De onderzoeksfaciliteit HAARP wordt door de globalistische elite gebruikt om het weer in de wereld te controleren, de agenda voor klimaatverandering te versnellen en schade toe te brengen aan vijanden, volgens ingewijden die de wereld waarschuwen dat de doodstraaltechnologie van Nikola Tesla door HAARP wordt gebruikt om de elite te helpen bij hun doel om de mensheid te onderwerpen, schrijft Newspunch.

Het Amerikaanse onderzoeksinitiatief HAARP is actief sinds het begin van de jaren negentig. Hoewel het project een aantal doelen heeft, wordt de bevordering van radiocommunicatietechnologie beschouwd als het belangrijkste aandachtspunt.

“HAARP is ’s werelds krachtigste, hoogfrequente zender voor onderzoek van de ionosfeer”, aldus een persbericht van de universiteit van Alaska.

“De exploitatie van de onderzoeksfaciliteit werd op 11 augustus 2015 overgedragen van de Amerikaanse luchtmacht aan de Universiteit van Alaska Fairbanks, waardoor HAARP kan doorgaan met het onderzoek naar ionosferische fenomenen via een overeenkomst voor coöperatief onderzoek en ontwikkeling op het land,” vervolgt de officiële release.

Maar tot zover het officiële rapport. Met meer en meer meldingen van bizar en onmogelijk weer over de hele wereld… is het de moeite waard om je af te vragen wat HAARP werkelijk van plan is.

Veel mensen in de buurt van de onderzoeksfaciliteit waarschuwen dat HAARP wordt gebruikt om het weer in de wereld te controleren en geopolitieke spanningen te manipuleren.

Een Roemeense generaal die vertrouwelijke toegang kreeg tot de faciliteit, beweerde later dat het High-frequency Active Auroral Research Program (HAARP) nooit is gesloten, maar in de loop der jaren voortdurend wordt verbeterd en opgewaardeerd.

Geo-engineering expert Gen. Emil Strainu besprak de gevaren van HAARP met leden van de Servische media. Hij noemde het het “wapen van de apocalyps” en vertelde journalist Dragan Vujicic dat het mogelijk kan worden gebruikt voor economische oorlogsvoering, klimaatverandering en bevolkingscontrole. HAARP had echter een goedaardige oorsprong als wetenschappelijk project om de eigenschappen en het gedrag van de ionosfeer te bestuderen.

“Het HAARP-systeem is sinds 1993 in bedrijf,” zei Strainu. “Het aantal antennes en zenders is elk jaar toegenomen, met meer dan 180 antennes en hoofdgeneratoren in gebruik. Vandaag heeft HAARP het hoogste vermogen in zijn geschiedenis en kan het overal ter wereld missies op afstand uitvoeren.”

Strainu legde drie hoofdrichtingen van geoengineering uit. De eerste is koolstofgeoengineering, die tot doel heeft koolstofdioxide uit de atmosfeer te verwijderen. De tweede is zonnegeo-engineering, waarbij wordt getracht de hoeveelheid geabsorbeerde zonnestraling die in de atmosfeer van de aarde terechtkomt, te wijzigen.

  Slimme meters komen dichterbij voor de kill

Militaire geoengineering, de derde richting, maakt gebruik van technologieën voor de wijziging van het milieu voor militaire doeleinden in de drie omgevingen – land, zee en lucht. Volgens Strianu lijkt het huidige probleem van de “klimaatverandering” te zijn veroorzaakt door dergelijke geoengineering-projecten die al tientallen jaren in het geheim worden uitgevoerd.

De krachtigste HAARP-installatie bevindt zich in Gakona, Alaska, die in 2014 werd gesloten en twee jaar later in 2016 onder de bevoegdheid van de Universiteit van Alaska Fairbanks (UAF) kwam. Strianu wees er echter op dat dit een dekmantel was van het Amerikaanse leger en de Central Intelligence Agency om de HAARP-operaties daar voort te zetten.

Strianu vertelde ook dat hij in de UAF HAARP faciliteit was en ontdekte hoe het wapen wordt gebruikt. Hij vertelde dat enkele van de toepassingen zijn: het veroorzaken van explosies die vergelijkbaar zijn met die van kernbommen; het wijzigen van het milieu en het veroorzaken van orkanen, tornado’s, waterhozen en tsunami’s in gebieden waar die normaal niet voorkomen.

Het wapen kan ook aardbevingen en vulkaanuitbarstingen veroorzaken door gebieden te stimuleren die gevoelig zijn voor dergelijke verschijnselen. Het kan ook hersengolven veranderen en het denken van mensen controleren.

Gezien de onthullingen van de generaal wijzen velen op de sociale media met de vinger naar HAARP voor het veroorzaken van de enorme aardbeving van februari 2022 die Turkije en Syrië trof. De ramp eiste minstens 54.387 doden.

Strianu is niet de enige die gelooft in het bestaan van een geo-engineering wapen. Zijn Roemeense collega, senator Diana Iovanovici Sosoaca, betoogde tijdens een toespraak in het Roemeense parlement dat de aardbeving in Turkije het gevolg kan zijn geweest van een geowapen dat de globalisten tegen Ankara hebben ingezet. Dat de Turkse president Recep Tayyip Erdogan de globalisten trotseerde, viel volgens de wetgever niet goed bij hen.

Sosoaca wees op het feit dat 10 landen hun ambassades sloten en hun ambassadeurs terugtrokken enkele dagen voor de gebeurtenis. En “tien seconden voor het plaatsvinden van de zogenaamde aardbevingen sloten de Turken deze (olie- en gas)pijpleidingen”.

Ze wees ook op de “150 naschokken van [de] verwoestende aardbeving, de tweede groter dan de eerste” als bewijs dat de bevingen kunstmatig van aard waren.” Ze voegde eraan toe dat geowapens “al heel lang bestaan” en “tot nu toe zijn gebruikt zonder al te veel slachtoffers te maken, waarschijnlijk voor experimenten.”

  De huiveringwekkende geheime agenda van de VN en de WHO: Totale onderwerping van de mensheid door middel van een "Wereldwijde Gezondheids Dictatuur"

“Nu is het in de praktijk gebracht,” merkte de senator op. “Maar niemand had gedacht dat er mensen zouden moeten sterven – zoveel mensen en op zo’n vreselijke manier.”

Talrijke berichten op social media hebben beweerd dat HAARP wordt gebruikt om stormen en hittegolven te veroorzaken. Sommigen hebben zelfs gesuggereerd dat het wordt gebruikt als instrument om klimaatalarmisten te hypen en mensen ontvankelijker te maken voor klimaatlockdowns Erger nog, er wordt beweerd dat HAARP een middel is om de wereld te ontvolken.

Deze vernietigende beschuldigingen zijn prima facie bewijs van een opzettelijke aanval op Turkije door de globalistische elite met behulp van HAARP-technologie.

Er is nog meer bewijs dat HAARP als wapen is gebruikt. Volgens de bekende Braziliaanse natuurkundige Dr. Fran De Aquino wijzigt het volledig functionerende HAARP-netwerk niet alleen het weer en geofysische gebeurtenissen, maar kan het ook de ruimte en de zwaartekracht en zelfs de tijd vervormen!

Dr. De Aquino beweert ook dat HAARP het legendarische “Death Ray” wapen van Nikola Tesla gebruikt om het weer en natuurrampen over de hele wereld te beheersen.

Als u iets weet over Nikola Tesla, dan weet u dat de FBI hem voor zijn dood bezocht en duizenden pagina’s met ontwerpen en uitvindingen in beslag nam. Deze uitvindingen werden eigendom van de Amerikaanse overheid.

De hoogfrequente radiogolven van HAARP, die kunnen worden versterkt, gemoduleerd en gericht op bijna elke plaats op aarde, zijn gebaseerd op het meest geavanceerde werk van de legendarische uitvinder en visionair Nikola Tesla. Tesla werkte tientallen jaren aan een revolutionaire wapentechnologie die hij teleforce noemde: een krachtige, dodelijke doodsstraal die volgens Tesla de oorlogvoering voorgoed zou veranderen.

Recentelijk hebben bizarre aurora’s en verstoringen van landmassa’s de aandacht gevestigd op de mogelijkheid dat elementen van de HAARP-technologie zijn gewapend om Tesla’s vernietigende doodsstraal over te nemen, die werkt met de verspreiding van gerichte radiofrequenties om de bindingen die moleculen bij elkaar houden te verstoren met behulp van niet-lineaire effecten van intens uitgestraald vermogen.

Is het toeval dat er blauw licht aan de hemel werd waargenomen vóór de aardbeving in Turkije die zoveel verwoesting aanrichtte en zoveel levens eiste?

Al in 2009 liet het waarschuwingsteken van een HAARP-superwapen zijn handtekening achter op een piepklein Mexicaans eiland in de Golf van Mexico. Het eiland, Bermeja genaamd, was er de ene dag en de volgende dag gewoon verdwenen.

  WEF wil het menselijk ras lobotomiseren tot 6G-antennes

Het mysterie is nooit opgelost. Hoewel de officiële verklaring “opwarming van de aarde” en stijgend water is, is de Golf in 2009 niet meetbaar gestegen, noch is de zeebodem gedaald.

Cleo Paskal, associate fellow bij het Royal Institute of International Affairs in Londen, merkt het volgende op: “In september 2009 werd gemeld dat het kleine eiland Bermeja, in de Golf van Mexico, niet meer te vinden was, hoewel het al eeuwenlang op kaarten stond.

“De Mexicaanse regering stuurde vliegtuigen en boten en gebruikte satellieten om te proberen het te vinden, maar het was verdwenen. En daarmee ook een grote claim van Mexico op de koolwaterstofrijke wateren van de Golf. Sommigen in Mexico zeiden dat de CIA duidelijk hun eiland had opgeblazen om hun belang te ondermijnen.

“Het antwoord van de Verenigde Staten was duidelijk: geen eiland, geen claim.”

Hoe handig. Verdampt met één druk op de knop?

Het eiland zou op onverklaarbare wijze zijn verdwenen. Of was het onverklaarbaar?

Toen het eiland ophield te bestaan, werden er vreemde verschijnselen gemeld in en rond de Golf van Mexico. Er vormden zich glinsterende regenboogwolken en er werd massaal chemtrail gespoten. Tegelijkertijd braken er mysterieuze draaikolken uit in de normaal zo rustige wateren. Nog vreemder was dat zeelieden in de buurt van Bermeja op de dag van de verdwijning melding maakten van bizarre lichtbrekingen in de lucht. Hun getuigenissen werden afgedaan als onbevestigde UFO-rapporten.

Toch zijn het energiescherm en de draaikolken duidelijke tekenen van HAARP-activiteit. Het soort activiteit dat niets te maken heeft met het analyseren van en experimenteren met de ionosfeer, maar alles met het manipuleren en controleren van de mensheid.

Deze op macht beluste cabal van miljardairs en politici heeft al lang plannen om de massa’s tot slaaf te maken, en nu doen ze hun zet.

Maar dankzij mensen die weigeren toe te geven aan hun hersenspoeling, mensen zoals u, krijgt de mondiale elite het veel moeilijker dan ze dacht. Blijf sterk. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Getuigenissen uit de hele wereld over slimme metersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNiccos: Dit is nepnieuws!
Volgend artikelWat voor soort Oekraïne steunen wij?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

84 REACTIES

 1. H.a.a.r.p maar vergeet CERN Zwitserland ook niet daar doen ze ook rare dingen mee. Er zijn tegenwoordig meer hadron colliders wereldwijd maar daar word niks over verteld. Mijn persoonlijke mening is dat aardbevingen en ook tsunami´s gemaakt worden door een combinatie van colliders en h.a.a.r.p.

  De ontwerpen van Tesla zijn death ray heeft hij vernietigd en deze zijn dus niet in handen van de parasieten.
  Nikola Tesla was wel en niet geniaal ,hij was de bewaker van de Tartariaanse technologie. Al zijn ¨uitvindingen¨ waren niks meer dan al lang bekende projecten van Tartariaanse afkomst. Vrije energie en een geladen ether waren normaal tot de parasieten de Tartariaanse wereld hebben vernietigd om ons in de slavenmatrix te krijgen waar we nu in leven.

  • boertje april 4, 2023 at 10:03

   Juist Boertje je ziet steeds de terugkerende patronen in de media, CERN wordt ook door zo’n duister zooitje wetenschappers gerund, elke wetenschapper die hieraan mee werkt weet alleen hetgene van zijn vakgebied zo werken deze wetenschappers naast en met elkaar doch ze zien niet het grote plaatje achter deze quasie wetenschap over het ontdekken van nieuwe “kern” deeltjes.

  • CERN is sowieso puur evil met Shiva(god van destructie) voor de deur…En dan: Ze maakte ons jaren lang wijs dat ze eigenlijk de “big bang theorie” nabootsten….Maar die theorie is inmiddels al tijdje om zeep.Rest de vraag wtf doen ze daar dan? Met die rare sekte medewerkers en freaky openingsceremonie (zgn voor gothardtunnel)

 2. Geweldig! Dit komt eindelijk goed onder de aandacht. Ik heb er sinds 2005 al zo vaak over geschreven en gesproken, maar nee, ik was een conspiracy persoon etc. Op dit moment wordt er op grote snelheid gerotzooid aan de ionosfeer. Je kan dit zien door patronen te herkennen: korte witte streepjes verschijnen hoog aan de lucht, dit is geleider voor de radiogolf bombardementen. Dan wordt dit een dag of zo later gevolgd door lange vette strepen lager in de lucht. Dit veroorzaakt bedekking van de lucht, en vaak ook regen. Dit zijn geen ‘contrails’. Dit is spul dat gesproeid wordt om de lucht te dekken om het ontstaan van wervelwinden tegen te houden. Je ziet tegenwoordig overal wervelwinden ontstaan, en in de VS waren er laatst ook al ongelooflijke tornado’s die veel verwoesting hebben veroorzaakt. Just sayin’…

  Als deze geoengineering niet gestopt wordt, dan zijn we rond 2030 allemaal de sjaak. Waarom de uitvoerders van dit programma gestaag doorgaan, geen idee. Mss vertrekken ze wel naar éen van de 6 biljoen aarde-achtige planeten die NASA recentelijk gevonden heeft?

  Eén ding is zeker, de geoengineering is het ergste wat mens en Aarde kan overkomen. Het wordt tijd dat meer mensen zich daar eens in gaan verdiepen. Het kan alleen maar erger worden. En het gaat alleen maar erger worden.
  Zie ook zonderreden.substack.com

   • David Bowie (1947 – 2016) is door de duivelse muziekindustrie op het paard gehesen.
    Lees de boeken van Mark Devlin.

    • Het dom volk heeft helemaal nog niet in de gaten dat zij al geheel gehersenspoeld zijn zij lopen nu al rond als robotjes zij menen dat ze nog leven maar zij zijn zelf de personen die de mensheid zullen gaan uit roeien want kijk maar eens goed om je heen in welke politie staat wij nu leven Rutte is op dit moment zo sterk dat hij op jullie kop schijt en vervolgens vraag of jullie zijn stront willen op likken, en zachtjes gaat het schaapjes volk door de knieën om het op te likken want Nederlanders zijn hielen likkers.

  • Die zebra bewolking die te zien is, daar is toch duidelijk dat er radiogolven doorheen gaan, vandaar dat er elke keer een stukje wolk overblijft, en een blauw stukje ertussen steeds in herhaling en dat is een standaard elektromagnetische golf met een sinusbeweging, heen en weer en heen en weer. Sinds wanneer maakt de wind een sinusbeweging? En waarom meestal de hogere bewolking? En waarom zie je boven strepen en daaronder schoorsteenwolken? Waarom zijn de wolken bovenaan vaak vrijwel even groot en daaronder zeer willekeurig? Oh wat lief het zijn maar schapenwolkjes, om lekker in de leugen verder te dromen voor de schaapjes.

  • Immortal,
   Angst is niet nodig. Rusland is veel verder in deze technologische ontwikkeling van Elektro-Magnetische wapens. Zou dat niet zo zijn, was Rusland al lang vernietigd. Tesla had 1.000.000 dollar nodig om een project af te maken. (Elektrische toren) Amerika en uiteindelijk ook Engeland weigerden een deal te maken, i.v.b met olie belangen. Rusland kwam er achter door spionage, en had contact gezocht met Tesla. Om het verhaal kort te houden: Rusland kreeg zeer belangrijke documenten met een kastje in handen, waar ze direct mee aan de slag zijn gegaan. Na de dood van Tesla, zijn nog maar weinig documenten terug gevonden. Er word beweerd dat Tesla vele andere documenten heeft verstopt, omdat Amerika geen deal met hem wou afsluiten. In de eind jaren negentig was ik zeer nieuwsgierig naar Electro-Magnetische wapens, waar ik toen veel energie in stopte, met een veel langzamer internet dan nu. Misschien is het nog allemaal of gedeeltelijk terug te vinden. Zoek onder Electro-Magnetische wapens met een goede zoekmachine. Eigenlijk kan men weten dat Amerika nog niet zo ver is met Electro-Magnetische wapens. Ze hebben de technologie niet om in een ander land een EMP te plaatsen. HAARP is een ontwikkeling van de begin jaren negentig. Rusland had zijn vernietigend Elektro-Magnetisch wapen al in 1960 Zoek ook op Tom Bearden. Hier een link: http://prahlad.org/pub/bearden/scalar_wars.htm (Kijk wat Nikita Khrushchev zegt in January 1960). Het is Rusland die mijlen ver vooruit ligt. Leuk om nog sites tegen te komen van meer dan 25 jaar terug in de tijd.

   Voor de gene die dit nog leest..

  • Hallo Marian jazeker is het te stoppen als de mensen maar samenkomen. In Brazilie snappen de mensen het al al wat eerder en worden de haarp velden al massaal vernietigd door het volk.

   Het is maar technologie net als 5G en alles als de mensen het eindelijk eens doorkrijgen en samenkomen is alles in een paar uur weg.

   Maar daar zit het probleem de meeste mensen krijgen het pas door als het te laat is.

   • Amen boertje… amen…

    Het bewustZIJN MOET groeien. Er is een apocalypse van het ego nodig, een giga trauma dat alle mensen uit hun ego’s haal en terugbrengt in de realiteit van de ziel. Zoals je zegt… ‘ze’ hebben honderden jaren (duizenden jaren) gewerkt om ons van de ziel te ontkoppelen en in deze matrix op te sluiten… dat kan in uren ongedaan worden gemaakt als het bewustZIJN groeit. Daarom is het zo belangrijk dat wij verenigen ipv discussiëren en ruziën… en om te verenigen is liefde voor elkaar nodig. Dus geen liefde voor de pscyhopaten zoals sommigen denken, maar liefde voor elkaar en voor het al het leven.

 3. Ze gaan hun goddelijke gang maar. Ik laat me niet meer bang maken. Honger, dorst, oorlog en rampen, het zal allemaal wel! Ik heb het in m’n eigen kleine kringetje prima voor elkaar, als ik om me heen kijk word ik gelukkig. Dat duurt misschien niet lang meer, maar ik leef nu. Wat er later gebeurt zien we dan wel weer.

  • In mijn opinie, geen kritiek:
   We zijn afkomstig van de Aarde, en we hebben met zijn allen een verntwoordelijkheid tov de Aarde en de mensen en dieren die hier leven. Het is van belang dat we respect hebben voor onze Aarde (noem het de ‘moeder’ of weet ik wat, boeit me niet). ‘Het zal me tijd wel duure’, is het afschuiven op anderen van de vernieling. Ik zeg niet dat je ten strijde moet trekken in je eentje, maar ik vind wel dat er een massale bewustwording moet komen van wat bepaalde medemensen aan het doen zijn, en dat we hun ten verantwoording moeten roepen over onze gemeenschappelijke leefomgeving, die ook van de toekomst van onze nakomelingen is. De ‘het zal me tijd wel uitzitte’ gedachtengang is precies waar de vernieling op draait.

   Verder vertel ik niemand hoe of wat hij moet doen.

   zonderreden.substack.com

   • Ik zorg prima voor de aarde, dieren en mensen om me heen. De deepstate is bezig onze aarde en mensheid te vernielen om ons slaafjes te maken. Maar eerst gaan ze je ons een tijdje doodsbang maken zodat we straks overal ja en amen op zeggen. Het is juist ter bescherming van alles dat ik me niet meer bang laat maken en m’n eigen kringetje zo goed mogelijk verzorg. Als iedereen dat zou doen komt het helemaal goed 😉

    • @Sandra april 4, 2023 at 11:20

     WIJ zijn hier om voor elkaar en de aarde te zorgen, niet om elkaar en de aarde te regeren.

     Er zijn wat satanische slaven (de 0,001% natuurlijke psychopaten) die de aarde juist willen regeren. Duister vs licht. Het duister fantaseert (denkt) dat het kan winnen van het licht, maar vergeet dat er geen duister kan bestaan zonder licht. Uiteindelijk wint het licht, omdat dat is wat alles en iedereen nodig heeft, incl het duister. Kwestie van tijd voor we winnen.

     • @naam Precies, daarom zorg ik voor zoveel mogelijk licht in m’n eigen leven en omgeving en laat me niet in een staat voor chronische angst en stres (donker) brengen. Omarm wat goed voelt en weiger wat slecht voelt (vaccinaties, digitale ID, CBDC)

  • Goed zo! Laat je niet bang maken, want angst is precies wat ze willen. Het zal inderdaad allemaal wel! Doe niets wat de overheid wil, werk nooit mee. Maximaal frustreren. En geniet van het leven.

     • Dat is idd mijn huidskleur. Ik heb een lichtbruine huid omdat ik Italiaans bloed heb. Zegt helemaal niks over woke zijn, je kunt ook te veel ergens iets achter zoeken! Neem even een paar dagen rust en relax 😉

      • Ik geef Liberté wel gelijk sandra. Speel het kleurenspelletje nou niet mee, ze willen ons verdelen en tegen elkaar uitspelen. Daar aan meedoen is woke. Ik doe alle emoticons express in het geel. Ik laat me niet verdelen op kleur of afkomst. Dat moeten we niet willen.

       • Ik ben zo NIET woke dat ik niet eens nadenk over dat soort dingen. Dat is gewoon mijn huidskleur, zeker na een zonnige dag als vandaag haha. Maar ik laat me ook zéker niet verdelen op kleur of afkomst.

       • Haha naam* dat maakt jou dan wel weer een Xi pjing..Ik ben kleurenblind voor wat dat betreft,mens is mens goede en kwade heb je er van. En domme slimme..Regenboogvlaggen krijg ik wel oogaids van daarintegen..

 4. Het is niet Tesla’s schuld. Het is de schuld van degenen die zijn uitvindingen weggraaiden. Dat was om te beginnen J. Edgar Hoover, en later kwamen ze terecht bij Bernard Eastlund. De weerman Steve Scott was goede maatjes met Eastlund en vertelde leuke fantasie verhaaltjes over de rimpels in de lucht die zichtbaar zouden worden. Hij was gewoon een mouthpiece voor wat ze aan het doen waren, iaw een medeplichtige aan de afbraak.

 5. Het Amerikaanse leger vertrouwt alleen commander in chieff Donald Trump.
  Vertrouw mensen.
  De aardbeving inTurkye kan ook van natuurlijke oorzaak zijn.
  Elke aardbeving kondigd zich aan.
  En heeft men maatregelen genomen .

  • Beste Frans in dat gebied komt er elke 30 tot 40 jaar veel aardbevingen voor maar in dit geval waren er voor de aardbevingen vreemde luchtverschijnselen. Kleuren , vlekken ,rimpels in de wolken wat wijst op haarp e.d dus zeker door mensen veroorzaakt.

   Trump is een vrijmetselaar en de hoogste rangorde in de satanische kerk is MAGA…
   Komt je dat bekend voor

   M ake
   A merica
   G reat
   A gain

   iedereen loopt rond met MAGA petjes en shirts en hebben niet eens door dat ze satanisten verafgoden.

   Trump zei een paar jaar geleden Amerika is

   M icrosoft
   A mazon
   G oogle
   A pple

   In de Trump tower wonen ¨mensen¨ als de transgenderheks beyonce , Bruce pedo adrenochrome Willis en warlock jay-z…. samen met je vriend trump.

   Lees de bijbel ¨er zal een man zijn met een grote stem die voor iedereen hoorbaar is en deze man zal de mensen op aarde misleiden¨. Ik respecteer je mening ben zelf een Q aanhanger geweest jarenlang maar moet
   toch echt tot de conclusie komen dat trump een rattenvanger van Hamelen is.

  • @Frans, Trump heeft een goede hand gehad in de The Abrahamic Family House in Abu Dhabi met Synagoge,Vaticaanse/Luciferian curch en Moskee…Doel : One world religion. En uiteraard opp. Warpspeed…Daarmee was hij bij mij af eigenlijk…

 6. Ik zal wel spoken zien.
  Vanochtend 7:00 uur op de fiets, zag ik een heldere lichtflits laag aan de horizon in het zuiden.
  Woon zelf in Zuid-Limburg.
  Het viel meteen op en maakte mij alert.
  Maar daar bleef het bij.
  Dit soort situaties zie ik het laatste half jaar vaker en maakt mij erg wantrouwend.
  En mijn gevoel heeft het nog nooit fout gehad…
  Kan er ook verder niks mee, maar het valt steeds meer op dat het allemaal niet normaal is.

 7. OUD NIEUWS.

  HET ZOVEELSTE ONDERWERP OVERGENOMEN UIT HET BOEK ´DE 13 SATANISCHE BLOEDLIJNEN´ (eerste uitgave in het Spaans 1989).

  De gebeurtenissen op het politieke wereldtoneel en de problemen, situaties en processen die iedereen wereldwijd sinds de coronapandemie meemaakt, staan in dit boek en zijn decennia geleden voorzegd. Iedereen lachte de auteur uit, maar de tijd heeft zijn boeken ingehaald.

  Nu neemt men veel artikelen over uit zijn boek, zonder verwijzing uiteraard. Men klopt zichzelf op de borst zonder zelf onderzoek te hebben gedaan. Plagiaat is eenvoudiger.

  • Maakt niet uit Rachel. Dit is de tijd van ontwaking en of dat nou gebeurd door plagiaat of zelfonderzoek DE WAARHEID KOMT BOVEN en dat is waar het om draait. BEWUSTWORDING…. and how? i don´t give a fuck…..Als het maar komt….

   • En ik denk dat de auteur trots is dat zijn werk en de invloed dat het heeft in deze tijd .

    Zijn boek is toen al geschreven voor deze tijd waarvan hij wist dat het zou komen….

    Dus laten we de auteur dankbaar zijn en ook de mensen die zijn boek ook daadwerkelijk hebben gelezen. De mensen gebruiken zijn boek precies zoals hij hem bedoeld heeft dus fuck plagiaat… Elke vorm van verzet is goed nu en nodig OP WAT VOOR MANIER DAN OOK…..

    • Juist boertje… plagiaat doet er geen fuck toe. Dit moet gewoon algemene kennis worden. Who cares about plagiaat. Als ik het had geschreven zou ik zeggen, verspreid het wijds en ver en kopieer het naar hartelust, opdat iedereen er kennis van neemt.

 8. Vandaag zijn ze als een idioot aan het sproeien in de lucht. OVERAL waar ik kijk vliegen ze… OVERAL… uiteraard allemaal onzichtbaar op flight radar. Dus ik zie letterlijk 8 vliegtuigen kriskras sproeien, maar op flight radar zie ik NIKS.

  Zijn ze NL bouwrijp aan het maken voor Tristate City? Sproeien ze alles dood om bouwgrond te maken?

  Of gaat het allemaal om wat ze boven de wolken doen? Of blocken ze de zon om ons bewustZIJN vernauwd te houden? Licht is namelijk leven en bewust ZIJN.

  Pfff… HAARP, 5G, CHEMTRAILS… het is een gigantische militaire operatie en de chemicaliën die ze gebruiken zijn in zulke gigantische hoeveelheden… hoe de hell kunnen ze dit in godsnaam zo stiekem doen en tegelijk ‘out in the open’. Het gebeurt allemaal gecompartmentaliseerd… iedereen doet een kleine taak, en niemand snapt het geheel. Bah… we zouden met duizenden tegelijk de vliegvelden en de HAARP locaties moeten slopen. De piloten die ons besproeien verdienen middeleeuwse straffen. De legerleiding die dit allemaal aanstuurt (en ook die piloten) moeten echt in het licht worden gezet… pfff… Vandaag is het echt niet normaal… OVERAL WAAR JE KIJKT VLIEGEN ZE… OVERAL. Bah… bah bah bah…

  • Naam:*(Vandaag zijn ze als een idioot aan het sproeien in de lucht. OVERAL waar ik kijk vliegen ze… OVERAl)

   Klopt hier boven Noord-Holland ook niet normaal, afgelopen nacht grote wit grijze strepen. Ze zijn alles aan het doodsproeien, incecten, vogels. Alles maken ze kapot !!

   • Je ziet ook elk jaar hoe de natuur steeds een stukje verder achteruit gaat. Het wordt steeds kaler en kaler in de parken. Niet alleen door dat acherlijke gesnoei van bomen, maar dit komt zeker door het weer. Veel bomen sterven en worden kapot gerukt door die vele harde winden. Zelfs in een (teken, animatie)film als het gaat stormen komen er donkere wolken van lings en rechts bij elkaar en trekt de wind aan. Tegenwoordig stormt het en is de lucht blauw met zon.

    • Sorry hoor maar hoe goed ik ook mijn best doe, zie geen volgesproeide hemel. Het is gewoon lekker weer. De vogeltjes zingen. De bomen lopen uit. Het gras begint te groeien. De koeien staan weer in de wei. Misschien zit het ook een beetje tussen de oren al die gevaarlijke spoken.

     • Hahaha… Flying Dutchman… ga jij nou de msm kaarten ’tussen de oren’ en ‘gevaarlijke spoken’ gebruiken?

      Verdiep je in de materie en ga waarnemen. Er zijn amper nog natuurlijke wolken. HAARP en de chemtrails werken samen. Ga maar eens goed opletten op de vliegtuigen met strepen (kort en lang) en het ontstaan van vage wolkenvelden. Zodra je golfpatronen zie in de wolken… dat ontstaat door HAARP. Als jij denkt dat dit tussen onze oren zit en het gevaarlijke spoken noemt, komt dat omdat je het zelf allemaal te beangstigend om er überhaupt over na te denken. Je hoeft echt je leven niet ineens om te gooien of in doodsangst over straat te rennen, maar ze manipuleren de weersomstandigheden 24/7. Maar als je er niet op let, dan zie je het niet.

      De schapen redeneren precies zoals jou vwb de ‘vaccins’ en Oekraïne en de economie en dat de NL overheid ons kapot wil maken… het zit tussen je oren en het is een gevaarlijk spook dat niet bestaat.

      Ga maar lezen hoe HAARP werkt en verdiep je in chemtrails ipv te zeggen dat je het vergezochte onzin vindt. Dat doe je niet en dat hoeft ook niet, maar dan kan je ook beter lezen wat mensen zeggen die dat wel doen, dan te reageren dat het een spook tussen onze oren is. Blijf wel lekker meedoen hier Flying Dutchman, we hebben elke (half) open mind nodig om het collectief bewustZIJN te laten ontwaken.

      • Beste naam,
       Ben niet bang hoor 😁 En sluit niet uit dat het idd zo is. Heb gewoon een kakhekel aan chemtrails en niet de tijd om al die rommel te bestuderen. Goed dan is zwijgen beter.

       • @Flying Dutchman…

        Ik snap heel goed dat niet iedereen tijd/zin heeft om zich in deze materie te verdiepen. Ik wil je niet het zwijgen opleggen, we moeten juist delen en praten en samenwerken. Stel de volgende keer vragen of lees mee. Blijf wel gewoon meedoen, we hebben elke ziel nodig 😊🙏❤

       • Het gaat niet alleen om chemtrails. Dagelijks zie je op de televisie het RTL Weer. Is het dan niet frappant als je ziet dat er in de vooruitzichten vrijwel elke dag hetzelfde weer is voor weken of maanden lang en dan er ineens een zogenaamde omslag is? Heb vroeger nooit gezien dat het zowat elke dag bijna precies 10 graden kan zijn zoals nu het geval is en dat het of elke dag regent of elke dag blauw met zon is en dan ineens omslaat naat het andere weertype. Oh de meteorologische lente is aangebroken, bam van grijs weer ineens elke dag mooie weer en zo ging het meestal de afgelopen jaren maar dit jaar dan weer een keer niet.

  • Hier in een klein dorpje net onder Rotterdam de hele dag een strak blauwe lucht. Ik heb m’n vitamine D vandaag wel aangemaakt 😉

 9. Een poos geleden zag ik een video van Frank Hoogerbeets via Blckbx. Hij heeft al een paar keer aardbeving voorspellingen gedaan aan de hand van de stand van de planeten, en die zijn ook uitgekomen. Ook die van Turkije. Tja, wordt er niet echt duidelijker op wat nu de grootste kracht achter het ontstaan daarvan is.
  https://www.youtube.com/watch?v=fuCNwJ8NR2I

  • Uiteindelijk is voor alles wat gebeurt een fysieke verklaring te vinden. De vraag is of het allemaal “natuurlijk” en “toeval” is of dat er veel meer artificieel opgewekt is dan we denken. Is het toeval dat er allerlei numerologische mathematische samenhang bestaat in belangrijke data, gebeurtenissen en de astrologie?
   De ellende in onze realiteit wordt in grote mate -volgens mij- bepaald door hetgeen we als collectief voor wegkijken zodat we een ander de schuld kunnen geven van ons eigen onvermogen om met de juiste intentie onze eigen realiteit creëren.

   Control your mind or someone else will do it for you.

   Wat zou ik doen en voelen als ik niet boos was om…

   Ik realiseerde me onlangs dat als ik me ergens aan stoor dat het niet komt omdat ik me ergens aan stoor maar omdat ik zoek om me aan te storen. Mezelf storen ergens aan kost minder moeite dan mijn eigen versie mijn gewenste realiteit inbeelden. Het kost meer moeite om iets af te keuren dan om te formuleren wat je dan wel wil. maw. De universele wetten doen niet aan ontkenningen, verleden en toekomst.

   • Bedankt voor je reactie Erwin. Je haalt een belangrijk punt aan wat me triggert om te reageren. ‘ Control your mind or someone else will do it for you‘ Absoluut. Het komt ook neer op; ken uzelve en u kent de wereld. Helaas leren we dat (voor zover ik weet) bij geen enkel onderwijsinstelling/opvoeders. We leren vooral te gehoorzamen en klakkeloos alles over te nemen waarvan andere denken dat we dat moeten doen.

    Een ‘mogelijk‘ resultaat daarvan is dat velen in een psychodrama ronddraaien van schuld en verwijt en zodra die mogelijkheid zich aankondigt, staan ‘ we‘ al klaar om de trekker over te halen. In wezen zijn we slachtoffers van slachtoffers en gaan we mee hinken als iemand anders een gebroken been heeft. Dát dan letterlijk op geestelijk niveau. Maar er is ook een oplossing. Voor mij was dit het belangrijkste wat ik ooit heb mogen leren. (door zelf onderzoek)

    Om de woorden van Paul Ferrini te gebruiken (boek liefhebben zonder voorwaarden):

    Vanaf dat je een kind was, werd je erop geconditioneerd jezelf alleen waarde toe te kennen als mensen positief op je reageerden. Je leerde letterlijk dat je gevoel van eigenwaarde van buitenaf werd vastgesteld. Je leerde dat je jezelf alleen maar waarde MOCHT toekennen als er vanuit je omgeving positief op jouw werd gereageerd. Dat was de fundamentele vergissing die zich je hele leven door heeft bestendigd.

    De ervaringen van je ouders verschilde niet van de jouwe, en die van je kinderen evenmin. Jullie moeten allemaal genezen van dezelfde wonden. Jullie moeten je alle overtredingen/schendingen bewust worden en de eraan klevende emoties loslaten.

    Tijdens dit genezingsproces leer je jezelf de onvoorwaardelijke liefde te geven die je van je ouders nooit gehad hebt. En bij dat proces word je ‘herboren’ en opnieuw opgevoed, niet door andere autoriteiten, maar louter door de bron van liefde in jezelf.
    Liefde leren geven aan de gewonde mens in je binnenste, is de eerste stap bij de omkering van je overtuiging dat je eigenwaarde gebaseerd moet zijn op hoe anderen op je reageren. Langzaam school je jezelf om naar zelfwaardering om wie je bent, hier en nu, zonder voorwaarden.

    Wanneer je niet de verantwoordelijkheid neemt je oude verwondingen met liefde te behandelen, kom je niet weg uit de vicieuze cirkel van aanval en verdediging, schuld en verwijt. Je gevoelens van woede, gekwetstheid en verraad, die allemaal rechtvaardig lijken, zijn dan alleen maar olie op het vuur van intermenselijke conflicten en blijven voedsel geven aan de onbewuste overtuiging dat je niet lief bent en ook niet in staat bent liefde te geven. Je moet je reikwijdte van je eigen zelfhaat onder ogen leren zien. Tot op het moment dat je in de spiegel kijkt en daar je eigen overtuigingen weerspiegeld ziet, gebruik je elke broeder en zuster met wie je iets meemaakt als een spiegel die je laat zien welke overtuigingen je hebt over jezelf.

    Bij deze wil ik ook alle FN schrijvers bedanken voor hun openhartige reacties en inspiratie! Gr, Marco

 10. het nieuwe testament is voor mij niet interessant om mij in te gaan verdiepen, eerder reden vermeld. Gister viel mijn oog op deze ‘bladzijde’
  Uit oude testament.
  Als het een Bijbelse groepering betreft, ik ga dit boek nog lezen, – in korte hoofd items geef ik dit weer- Het eindgericht over de volken. Hoofdstuk 24.
  1. Zie Jahweh ontvolkt en vernielt de aarde.
  2. Het zal den priester vergaan als het volk
  3. Ja, de aarde wordt geheel ontvolkt, en schoongebezemd heel en al
  Want Jahweh heeft het gezegd, dit woord gesproken.
  4. De aarde treurt en verkwijnt,
  De wereld verwerkt en versmacht, de hemel vergaat met de aarde.
  5. Want de aarde is onder haar bewoners bezoedeld.
  Ze hebben de wet overtreden, de geboden verkracht, en verbroken het eeuwig verbond.
  6. Daarom verslind de vervloeking de aarde, en moeten haar bewoners het boeten.
  Weinig mensen blijven er over.
  7. De wijntros kwijnt, de wingerd versmacht, wat dartel is zucht.
  8. Het gejubel der pauken verstomd
  9. Men drinkt geen wijn meer bij het gezang , de drank smaakt bitter aan den drinker.
  10. De steden liggen in puin en verlaten.
  11. In de straten gejammer om wijn, weg alle vreugd en blijdschap op aarde.
  12. In de steden zijn enkel puinhopen over.
  13. Ja zo zal het wezen op aarde.

  De glorie der vromen.
  14. Dan zal men jubelen
  15. Brengt eer aan Jahweh
  16. Glorie der vromen.

  De Straf van de zondaars.
  17. Verschrikkingen, kuilen en strikken voor U , bewoners der aarde.
  18. Wie de verschrikkingen ontvlucht, hij valt in de kuil, wie de kuil nog ontsnapt, wordt in de strikken gevangen.
  Ja de sluizen des hemels staan boven al open. De fundamenten der aarde worden geschokt.
  19. De aarde gaat splijten en bersten, versplintert en scheurt , wankelt en tuimelt.
  20. Waggelt als een beschonkene, sliert heen en weer als een hangmat.
  Haar misdaden drukken haar neer.
  Ze valt en staat niet meer op.
  21. Op die dag zal Jahweh bestraffen
  Het hemels heir in de lucht.
  * Met* de vorsten der wereld op aarde.
  22. Ze worden gebonden, gesperd in een kuil, in een kerker gevangen, en voor lange tijden gestraft.
  23. De maan zal blozen, de zon zich schamen, want Jahweh der heirscharen zal heersen als koning.
  Op de berg Sion in Jerusalem .
  En voor zijn oudsten (*kan… zijn het oude volk van Gods, dat Gods glorie zal zien) zal zijn heerlijkheid stralen.

  Hoofdstuk 25
  Loflied op Gods rechtvaardigheid
  1. Jahweh , gij zijt mijn God ; ik verhef en prijs uw naam ; want gij hebt wonderen gewrocht , en oude raadsbesluiten waarachtig vervuld.
  2. Ja gij hebt van de steden een puinhoop gemaakt.
  Van de versterkte vesting een bouwval; gij hebt de burcht der bozen verwoest; nooit wordt hij herbouwd.
  3. Daarom zullen machtige volken u eren , en steden van geweldige naties U vrezen.

  21 is een item. Waar te plaatsen.
  Loflied,
  2. Het is mi niet God die dit creëert maar mensen op posities.
  Wat het nut is van verwoesting creatie van God , baby’s en kinderen die omkomen bij gecreëerd natuurgeweld is voor mij een raadsel.
  Ieder mens is een zondaar, die mi tijd
  Gegeven is om te leren van zijn fouten,
  In één geval meegemaakt
  Dat ik aan God vroeg waarom ( slecht nieuws, was in restaurant) liet mij 2 trajecten zien
  Één; eerder overlijden, niet naar de ‘ hel’
  Twee; langer leven, wat hem in dit geval naar de ‘ hel’ bracht.
  Is overleden 2 weken na deze waarneming.
  Wie bepaalt nu dat er baby’s, dood worden gebombardeerd , niet God mi.
  Waarom valt deze baby niet onder 6.

  Mijns inziens;
  Daar ieder mens een zondaar is, mogelijk te groot ego heeft ,
  Kan deze beschreven verhaallijn, 24 uiteindelijk vertekend beeld geven.
  Over de realiteit in verleden en heden.

  Mogelijk heeft iemand een eyeopening, die hier kijk op heeft.

  We leven in gecreëerde illusies
  bid tot de almachtige schepper, God.

  een eenvoudige ‘selfmade’ aanhanger.

   • Je kunt je afvragen wat er eerder was , de sekte die een script schrijft …
    Of het ‘ oude boek’
    Of een toevallige samenloop van omstandigheden.

   • Mocht ik 1 volger hebben .
    Nb ; het betrof iemand die aan de grens / ethiek liep,
    Korter leven, 100% mee eens, het vooruitzicht was een lange ‘ gang’ die aan het einde donker, sinister, griezelig was ; kon het zien /voelen
    geen priester, – minister, – profeet gezien of andere rampspoed specialist uit EU of USA.
    De keren dat ik bijgestaan ben , hebben mij beschermd, en gesteund.

    bommen gooien op kinderen, is geen werk van God 😊
    Die komen jullie nog tegen wellicht.

  • Mijns inziens staan we aan de vooravond van ze apocalypse van het ego. Het ego wordt bestuurd door het kwaad. Het ego gaat sterven en veel mensen kunnen daar niet mee omgaan en zullen ook letterlijk sterven aan door hun ego. De grote verdrukking is mijns inziens dat het ego niet langer houdbaar is en dat het sterft. Het ego is onze doodsangst, ons ongeloof, de consument in ons. Wie de connectie met God/de ziel is verloren, is 100% ego en dus 100% angst en 100% consument, zij zullen het heel zwaar krijgen. Nadat het ego is gestorven, zal de wederopstanding van onze ziel gebeuren en zal Gods-bewustzijn in ons terugkomen.

   De apocalypse van het ego is aanstaande, de ziel/God/Christus/het licht is de enige dat U kan redden van deze ego apocalypse. Laat het ego los en omarm de ziel. Transformeer van ego-bewustzijn (angst) naar ziels-bewustzijn (liefde).

   Ik val je niet aan Hola, ik deel mijn perspectief in een poging om te leren en te groeien. Ik stuur je licht en liefde broeder (of zuster 😉)

  • mooi opgemerkt, lees eens een oude bijbel, dezelfde stukken
   bv het oude testament in het oud Engels direct vertaald uit het Hebreeuws in opdracht van King James .

 11. 1) Turkije slachtoffer van inzet HAARP of toch een kwade medespeler? – Sosoaca: “tien seconden voor het plaatsvinden van de zogenaamde aardbevingen sloten de Turken deze (olie- en gas)pijpleidingen”

  2) HAARP inzetten t.b.v. MIND control, hoe? Weet wel dat het weer de gemoedstoestand kan beïnvloeden, denk maar aan toename suïcide op de sombere dagen van het jaar. Dat elektro straling ongezond is daarover is ook veel terug te vinden. Echter, anders dan dit weet ik niet hoe HAARP de emoties kunnen bespelen, of zelfs aanzetten tot bepaalde acties, of concreter letterlijk gedachten of teksten ‘influisteren’. Wie weet meer?

  • Ik probeer er ook achter te komen. Ik zie wel patronen in het weer en ik speur in mezelf naar de effecten. Tot nu toe is het nog gissen en proberen te interpreteren. Tegelijk neem ik langzaam steeds wat meer afstand alsof ik aanvoel dat er grote dingen komen die om rust vragen. Het is uit onze handen tot het voor iedereen duidelijk wordt.

   Ik ben inmiddels vooral erg benieuwd of de manipulatie van het weer wereldwijd zo intens gebeurt of vooral boven Nederland. Sproeien ze wereldwijd de lucht dicht of vooral boven NL? Het lijkt wel alsof WIJ (NL) een soort experimenteer tuin zijn. Maximale hoeveelheid mensen op elkaar en maar sproeien en experimenteren. of willen ze hier de grond volledig verarmen en bouwrijp maken voor Tristate City? Lullen ze nonstop over klimaat en stikstof omdat ze weten hoe NL er over een paar jaar uitziet en dat ze dan bij deze al een verklaring hebben waarom alles hier afsterft? Alles draait om predictive programming… ze bereiden ons voor dat de natuur hier afsterft door stikstof zodat wij het niet linken aan HAARP, 5G en chemtrails???

   Heel interessant dat FN af en toe een artikel zoals deze heeft en dat velen hun inzichten delen… erg leerzaam… waarvoor allemaal bedankt. En @FN… dit onderwerp wordt zwaar gecensureerd en zwaar onderschat… hulde dat je dit artikel plaatst Rommel. Bedankt voor al je harde werk. Als je ooit sponsoring nodig hebt moet je het laten weten.

   • Ze sproeien niet allen boven een land zoals Nederland. Die patronen zijn in meer landen te vinden, het is veel grootschaliger. Vermoedelijk sproeien ze vaak en veel boven de atlantische oceaan want de stroming is vaak oostelijk en dan komt die bende richting Europa. Er zijn meer sproeiplaatsen natuurlijk. Oh ja met Lockdown mocht niemand naar buiten en vooral niet gemakkelijk kunnen reizen, toch vlogen er op sommige dagen erg veel vliegtuigen tijdens de lockdown.

 12. Het moet toch mogelijk zijn om deze installaties van de aardbodem weg te vagen! Poetin zou dat kunnen met zijn supersonische raketten!

 13. Deed de kerk ook en daarna onze H uit de WII en dus wederom een Historie vanuit familie tradities.

  Noem het de 21e kruistocht van de oude Vaticaanse Romeinen en hadden de Friesen vroeger al een broertje dood aan 68 generaties verder zijn The Dutch Vikings: Frisians Full History https://youtu.be/iSDTRRpYcgM
  Hoor je op 16 minuten dat we het na 2000 jaar nog steeds doen en niets geleerd van het verleden…..
  De Internationalisten waartegen de Duitsers vochten- waaronder de Amerikanen- streven sinds de Eerste Wereldoorlog naar een ‘Verlicht’ wereldbestuur, wat ook wel Nieuwe Wereld Orde heet. Die hebben een broertje dood aan nationale soevereiniteit, en gebruiken de EU als ontmanteling van natie-staten.
  https://www.interessantetijden.nl/2018/11/20/adolf-hitler-was-optimist-tot-in-de-kist/

  Deze zitten we nu in = Dr Wilhmhurst saw the dawning of the Aquarian Age as the fulfillment of the Plan and said that Free Masonry may be the vehicle for that fulfillment. Wise people point out that the New Age Movement is the Universal Religion which H G Wells predicted would one day take over mankind.

  The hand of the Mysteries controlled the establishment of the United States Government and the signature of the Mysteries may still be seen on the Great Seal of the United States of America. The Seal discloses a mass of Masonic symbols, chiefly amongst them the American Eagle, which is a conventionalized phoenix. The U S Supreme Court Justice Felix Frankfurter said ” The real rulers in Washington are invisible and exercise power from behind the scenes “. Gebruikt Nederland een ‘economic hitman’? | Decoded https://youtu.be/mPuYkPLLKlM

  World Government
  Sinds de eerste helft van de negentiende eeuw regelen de Rothschilds de financiën voor die gejurkte gasten in het vaticaan. Sinds 1958 hebben de vrijmetselaars met giovanni roncalli aka ‘goede’ paus johannes XXII (1881 – 1963) in deze schurkenstaat het voor het zeggen en heer satan is in 1963 de vaticaanse gelederen gaan versterken.
  https://a-panache.com/2014/04/29/age-of-aquarius/

  Begonnen de kruistochten in Nederland en gaan die lui gewoon mee door en hebben geen respect voor geschiedenis en niet wetende dat de wereld is opgebouwd door onze voor ouders…..of laten we zeggen afgebouwd en doen ze nog steeds. Erg hardleers deze lui en staan weinig tot niet open voor verandering.

  De Vijfde Kruistocht (1217-1221) was een poging om Jeruzalem en de rest van het Heilige Land te heroveren door eerst het machtige Egypte van de Ajjoebiden te veroveren.

  Paus Innocentius III en zijn opvolger paus Honorius III organiseerden kruisvaarderslegers onder leiding van koning Andreas II van Hongarije en hertog Leopold VI van Oostenrijk, en een aanval richting Jeruzalem liet uiteindelijk de stad achter in de handen van de moslims. Later in 1218 deed een Duits leger onder leiding van Olivier van Keulen, waaronder contingenten Hollandse, Vlaamse en Friese soldaten, ten dele onder leiding van graaf Willem I van Holland, mee met de kruistocht. Om Damietta in Egypte aan te vallen, werden ze bondgenoten van het Seltsjoekse sultanaat Rûm in Anatolië, die de Ajjoebieden aanviel in Syrië in een poging om te beletten dat de kruisvaarders op twee fronten moesten vechten.

  Nadat de haven van Damietta was bezet, marcheerden de kruisvaarders zuidwaarts naar Caïro in juli 1221, maar gingen terug nadat hun slinkende voorraad geleid had tot een gedwongen terugtocht. Een nachtelijke aanval onder leiding van sultan Al-Kamil resulteerde in een groot verlies aan de kant van de kruisvaarders, en uiteindelijk moest het leger zich overgeven. Al-Kamil ging akkoord met een acht jaar durend vrede met Europa.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Vijfde_Kruistocht

 14. Kosmische imprints
  Cultivating Mindfulness with Chakras – Even If You Don’t ‘Believe’
  Vroeger keek ik vooral in de bladen naar de astrologische voorspelling van die maand. Die voorspellingen zeggen weinig. Want behalve een zonneteken heb je een maanteken, én zijn er nog een behoorlijk aantal planeten van invloed: persoonlijke (Mars, Venus, Mercurius) en onpersoonlijke planeten (zoals Uranus, Neptunus en Pluto). Je chart geeft de stand weer van al die planeten op het moment van je geboorte.
  Het is de kaart van hun verhoudingen tot elkaar en daarmee hun gezamenlijke energetische imprint.
  Alsof dit allemaal nog niet ingewikkeld genoeg was: iedere horoscoop kent twaalf huizen (levensgebieden), die vallen in de twaalf tekens. In totaal zijn er 144 combinaties (12 x 12) mogelijk.

  Vanuit 2000 jaar teug komt het dus hier op neer de 144.000 uitverkorenen.
  Dit zijn degenen die dé verandering hier op aarde gaan realiseren.
  Zij ontwaken als eerste en nadat zij zelf geheeld zijn van de negatieve gedachtegang (wat voort komt uit angst en propaganda die deze lui verzinnen), zullen zij de overgebleven wereldbevolking meenemen naar de hogere trilling door hun stralende aura.
  https://www.goldenenergycenter.nl/144000-uitverkorenen.html

  Dus ook al ben je geen Waterman van sterrenbeeld, Waterman staat in ieder geval ergens. De planeten (plus zon en maan) met hun posities in de tekens en huizen bepalen samen je astrologische tekening. Onderling maken ze aspecten; de energieën werken op elkaar in. Er zijn er die elkaar versterken, ondermijnen, uitdagen, etc. Kortom: echt iedereen heeft een unieke imprint, onvergelijkbaar met die van enige ander mens.

  In de goot
  Je chart lezend, valt er van alles te vertellen over je persoonlijkheid. Maar wat er staat, is geen statisch gegeven. Een bepaalde stand zal bij sommige mensen leiden tot destructief gedrag, terwijl anderen boven de obstakels uitstijgen.

  Literally speaking, the word “chakra” from Sanskrit translates to “wheel” or “disk,” but references a spiritual energy center within the human body, of which there are seven along the spine, and through the neck and the crown of your head. Mentioned in Indian texts as early as 1500 – 500 BC, each chakra corresponds to specific organs as well as physical, emotional, psychological and spiritual states of being, and influence all areas of our life. Within these chakras is ‘prana,’ or the ultimate pure healing energy, that’s all around us and within us, to keep us healthy, happy and vibrant.

  While there isn’t much specific scientific evidence that translates spiritual energy into physical manifestations, from a positive psychology and buddhist psychology perspective, we have seen scientific evidence of the power of mindfulness and meditation to improve physical and brain health in a number of ways.
  https://www.kaptivateme.com/coach-blog/2020/8/3/cultivating-mindfulness-with-chakras-even-if-you-dont-believe

 15. The Three Factors of Gnosis: Death, Birth & Sacrifice
  https://youtu.be/e_oHJz_2wLY

  Gnosis: het intuïtieve weten van het hart. Het is een pad van vragen stellen en helen.
  Het doel is het ontdekken en realiseren van je eigen potentieel.
  ‘Sta op en herinner jezelf’. 

  Gnostiek
  Gnosis is het Griekse woord voor kennis, inzicht. Het woord heeft te maken met innerlijk weten, zelfinzicht, authenticiteit van handelen en soevereiniteit. Als zodanig hangt het eerder samen met het woord ‘geweten’, maar dan in neutrale zin.

  Gnosis vormt een schril contrast met ‘geloof’ dat van buitenaf wordt opgelegd, met blinde gehoorzaamheid aan leefregels en dogmatische wetten. Zijn we net uit de age of believing dus niet gek dat dit zo is. Volgen als makke schapen is de conclusie als je jezelf nog niet gevonden hebt…..en is die BIG DETOX waar we in zitten….Resolving Traumas = When we look at the ancestral lines, very practically, we see a 2000 year old history of a society we live in that has always been overcome by violence from the outside. There were few periods in which another (seafaring) people did not want to dominate the other because of their own interests. So these are also deeply ingrained patterns of insecurity in our ancestor lines. Many people have only been aware of the current administrative power and manipulation for a few years. That first evoked insecurity and the old patterns of fear were triggered considerably. We have now entered the next phase of processing.

  Karmic relationships are addicting because we are attracted to a karmic based on shared mutual wounds + negative patterns in need of healing.

  De kerk heeft gnostici fanatiek vervolgd en geen volgzame schaapjes kweekt.
  En doen deze volgelingen nog steeds en zijn alle menselijke trauma’s terug te voeren zijn naar dezelfde drie bronnen: oorlogen, de kerk en de onverwerkte ervaringen van onze voorouders. https://youtu.be/AsWoJ135FuM

  Reincarnation – A Documentary
  https://www.ganjing.com/video/1fkejpgohav68lutJkY88Fbrf1dp1c

  We gaan in op astrologie: hoe loopt de maan door de sterrenbeelden en wat levert dat elke maand voor mogelijkheid op om je energieveld te activeren, nieuw bewustzijn te ontvangen en je natuurlijke, feminiene kracht te herinneren? (Die niet alleen van vrouwen is; het is een natuurkracht die ook door mannen beweegt.)

  De healers, vroedvrouwen en priesteressen hebben eeuwenlang gewerkt met de kracht van de maan, totdat het patriarchaat de leiding overnam. Heel veel feminiene wijsheid verdween daardoor uit beeld.
  Maar wist je dat die kennis nog altijd diep in ons dna beschikbaar is?
  https://event.nieuwetijdskind.com/webinar-maanmagie-en-feminiene-kracht/?goal=0_e02bc3e900-6a9abd50ad-429105369&mc_cid=6a9abd50ad&mc_eid=b52685dbf7

  19 april | Online Masterclass | Drie Musketeachers | 20:00u – 21:45u

  De reis naar zelfliefde, heling en verbinding gaat door op 19 april! Na het fantastische succes van de eerste masterclass, gaan de drie musketeachers je weer een geweldige ervaring bezorgen.

  Univibes zal samen met Robert Bridgeman, Janosh en Roy Martina het pad van liefde weer openzetten en bewandelen. Zij gaan je helpen en motiveren om terug eigenaar te worden van je eigen gedachten en gevoelens!

  De online masterclass op 19 april staat in het teken van Transformatie
  We gaan 19 april de diepte in. Wat zijn die blokkades die je tegenhouden je potentieel te leven? Door de unieke combinatie van frequentie technologie, quantum jumping en transformatie protocollen los je de blokkades op en kom je bij je essentie.
  https://www.univibes.nl/musketeachers/?utm_source=Newsletter&utm_medium=email&utm_content=NIEUW%3A+Masterclass+19+april+%7C+De+drie+musketeachers&utm_campaign=Masterclass+19+april+%7C+de+Drie+Musketeachers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in