Oskar Lafontaine is een van de veteranen van de Duitse politiek. Tegelijkertijd staat hij zichzelf toe, omdat hij vandaag de dag buiten de mainstream staat, om meningen te uiten die tegen de stroom ingaan. Volgens hem streeft Amerika ernaar om de enige macht te blijven, en een land met zulke ambities komt altijd in conflict met anderen – China, Rusland en binnenkort India.

In een interview met de voormalige afgevaardigde en partijleider van de Bondsdag worden alarmerende meningen geuit over de gevolgen van een mogelijke escalatie van het huidige conflict in Oekraïne, schrijft Myslpolska.

Dit is een oorlog gepland door Washington

Tom Wellbrock: Bent u het eens met de opvatting dat het Westen de kans had om het uitbreken van een oorlog in Oekraïne te voorkomen, maar daar niet in geïnteresseerd was?

Oscar Lafontaine: De Verenigde Staten bereidden zich al tientallen jaren op deze oorlog voor. Amerikaanse theoretici op het gebied van buitenlands beleid, zoals Henry Kissinger en Zbigniew Brzezinski, hebben er lang op gewezen dat Oekraïne onder controle van de VS de val van Rusland uit de gelederen van de wereldmachten zou garanderen. Oekraïne is slechts een slagveld. De Amerikanen vechten daar tegen de Russen om hun status op het wereldtoneel in twijfel te trekken.

De meeste landen maken zich niet druk om het slepen van dit conflict of om sancties. De Duitsers denken hier duidelijk anders over. Ik had onlangs een gesprek met een kennis die zei dat ons land wordt vernietigd. Als gevolg daarvan zal er niets van overblijven. Ook de Oekraïners zullen ons uiteindelijk niet meer dankbaar zijn voor onze wapenleveranties. Bent u het met deze mening eens?

Ja, degenen die denken dat dit conflict kan worden opgelost door de wapenleveranties op te voeren, zouden nu, een jaar later, nog eens goed moeten nadenken. Honderdduizenden mensen zijn gestorven. Oekraïne wordt steeds meer verwoest en dat zal zo blijven, zonder dat het einde in zicht is. Het is ongelooflijk dat de Duitsers nog steeds zo’n dom beleid voeren, hoewel ze in het grootste deel van de wereld godzijdank al de juiste lessen hebben geleerd.

  Zelensky belachelijk gemaakt op main square van New York

De verwoesting van het industriële hart van Europa

Het lijkt mij dat de huidige politieke klasse ons land de afgrond in leidt en dat er uiteindelijk niets meer over zal zijn van de Duitse economie. Of overdrijf ik?

Dat valt inderdaad te vrezen. Het verbaast me dat de Duitse industrie niet aan de bel trekt. Men kan tot de conclusie komen dat het aandeel van Amerikaanse bedrijven in het management van de Duitse industrie zo groot is dat er geen verzet mogelijk is. Toen hij het had over de noodzaak om NordStream te ontmantelen, impliceerde Biden dat de Amerikanen van plan waren om deze vitale energiepijpleiding voor Duitsland te vernietigen, terwijl Scholz naast hem stond met het gezicht van een geslagen hond.

Duitsland is een geïndustrialiseerde economie en dergelijke landen zouden zich altijd zorgen moeten maken over concurrerende prijzen voor energiebronnen. Ondertussen is het effect van de oorlog in Oekraïne op zijn zachtst gezegd dat hun prijzen in Duitsland veel hoger liggen dan bijvoorbeeld in de Verenigde Staten. Als we bedenken dat het doel van het Amerikaanse beleid was om Duitsland in conflict te brengen met Rusland, dan is het duidelijk dat dit doel grotendeels bereikt is. Het is duidelijk dat we geen goede betrekkingen meer hebben met Rusland. Dit is de grootste fout van de huidige regering en het zou daarom het beste zijn als zij zo snel mogelijk zou vertrekken. Deze fout is dat zij in een oogwenk heeft vernietigd wat vele opeenvolgende regeringen, te beginnen met de regering Adenauer, aan het opbouwen waren in de betrekkingen met Rusland. Daarom zal Duitsland ofwel ten onder gaan, of deze regering kan uit de macht worden gezet en er kan een regering worden gevormd die begrijpt dat we goedkope energiebronnen nodig hebben en dat de economische samenwerking met Rusland opnieuw moet worden opgebouwd.

  Europese aardgasprijzen 6 keer hoger dan vorig jaar, zal in heel Europa massale onrust onder de bevolking veroorzaken

Escalatie met China op koers

Het Westen en de VS streven verschillende doelen na. Maar hoe ver zijn ze bereid te gaan? Kunnen we echt bang zijn voor een wereldoorlog, een nucleaire dreiging, een echte oorlog in Europa?

Ja, in dit geval kunnen we inderdaad vrezen voor een escalatie van regionale conflicten, dit keer naar het Europese continent. Een constant element van het beleid van de VS is de wens om de enige supermacht ter wereld te blijven. Een land dat de enige supermacht ter wereld wil zijn, komt onvermijdelijk in conflict met landen die ook supermachten willen zijn, zoals China, Rusland en binnenkort India.

Bovendien, als Rusland en de Verenigde Staten inderdaad rechtstreeks tegenover elkaar komen te staan, zal een vuurzee de hele wereld overspoelen. Een dergelijk risico bestaat altijd en is ook het geval in verband met het conflict in Oekraïne, want het is duidelijk dat de situatie op de voet wordt gevolgd door China, dat er indirect al bij betrokken is. De Verenigde Staten zien de huidige oorlog in Oekraïne als een voorbereidende fase voor een confrontatie met China. Een paar weken geleden konden we in een rapport van de RAND Corporation lezen dat het conflict in Oekraïne gestopt moet worden, zodat de Amerikanen zich kunnen voorbereiden op een confrontatie met hun belangrijkste tegenstander, die volgens de auteurs van deze analyse China is.

Tijd voor een onafhankelijk Europa

De Duitse mainstream media zijn momenteel druk bezig met het verspreiden van gerichte politieke vertellingen. Maakt deze interactie tussen de media en de politieke wereld het publiek niet hulpeloos?

Ik zou zeggen dat als deze propaganda van de machthebbers doorgaat – en dat zal waarschijnlijk gebeuren – de mensen massaal de straat op moeten gaan en vragen: “Wanneer zal dit eindelijk ophouden? We kunnen niet toestaan dat ons land zo’n risico loopt. Als er inderdaad een pan-Europese oorlog uitbreekt, zal iedereen begrijpen dat dit niet door kan gaan, omdat onze eerste zorg de veiligheid van ons eigen land zou moeten zijn. Er is maar één oplossing: Europa moet weer onafhankelijk worden en niet langer deelnemen aan Amerikaanse oorlogen overal ter wereld. Het kan niet langer ontkend worden dat de Amerikaanse Senaat, het hele Congres, onder controle staat van de wapenindustrie. En die maakt het uit dat in een tijd van oorlogen, sociale onrust en ellende voor miljoenen mensen, de belangen van de meerderheid niet op de voorgrond staan.

  Duitsland geeft tijdschema voor Russische 'aanval' op NAVO - Bloomberg

Oskar Lafontaine (geboren in 1943) is een Duits politicus, minister-president van Saarland van 1985 tot 1998, voorzitter van de Sociaal-Democratische Partij van Duitsland (SPD) van 1995 tot 1999, minister van Financiën (1998-1999). Een van de oprichters en covoorzitters van de Linke Partij, waarvan hij de gelederen in 2022 verliet.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De Europese Unie: De verliezer in het Oekraïne-conflict – Hoe het ook aflooptVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel10 problemen met vaccins – en 10 oplossingen
Volgend artikelRechter verwerpt Hunter Biden’s dirty pleidooi deal
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. Het is werkelijk stuitend dat de volgzaamheid en de vernietiging van Europa/EU ongestraft is gebleven bij de grote industrieelen en burgers.

 2. Een goed artikel.
  Al meteen na de vernietiging van de Nordstream pijpleiding was dit fenomeen te zien.
  DUITSLAND KAN NIET ZO DER RUSSISCH GAS.❗️
  Merkel had dit in het verleden goed gezien en heeft juist gehandeld om de economie van Duitsland draaiende te houden heeft zij tegen de wil van Amerika samen met Rusland toch de gas pijpleiding bewerkstelligd.

  Maar de USA denkt dat zij de hele wereld kunnen regeren en plegen daarvoor OOK ECONOMISCHE MISDADEN.
  Als dan Putin iets doet wat hen niet aanstaat moet een derde land ( Duitsland ) hiervoor bloeden…… hoe gek wil je het hebben…..

  DIT IS EEN PURE “OORLOGS MISDAAD” ( dit is een souverein land aan vallen met de bedoeling hun economie te schaden)……….DUITSLAND IS IN FEITE IN OORLOG MET AMERIKA…….. ‼️‼️‼️ welk fatsoenlijk land valt er nu zomaar een ander land aan…….❓
  AMERIKA VERNIETIGD DUITSLAND MET DEZE GAS AFSLUITING / AANVAL OP DE PIJPLEIDING . TEGEN DUITSLAND EN IN HUN ECONOMISCHE KIELZOG WORDT HEEL EUROPA VERNIETIGD‼️
  DE DUITSE ECONOMIE IS ZODANIG MET DE NEDERLANDSE ECONOMIE VERWEVEN DAT OOK ONS LAND HIERVAN GROTE PROBLEMEN ZAL GAAN ONDERVINDEN. ❗️

  Amerika is een derde wereld land aan het worden….en slaat wereld wijd wild om zich heen……
  Zij voelen dat de macht hen ontglipt……. En ze zijn nijdig op iedereen……
  En met Joe Biden en ZJN Hunter, familie gaat het nog sneller bergafwaarts. !!!!!
  Ze hebben het zo druk met zichzelf……

  • Duitsland wordt geregeerd door Amerika, het kantoor zit in RAMSTEIN !
   Amerika maakt Duitsland kapot, met het NAVO leger !
   Amerika voert het commando over de NAVO !
   Geschiedenis herhaalt zich, Zie Joegoslavië !
   Einde Duitsland, Einde Europa !

  • Anna, Amerika hoeft Duitsland helemaal niet aan te vallen. ze ZITTEN er al vanaf WW2.
   Ramstein herbergt >5000 troepen alleen al, naast die tientallen andere basis.
   Vergeet ook niet dat vanuit Ramstein de drones werden bestuurd die dood en verderf zaaiden in o.a. Syrie. Met goedkeuring van de Duitsers. Die kunnen gewoon niet ‘nee’ zeggen tegen wat de Amerikanen hun opdringen. Sholz die als een geslagen hond naast Biden stond toen die zei dat hij NS2 zou vernietigen is daar het perfecte voorbeeld van.
   Duitsland is dus al bezet gebied en mag niet zaken doen met aartsvijand Rusland.
   Wij in de gehele EU zijn pas vrij als we massaal die Amerikanen eruit meppen.

  • Angela Merkel is een vrijmetselaren en handel(de) als zodanig. Rutte zegt als vrijmetselaar dat de oorlog tegen Rusland “onze oorlog” is en stuurt voor miljarden aan wapens naar het front van de nazistaat Oekraïne. Het winnen van een oorlog met Rusland dat over superieure wapens beschikt is een fascistische illusie net zoals Hitler had in 1943. Er is in 80 jaar niets veranderd.

 3. U schrijft, het word tijd dat de mensen de straat opgaan. Tja, dat deden ze ook in Oekrainie en wat kregen ze terug? We worden verkocht waar we bij staan. Het zijn ratten op een niveau waar je je geen voorstelling van kunt maken! Neem nu bv Rutte, geen domme jongen! Maar op zo’n manier ratachtig dat je er geen grip op krijgen kunt. Deze oorlog moet eigenlijk heten; De Onmogelijke oorlog! Waarom? Stel dat Rusland in een hoek gedreven word, wat gaat hij dan doen? Is Poetin humaan en zal hij zich over geven, alleen om het bestaan van het menselijk ras zeker te stellen? Dit is een gok. Twee kernmachten tegenover elkaar met de wereld als inzet?
  Stel dat de VS in een hoek gedreven word, de uitslag kan ik je nu al wel vertellen! BOEM! Het opblazen van de aardgasleiding door de VS? Voor mij gewoon een oorlogsverklaring van de VS aan de EU! Niets meer en niets minder. Waarom onze leiders daar niet op gereageerd hebben? Ik snap er niets van! Een oorlogsverklaring van de VS aan de EU en geen hond die reageerde? Byzar! Gelukkig ben ik 76 jr en hoef ik deze flauwekul niet meer zo lang mee te maken. Maar ik heb medelijden met de huidige generatie. Je kan de straat best opgaan o ja, maar heeft het ook zin?

   • @Klare Kijk…

    Eensch… met psychopaten valt niet te praten, die hebben geen hart, die hebben dus geen geweten of compassie. En dat is dan de baas op de aarde.

    Haha… als er hoogintelligente aliens bestaan, dan vragen ze zich heel heel hard af hoe 8miljard mensen dat toestaan.

   • En dat is nu ons grootste probleem.
    wij, gewone mensen, zijn niet in staat om die psychopaten om te leggen waar de psychopaten totaal geen moeite mee hebben want een geweten , zoals wij dat hebben, hebben zij niet.
    We blijven dus in een eeuwige patstelling zitten.
    Of we moeten zelf moordenaar worden, maar dat zie ik dus niet gebeuren.

    • @Matt… vrijheid zit in jezelf. Je bent vrij of je bent bang. We zijn allemaal bang. De sleutel zit in ons via het loslaten van angst. Als je in jezelf eenmaal vrij bent, laat je je buiten jezelf door niets of niemand regeren.

     Wij begrijpen onze macht niet meer. Dat gaan we herinneren, maar dat is wel een klus in onszelf. Je hoeft die klus niet te doen, want we gaan hoe dan ook weer herinneren wat onze macht is. Als er namelijk genoeg trauma is gaan we allemaal bidden en verlangen naar 1 en hetzelfde… liefde, vrede en God.

     Tot mensen zo wanhopig worden, zullen we eindeloos discussiëren en in rondjes praten en roepen dat de oplossing buiten ons is dmv oorlog en executies. WIJ DOEN AL HET WERK… ALS WIJ OVERAL MEE STOPPEN IS HET PER DIRECT KLAAR. Maar mensen roepen dat dit utopisch en idealistisch en onrealistisch is… wacht maar tot we met zn alle echt doodsbang worden… dan gaan de onbewuste mensen vechten, vluchten of verlammen en de bewuste mensen gaan naar hun hart. En uiteindelijk komt uit dat hart de oplossing…

     Maar nu vinden velen dat allemaal maar vage en onzinnige kletspraat. Wacht maar tot je hart aan gaat… dan snap je wat ik bedoel. Onze harten willen allemaal hetzelfde.

  • Maffiose bendeleiders die van bovenaf alles in handen hebben. Begrippen als “vrijheid” en “democratie” ten schande hebben gemaakt. De laag eronder doet ijverig mee: fier hoe hoog ze al geklommen zijn.
   Leven in een tijd dat het volk zijn leiders uitspuwt.

   • Een aantal lagen onder de één na onderste laag doen ook fier mee. Collaborateurs alom. Europa zit er vol mee. Daarom kan het maar door blijven gaan. De mensheid zelf is verziekt. ‘Als de grondslagen zijn vernield, wat kan de rechtvaardige doen?’

  • U bent 76, ik ben 77.
   Mijn familie, (Vader Moeder en 7 kinderen) hebben de WOII bewust meegemaakt.
   Wat ze me vertelden was, dat Na de bezetting van de Duitsers, de Amerikanen vanaf 1945 Europa BEZETTEN.
   Met als Europese Amerikaans Regering zetel in RAMSTEIN Duitsland, en die zit er nu nog steeds.
   Ook het Amerikaanse Commandocentrum die de leiding heeft over de NAVO, zit in RAMSTEIN.
   Europa is niet Soeverein, Autonoom, onafhankelijk en absoluut niet VRIJ.

 4. Met wat ik deze week in de krant las, begrijp ik de toch veel assertievere Nederlanders, met hun meer kritische houding tegenover de overheid, niet. Hier op Frontnieuws heb ik er niks van gemerkt. Ik kan je verzekeren dat een figuur als Charlotte van Rijnberk in Vlaanderen als een heldin zou worden vereerd. Mis ik iets?

  • Ja, in België is het alleen maar brood en spelen, België is is het meest slaafse land ter wereld…op tv bev…usa all day…kranten & weekbladen, idem dito natuurlijk vreselijk !!!!

  • @Luc, net als in België hebben DPG Media en Mediahuis samen met het Duitse Bertelsmann ruim 90% van het Nederlandse medialandschap in handen en afwijkende meningen worden direct als een extreemrechtse complottheorie afgeserveerd.
   ‘Help is on it’s way’ want de kijkcijfers van tv-programma’s komen sinds kort later beschikbaar, omdat de kijkdichtheid nog altijd dramatisch keldert en op deze wijze kan dat nog enigszins worden gemaskeerd.

  • Wat ik bedoel is dat in Vlaanderen – cfr Filip De Winter, Dries Van Langenhove, of zelfs de militair Jurgen Connix – figuren die door het etablissement unaniem in koor afgekraakt en met de grond gelijk gemaakt worden zich kunnen verheugen direct in een grote aanhang en sympathisanten, zonder politieke voormannen te zijn zoals T. Baudet. Het is een metafoor voor een middenvinger naar het zelfverklaarde “politiek correct”. Mensen als Van Rijnberk die hun principes en integriteit stellen boven salonfähig te zijn bij het etablissement zijn helden.

  • Een heldin ?? écht Luc, meen je dit ? In welke geprivilegieerde omgeving leef jij ? Vlamingen zijn TOTAAL wereldvreemd en onverschillig, geven maw geen bal om wat in Oekraine gebeurt, zolang hun loon/ pensioen/leefloon/ op rekening komt en de toenemend extravagante ziektekosten terugbetaald worden. Nochtans omdat ze het gehoord of gelezen hebben bij de VRT of in HLN , is het algemeen aanvaard dat Poetin een smeerlap is….

   • klopt niet 30 % van de vlamingen is totaal niet wereldvreemd noch onverschillig maar dit word allemaal verzwegen in de media , het VB haalde 25 % van de stemmen en toch worden ze aan de kant gezet door de andere partijen.

    • ….Zelfs het VB durft zich niet uit te spreken over de door het westen uitgelokte waanzin in Oekraine, zegt veel over de Vlamingen, dat ze nl gebrainwasht zijn door de staatsmedia en zelfs niet de moeite doen zich beter te informeren…allez behalve u en ik dan …en Luc ;

     • Ja, het is zeer integrerend, probeer eens de beelden terug te halen hoe men die pipo van pvda moreel dwong om stelling te nemen tegen Rusland. Het was precies of hij een baksteen moest inslikken. Wie dat niet doet wordt politiek vernietigd. Je moet maar zien hoe dat te werk gaat wat er met Corbin van de Labourpartij is gebeurt.

     • Ik heb aanwijzingen dat er clausules zijn van verdragen, waartoe het lidmaatschap van o.a; de Navo onze beleidmakers v e r p l i c h t tot het ondersteunen en verspreiden van een bepaalde beeldvorming bij de ondergeschikten. Michel heeft zo eens uitgepakt met stevige verhogingen subsidies aan instellingen die hier worden ingezet. (vb Clingendaal-instituut)

   • Die madam is rechter bij een hoog geplaatst gerechtshof en heeft de ballen en het lef om te zeggen dat het MH17-proces ion Nederland een groot circus is en een verkrachting van het Recht. Zo iemand die hoort tot de notabelen van de samenleving zet daar heel haar reputatie en netwerk op ’t spel want komt erop neer dat de rechters die wél meestappen in het verhaal van Belligcat en de JIT corrupt zijn.

 5. een oud gezegde is in de huidige context erg toepasselijk : ‘wat baten kaars en bril als den uyl niet zienen wil’ ..toch ?

 6. De aanslag op Nordstream door de Amerikanen met hulp van de Noorse marine is een open oorlogsverklaring aan Duitsland, het grootste Industrieland van Europa, maar ook aan de andere aandeelhouders Nederland, België en Frankrijk.Wij moeten Amerikaanse producten boycotten om de Yankees te tonen dat zij niet ongestraft onze economieën kunnen vernietigen t.b.v. hun eigen voordeel. Waar denkt u dat de hyperinflatie vandaan komt ? Inkoopprijzen voor de maakindustrie in Noord-West Europa zijn inmiddels al een paar keer over de kop gegaan. De echte gewogen inflatie bedraagt minimaal 25-35 % per jaar, dit betekend dat de € gerekend vanaf de datum van de aanslag binnen 3-4 jaar niets meer waard is. Daarom interesseert het Rutte & Co niets meer dat zijn regering € 21 miljard + niet meer terug kan vinden. Peanuts vergeleken bij wat er nog komen gaat.
  Lafontaine krijgt helaas gelijk. Frankrijk en Duitsland hielden Putin zoet met het verdrag van Minsk zodat hij niet de van oorsprong Russische gebieden zou binnenvallen tot aan de Dnjepr ( Kiev is de geboortestad van het Russische rijk en haar cultuur/godsdienst) .
  Nu de handschoenen uitgedaan zijn zal Rusland niet rusten voordat zij haar oude gebieden weer onder haar controle gebracht heeft. Polen is al gewaarschuwd dat het geen troepen in West-UA moet stationeren of de aanval opent op West-Rusland of op Oost-Pruisen/Kaliningrad. In dat geval zal Warzawa in een rokende puinhoop worden veranderd. De Yankees en Engelsen hebben met vuur gespeeld in UA en de Beer is los.
  Achter Rusland staat het economisch sterke China. U begrijpt dat wij als Europeanen er verstandig aan doen vrede te sluiten met Rusland en haar satellieten, UA wordt neutraal, geen lid van de EU en al helemaal nooit van de NATO. Europa moet haar eigen grondgebied verdedigen met een Europees leger zonder Amerikanen en Engelsen ( het Amerikaanse oorlogsschip voor de Europese kust). Alleen dan kan de vrede worden bewaard en de economie weer worden opgebouwd. Nu hollen wij onder aanvoering van de door niemand gekozen Moffenhoer von der Leyen juichend op de Apocalypse c.q. afgrond in Europa af.
  Yankee go Home !

 7. Eigenlijk hoor je van veel ‘exen’ verstandige praat die kritische burgers erg kunnen waarderen. Zo ook Oskar Lafontaine. Maar waar waren al die –voormalige- politieke leiders in hun actieve en effectieve tijd, toen het om de worst ging en zij daarop invloed hadden kunnen uitoefenen?
  Ze dienden van ‘links’ tot ‘rechts’ willens en wetens het establishment, de ‘gevestigde orde’ van het kapitalistische systeem, onder de Amerikaanse geopolitieke suprematie van ‘Wall Street’, waarbij elke aanval op de consensus, elke fundamentele kritiek op het ‘systeem’ (in Duitsland bijv. de AfD, in NL de PVV), ‘sanitair’ werd uitgesloten.

  Zien sommige vroegere leiders dus pas ná hun pensionering het licht?
  Misschien. Hun opbrengsten van publicaties, boeken, lezingen, influence e.d. mogen niet worden uitgevlakt. Maar vooral wordt ook dan meestal nog verzuimd de vinger op de zere wond te leggen: de zo geroemde westerse democratie was en is een grote FARCE of maskerade, die door de begonnen ontsluiering zal worden blootgelegd.
  Zelfs de conservatieve Duitsers beginnen te beseffen dat ze door Angela Merkel en haar club, o.a. grondlegger van het ‘vrije Oekraïne’, decennialang stevig bij de neus zijn genomen.

  • Dit heb ik tientallen keren opgemerkt, te beginnen met Jimmy Carter. Ene keer hun mandaat beëindigt zouden ze naar ’t klooster kunnen trekken, de hypocrieten.

 8. Beste Mensen

  Wat is India ?
  Heb nog nooit van gehoord
  Is dat een door de bEngelsen bedachte naam opgelegd aan iets , iemand of een door de bEngelsen afgebakende plaats ?
  Als dat zo is dan ….
  Alweer valsheden in geschriften om het Egoist in de door het blanke bezeten wezen de boventoon te laten voeren
  Dictatorschap
  Zaai verdeeldheid en Regeer
  Uiteindelijk als het niet langer gaat om de lakens uit te delen Schep Creëer Oorlogen
  Zaai dood en verderf
  Dit doen de door het KwallenRas Al Alien bekend als de Doorzichtigen of het Blanke bezeten wezens uitzienden als mensen welken bescherming genieten onder de Paraplu Dekmantel naam Shaytaan = Satan
  Dezen tezamen staan Symbool voor de Negatieve keerzijde van een medaille
  India heeft nooit bestaan
  Bestaat Nu ook niet
  Het is dat Negatieve mogendheden een welvarend werelddeel Genaamd Azie Bharat geheten denkbeeldig in stukken hebben verdeeld om te kunnen Teren via Leed Vermaak
  Eerst volgens de Ineri JHWH Theorie vervolgens door de Christen Theorie Nu door de Allah Theorie
  Het is en blijft altijd de door de Al Alien doorzichtige bezeten Wezens die deze misdaden plegen
  Driemaal is Scheepsrecht is ook een mooi gezegde hierop verzonnen
  Nou beste mensen die tijden zijn helaas om
  Nu komt gerechtigheid vol tot z’n recht
  Alles Kannibalen Moordenaars moeten ruim baan maken
  Worden allemaal terug gedeporteerd naar die plaats waar die thuis horen
  bEngelland
  Met deze benaming worden twee dingens aangeduid
  Of de Galg of een afgebakende redelijkerwijs groot genoeg voor terroristen Plaats afgescheiden door Water

  Dank U

  • Aanvulling
   God Duivel theorie is de weg waarlangs deze misdaden worden gepleegd
   Te weten
   Verdeeldheid zaaiende continu te werk gaan
   Door die Gespleten Tong mentaliteiten
   Zoete helft Tong God Zure helft Tong Duivel
   De Smaakmakers Genieters bij het proeven van Bloed , Tranen , Leed , Verdriet
   Het KwallenRas de All Alien de Doorzichtige Blanke infiltrators Hunzelf hiermede verheerlijkende

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in