Elon Musk zei woensdag dat hij het eens was met een X-gebruiker die Joden bekritiseerde voor “het pushen van precies dat soort dialectische haat tegen blanken waarvan ze beweren dat ze willen dat mensen die niet tegen hen gebruiken,” schrijft Chris Menahan.

“Joodse gemeenschappen hebben precies dat soort dialectische haat tegen blanken gepusht waarvan ze beweren dat ze willen dat mensen die niet tegen hen gebruiken,” zei X-gebruiker BreakingBaht. “Ik geef er helemaal niets meer om dat de westerse Joodse bevolking tot het verontrustende besef komt dat die hordes minderheden die hun landen overspoelen hen niet zo leuk vinden. Als je de waarheid in je gezicht wilt horen, dan is die er.”

“Je hebt de feitelijke waarheid gezegd,” reageerde Musk.

De posts werden gemaakt als reactie op een advertentie van Stand Up to Jewish Hate – die is opgericht door Robert Kraft, de Joodse eigenaar van de New England Patriots – waarin een blanke vader zijn blanke zoon de les leest omdat hij zich “verschuilt” achter zijn computerscherm “en anoniem online haat en lelijkheid spuwt” door te tweeten “Hitler had gelijk.”

De advertentie, waarvoor Kraft 25 miljoen dollar betaalde om op TV en social media te verschijnen, beweerde dat de zin “Hitler had gelijk” in 2022 70.000 keer online was geplaatst en schilderde het af als iets blanks, ook al is het eigenlijk elke keer dat die zin viraal gaat in Pakistan.

  Escalaties zijn niet te stoppen - Het Witte Huis is in rep en roer; Escalaties kunnen allemaal samensmelten in "Eén"

“De ADL valt onterecht de meerderheid van het Westen aan, ondanks dat de meerderheid van het Westen het Joodse volk en Israël steunt,” voegde Musk er later aan toe. “Dit komt omdat ze volgens hun eigen leerstellingen geen kritiek kunnen leveren op de minderheidsgroepen die hun primaire bedreiging vormen. Dit is niet juist en moet stoppen.”

Musk zei dat het juist is om te zeggen dat de anti-blanke houding “zich niet uitstrekt tot alle Joodse gemeenschappen, maar het is ook niet alleen beperkt tot ADL.”

“En, met het risico in herhaling te vallen, ik ben diep beledigd door de berichtgeving van ADL en alle andere groepen die de facto anti-blank racisme of anti-Aziatisch racisme of racisme van welke aard dan ook pushen,” vervolgde Musk. “Ik heb er genoeg van. Stop er nu mee.”

Musk zei ook dat hij het eens was met een post van een andere X-gebruiker die beledigd was door de advertentie en opmerkte: “De neiging om antisemitisme te wijten aan Amerikaanse blanken, de meest filosemitische groep mensen in de moderne geschiedenis van de wereld, is extreem verontrustend.”

Jake Tapper van CNN beschuldigde Musk van “het pushen van onverbloemd antisemitisme in een tijd van toenemend antisemitisme en geweld tegen Joden.”

Yair Rosenberg van The Atlantic leek Musk te beschuldigen van het aanzetten tot massamoord:

Geen van beiden ging in op de inhoud van de advertentie zelf en geen van beiden had een woord van kritiek voor de anti-blanke propaganda waar Musk moeite mee heeft.

  Waarom belachelijke officiële propaganda nog steeds werkt

“Het zou niet gezegd hoeven te worden, maar helaas is dat wel het geval: Joden – een bekend fractieus volk waar Jared Kushner, George Soros, Bill Maher en Noam Chomsky deel van uitmaken – hebben geen gedeelde consensus, laat staan een collectieve samenzwering om blanken ondergeschikt te maken door middel van immigratiebeleid,” schreef Rosenberg in The Atlantic. “En zelfs als er een verenigde Joodse agenda zou zijn, zou dat absoluut geen verschil maken. Dat komt omdat, in tegenstelling tot de gestoorde waanbeelden van anti-joodse samenzweringstheoretici, het overheidsbeleid niet wordt bepaald door de 0,2 procent van de wereldbevolking die joods is, maar door de 99,8 procent die dat niet is.”

“Al deze basisfeiten zijn de beroemdste ondernemer van Amerika op de een of andere manier ontgaan,” betreurde Rosenberg.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Elon Musk vernedert BBC-verslaggever in interview – Videoclip compilatieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet werkelijke verhaal over Al Shifa ziekenhuis, Hamas en Israël
Volgend artikelEuropese defensie-industrie niet in staat om Oekraïne wapens te leveren: “Onhaalbaar”, zegt Duitse minister
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Mooohhh said the cow, j3ws are NOT semites, end of discussion.

  They are gypsy tribal khazars (from what’s now Ukraine), kicked out of 100 countries over the last 1500 years because they worship evil, practice child sacrifice, plot and scheme, pillage & plunder.

  They are nasty vicious people that hate us Caucasian Europeans.

  They scheme, infiltrate society’s, lie and deceive, control the “money” and governments, that’s what they are good at while pretending they are the victim.

 2. Gerelateerd–Voorzitter Xi komt naar San Fransisco om te dineren en te dineren met Elon Musk en andere oligarchen

  “Een CEO-top in de zijlijn van de Azië-Pacific Economic Cooperation-bijeenkomst zal samenvallen met het meest uitdagende handelsklimaat in een generatie. Washington probeert te voorkomen dat China hoogwaardige computerchips aanschaft en heeft de Amerikaanse investeringen daar aan banden gelegd. Peking heeft hierop gereageerd door zijn eigen chipinspanningen op gang te brengen en burgers aan te sporen lokaal gemaakte telefoons en andere producten te kopen. Van technologie tot logistiek, van olie en gas tot financiën, bedrijven hebben moeite om toegang te behouden tot Chinese consumenten, ook al proberen ze hun weg te vinden in een groeiende lijst van regelgeving, tarieven en exportcontroles.

  Enkele van de grootste namen uit het Amerikaanse bedrijfsleven zullen de top bijwonen, waaronder Jane Fraser van Citigroup, Darren Woods van Exxon, Satya Nadella en Tesla Inc. van Microsoft en Elon Musk van SpaceX. Een aantal leidinggevenden is uitgenodigd om met Xi te dineren, volgens mensen die bekend zijn met de plannen, een kans voor hen om hun zorgen en ambities in een minder formele setting te uiten. >>>

  https://www.technocracy.news/chairman-xi-to-san-fransisco-to-wine-and-dine-with-elon-musk-other-oligarchen/

 3. Tucker Carlson en Candace Owens gaan op in de Israëlische lobby voor het financieren van anti-blanke haat

  Voormalig Fox News-presentator Tucker Carlson ging samen met de conservatieve commentator Candace Owens woensdag in op de ‘Israëllobby’ en Joodse megadonoren voor het financieren van anti-blanke haat die wordt onderwezen aan Ivy League-universiteiten.
  “Als de grootste donoren op Harvard hebben besloten: oké, we gaan het nu sluiten, waar was jij de afgelopen tien jaar toen ze opriepen tot blanke genocide?” vroeg Tucker Carlson. ‘Je stond dit toe.’ >>>

  https://www.informationliberation.com/?id=64127

 4. Het moeilijkst op te lossen bij mensen is eigenwaan, want eigen waan wil zich dat niet graag laten vertellen; het is wat het is omdat het niet in staat is tot zelfonderzoek of zelfkennis laat staan realisatie. Daarmee is het des te afhankelijker van de kennis en controle van de ander over je, en omdat de ander hypocriet is worden ze steeds misleid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in