De met Oscar beloonde acteur Jon Voight tart de liberale Hollywood-wereld om president Donald Trump dagen na de onrusten in het Capitool op Twitter te prijzen. Voight spreekt zijn “medeburgers” toe.

Mijn mede-Amerikanen, laten we niet treuren, maar laten we president Trump bedanken voor zijn vier jaar van hard werken en liefde voor Amerika. Laten we ons hoofd niet hangen, laten we herrijzen en kijken naar een betere toekomst. Laten we God prijzen. Laten we begrijpen dat zijn plan veel groter is.

Hij gaat verder met het direct inhaken op de onrusten van afgelopen woensdag toen aanhangers van president Trump het Capitool bestormden.

Ik weet dat iedereen teleurgesteld is, maar dit geweld is niet wie we zijn. We zijn liefde, respect en eer. Degenen die de vernietiging hebben gepleegd, zullen ter verantwoording worden geroepen, maar degenen die werkelijk liefde en respect willen delen, zullen worden gehoord.

Voight sluit af met een boodschap van eenheid in een tijd waarin Amerika politiek meer verdeeld is dan ooit.

Laten we onze verschillen opzij zetten en Amerika laten groeien. Laten we weer opstaan met trots en we zullen als natie vasthouden aan de liefde die president Trump met ons allen heeft gedeeld. Het is nog niet voorbij. De waarheden van de gerechtigheid zullen zegevieren, net als de glorie van God. Alle liefde voor jou.

Boodschap acteur Jon Voight: Trump is de enige man die de Verenigde Staten kan redden

  Trump: BLM is "een marxistische groep"
Vorig artikelDemocraten willen dat Trump wordt veroordeeld in politieke rechtszaak – waardoor hij niet meer kan kandideren in 2024
Volgend artikelBlanke vrouw doodgeschoten door agent – BLM: “Ze verdiende het”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Oh. oh, oh. Die meneer is uitgepoept nu. Hij komt nergens meer aan de bak en wordt nergens meer voor gevraagd. Daar zorgt het linkse establishment wel voor.

  2. Haye van de Heyden ging hij zich meer bezighouden met het schrijven van toneelstukken en ook televisieseries waaronder In de Vlaamsche pot, Diamant, Kees & Co, Kinderen geen bezwaar, Divorce, Familie Kruys en Baantjer. Voor laatstgenoemde serie schreef hij onder zijn pseudoniem Pieke Daalders. Naast het schrijven van televisieseries bleek hij ook quizmaster. In 2000 leidde hij de interactieve quiz Webstrijd. Met zijn toneelwerk heeft Van der Heyden enkele onderscheidingen gekregen. Zo kreeg hij in 1980 de Visser-Neerlandiaprijs voor Drie jongens, drie meisjes en in 1989 voor Jaloezieën. In 1991 kreeg hij voor Jaloezieën ook nog de Johan Kaartprijs. In 2002 won hij de Visser-Neerlandiaprijs nogmaals voor het stuk Gouwe Handjes dat later twee seizoenen gespeeld werd door John Kraaijkamp.

    Naast televisiewerk schrijft Van der Heyden ook romans en kinderboeken, bedoeld voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 10-11 jaar. Hij regisseert ook, o.a. Adele’s Keus met Adèle Bloemendaal, the Dutch Black and White minstrelshow, verschillende theaterprogramma’s van Edwin Rutten en de theatershows van Ivo Niehe. Hij is enige jaren hoofd Research and Development geweest bij John de Mol Produkties en was in die hoedanigheid de bedenker van de naam van de televisiehit Big Brother.

    —-In 2012 kwam Haye van der Heyden middels een reeks artikelen op voor het recht op de PVV te stemmen, wat hem door vakbroeders in de mediawereld kwalijk werd genomen. En…. hij kwam niet meer aan de bak!

  3. Niemand aan gedacht dat door Trump monddood te maken hij geen tweede keer de Amerikaanse bevolking kan oproepen vreedzaam naar huis te gaan…..binnen een week grote kans op burgeroorlog cq opstand in de VS….we gaan het zien….” the right to bear arms to protect freedom” ….een bijna 250 Jaar oud geschenk dat mensen de kans geeft om slavernij en onderdrukking te bevechten…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in