Er heerst een vreemd idee dat als je iets niet weet, het niet bestaat. Een beetje zoals het beeld van de spreekwoordelijke struisvogel met zijn kop in het zand. Maar het gaat verder dan ontkenning. Onwetendheid is wanneer je iets überhaupt niet weet, ontkenning is wanneer je het wel weet, maar negeert, schrijft Todd Hayen.

Waar ik het hier over heb, is wanneer je iets weet en het niet ontkent, maar het gewoon weg rationaliseert met een uitspraak als “daar zullen ze wel een goede reden voor hebben,” of vergelijkbaar, “misschien weten we niet alles wat er over te weten valt.” Wat vaak wordt gevolgd door: “en ik heb geen tijd, (zin, zorg, interesse, nieuwsgierigheid, mogelijkheid, intelligentie, enz.) om het verder te onderzoeken.”

Dit heeft me altijd enigszins gestoord, maar ik moet toegeven dat ik me zelf ook wel eens schuldig heb gemaakt aan dit soort gedachten. Ik bedoel, hebben we echt de tijd om alles te controleren? Nu denk ik dat we tijd moeten maken, en natuurlijk is niet alles belangrijk genoeg om het op waarheid te controleren. Dat is vreselijk om te zeggen, maar ik vrees dat het de waarheid is.

Een deel van de “goedgelovigheid” die ertoe leidt dat veel mensen dingen zomaar wegwuiven in de veronderstelling dat alles in orde is, komt voort uit indoctrinatie van jongs af aan. Ik ben opgegroeid in een cultuur die erg geobsedeerd leek te zijn door de veiligheid van mensen, vooral die van kinderen. Denk aan het allemaal terugroepen van speelgoed en dergelijke. Als er speelgoed op de markt komt waarvan het ook maar enigszins onzeker is of het schadelijk is voor uw kind, wordt het teruggeroepen.

Ik zou niet moeten zeggen dat ik hiermee ben “opgegroeid”, want de meeste rommel waar ik als kind mee speelde, zou tegenwoordig worden beschouwd als een dodelijk wapen – Lawn Darts, luchtdrukgeweren en pistolen, Vac-U-Forms, scheikundesets, Easy Bake-ovens (dit was het speelgoed van mijn zus, zij was een klein meisje, ik was een klein jongetje – ik zeg dit voor de duidelijkheid). De “veiligheidsrage” begon pas een tiental jaren later. Ik herinner me zelfs dat een kind dat ik kende een “Atoomenergielab” kreeg met echt uraniumerts.

  Dokters ontdekken dat grafeen wordt overgedragen van de COVID Gevaccineerden op de Ongevaccineerden, en dat het bloedcellen vernietigt & bloedklonters veroorzaakt

Ik zou sterven (letterlijk) om zo’n ding in handen te krijgen.

Dat waren nog eens tijden.

Door deze terugroepacties en veiligheidsproblemen hebben we in de loop der jaren een vals gevoel van veiligheid ontwikkeld. Welke regelgevende instantie zou de moeite nemen om Lawn Darts terug te roepen, maar tegelijkertijd toestaan dat een onveilig vaccin de onwillige armen van kinderen bereikt? Speelgoed is speelgoed, vaccins zijn medicijnen. Daar ga je.

De overheid en andere regelgevende instanties weten wat goed is, toch?

Als geborene in een cultuur (VS) die bekend staat om haar integriteit, oprechtheid, rechtschapenheid en een voorliefde voor karakter en goedheid (ha, ha), zou niemand ooit denken dat de CIA al tientallen jaren actief probeert Fidel Castro en anderen te vermoorden.

Ik herinner me dat ik hierover voor het eerst een gerucht hoorde toen ik ongeveer 15 was. “Onmogelijk,” dacht ik bij mezelf. “Moorden zijn illegaal! Mijn land zou nooit bij zoiets betrokken zijn!” Vooral een poging tot moord op een leider van een land dat zich eigenlijk alleen met zijn eigen zaken bemoeide. Zo leek het tenminste. (Vandaag de dag halen we onze schouders op en zeggen: “Ze zullen wel weten wat ze doen”).

En de Iraanse Mosaddegh dan? Hij bemoeide zich met zijn eigen zaken en hield toezicht op de zaken van Iran als premier van 1951 tot 1953. De VS was om een aantal redenen niet blij met hem (voornamelijk economische, zoals bijvoorbeeld dat Mosaddegh wilde dat Iran een groter deel van de olieopbrengsten kreeg die de VS en het VK uit de olievelden van zijn land haalden, stel je voor! Wat een brutaliteit!). De CIA heeft hem ook een hak gezet met een door de CIA gecreëerde opstand, die leidde tot Mosaddegh’s gevangenschap en meer dan waarschijnlijk bijdroeg aan zijn gezondheidsproblemen, waarna hij overleed). Natuurlijk zijn er details die ik hier niet weergeef, maar u krijgt het beeld.

  Vijf 'samenzweringstheorieën' die in 2021 werden bewaarheid

De Amerikaanse regering zal wel een goede reden hebben gehad.

Hoe zit het met Obama’s drone-oorlog? Hij doodt een heleboel mensen, waaronder kinderen (ik zou willen zeggen “vrouwen en kinderen”, maar daar kan ik problemen mee krijgen).

Hij zal wel een goede reden hebben gehad.

Persoonlijk denk ik niet dat er een “goede” reden is om kinderen te doden – zelfs niet als bijkomende schade of onbedoeld.

Ik geef hier slechts een paar voorbeelden uit duizenden…meer dan we weten natuurlijk. En dit zijn alleen maar overheidsacties, hoe zit het met farmaceutische acties, of andere medische acties? Die moeten allemaal goede redenen hebben.

Als geheel lijken de meeste mensen te denken dat wreedheden niet kunnen gebeuren in de VS (of Canada, of het VK, of andere landen in het “beschaafde” Westen). Daar zijn we gewoon te verfijnd voor. De ironie hier is dat de officiële woordvoerders van de VS, bijvoorbeeld, zich eigenlijk voordoen als weldoeners. Ze houden hun acties geheim en Top Secret, of ze presenteren ze als “goede dingen”. We hoeven alleen maar te kijken naar mensen als Julian Assange en Edward Snowden om te zien hoe de VS klokkenluiders behandelen die het feit aan het licht willen brengen dat de VS eigenlijk geen goede reden heeft om veel te doen wat ze doen – althans geen reden die ons ten goede komt.

Als u ooit een schaap in het nauw drijft en hem dit soort dingen voor de voeten werpt, zal hij u eerst zeggen: “Waarom moet je zo negatief zijn? Waarom kunt je er niet gewoon op vertrouwen dat je regering de zaken regelt in het belang van onze natie?” Ze zullen zeggen dat de regering geheimen moet hebben om ons veilig te houden, en dat de mensen die de wet overtreden (Assange en Snowden, naast vele anderen. Nu we toch aan het tellen zijn, laten we de truckers van Canada ook meetellen) criminelen zijn, en het maakt niet uit of je goede bedoelingen hebt, als je de wet overtreedt ben je een crimineel en moet je gestraft worden.

  'Ze moesten een soort van worden ingeslapen': Medische klokkenluider zegt dat COVID-prikken ervoor zorgden dat patiënten 'zo afschuwelijk en snel stierven'

Als je met deze schapen probeert te discussiëren over iets complexers, zoals de inmenging van de CIA in zaken betreffende het Midden-Oosten, zullen ze het gewoon afwijzen en iets zeggen als: “Al die overzeese zaken zijn gewoon te ingewikkeld om uit te zoeken. En die landen in het Midden-Oosten (behalve Israël) zijn allemaal slechteriken, het kan me niet schelen wat de VS met hen doet, ze weten wat ze doen.”

Schapen zijn grappig op die manier. “La, la, la, la, la, la” met vingers in hun oren. Het is makkelijk om ze zover te krijgen. Schapen porren. Probeer het eens voor de lol.

Een goede manier om ze heel snel zover te krijgen is om een of andere valse vlag kwestie ter sprake te brengen die de afgelopen decennia in het grote nieuws is geweest. Het 9-11 fiasco is mijn favoriet. Je krijgt de schapen snel met hun vingers in de oren en de “la la la’s” gaan op volle toeren. Probeer echter niet iets dat te ver gaat, zoals de maanlanding, of de huidige kiem- versus terreintheorie. U zult alleen maar oogrollen krijgen voor die gekke onderwerpen.

Ik ben wel nieuwsgierig… over 9-11 gesproken… wat zal er gebeuren als dat incident wordt ontmaskerd voor wat het was? (Aangenomen dat dat ooit zal gebeuren.)

Ik wed dat, hoe belachelijk het ook zou zijn, hun eerste reactie op het besef dat hun eigen regering verantwoordelijk was voor de vernietiging van die gebouwen in het World Trade Center, zal zijn: “Daar zullen ze wel een goede reden voor hebben gehad.”

Dat hadden ze ook, maar het was geen goede reden voor ons.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID-19 vaccin gevaarlijk? Wat is het eigenlijk dat wij zien en de schapen niet?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNucleaire oorlog? Alleen het zuidelijk halfrond zal overleven
Volgend artikelSchokkende plannen voor ontvolking en een wereldwijd totalitair systeem meer dan 50 jaar geleden onthuld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Hahaha! Goed verhaal van Todd. Ik hoor mensen ook vaak zeggen “Ja, dát weet ik niet.” Als antwoord op een mededeling (bijv, pas op voor die injectie want daar is iets verkeerd mee!) Iaw, ze nemen de mededeling alleen aan als ze het zelf al weten. Goeie hè? Zo kom je ook snel af van die vervelende zeurpieten die maar over de waarheid drammen, schaapies.

 2. Heb je je wel eens afgevraagd waarom geen enkel schaap zich ergens druk over maakt?

  Omdat ze allemaal hetzelfde zijn, ze hebben allemaal vertrouwen in die ene die voor hem staat. Hij doet het toch ook, dus dan kan ik het ook. Ik heb vroeger in de buurt van een slachthuis gewoond, waar we wel eens gingen kijken. Wat daar allemaal gebeurde, want dat kon in de jaren 80 nog 😉 En wat ik daar gezien heb is dat al die schapen die achter elkaar stonden te wachten om geslacht te worden, en de meeste rustig stonden te wachten, tot het moment dat ze aan de beurt waren. Grote paniek, maar dan was het te laat, de messen waren zo scherp !! Een enkeling had door wat er gaande was, en wist zicht uit de groep te wurmen. en stond dan buiten op straat, want de deuren waren vaak open, in verband met stank. Maar werd natuurlijk gevangen, en onderging hetzelfde als de rest. En de schapen die in de rij stonden keken alleen maar toe. En wachten rustig af. Als er 1 schaap over de dam is volgt de rest van zelf. (Kuddegedrag) Mensengedrag.

 3. Schapen zijn niet te bereiken met argumenten omdat ze als NPC’s functioneren en het misschien ook wel zijn. Als je überhaupt op dit soort mensen indruk wil maken moet je een bepaalde status hebben. Als jij, broer, zus, man/vrouw, vriend(in) of kind van een schaap iets zegt raakt het ze niet. Degene met die speciale status kan zelfs een buurman zijn of een collega. Maar als Jesse Klaver of nog beter God zelf (Barack Obama) het zegt is het evangelie en hebben ze er echt geen problemen ermee dat als je 2 en 2 bij elkaar optelt 5 is. Ik wil er geen energie (meer) insteken. Echt niet.

  • Gert Visser april 15, 2023 at 12:42
   Zo is het. Ze nemen alleen iets aan als het door iemand met ‘autoriteit’ verkondigd wordt. Jomanda, bijv, had vele aanhangers! Hitler ook.

   • Tja Jomanda…..was zij iemand met autoriteit? Heel veel mensen hadden baat bij haar en is zij niet kapot gemaakt door de media?
    Tja Hitler…… veel over te zeggen maar hij had Duitsland wèl weer op de rit (vóór de 2de wo). Mensen hadden het weer goed, is het dan gek dat ze hem volgden (vóór de 2se wo).

    • Zo gaat het straks ook met de antichrist, hij ,666, beloofd in het begin koeien met gouden horens, maar pas op, je wordt gemerkt als een schaap , anders mag je niet meer meedoen met de maatschappij. Deze wereld is krankzinnig. Ik denk dat het WEB teveel pillen geslikt heeft.
     We moeten verre van deze persoon blijven 666. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Ik kies voor Jezus Christus, Hij komt Christenen ophalen en dat noemen ze opname. Hij redt ons van deze kwaadaardige wereld. Wees niet bang, Geloof in Hem! Hij is onze enige uitweg naar een goed leven. Als je Hem niet kent, leer Hem dan kennen. Wacht niet, want het is kort dag. Liefs wappie

 4. Wellicht, worden we …2-, 4000 jaar gebrainwasht door “families”
  Bij de reorganisatie van het Romeinse Rijk, is er een koersverandering gekomen wat betreft beheersing van de “ kudde” om de wereld in een totalitaire machtsstructuur te krijgen.
  Dmv in. banen lijden van spiritualiteit testamenten en andere boeken zijn mi gefabriceerd, hiervoor. Ook verdeel , Heers, onderdrukking.
  Door hun posities; hebben ze een duidelijk beeld over de indeling/ geest van kuddes;
  En hebben hier van geprofiteerd in hun modellen.
  mystiek, sensatie, saamhorigheid, bewondering, karaktereigenschappen,
  Oa. Dmv religie is men de wereld ingetrokken, heeft men zich koning / adel gemaakt, pracht en praal waar ieder’ bewondering voor heeft als voor een nieuwe Porsche. Tevens goede fee; zorg voor zieken, zie de kloosters, de voorbeeldfuncties: Religie is goed,
  Uit overlevering verhalen weten nog we hoe het was in realiteit- weggepoetst.
  De Bill Gates van nu is de nieuwe vormgeving uit een oud jasje.
  Alles waar we zien is illusie. Gecreëerd
  De peper uit de kolonie, was het zichtbare goede goed, daarmee gebundeld scheepvaart naar verre delen is goed.
  Wat men niet vermeldde waren de slaven.
  Nu hetzelfde, de batterij is handig ; elektrisch , wat men verdoezeld is de slavernij voor grondstoffen.
  Alles wat we niet zien is de echte oorlog tegen de mensheid,
  Zoals biolabs, transhumane mens in feite 1 grote oorlog tegen het menselijk organisme. De WREEDHEID ten top wordt gecamoufleerd.
  – Voor een weetplantje, een broodje, niet betaald, in je tas ben je de klos- .
  Men leidt af dmv Poetin is een crimineel, de democratie, soms hoort daar een worstje voor het volk bij; ‘ melonie ‘ Italië.
  Of macron die ‘ zegt EU los van USA.
  Mogelijk was Pim Fortuyn nog een man die in een ongecontroleerd moment in de kamer is gekomen destijds.
  Met inachtneming van de 2e wo , die gecreeerd was , is mi de politiek in zijn geheel in dienst van deze ‘ families’ ook gezien de banden (en uitspraken) die men heeft in privé
  leven een gefabriceerde illusie zoals veel waar we tegenaan kijken.

  De oorlog gaat beginnen binnenkort .
  Wat erom heen hangt is gecreeerd om hun doelen te behalen. Een wereld regering. YOU own nothing, lijkt mij realiteit itt een van de gecreëerde illusies. Zie de prijzen: supermarkt, gas-, olie de real things.

  Wreedheid , zit net als andere eigenschappen in de mens.

  gecontroleerd , wreed zijn;
  Op een slachtveld je duidelijk vijand om zeep helpen, zonder te martelen.
  Ongecontroleerd, wreed zijn; mensen, geen vijand; plat bombarderen zoals in Syrië en in andere landen, natuur rampen veroorzaken : ook oorlog.
  Ongecontroleerd wreed zijn;
  je medemens waarmee je geen grove ruzie: oorlog hebt; alleen dat deze rondloopt op de aarde net als jij dmv een ei-, zaadcel bevruchting dmv psychologische onderdrukking/illusie een experiment laat nemen.

  Wat doet nog ter zake,… 🤔

  • NB; elke eigenschap die we hebben, zijn universeel. Behoort ook wreedheid toe. – hebzucht,

   Wat je met die eigenschap doet , is andere zaak; mogelijk het doel van ons bestaan om te ontwikkelen in harmonie tot beter dmv weerstanden.
   gehele dag in yoga stand ; zal dit proces stagneren.
   Je zwarte krachten , benutten, stagnatie ( mogelijk krijg je een reptiel brein)
   Je vol eten met frikandellen ( mogelijk krijg je een hartaanval) ook

  • Ja helemaal juist de mens is nu eenmaal geïndoctrineerd op alle mogelijke manieren.
   En dat zal wel zi blijven.
   De enkeling die z’n kop boven het maaiveld uitsteekt wordt nu eenmaal onthoofd.
   Enfin bedenk dat Vrijheid bevochten moet worden op alle mogelijke manieren en Bewaakt, maar weten we nog nog wat Vrijheid is ??

 5. “Schapen” zijn breindoden die de fascistische NWO-dictatuur faciliteren en (onze!) hun eigen ondergang verwelkomen. Alleen, ze weten het niet…

  Er is geen ergere of rampzaliger diersoort op deze wereld dan deze ‘useless idiots’. En die durven dan te zeggen dat de “wappies” knettergek zijn. De wereld van de duivel op z’n kop!

   • Zwijg me alsjeblieft over “Hoog Opgeleid” Mij is eens gevraagd om studenten van de T.U.-automotive te leren hoe een remmentest in zijn werk gaat. Hoog van de toren blazen maar niet eens de basis onder de knie hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in