Ik had een nachtmerrie waarin ik geheime informatie lekte en gearresteerd en gewaterboard werd door journalisten van de New York Times. Het doel is om ons zo vijandig mogelijk te laten vechten over zaken die onze machthebbers zo min mogelijk storen. Het is echt verbazingwekkend hoe succesvol ze hierin zijn.

Onlangs zag ik een video van een man die boos over een krat Budweiser reed met een monstertruck om redenen die ik niet snapte, en iedereen schreeuwde opgewonden zijn mening erover, en ik had zoiets van, oh mijn god we zijn zo genaaid. Ze hebben ons helemaal ingepakt, schrijft Catlin Johnstone.

Je kunt geen effectievere totalitaire dystopie ontwerpen dan die waar we nu in zitten. Een waar iedereen gehersenspoeld is door propaganda zonder het te weten, waar iedereen denkt, handelt, stemt en winkelt precies zoals hun heersers dat willen, terwijl ze allemaal denken dat ze vrij zijn.

Mensen maken zich zorgen over technocratische escalaties zoals toenemende bewaking, digitale ID’s, digitale valuta van de centrale bank enzovoort, en terecht; die maatregelen geven de machtigen meer macht over de bevolking. Maar velen denken ten onrechte dat een toekomstige technocratische dystopie die door die maatregelen ontstaat, er heel anders uit zou zien dan de dystopie waarin we ons nu bevinden, en dat is gewoon niet zo. Die maatregelen zouden worden gebruikt om het huidige systeem op zijn plaats te houden, niet om een nieuw systeem te creëren.

Mensen stellen zich een totalitaire dystopie voor als een duistere dreiging die in de toekomst opdoemt, omdat ze niet begrijpen hoe diepgaand onvrij we nu al zijn. Ze denken dat we vrij zijn omdat we kunnen kiezen wat we in de supermarkt kopen en de president “Brandon” kunnen noemen, maar dat is niet zo. Ze denken dat onze machthebbers een groot complot hebben om een dystopie te creëren waarin ze ons allemaal kunnen dwingen te doen wat zij willen, zonder zich te realiseren dat we al in een dystopie zitten waarin we precies doen wat zij willen. Het kan echt niet verbeterd worden. Ze zetten het gewoon vast.

Wat u moet weten over de transhumanistische agenda

Serieus, denk erover na: wat zouden de heersers van de westerse samenleving in vredesnaam uit ons kunnen halen dat ze nog niet krijgen? Er is geen zinvolle politieke oppositie, geen anti-oorlogsbeweging, geen anti-kapitalistische beweging, heel weinig kritisch denken – ze hebben totale controle. Alles wat we doen in deze dystopie is ontworpen om winst in de kas van de oligarchen en macht in de handen van de imperialisten te trechteren, en alle pogingen om weerstand te bieden en deze trechtersystemen te veranderen zijn met succes de kop ingedrukt door massale psychologische manipulatie.

Deze totalitaire dystopie lijkt op vrijheid omdat ze ons min of meer laten doen wat we willen, terwijl ze met massale manipulatie controleren wat we willen doen. Ze versterken dit verder door systemen te creëren waarbij wat we doen weinig of geen effect van betekenis heeft. Zelfs als we echte software in onze hersenen hadden die onze machthebbers totale en volledige controle over onze geest gaf, zouden ze de massa’s laten denken en zich gedragen op min of meer dezelfde manier als ze nu doen.

Het voornaamste wapen van onze totalitaire heersers is niet surveillance, politierobots, digitale ID’s of CBDC’s – hun voornaamste wapen is propaganda. Het systeem van massale psychologische conditionering dat zij hebben gecreëerd, lijkt op niets dat ooit in de geschiedenis heeft bestaan. Het vermogen om een opkomende revolutie op te sporen en te onderdrukken is veel geringer dan het vermogen om via psychologische conditionering te voorkomen dat mensen er überhaupt aan denken om in opstand te komen. Zo ziet echte macht eruit. Dat is totale controle.

Wereld Economisch Forum dringt er bij bedrijven op aan om ongevaccineerde werknemers te ontslaan als onderdeel van 'Great Jobs Reset'

Dit is een dystopie waarvan de inwoners zich allemaal volledig schikken naar de wil van hun heersers, zonder ooit te denken dat ze onvrij zijn of moeten proberen dat te worden.

Probeer maar eens een effectievere totalitaire dystopie te ontwerpen dan deze.

Dat kan niet. Het is perfect.

Propaganda is het echte controlemechanisme, en dat zullen we moeten bestrijden als we ooit vrij willen worden. De enige weg uit deze gigantische matrix van psychologische controle is de mensen te laten zien hoe onvrij we zijn, hoe ze bedrogen worden, hoeveel beter het zou kunnen zijn. Maak de mensen wakker voor de leugens, voor de ware aard van de politieke, onderwijs- en media-instellingen die ontworpen zijn om ons tot slaaf te maken, verzwak het vertrouwen van het publiek in de propagandamachine, en dan hebben we misschien het begin van de mogelijkheid van echte verandering. Tot dan zitten we opgesloten.

Wie u ziet als een anti-autoritaire held zegt veel over u als persoon. Als ik u vraag om u iemand voor te stellen die tegen de macht vecht en u denkt aan Tank Man of Navalny of een ander historisch figuur in plaats van aan de levende mensen die vechten tegen de machtsstructuur waaronder u feitelijk leeft, dan betekent dat dat u de leugen hebt geslikt dat uw eigen regering en haar bondgenoten goed en deugdzaam zijn in het hier en nu, en dat “tegen de macht vechten” iets is dat alleen om nobele redenen zou kunnen gebeuren in andere landen of op andere momenten in de geschiedenis.

In werkelijkheid is de noodzaak om “de macht te bestrijden” groter onder het gecentraliseerde VS-imperium dat heerst over iedereen die deze woorden waarschijnlijk leest, omdat het gecentraliseerde VS-imperium op dit moment de meest moorddadige en tirannieke machtsstructuur ter wereld is.

Komeetinslagen, pre-Adamitische beschaving, verloren werelden en de Luciferiaanse OORLOG tegen de mensheid - Een gesprek met Timothy Alberino

Dus als ik u vraag om u een anti-autoritaire figuur voor te stellen, zult u, als u helder bent, zich niet iemand als Tank Man, Navalny, Gandhi, Mandela of MLK voorstellen. U zult zich iemand als Julian Assange voorstellen: iemand die de echte macht hier en nu bestrijdt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Alles wat fout gaat, was gepland door de samenzweerdersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe arrestatie van de Papers lekker is het begin van de onenigheid die Biden’s Oekraïne-dwaaheid zal doen instorten
Volgend artikel“Dood aan de christenen!” Christenen in Israël door extreme Joden aangevallen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

23 REACTIES

 1. Leuk verhaal wel, maar ze heeft het in haar stukken herhaaldelijk over “onze machthebbers” alsof ze die term goed ingeplant wilt hebben in de lezers. Begin daar eens mee te stoppen… Niemand is jouw machthebber. Haal dat uit je hoofd. Kras het uit. Gebruik die woorden nooit meer.

  Verder laat haar droom zien dat ze zelf al goed ingepakt is door “haar machthebbers” die nu ook haar nachtrust verstoren. So be it.

  • Goed verwoord… zo las ik het ook. De schrijfster projecteert vooral haar eigen programmering en onvermogen om in oplossingen te denken. Ze projecteert ook haar eigen hoop dat iemand ons komt redden. Mensen moeten in zichzelf en elkaar gaan geloven ipv in poppetjes buiten onszelf. WIJ ZIJN AAN ZET…

   WIJ zijn helemaal vergeten hoe machtig WIJ zijn!!! Als één miljoen Nederlanders morgen het binnenhof inlopen en alle NCTV dependances ontmantelen en alle ambtenaren op de brandstapel zetten, dan houd NIEMAND ons tegen. En besef goed dat er inmiddels met gemak 3miljoen wakkere Nederlanders zijn, maar we organiseren ons gewoon niet. WE zijn allemaal bang om actie te ondernemen. Omdat WIJ allemaal geen oorlog en strijd willen.

   WIJ zijn zo gruwelijk machtig, maar we DENKEN allemaal als eenlingen, als bange egoïsten. Er is geen leger in de Europa die het van één miljoen vastberaden vrije mensen kan winnen. Als alle wakkere mensen in Europa verenigen is het heel heel heel heel heel snel klaar met de regeringen en de deepstate regeringen (inlichtingendiensten) en de elites. Maar kennelijk moet alles nog slechter en gekker worden voordat WIJ opstaan en dit allemaal in 1 dag beëindigen. WANT ALS WIJ EENMAAL ECHT OPSTAAN, DAN IS ALLES IN 1 DAG VOORBIJ.

   • @Naam:* (WANT ALS WIJ EENMAAL ECHT OPSTAAN, DAN IS ALLES IN 1 DAG VOORBIJ.)

    Helemaal mee eens Naam:* !! Vergeet het IKKE, en denk in WIJ. Dan is het snel voorbij

   • Beste Naam*,
    Vooralsnog is 99% nog steeds bezig met hun eigen leventje en waar ze persoonlijke interesse in hebben; WK, de Tour, vakantie plannen, enz.enz.
    En tussen de bedrijven door mensen afzeiken die weten hoe de hazen lopen.
    ik ben intussen voorbij de frustratie om mensen te wijzen dat ze richting ravijn lopen terwijl hun ogen de focus hebben op hun mobieltje en ik de middelvinger van zee krijg.

    Het lijkt bijna ook geen zin te hebben om artikelen te lezen omdat de lezers hier het globaal allemaal met de gang van zaken op de hoogte zijn.
    De rest, zoals hier al honderden keren beschreven door talloze reaguurders, hebben geen benul,geen interesse,geen inzicht in het grote plaatje waaraan ze straks zelf kapot gaan.
    Ik kijk alvast uit naar die zonnevlam. Dan is het klaar.

    • @Durachuk… voor normale mensen is geweld de allerlaatste oplossing. Mensen moeten doorkrijgen dat alle reguliere paadjes niet werken en dat we niet gered worden voordat ze beseffen dat ze ZELF moeten opstaan. Heb vertrouwen Durachuk… op een zeker moment wordt er een kritieke massa bereikt en dan gaat het sneller dan je durft te dromen. Houd vooral je hoofd koel, want de vijand wil chaos, laat je niet verleiden tot chaos. We moeten gefocust blijven en heel goed blijven beseffen dat we worden bespeeld door een geheime regering achter de fake regering. Zodra de woede losbarst moeten we niet alleen de poppenkast vernietigen, maar vooral de oorzaken vernietigen, de inlichtingendiensten en de elites die deze diensten aansturen en de (centrale) banken die ons in de schuldenval hebben gelokt. De wakkeren moeten rust creëren zodat we de revolutie effectief kunnen richten op de echte veroorzakers van de ellende, de monsters die alle netwerken zoals het WEF/VN/EU/ECB/IMF etc etc etc bezitten. De aandeelhoudersnetwerken van Vanguard, Blackrock, State Street, BIS, etc etc etc.

     @Tigron… laat het los, het oude moet sterven om iets nieuws te laten ontstaan. Verleg je focus van het aardse naar het hemelse. Het systeen waar wij (in het westen) in leefden, is volledig op zijn einde. Dat systeem gaat nu tenonder en dat is nodig om ruimte te maken voor iets nieuws. Het zal rommelig worden en er zullen slachtoffers zijn, maar het oude systeem moet eindigen.
     Focus je op medestanders ipv mensen die nog weigeren om te ontwaken. Het ontwaken gaat komen. Zorg dat je tot rust bent gekomen en omring je met mede leeuwen ipv te spartelen tussen de kikkers in de pan. Rust zal ons verenigen, rust zal ons krachtig en gefocust maken, rust zal ons redden… de wakkeren moeten zich in rust verenigen. De elites zijn nergens banger voor dan angstvrije rustige mensen die zich nauw organiseren. De schapen gaan dit niet winnen/uitvechten, de schepen volgen… WIJ moeten dit gaan winnen zodat de schapen ons uiteindelijk volgen… laat de slapers maar slapen, focus je op medestanders!!!

    • Er komt geen zonnevlam, Tigron! Hooguit een vlam in de pan. De waanzin dribbelt gewoon lekker door en er komt mondjesmaat steeds meer bij, en geeft de mens genoeg tijd om zich er niet aan te storen en/of er snel aan te wennen. Behalve het kleine groepje vooruitzieners piept er niemand. Het sal me tijd wel uitsitte, zeggen ze dan. Next!

 2. Het doet mij denken aan filosoof Thomas Hobbes, Leviathan, de mens verkeerd in een oorlog van allen tegen allen. Om deze situatie op te lossen moet de burger een contract aangaan met een groter monster/bestuur om ordelijk te kunnen leven. Eerst chaos voordat het nieuwe systeem erdoor gedrukt kan worden.
  Mensen zijn manipuleerbaar, vooral als je communiceert met de primitieve delen van het brein; het reptielen brein en het hondenbrein. Het mensenlijk denken, de logica is maar een kleine schil aan de buitenzijde van het brein. Deze zijde van het brein wordt vaak ‘ overruled’ door de primitieve delen van het brein.
  Praat tegen het reptielendeel van de hersens en mensen worden gehypnotiseerd.

 3. Het establishment begint in paniek te raken. Ik denk dat het er veel meer zijn dan een paar honderdduizend. Eigenlijk zou elke sterveling moeten zien dat het misdaadsyndicaat in Den Haag dat aan de leiband van de VN, Brussel en het WEF ons bestaan sloopt waar we bij staan.

  AIVD: honderdduizend Nederlanders geloven dat land wordt geregeerd door ‘kwaadaardige elite’
  De kans op jihadistische aanslagen neemt toe, stelt de AIVD vast in haar jaarverslag. Ook groeit de dreiging vanuit het rechtsextremisme en anti-overheidsactivisme. Zo’n honderdduizend Nederlanders geloven dat het land wordt geregeerd door een ‘kwaadaardige elite’. Ook links roert zich. Het aantal aanhangers van het anarchisme en marxisme stijgt – vooral bij vrouwen uit de grote steden.”
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/667780654/aivd-honderdduizend-nederlanders-geloven-dat-land-wordt-geregeerd-door-kwaadaardige-elite

  • AIVD = de deepstate. De ware regering die in opdracht van de elites, de FAKE overheid aanstuurt. De AIVD en de NCTV zijn de verraders van de mensheid.

   • Klopt, die geheime dienst zit er enkel om de machthebbers in het zadel te houden en hun agenda te faciliteren. Schijt aan burgers en democratie. Ze draaien het om met hun propaganda en noemen de werkelijkheid een complottheorie.

  • Het zijn er meer dan honderd duizend….ik denk enkele miljoenen, maar door het als kleine groep af te schilderen lijkt het alsof het controleerbaar is. de oorzaak blijft onbenoemd: corrupte leugenaars die de regering vormen en op de bevolking kotsen.
   Wat verwacht je dan van je bevolking, dat ze allemaal struisvogel doen….

   • @Duchesne… als de wakkere groep nu opstaat (3 miljoen +) dan lopen we elke leger en politie macht plat en arresteren we alle politici en verantwoordelijke AIVD en NCTV, burgemeesters, wethouders, grote bedrijven en media mensen. Dan rollen we deze hele club met verraders in een week op. Deze monsters wanen zich veilig, maar als wij eenmaal doorkrijgen hoe machtig we zijn, dan is het heel snel klaar. En WIJ zijn met zo enorm veel dat geweld niet eens nodig is, dan jagen we alle verraders met pek en veren naar de gevangenissen waar ze na het brandmerken mogen wachten op hun levenslange werkstraffen of hun publieke doodstraffen. En ze weten dit, dus daarom pushen ze hun agenda’s zsm door. Alles of niks voor hun of voor ons. Besef je goed dat de hoofddaders een clubje van hooguit een paar duizend laffe losers zijn. Ze slopen ons met shock and awe tactieken, maar dat kunnen WIJ ook.

    • …de wakkere groep nadenkende burgers wil gewoon een normaal leven zonder gezeik, werk, iets opbouwen en kunnen vertrouwen op een overheid en rechtvaardige rechtsgang, dus men zit in alle fatsoen nog te wachten tot het verstand en normbesef c.q. wederzijds respect is ingedaald bij de heren en dames politici en vandaar dat de revolutie nog niet is uitgebroken…

 4. Het niet willen van Oorlog en strijd is wellicht programmering;

  bang voor de dood, constante angst die wordt ingeprent, wat er mis kan gaan; overvallen, ongelukken, je gordel om in combinatie met ‘ sociaal’ ‘je doet voor de zorg’ verzekeringen.
  onzin dingen zijn in het leven gestopt, waardoor er weinig tijd overblijft.
  Het afscheiden individue is lange tijd bezig , ‘werk buiten de community’

  wat overblijft; dat dit een verdraaid interessante tijd is. 😊

  • Velen zijn hersendood, of op weg … (blinde vlekken, heeft ieder)

   tot leven wekken….reanimeren,
   Of zo laten; mogelijk komt ieder op zijn eigen tijd tot leven -, of niet.

    • excuus, het ligt aan de ander ,
     die half of geheel hersendood is
     Het is de overheid,
     het ligt aan de ander
     Is in de lijn; symptomen psychopathie.
     Maatjes ideologie; alles SAMEN
     (afhankelijkheid) willen doen, dat alleen actie ws gaat mislukken: stranden.

     zijn legio projecten, die je zelfstandig vreedzaam kunt uitvoeren. By the way, ik pas,
     Mijn reden voor,

 5. Als je niet snapt waarom die man met een truck over een krat Budweiser reed, of de man die met een shovel over een pallet Budweiser heen reed niet snapt heb je gewoon niet opgelet; de reden is dat Budweiser woke is gegaan en nu transfiguren gebruikt voor hun persberichten en reclames en de gewone mensen zijn die gore zooi zat

  En de reden dat zoveel mensen erover schreeuwden is exact omdat mensen zich beginnen te realiseren hoezeer ze worden onderdrukt en zooi opgedrongen krijgen.

  Budweiser heeft in de laatste 2 weken trouwens al enorme verliezen aan inkomsten gemist omdat mensen het merk ecgt massaal boycotten

 6. Bestaan er mensen die durven geloven dat zij toch echt niet gehypnotiseerd of geprogrammeerd zijn door wie of wat dan ook? 🙂 Hoe denkt men dat te kunnen bepalen als je niet kunt ontsnappen aan de context waarbinnen je waarneemt en bestaat? Ervaren vissen water?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in