Het schandaal rond de toeslagenaffaire zal binnenkort een aanzet geven tot de start van een onderzoek naar alle Mark Rutte’s criminele activiteiten. Het is vrij symbolisch dat het werk van het Kabinet-Rutte III begon met het aftreden van Rutte’s goede vriend en partijlid, minister van Buitenlandse Zaken Halbe Zijlstra, nadat hij had toegegeven te hebben gelogen over een ontmoeting met president Vladimir Poetin in een Russische datsja. Met dezelfde schaamte treedt de minister-president af. En mocht Halbe Zijlstra het internationale aanzien van Nederland schaden, dan leden door Rutte’s beleid tienduizenden burgers van ons land, en misschien wel miljoenen, eronder, schrijft gastauteur Eric.

Dit schandaal is het eerste in een serie van Rutte-misdrijven waarover we nog moeten leren. Kritiek moet over de hele elfjarige premierschap worden gegeven, aangezien veel belangrijke overheidsdocumenten geheim werden gehouden, waardoor Kamerleden niks met de inhoud konden in het debat. Waar de parlementariërs zich steeds beriepen op hun grondwettelijke recht op inlichtingen, verwees Rutte altijd naar de bepaling in de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). Daarin staat dat ‘persoonlijke beleidsopvattingen’ niet gedeeld hoeven te worden.

De fouten van het kabinet werden vaak verzwegen en verduisterd, zodat het publiek en de media er niet achter zouden komen. Of premier Rutte na zo’n 11 jaar trots kan zijn op wat hij heeft bereikt? Naast de kinderopvangtoeslagenaffaire ontstond of verergerde tijdens zijn bewind namelijk ook:

• Coronacrisis. De lockdown in Nederland geldt tot zeker 9 februari. De overheid heeft de situatie met ‘zwabberend beleid’ uit de hand laten lopen. De dienstensector is in een ernstige crisis, tienduizenden mensen verliezen hun baan en er zijn minder ziekenhuisbedden. We moeten toegeven dat het vernietigde gezondheidszorgsysteem gewoon niet klaar was voor dergelijke tests. Vanaf de allereerste dag van de wereldwijde pandemie schieten de coronacijfers in Nederland elke dag omhoof en geven overheidsmaatregelen niet het gewenste effect. Volgens gegevens van RIVM in januari 2021 heeft de virusuitbraak aan zeker 12.000 mensen het leven gekost. Allen waren bij leven getest op het virus.

  Wij zijn nu allemaal Nederlandse boeren

• De pensioencrisis. Analisten waarschuwen dat ons land dankzij het negatieve rente beleid van de ECB (de Europese Centrale Bank) op een ongekende pensioencrisis afstevent. Miljoenen mensen gaan de komende jaren fors gekort worden. Het Nederlandse pensioenstelsel stond tientallen jaren bekend als misschien wel het beste ter wereld, maar het wordt verzwakt en vernietigd door de ECB. Begin je al te sparen voor je oude dag? Ongeveer twintig procent van je inkomen gaat daarin zitten.

Onze pensioenvermogen werden vaak gebruikt voor andere doelen. In de regel voor de behoeften van andere staten. Bijvoorbeeld: miljardenleningen voor Italië, Griekenland, Oost-Europa. Bovendien ging enorme financiële steun naar niet-EU-landen. Sinds 2014 hebben de EU en de Europese financiële instituten een pakket van meer dan 15 miljard euro aan subsidies en leningen aan Oekraïne verstrekt. Deze financiering moet Oekraïne helpen om zijn economie en bestuur te hervormen.

Daarnaast heeft Nederland samen met de NAVO financiële steun verleend aan de Oekraïense strijdkrachten. Miljoenen euro’s zijn uitgegeven om het Oekraïense leger op te krikken en de burgeroorlog in Oost-Europa te financieren, waarbij tienduizenden onschuldige mensen zijn omgekomen.

• Een met valse statistieken en manipulatieve media berichtgeving ontkende immigranten/veiligheidscrisis, met vrijwel dagelijks wel ergens een steekpartij, een schietpartij, een aanranding/verkrachting, of een andere gewelddaad, en grote steden die wegzinken in een poel van oncontroleerbare criminaliteit.

• Een in de maak zijnde sociale zekerheid crisis, die overbelast en uiteindelijk onbetaalbaar wordt door het binnenlaten van honderdduizenden –en straks mogelijk zelfs miljoenen- migranten die voor 70%-80% aan het uitkeringeninfuus moeten worden gelegd.

  Opnieuw een door Bill Gates gefinancierde Picnic supermarkt in Nederland in brand gestoken

• Een huisvestingscrisis, met inmiddels een tekort van 300.000 woningen, terwijl er desondanks jaarlijks minstens 50.000 asielzoekers worden toegelaten die – indien ze mogen blijven – ook nog eens voorrang krijgen, terwijl tegelijkertijd steeds meer gekort wordt op toeslagen.

• Een armoedecrisis, met een forse BTW verhoging op levensmiddelen en almaar hogere huren en lagere toeslagen, waardoor ieder jaar steeds meer Nederlandse gezinnen naar de voedselbank moeten.

• Een democratie/identiteitscrisis, waarin de wil van het Nederlandse volk ondergeschikt is gemaakt aan door buitenlanders besloten wetten en regels (de EU), en de Nederlandse cultuur moet plaatsmaken voor de door Brussel geplande en geëiste, op de islam gebaseerde monocultuur, terwijl het volk valse schaamte wordt aangepraat vanwege onze geschiedenis, de Gouden Eeuw, onze zeehelden, Sinterklaas/Zwarte Piet, etc.

Door Rutte’s beleid zijn we een gewillige melkkoe geworden van Brussel, wat de welvaart in ons land langzaam maar zeker uitholt en ondergraaft.

Wist u bijvoorbeeld dat de financiële verantwoordelijkheid in de EU is verdeeld in twee categorieën landen. De netto betalers aan de EU zijn in volgorde Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Zweden, Oostenrijk, Denemarken en Finland. Alle anderen krijgen meer geld binnen dan dat ze aan contributie kwijt zijn. De grootste ontvangers zijn Polen, Griekenland, Roemenië, Hongarije, Portugal, Tsjechië, België en –eveneens vreemd genoeg- het steenrijke Luxemburg.

De Nederlanders zijn per hoofd van de bevolking nog steeds verreweg het meeste geld kwijt aan de EU, meer nog dan de grootste netto betaler Duitsland. Opvallend is dat België als enige West Europese land bij de armere periferielanden wordt gerekend, en een flinke netto ontvanger is. Wat doen de Belgen beter dan wij? Waarom België bij landen zoals Griekenland, Bulgarije, Roemenië en Portugal moet worden geplaatst, is onduidelijk.

  Koningin Máxima van Nederland lobbyt bij G20 voor digitale ID

Op 17 maart staan we voor de keuze: blijf het destructieve beleid van de VVD steunen, of kies een nieuwe regering die onze belangen behartigt. Als VVD en Mark Rutte de macht verliezen, start een reeks onderzoeken naar alle criminele activiteiten van het kabinet, die onze staat aanzienlijke schade hebben berokkend. Misschien zorgt de volgende minister-president voor de welvaart van ons land, en vernietigt hij die niet van binnenuit, zoals Mark Rutte deed.

– Eric

De Nederlandse viroloog Ron Fouchier – Een andere sleutel tot het Covid-19 onderzoek

Vorig artikelIn het land van Rutte – Een gewoon verhaal, hoe een burger er tegenaan kijkt
Volgend artikelNieuwe beelden tonen aan dat Chinese dierenmarkten nog steeds honden en katten voor vlees slachten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Het is jammer dat we niet meer in de tijd van de gebroeders de Witt leven. Toen wist de bevolking wel raad met landverraders als Rutte.
  Wat ik mij gisteren weer af vroeg na het zien van een documentaire over de Einzats gruppen hoe het komt dat er zoveel Joden in Europa leefden. Die werden als paria gezien. Zal dat straks ook niet met de moslims gebeuren. En net zoals met de joden de onschuldigen werden vermoord en verraders als Soros er beter van zijn geworden. Ik ga mij er toch eens in verdiepen.

 2. @ grupposportive,
  Diegene uitgesloten worden in de maatschappij, dat worden niet de moslims. Maar wij ongelovige en vooral diegene die tegen het corona beleid en het vaccineren zijn. Die worden tussen nu en de toekomst in quarantaine werkkampen opgesloten, want ze krijgen de schuld van de gevaccineerde dat zij het niet bestaande covid virus zouden verspreiden. Daarmee de regering het rechtvaardigt om diegene tegen hun bestwil op wil sluiten. Want zij gehoorzamen niet aan de opgelegde maatregelen.

 3. Pensioen: kijk eens naar de lagere inkomens die tijdelijk betaalden voor aanvullend pensioen.
  Ik ook. 7.000 opgebouwd, werd GEDWONGEN afgekocht voor 300 euro.
  Pure diefstal

  Degenen die pensioen krijgen boven AOW, hadden al in hun werkleven veel meer inkomen dan een CAO loontje; diehebben niks te klagen.

  Personelijk: AOW moet bezit en inkomens afhankelijk gemaakt worden.
  AOW is een volksverzekering; NIET bedoeld als een extra voor rijken–vanaf 2000 per maand pensioen= rijk.

 4. Ik zou zeggen: maak AOW inkomens en bezit afhankelijk; zeg dat een ton bezit is toegestaan–meer niet, en dat alle andere inkomsten van de AOW norm worden afgetrokken.

  Dan komt er veel geld vrij; verdeel dat nou eens over degenen die AOW als enige vorm van inkomsten hebben, en over de sociale minima.

 5. Voor de rest: Rutte heeft alles verpest; de zorg zelf, de zorgverzekering.

  De verzekering mag niet meer kosten dan 25 euro per maand. Zal een geheimpje vertellen: als een Roemeen naar het westen gaat, neemt hij in Roemenie een Oostenrijkse zorg verzekering; kost iets onder10 euro per maand.

  Dan: ander systeem ismogelijk.
  Nationaliseer zorg. Specialisten en doktoren standaard inkomen; administratief: in loondienst van ziekenhuizen.
  Geen gerotzooi met idiote tarieven.

  bakelende en ruttekut hebbenheel, heel veel verpest, het laatste die covid onzin en zijn slaafse betaalde volgszaamheid aan EU en NWO.

  We kunnen kort of lang kwekken over wat ie fout heeft gedaan; maar het lijstje van wat ie goed deed is aanzienelijk korter.
  Wi nL weer een beetje een prettig en vrij land worden dan moet he volgende zonder compromis gebeuren
  –grenzen dicht en bewaakt
  –uit EU en uit de euro, gulden terug
  –visa die gegeven zijn aan ‘vluchtelingen intrekken en de uitkeringen van hen volledig stoppen.
  –Islam verboden verklaren door het te registreren alsterroristische organisatie.
  –moskeetjes en minaretten dicht en slopen. Note; de islam heeft ongeveer 4000 kerken onteerd of gesloopt
  –de “vluchtelingen die blijven rondhangen: arresteren en uitzetten.

  Als dat gebeurd is: ander politiek systeem
  Parlement: niet meer dan 50 man;doel voorlichting publiek.
  Besluitneming: via referenda (electronisch, maandelijks)
  Kabinet: niet meer dat 5 ministers en 5 secretarissen;zaken kabinet.
  –eerste kamer vervangen door een groep van 10 wet specialisten.

  De nep koning-die geen recht van titel heeft: eruit met zijn parasitaire familie. Zijn bezit–afkomstig van onrechtmatig inkomen-conficeren.

  Vervangen door gekozen president(e) voor 5 jaar termijn.

 6. zijn er nog woorden voor dit walgelijke beleid nou eigenlijk niet en aan een ieder die zich met zulke walgelijke zaken bezig houd is geen knip voor de neus waard ik vraag me af wat moet er van de mensheid worden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in