Zoals de lezers van deze site heel goed weten, volgen de incompetente, suïcidale leiders van de VS en de NAVO de orders van de globalisten op en proberen zij opzettelijk Rusland uit te lokken om nucleaire aanvallen uit te voeren tegen westerse steden. Dit zal de vernietiging van de VS en de westerse beschaving bewerkstelligen, zodat China en Rusland hun streven naar wereldheerschappij kunnen voltooien, terwijl het Westen ineenstort in een na-nucleaire oorlog helzone, schrijft Mike Adams.

De opzet om dit te bereiken is eenvoudig: de VS geven Oekraïne HIMARS raketsystemen. Dat is al gebeurd. Vervolgens geeft de VS hun lange-afstandsraketten die met dergelijke systemen werken. Oekraïne gebruikt dan, zoals zijn militaire leiders beloven, die raketten om Russische militaire doelen op de Krim aan te vallen, die Rusland als zijn eigen grondgebied beschouwt. Als antwoord lanceert Rusland een nucleaire vergelding tegen westerse steden, wetende dat de westerse naties nul verdediging hebben tegen de geavanceerde overbrengingssystemen voor nucleaire wapens van Rusland, zoals de RS-24 YARS raketten, die in de Brighteon video hieronder te zien zijn:

Samengevat roepen de westerse naties – die geleid worden door liberale, suïcidale idioten – met opzet een Russische nucleaire vergelding in het vooruitzicht. Zij streven naar de totale vernietiging van de naties die zij beweren te vertegenwoordigen (VS, VK, Duitsland, Frankrijk, enz.) en zij vinden het gemakkelijker om Russische kernraketten te gebruiken om hun eigen naties te vernietigen, dan om binnenlandse oorlogen tegen hun eigen volk te voeren.

Ter voorbereiding van deze kernoorlog met Rusland heeft de Amerikaanse ambassade in Oekraïne alle Amerikanen bevolen om zo snel mogelijk Oekraïense bodem te evacueren. In deze officiële verklaring “dringt de ambassade er bij de Amerikaanse burgers in Oekraïne op aan om nu te vertrekken met gebruikmaking van particulier beschikbare grondtransportmogelijkheden als dat veilig kan.”

  Door Russen in tweeën gedeeld, wordt Avdiivka versterkt door Oekraïens nazi-bataljon 'Azov' - Massale raketaanval op versterkingen zorgt ervoor dat verschillende verdedigers zich terugtrekken

De voormalige Russische president Dmitri Medvedev heeft intussen een strenge waarschuwing gegeven aan Oekraïne en de VS, en hen gezegd dat ze moeten ophouden dwaze idioten te zijn door te dreigen Russisch grondgebied met westerse wapens te treffen. Zoals RT.com nu meldt:

De leiders van Oekraïne zouden hun schepper ontmoeten als zij de Krim zouden aanvallen, want Rusland zou terugslaan met een massale aanval, zo heeft de voormalige president van het land gewaarschuwd.

“Sommige hooggeplaatste bloederige clowns die daar nu en dan opduiken met wat uitspraken, en ons zelfs proberen te bedreigen – ik bedoel een aanval op de Krim en zo,” moeten zich ervan bewust zijn dat de gevolgen van zo’n actie voor hen ernstig zouden zijn, zei de Russische functionaris.

Volgens Medvedev “zal, mocht zoiets gebeuren, de Dag des Oordeels over hen allen tegelijk komen – een snelle en harde.”

De westerse naties voeren een PROPAGANDA oorlog, terwijl Rusland een KINETISCHE oorlog voert

Zoals ik in de Situation Update podcast van vandaag, hieronder, aanstip, vecht Rusland, terwijl de VS en Oekraïne een informatiepropaganda-oorlog voeren, een daadwerkelijke kinetische / fysieke oorlog en wint bij elke stap. Terwijl de corrupte, clowneske president van Oekraïne, Zelensky, denkt dat je een oorlog kunt winnen door nepverhalen als het “Spook van Kiev” in propagandamedia te verspreiden, voert Rusland rigoureus een echte fysieke oorlog, waarbij je wint door grondgebied in te nemen en vast te houden, terwijl je onderweg vijandelijk personeel uitschakelt. Met andere woorden, Rusland is aan het winnen in de 3D-wereld, terwijl het Westen zich concentreert op het winnen van het narratief.

  Het Oekraïense Ministerie van Defensie dreigt Russische burgers op de Krim te bombarderen

Uiteindelijk betekent het narratief niets, vooral omdat een derde van Oekraïne Russisch grondgebied wordt en de hele zuidkust van Oekraïne aan de Russische strijdkrachten wordt prijsgegeven.

Toch wordt ons verteld dat Oekraïne nog steeds “wint” door zich van grondgebied terug te trekken en meer manschappen te verliezen. Als dit de definitie van winnen is, dan ja, dan kunnen mannen ook zwanger worden. (Zie de propaganda van het Westen als “militair transgenderisme.”)

Het Westen is totaal niet in staat om Rusland op een of andere duurzame manier te bestrijden. Het hele Britse leger, bijvoorbeeld, is nauwelijks in staat om één enkel bataljon op te stellen, en zoals analist Scott Ritter uitlegt, zou dat bataljon het in een langdurige oorlog met Rusland nauwelijks een week uithouden. Het Amerikaanse leger is intussen veel meer geïnteresseerd in indoctrinatie van genderidentiteit dan soldaten te leren hoe ze oorlogen moeten winnen. Nu de militaire uitrusting van de VS hopeloos verouderd is – de VS hebben nog steeds geen doeltreffende luchtafweer tegen de nucleaire ICBM’s van Rusland – is zelfs het Pentagon ongetwijfeld doodsbang om de confrontatie met Rusland aan te gaan en met de militaire mislukkingen van Amerika op het wereldtoneel te pronken. Met transgendertraining win je geen oorlogen op het slagveld, zo blijkt, en de strijdkrachten van Amerika zouden in een echte oorlog met Rusland vrijwel onmiddellijk worden weggevaagd.

Aan de andere kant, Amerika probeert niet eens Rusland te verslaan. Zijn leiders proberen alleen maar Rusland zover te krijgen dat het de VS en West-Europa met kernwapens bestookt. Dat is heel wat gemakkelijker dan Rusland in een oorlog te verslaan, en het verwezenlijkt het doel van de globalisten om de Verenigde Staten van Amerika weg te vagen, die de grootste doorn in het oog van de globalistische agenda zijn (dankzij het Tweede Amendement en de moed van de echte Amerikanen die de Grondwet nog verdedigen).

  Washington Post: Het zal ongeveer 15 jaar duren om de hoofdwapensystemen van de VS aan te vullen

Ik behandel al deze details en meer in de Situation Update podcast van vandaag, hier:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dr. Coleman: De “Dodenfase” (Twaalf feiten)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe politieke klasse van Europa: Zij zijn als herten gevangen in de koplampen van een tegemoetkomend snel voertuig
Volgend artikelOekraïne adopteert historische nazitactiek door Methamfetamine aan haar strijdkrachten te leveren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

13 REACTIES

 1. Oekraïne wordt een hel, als het dat al niet is. Het westen zal op de automaat vergelden bij een nucleaire aanval, dus in voorkomend geval wordt ook Rusland vernietigd.
  Wel mogelijk en zelfs waarschijnlijk is dat Rusland zich verdedigt tegen aanvallen met wapensystemen als HIMARS, dat betekent het neerhalen van GPS-satelieten: de derde wereldoorlog is meteen een conventionele ruimte-oorlog.
  Maar als het zo doorgaat wordt Oekraïne één grote puinhoop.

 2. Kijk naar de mensen die in de regeringen zitten. Wil je daarvoor sterven, je leven in de weegschaal leggen?
  Dit is geopolitiek, en Amerika is een grote macht die zich bedreigd voelt door Rusland en China. Europa wordt gebruikt om Rusland onderdruk te zetten. Tevens wordt Europa ook verzwakt, politiek en vooral economisch, dat komt Amerika heel goed uit.

 3. Het is te hopen dat Amerika als eerste aan de beurt is, de NAVO heb zonder Amerika toch het lef niet om Rusland aan te vallen.

 4. Dit leest als een boek.
  Veel blablablabla en het herkauwen van reeds eerder verspreide scenario’s.
  Niets nieuws onder de zon.ben wel eens benieuwd wat Rusland met een radioactief werelddeel gaat doen!
  Wat indien de radioactieve wolken richting Rusland drijven en daar de boel besmetten en onleefbaar maken zoals in Thernobyl.
  Mochten de grootmacht3n toch beslissen om nucleaire wapens te gebruiken dat het dan grondig doen want ik denk dat de overlevenden nadien ineen hel terechtkomen.

  • Dat hangt er vanaf welke kernwapens je gebruikt. Veel van de moderne kernwapens stoten vrijwel geen radioactieve wolken uit.

   • Maar die gedropt zijn op Hiroshima en Nagasaki waren niet modern.
    Dus deze zouden beide steden en de regio’s rondom zwaar vervuild hebben met die zogenaamde radio-actieve neerslag.
    Maar gek genoeg ging het dagelijkse leven gewoon door, de dag na het droppen van die zogenaamde a-bommetjes.

    Dit gegeven zou iedereen aan het denken moeten zetten.
    Maar nee hoor.
    Gewoon volhouden dat die a-bommetjes bestaan.

    Mijn God, wat een wereld.
    Het gros haalt doodleuk alle prikjes die worden aangeboden.
    En het gros van de zogenaamde wakkeren denkt nog steeds dat a-bommetjes bestaan…

    Deze wereld gaat naar de klote en jullie, de zogenaamde wakkeren, helpen net zo hard mee, gezien de onzin die jullie verkondigen.

    SMH, terwijl ik walg van deze freak-wereld met alle prik-halers en de zogenaamde wakkeren.

    • Wat een onzin. Je hebt nog wel steeds geen beelden gezien van wat die Atoombommen op Nagasaki en Hirosjima hebben aangericht??? En nog steeds zijn er onder de Japanse bevolking slachtoffers die de gevolgen van de stralingen dragen, ook door besmetting en DNA aantasting van hun ouders.

     • En ja hoor, ik kon er natuurlijk op wachten.
      Weer zo’n onzinnige reactie…

      Nogmaals: als die a-bommetjes bestaan en zouden zijn neergekwakt op deze 2 steden, dan zouden ze nu nog steeds een no-go-area zijn.
      Echter, de werkelijkheid is dat de dag na het droppen van die zogenaamde a-bommetjes het “gewone” leven gewoon weer is opgepakt.
      Hoe is dat mogelijk met al die “straling”?

      Denk eens echt na en lepel niet op wat ze ons willen doen geloven.
      Maar ach, dit is als lullen tegen compleet geïndoctrineerde, niet zelf na kunnen denken mensen. Compleet kansloos helaas….

 5. Ahum….een atoombom, buiten de stratosphere ontploft, stuurt een gigantische magnetische golf uit…..

  Maar zou USA/nato wat uitvreten, wordt GB van de kaart geveegd en USA heeft geen grote steden meer.
  Dat is sneller gebeurd dan dat ze kunnen reageren…..

  • Ahum….een atoombom…
   Waar is uw bewijs dat deze bestaan?

   Het is je reinste onzin!
   Maar joh, droom lekker verder.
   Net zoals je droom dat Putin wel even orde op zaken gaat stellen.

   Vraag jezelf eens af hoe het komt dat precies na de hele (tijdelijk gepauseerde) corona-hoax daar opeens Rusland was met al haar acties!
   Past dit niet geheel precies in het plaatje waar het wef (geen hoofdletters!) naar toe wil?
   Het is toch inmiddels (tenminste voor de echte wakkeren) duidelijk wat het doel is en ook hoe men daar denkt te kunnen komen?
   Putin doet precies wat er van hem verwacht wordt!
   Maar alle zogenaamde wakkeren hier juichen deze wef-hufter toe.
   Zien niet in dat dit gewoon weer een volgende stap is in het creëren van tegenstellingen tussen mensen, het creëren van de aankomende chaos.

   Wanneer gaan jullie nu eens echt de agenda snappen en snappen hoe de hazen werkelijk lopen?
   Het is allemaal 1 groot tegenstellingen-theater en zorgvuldig georchestreerd.
   Onze hele geschiedenis is zo verlopen en zo loopt het nu nog steeds.

   Geef mij een stuk radio-actief materiaal en ik vreet ‘m op.
   Geef mij een vijver met radio-actief water en ik zwem erin.

   Damn, wanneer worden de mensen nu eens echt wakker en gaan ze snappen hoe we belazerd worden?
   Ik vrees nooit, gezien de reacties hier op FN van de zogenaamde wakkeren (een enkeling daargelaten).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in