Aangezien de “vaccinatiezwendel” van de Een Wereldregering in essentie op is, met een bivalente DEATHVAX™ opname van ongeveer 1,5%, hebben de technocommunistische sociopaten zich gerealiseerd dat de beste manier om hun eugenetica-programma voort te zetten heimelijk is, schrijft 2ndsmartestguyintheworld.

Voer de genetisch gemodificeerde mug in die speciaal is gemaakt om mensen effectiever genetisch te modificeren; om precies te zijn:

Een doos vol genetisch gemodificeerde muggen vaccineerde met succes een mens tegen malaria in een proef die werd gefinancierd door het National Institute of Health (NIH).

Gates’ partner in misdaad Dr. Mengele 2.0 aka Dr. Fauci controleert toevallig ook helemaal het NIH, dat “toevallig” illegaal COVID-19 “gain of function” (GoF) onderzoek financierde in het Wuhan virologie instituut.

Volgens The Counter Signal:

Bij het onderzoek beten ongeveer 200 hongerige muggen in de arm van een proefpersoon. Menselijke deelnemers plaatsten hun armen recht boven een kleine doos vol met de bloedzuigers.

Hoe verdorven zijn deze door de NIH, BigPharma, WHO, WEF en VN betaalde wetenschappers precies?

“We gebruiken de muggen alsof het 1000 kleine vliegende injectiespuiten zijn,” zei onderzoeker Dr. Sean Murphy, zoals NPR rapporteerde.

Wat gebeurt er als ze enkele quadriljoenen kleine vliegende injectiespuiten inzetten?

En hoe zit het met de doodscultus van alledag die dit dystopische posthumanisme allemaal prima vindt?

Carolina Reid was een van de zesentwintig deelnemers aan het onderzoek.

“Mijn hele onderarm zwol op en kreeg blaren. Mijn familie moest lachen en vroeg me ‘waarom onderwerp je jezelf hieraan? ‘”

Reid genoot zo van haar ervaring dat ze zegt dat ze aan zoveel mogelijk vaccinaties wil deelnemen. Voor dit onderzoek kreeg elke deelnemer $4.100 als incentive.

  Kijk: Dr. Drew legt uit hoe RFK Jr. hem wakker schudde voor de leugens van de MSM

Dit doet denken aan de beroemde grap van Winston Churchill:

Churchill: “Mevrouw, zou u voor vijf miljoen pond met mij naar bed willen?”

Socialite: “Mijn hemel, meneer Churchill… Wel, ik veronderstel… dat we de voorwaarden moeten bespreken, natuurlijk… ”

Churchill: “Wilt u met mij naar bed voor vijf pond?”

Socialite: “Meneer Churchill, wat voor vrouw denkt u dat ik ben?!”

Churchill: “Mevrouw, dat hebben we al vastgesteld. Nu kibbelen we over de prijs.”

Vervang de socialite door een arme, geprogrammeerde menselijke proefpersoon, gooi haar wat gestolen belastinggeld toe dat door een centrale bank uit de lucht werd getoverd en voila: de perfecte menselijke labrat.

De bijwerkingen waren wat men zou verwachten na gebeten te zijn door honderden muggen en niets meer.

Nee, natuurlijk niet. Dit is gewoon meer van dat “Vertrouw op de wetenschap” “Veilig en effectief” gedoe waar we allemaal zo aan gewend zijn geraakt.

Dr. Kirsten Lyke noemt het onderzoek “een totale game changer”.

Lyke leidde de fase 1-studies voor het COVID-19-vaccin van Pfizer en was medeonderzoeker voor de COVID-vaccins van Moderna en Novavax.

Dat hoofdonderzoeker meer bij bioterrorist Lyke betrokken was bij frauduleuze DEATHVAX™ proeven is ongetwijfeld weer een “toeval”. Dat zij nauw heeft samengewerkt met Fauci en zijn criminele bende moet ook wel een “toeval” zijn. En dat ze een gulle “beurs” van de Bill & Melinda Gates Foundation heeft ontvangen, is zeker nog een merkwaardig “toeval”.

Onderzoekers zeggen dat de genetisch gemodificeerde muggen niet gebruikt zullen worden om miljoenen mensen te vaccineren. De reden waarom muggen werden gebruikt in plaats van spuiten, beweren ze, was om kosten te besparen.

  Waarom blijven magneten aan de COVID gevaccineerden kleven? UPDATE - NIEUWE compilatie van magneten die op de armen van gevaccineerde mensen kleven

Vertaling: De onderzoekers van Gates zijn van plan om genetisch gemodificeerde muggen los te laten om de planeet te vaccineren, net zoals Billy Boy al jaren muggen loslaat in Florida en verschillende andere staten; de kans is zelfs groot dat deze zogenaamde “vliegende spuiten” al in het wild rondzoemen.

“Hij en zijn collega’s gingen deze weg omdat het duur en tijdrovend is om een formulering van een parasiet te ontwikkelen die met een naald kan worden toegediend,” meldt NPR.

De meest verderfelijke parasieten zijn deze onderzoekers, BigPharma, de verschillende Rockefeller en Gates “non-profit” stichtingen, regeringen en technocratische entiteiten zoals de WHO, WEF, VN, CFR, BIS, IMF, enz.

Geef NIET toe.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarschuwing: Door Gates gefinancierde fabriek kweekt 30 miljoen genetisch gemodificeerde muggen per week om in 11 landen uit te zetten Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHoe Oekraïense martelkamers de nieuwe norm werden
Volgend artikelScott Ritter: Vaarwel Wagner, ik kende je nauwelijks
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

  • Cees juni 29, 2023 at 08:08

   Aan je afstandsbediening zit ook een aan/uit knopje, je hoeft het niet te lezen, maar je bent nieuwsgierig na het lezen krijg je een cognitieve dissonantie dan ga je “wild” om je heen slaan.

   • Dat vind ik ook. Dan moet je hier niet komen lezen.
    Krijg nu vreselijke neigingen om dr mengelen bill gates dood te meppen net als de muggen. Walgelijk hoe die vent zijn gang kan gaan en ons mensen als proefkonijnen gebruikt en er geen minuut van wakker licht dat er mensen , kinderen nota bene dood gaan aan zijn probeersels.

    • Greet juni 29, 2023 at 11:21

     Wat ik niet kan zetten Greet is dat méér dan 300 miljoen Amerikanen het gelaten over hen heen laten komen, blijkbaar is alle fut uit de Amerikaanse gemmenschappen verdwenen, je zou toch op zijn minst behoorlijk moeten gaan twijfelen aan de Satanische beleidsmaatregelen van Anthony Fauci en Trump met zijn psyop operation Warpspeed.

     Fijne dag
     groeten

  • Er zijn vliegenmeppers in de handel .
   Met een gat in het midden .
   Worden verkocht onder de noemer geef een vlieg een kans !
   😉

 1. Dus de elite ontwikkelde een mug, die mug die zomaar op een dag de elite zelf zou kunnen steken?

  Dacht t niet. Beetje nadenkemd mens beseft dat de elite geen biowapens ontwikkelt die per ongeluk hun iets zou kunnen aandoen.

  • Wel Erwin,
   soms is het zo wanneer je slaapt met 2 in een kamer enkel 1 persoon geprikt word van de mug.
   Zo, ik kan mij er wel bij vinden in de gedachte dat er daar iets mee gedaan kan worden, bij het ontwerpen van die methode.
   Groeten

  • we worden aangestuurd door een niet-humane kracht (de gnostici noemde hen archonten, de pre-islam djinn, in Z-Amerika predatoren enz enz; het komt in elke oude cultuur terug, behalve in de schoolboeken)…en de pionnen die het uitrollen doen alles voor macht/aanzien/geld

  • Beste Gijp,
   Iemand vertelde mij onlangs dat een oude huisarts had ontdekt dat inname van extra vitamine B1 ervoor zorgde dat je minder last kreeg van muggensteken.
   Wellicht dat het te maken heeft met een verandering van lichaamsgeur door de vitamine B1 wat de muggen af stoot.
   Mogelijk dat de tip zinvol is, zeker voor mensen die heftig reageren op muggensteken.

   • Bedankt voor het meedenken Tigron maar gelukkig reageer ik niet heftig op insectensteken, ook niet van een wesp. Behalve als een daas me te pakken heeft. Dat zijn smerige beesten zeg,
    ik zal wel teveel bier zuipen, schijnen ze dol op te zijn. Serieus, dat verwachten onderzoekers te zien als ze muggen los laten bij Lowlands. (hoe verzin je zoiets krankzinnigs, er zijn nog geen muggen genoeg, nee we gaan ze er nog even bijkweken ook) Trouwens hier op de Utrechtse Heuvelrug barst het ook van de teken. Die beesten haat ik nog meer dan een ambtenaar.

   • @ Tigron
    Ola .
    Een paar tenen knoflook naar binnen werken helpt ook .
    Ze moeten je niet , alleen al de gaswolk die je uitblaast .
    “Er zijn nog meer planten en kruiden die helpen tegen muggen. Denk bijvoorbeeld aan lavendel, waarvan de geur bepaald niet geliefd is bij deze insecten. Ook kattenkruid en bijvoorbeeld chrysanten schijnen te werken tegen muggen. Nadeel van kattenkruid is dat het katten aan kan trekken. Daar zit je wellicht niet op te wachten in je fraai aangelegde tuin! Yep die ratten schijten graag in je aangeharkte tuin 🤣

    • Alle onheil op deze aardkloot wordt veroorzaakt door menselijke ‘ratten’.
     Dieren hebben het al moeilijk genoeg door de mens, het uitschot van de schepping, boven zich te moeten dulden en op de vreselijkste manieren geëxploiteerd te worden.. Hoor ze zeggen, ‘ de mens staat boven het dier’. De verstandslozen.

     • @Svea
      Agree.
      Je hebt volkomen gelijk .
      De mens is imo uiteindelijk als hoeder neer gezet .
      De volkeren die respect voor de dieren hadden zijn uitgeroeid .
      Neem de nieuwe amerikaan die op platte trein wagons voor de gein op bizon schoten met de Gatling gun . Maaide honderden van die dieren neer . ziek volk .
      Kan nog wel even doorgaan .

       • @Svea
        Mensen zijn bewust ontwetend en of gehouden .
        Sterker nog ik ken de film gaslichting .
        Maar wat dat nu aan mijn persoon en of te maken heeft dat vat ik niet . Ik kom dit woord en de verwijzing steeds vaker tegen . Heb mij er nooit in verdiept , lees ik nu wat over.
        Sterker nog ik trek mij er geen ruk van aan en ga niet mee op dat pad van begrip en of dat ik dat zou moeten weten en of ik dat ook doe . 😀
        Fijne dag . Zal wat worden als iedereen van het gas af moet .🤣

 2. En het verdienmodel van de vaccinproducent? Muggen met een zendertje naar de ziekteverzekering? Dan moet iedereen eerst getagd worden natuurlijk, anders kan de mug niet doorzenden wie gestoken werd. Aha! Daarvoor diende de covidprik.

 3. Drink eens wat flesjes bier leeg en laat de lege flessen een nachtje staan.
  Wanneer je dan later de flesjes gaat spoelen met water dan kan er al eens een dode mug uitkomen.
  Onlangs meegemaakt; dus weeral wat minder ongedierte, ook handig om eventueel te bestuderen.

 4. Ze gaan ook duizenden (wat bedoelen ze met duizenden ) muggen loslaten bij Lowlands, gewoon om te kijken wie geprikt worden. Weer een medisch experiment. Hebben de bezoekers daar toestemming voor gegeven, vast niet.

  Ik las ook net op een andere website dat de Brabanthallen afgehuurd zijn voor de maanden oktober en november door de GGD. Ik weet niet of het waar is.

   • We zullen toch wel wijzer zijn neem ik aan. Ik gevaccineerden die spijt hebben maar ken geen ongevaccineerden die spijt hebben. Maar ja, vertrouw jij nog op je medemens?

    En waarom wordt die vaxx zo gepushed. Gaat het domweg om geld of zit er iets sinisters achter. Je kan er van alle op los laten, ik heb een keer aan AI gevraagd, maanden geleden al waar hij zijn data vandaan haalt. Het ding schreef terug, alle beschikbare bronnen en de Cloud. Ik dacht altijd dat wat je upload naar de cloud privé was, je kent het wel bewaren van je dierbare foto’s en belangrijke documenten.

    Maar als het iets heel sinisters is, zou je ook kunnen zeggen dat gevaccineerden al worden uitgelezen. Maar dat gaat heel ver, ik heb geen zin dat het gekkenbusje hier straks voor de deur staat. Dus vergeet dat laatste maar.

  • Bij Lowlands werd getest welk luchtje muggen het lekkerst vinden. Mensen moesten met verschillende luchtjes op hun armen in een kast met muggen doen. Waarom denk je dat ze de laatste jaren zonnebrand aan het pushen zijn? In ieder geval niet omdat ze begaan zijn met onze gezondheid, ze zien ons het liefst dood. Zodra ze via die testen weten welk luchtje muggen het lekkerst vinden, stoppen ze dat in de zonnebrand en wordt iedereen op het strand lek geprikt. Er staan nu zelfs al palen met gratis zonnebrand op de stranden, 3x raden met wel luchtje 😉

 5. Bill Gates de geniale filantropische weldoener die met zijn mede de-populisten de wereld voor zichzelf willen hebben

  Wat als we muggen zouden gebruiken om mensen te vaccineren? Japan deed het echt

  Oxitec, een bedrijf gevestigd in Abingdon, VK, heeft deze muggen al getest in Brazilië, Maleisië, Panama en de Kaaimaneilanden, maar had geen wettelijke goedkeuring gekregen voor de VS, maar heeft die nu eindelijk gekregen.

  De muggensoort in kwestie is de Aedes aegypti die vier procent van de muggenpopulatie in de Keys uitmaakt – een keten van tropische eilanden in het zuidelijkste puntje van Florida. Deze zijn echter verantwoordelijk voor alle door muggen overgedragen ziekten in de regio.

  https://www.indiatimes.com/technology/news/bill-gates-funded-firm-genetically-modified-mosquitoes-539802.html

  • Beste Adriaan,
   Mijn excuses voor mijn gedachtengang.
   Ik fantaseer wel eens om Bill Gates in een oliedrum te stoppen en er vervolgens 5 kilo vuurmieren bij te gooien en het deksel te sluiten met clips.
   Vervolgens het ding rood spuiten en in een van zijn weilanden te zetten met aanwezigheid van enkele stieren.
   Maar verder is mijn psyche vrij normaal….

 6. Schijnbaar nu in de VS.

  1) Bill Gates company released billions of mosquitoes in Florida & Texas.

  2) Malaria now in Florida & Texas for the first time in 20 years.

  3) Bill Gates has a malaria vaccine almost ready.
  ———–
  Hydroxycholorquine is an anti-malarial drug.
  No vax needed.

 7. In 2009 hield Bille Gates alleen lezing voor een volle zaal met publiek over het vaccineren tegen malaria via muggen. Te vinden op internet.
  Hij liet het publiek griezelen toen hij dreigde om de pot te openen. ( pervers gedrag)
  En dit voor een computer soft ware ontwikkelaar.
  Raar / ziekelijk dat een nerd zich zo kan ontwikkelen.

 8. Oef dit is gevaarlijk !!!

  1 – Perfect wapen voor asssinaties, even wat eitjes droppen in jouw tuin of slaapkamer.
  2 – evolutie en mutaties in insecten en ziekte verwekkers is enorm veel sneller.
  Dus jaren later word je geprikt door een bastaard mug met gemuteerde vax gen of gemuteerde ziekteverwekker.
  Terwijl mens nog het zelfde is als 50 jaar terug en dus ziek word / het loodje legt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in