© Freepik

Uit gegevens van de Britse gezondheidsdienst UKHSA blijkt dat eind oktober zoveel kinderen stierven dat er sprake was van een sterfteoverschot. In de leeftijdsgroep van 5-14 jaar zijn in week 43 meer kinderen overleden dan normaal het geval zou zijn, schrijft Uncutnews.ch.

Enkele weken eerder, op 20 september, kondigde de Britse National Health Service (NHS) aan dat het Covid-vaccin zou worden ingevoerd voor kinderen van 12-15 jaar. Bijna drie miljoen kinderen zouden een eerste dosis van het vaccin van Pfizer kunnen krijgen. De vaccinaties zullen aanvankelijk in honderden scholen worden verspreid, en het programma zal in de komende weken worden uitgebreid, aldus de NHS.

Is er misschien een verband? Je mag die vraag niet stellen. Psychiater Marit Sonnaville deelde op LinkedIn een wetenschappelijk artikel over kindersterfte in het Verenigd Koninkrijk, waar ze voorop lopen in het vaccineren van kinderen. Twee keer heeft LinkedIn het bericht verwijderd.

Het was een zorgelijk artikel waarbij oversterfte onder kinderen met 62% tot zelfs 400% bij kwetsbare kinderen was gestegen sinds de start van de vaccinaties, aldus Sonnaville.

“En niet van Corona, want daar sterven ze niet aan en ook niet door afschalen van zorg want dat was niet van toepassing bij die leeftijd,” zei ze.

“Ik stelde dat er geen duidelijke causaliteit was aangetoond maar dat het zeker zorgelijk was en dat we hier misschien nog even moeten wachten met jonge kinderen vaccineren,” schreef Sonnaville. “NIETS van wat ik heb gezegd of gepost is onwaar, alle feiten waren te checken.”

Journaliste Fiona Zwart antwoordt: “Als jullie dit tolereren, zijn jullie kinderen de volgende.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

VK: 85% van de Covid-19 doden zijn gevaccineerden, het aantal sterfgevallen onder kinderen is met 83% gestegen sinds zij de prik kregen aangeboden, de Covid-19 vaccins hebben een negatieve effectiviteit van maar liefst -132%Volg Frontnieuws op Telegram

  Vaccinzeloot Justin Bieber annuleert wereldtournee wegens fysieke en mentale problemen door gezichtsverlammingsangst
Vorig artikel49-jarige die COVID overleefde, wordt gedwongen vaccin te nemen om op longtransplantatielijst te blijven, sterft na tweede Moderna inenting
Volgend artikelDe belogen en bedrogen gevaccineerden – 80% van de Corona-doden in Engeland waren gevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Hopelijk worden deze criminelen zwaar gestraft,maar ik betwijfel het want er zitten enorme duister krachten achter dit complot tegen de mensheid.

  2. Ik blijf het zeggen , de Thymus is nog in ontwikkeling bij kinderen. Juist om de rest van hun leven een robuust immuunsysteem te kunnen ontwikkelen en op te bouwen. Snotteren, hoesten en loopneuzen horen bij kinderen , zeker nu de R weer in de maand is. Mi.i slaan degene die de prik toedienen en stimuleren een levensgevaarlijke weg in. Een weg die onomkeerbaar is. Ik hoop echt dat medici nu op gaan staan en dit veroordelen. Op basis van gegevens , waarneming en vooral ethiek.

    • Degenen die opstaan worden monddood gemaakt. Maar vooral buitengesloten door ” collega’s” die wel kruipen en zich schuldig gaan voelen en dit absoluut niet willen erkennen.

  3. ook op facebook worden kritische berichten op de overheden in de EU weggefiltert of niet leesbaar voor de overige deelnemers omdat Billy G. dat verboden heeft

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in