misleid hebben om gevaarlijke vaccins te nemen, maar ook de verzekeringsmaatschappijen misleid hebben, die nu moeten betalen voor duizenden nodeloze sterfgevallen bij jonge volwassenen en volwassenen van middelbare leeftijd.

Zullen de verzekeringsmaatschappijen financiële schadevergoeding eisen van de fabrikanten van het COVID-19 vaccin om “grote financiële risico’s die zij moeten uitzoeken hoe zij deze moeten beheren” in de toekomst te dekken?

Epidemioloog meent dat levensverzekeringsmaatschappijen vaccinfabrikanten zullen aanklagen wegens misleidende verklaringen

Risch heeft verklaringen van de CEO’s van verschillende collectieve levensverzekeringsmaatschappijen geanalyseerd. Hij beweert dat de actuarissen zich misrekend hebben, door te schatten dat de gevaccineerden “langer zouden leven dan zij gedaan hebben”. Risch zegt dat de actuarissen misleid werden over de “alle-oorzaken mortaliteit …uit de oorspronkelijke [vaccin] proeven.”

In december 2021 woonde Scott Davison, CEO van OneAmerica, een conferentie over gezondheidszorg bij en sprak daar over een “ongehoorde” stijging van 40 procent in het sterftecijfer van mensen in de werkende leeftijd die door de maatschappij verzekerd waren.” De 40 procent stijging van het sterftecijfer was rationeel niet logisch, omdat het covid-19 vaccin het hele jaar was uitgerold. Regerings- en volksgezondheidsfunctionarissen hadden beloofd dat dit vaccinprogramma levens zou redden en een einde zou maken aan de pandemie.

  Australische minister van Volksgezondheid Greg Hunt opgenomen in ziekenhuis na toediening experimenteel COVID-vaccin

Davison zei dat een toename van het aantal doden met 10 procent een “één-op-200-jaar-catastrofe” zou hebben vereist. Er was geen enkele manier waarop het bedrijf een toename van 10 procent van de doodsclaims had kunnen voorspellen, laat staan een toename van 40 procent, toen het ergste van de pandemie in de achteruitkijkspiegel zou zijn. De vaccins waren veilig en doeltreffend, zo werd hun verteld, en niemand mocht de goddelijke status van deze experimentele spuiten in twijfel trekken.

Het meest schokkende is volgens Davison dat de meerderheid van de ingediende verzekeringsclaims GEEN COVID-gerelateerde sterfgevallen zijn. In 2020 zou bijna elke medische kwestie als COVID-19 gecodeerd kunnen worden, hoe gebrekkig de tests ook waren, hoeveel onderliggende gezondheidsproblemen en medische fouten er ook aan de sterfgevallen te wijten waren. Dat het sterftecijfer 40 procent piekt en GEEN verband houdt met COVID-19 is een anomalie van enorme proporties.

Zullen de levensverzekeringsmaatschappijen een schikking krijgen van de vaccinmakers, terwijl de ontvolkingscyclus onder het vloerkleed wordt geveegd?

Bij Lincoln National meldden de actuarissen een stijging van 163 procent van de uitbetaalde overlijdensuitkeringen in 2021, nadat het vaccin aan het publiek was uitgerold. De grote verzekeraar betaalde $500 miljoen uit in 2019, $548 miljoen in 2020, en maar liefst $1,4 miljard in 2021.

De wereldwijde pandemie veroorzaakte geen drastische verandering in de uitbetaalde overlijdensuitkeringen, maar om de een of andere reden was de oversterfte het hoogst in 2021, toen het COVID-vaccin een uitweg beloofde. Het jaar van het vaccin bracht een tsunami van oversterfte, waardoor het sterftecijfer steeg tot een niveau dat voor de verzekeringsmaatschappijen ondenkbaar was. Lincoln Financial is echter niet van plan om de vaccinproducenten aan te klagen. In plaats daarvan rechtvaardigt men de sterke stijging van de uitbetalingen door te wijzen op “minder gunstige rendementen binnen de alternatieve beleggingsportefeuille van het bedrijf” in dat jaar. Lincoln Financial woordvoerster Kelly DeAngelis zei dat het bedrijf in 2021 Lincoln Life Assurance Company of Boston overnam en een stortvloed van nieuwe claims op zich nam. Zelfs deze overname verklaart niet de abnormale stijging van de uitbetaalde overlijdensuitkeringen in 2021.

  Kan iemand de alarmerende toename van arbeidsongeschiktheid in zowel de VS als het VK verklaren?

Misschien zullen de verzekeringsmaatschappijen uiteindelijk een soort schikking zoeken met de vaccinfabrikanten – om de kwestie van de ontvolking onder het tapijt te vegen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pater Alexis Bugnolo zegt 2 miljard doden in het komende jaar. Bent u er klaar voor?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom promoten de globalisten het idee van mensenvlees?
Volgend artikelHet ruimen van de mensheid versnelt, waarbij veel kinderen en jonge volwassenen worden gedood, terwijl de artsen en politici zwijgen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Volgens mij kunnen er geen juridische stappen ondernomen worden omdat ze juist niet zijn aan te klagen. Zij zijn dus niet verantwoordelijk voor doden en of gewonden. Correct me if i’m been wrong.

  Hoe graag ik het ook zou zien willen gebeuren.

 2. “Mogelijk” worden juridische stappen ondernomen….”Misschien wordt er een schikking gezocht”….niks concreet en gaat dus ook niets bijdragen aan het beëindigen van de medische tirannie 🙁

 3. De stijging verschilt per regio, maar loopt van 10 tot 18 procent. Dat zegt Han Noten, voorzitter van Ambulancezorg Nederland, naar aanleiding van berichtgeving op Skipr.nl. In totaal reed ongeveer 400 duizend keer een ambulance naar een patiënt, veel meer dan de verwachting van zo’n 350 duizend keer.12 jul. 2022 volkskrant

  Hoe kan dat nou? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 4. Nog 1 prikje maar, nog eeeentje. Ah toe, vooruit, nog eentje dan. RIP. Dom volk. Dat mensen er 1 x intrappen, het zal wel, maar 2, 3, 4, 5, 6 of meer keer?? Ga dood dan als je zo graag wilt. Of krijg de stuipen, diverse kankers, wat je wilt. Maar laat ons lekker met rust.

 5. Bij ons in de buurt(Den Helder) rijden de ambulances minimaal 2x zo vaak als voor 2020.
  Iedere dag horen we minimaal 1 keer de hulpverleners langs rijden. 4 Keer op een dag is ook geen uitzondering en voorheen hoorden we een enkele keer per week de hulpverleners langs rijden.
  De cijfers kloppen gewoon niet.

 6. De fabrikanten zijn nergens verantwoordelijk voor,Dit is afgesproken en getekend door de regeringen.
  Kan me ook niet aan de indruk onttrekken dat Lincoln National belangen heeft,lees aandelen opties futeres van de gifbaronnen.
  Hoe dan ook,de meeste lezers blijven wel van de shot af.De anderen mogen onze shots graag gratis gebruiken,graag zelfs.
  We zijn toch met teveel op deze aardkloot.

 7. Ze zullen gewoon nog wat geld bijprinten, dankzij de ‘federal reserve’… Op kosten vd belastingsbetalers met nog wat meer inflatie des gevolg.
  Als verzekeraars dat smeergeld aannemen – en dat zal wellicht – dan zullen die hun bek niet opendoen. Rechtbanken same same.

 8. Beste Mensen

  Er zal een Draai worden gegeven aan de betekenissen van woorden in de Algemene zin
  En weg is Uw betaalde Premie Verzekeringen
  En Rijker die Handjevol Krimineelen
  Beste mensen
  Bundelt U tot een Super Grote Dikke Vuist
  En pak Alle Krimineelen op en gooi ze Allen in het gevang
  Desnoods op Droog Brood met Water
  Dat is wat ze verdienen
  Die zijn vergeten dat ze ook uit een Menselijke wezen zijn Gebaart
  Geboren op Moeder Aarde
  Misschien draaien ze dan een kleinbeetje bij

  Dank U

 9. Als verzekeringsmaatschappijen 163% meer uitbetaalde in 2021 vergeleken met het plandemie jaar 2020, dan moet de oversterfte dus geen 40% zijn maar rond de 160%. Ik denk dat er gesjoemeld wordt met de sterftecijfers…

  • Ik vraag me af waar al die mensen zijn? Waarom zo weinig personeel overal? Bij ons kunnen ze ook alleen maar brandhout vinden en die gooien ze na een week er weer uit ook als ze voordien al hadden bewezen dat ze van geen nut zijn. Ik begrijp er niks van. Is dat het burger inkomen waar “die gasten” zo riant van leven? Wie betaalt dat allemaal?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in