Enkele maanden geleden liepen werknemers die flacons met een “vaccin” tegen het coronavirus vervoerden, CoronaVac genaamd, ernstige verwondingen op nadat een zending was beschadigd en gemorst.

Uit een studie over het incident, dat plaatsvond in Thailand, bleek dat gezondheidswerkers die waren blootgesteld aan de verdampte inhoud van de flesjes, oogoppervlak-erosie en huiduitslag opliepen, schrijft Ethan Huff.

“Nabijheid en timing suggereren correlatie tussen CoronaVac en de oog- en huidreacties,” schreven de auteurs van het artikel, eraan toevoegend dat “we voorzichtigheid aanbevelen bij het hanteren van het vaccin en het snel opruimen van gemorst materiaal.”

“Voorzichtigheid is geboden om gebroken flacons, morsen en aerosolvorming van CoronaVac tijdens de vaccinatie te voorkomen.”

Als je dit leest, zou je denken dat er een of andere sterk bijtende industriële chemische stof is gelekt, met ernstige verwondingen als gevolg. Maar het zou gaan om “medicijnen” die zijn gemorst – medicijnen die in het lichaam van mensen worden geïnjecteerd.

Als deze geneesmiddelen bij blootstelling aan de buitenzijde van het lichaam zulke gezondheidsproblemen veroorzaken, wat doen zij dan met de binnenkant van de mensen, vragen wij ons af?

CoronaVac injecties bevatten aluminium hydroxide

Het blijkt dat de CoronaVac-injecties in China worden gemaakt en beta-propiolacton geïnactiveerde SARS-CoV-2 virusdeeltjes bevatten (zo zeggen ze, aangezien SARS-CoV-2 nooit echt geïsoleerd is geweest).

De injecties zouden een werkzaamheid van slechts 50,4 procent hebben, en dat is het “officiële” cijfer. In werkelijkheid ligt de doeltreffendheid waarschijnlijk dichter bij nul procent, net als bij de andere injecties van Pfizer-BioNTech en Moderna.

Wat specifiek CoronaVac betreft, werd in de studie gekeken naar een driedaagse prikcampagne die plaatsvond in het Rajavithi ziekenhuis in Thailand. In totaal 20 gezondheidswerkers werkten in de vaccinatieruimte van een overdekte faciliteit en allen kregen de prik tijdens de eerste twee dagen.

  Italiaanse regering beveelt bedrijven om ongevaccineerde werknemers niet te betalen

Op de derde dag liet een verpleegster per ongeluk een enkele dosis van het vaccin op de vloer vallen, waardoor het brak. Zij veegde het onmiddellijk op met een stukje tissuepapier en gooide het in een vuilnisbak waar het de rest van de dag bleef liggen.

Dat ene gebroken flesje veroorzaakte bij 15 verschillende personeelsleden huiduitslag en erosie van het oogoppervlak tussen 3 en 17 uur na het ongeval. Diezelfde 15 mensen werkten in de betrokken ruimten gedurende 3-6 uur tijdens of na het incident, terwijl vijf andere personeelsleden die daar ook waren, geen bijwerkingen vertoonden.

“Alle 15 personeelsleden met oogsymptomen hadden een zekere mate van conjunctivitis waaronder: oogirritatie (9); rode ogen (7); tranen (7); en gezwollen oogleden (4),” rapporteerde de Daily Exposé.

“De verpleegster die per ongeluk het flesje met het vaccin liet vallen en de assistente die contactlenzen droeg, vertoonden gedurende 2 weken de ernstigste en langste klinische manifestaties.”

Interessant is dat geen van de 2.296 ontvangers van de injecties symptomen rapporteerden, althans niet onmiddellijk.

“Wij stellen de hypothese, na het vinden van geen andere waarschijnlijke associatie, zoals contaminatie van reinigingsmiddelen of slechte werking van het ventilatiesysteem, dat de verdampte oplossing van het vaccin geassocieerd was met oculaire oppervlakte-erosies van het getroffen personeel,” schreven de auteurs van de studie.

“… de hulpstoffen of de aluminium hydroxide adjuvans kunnen de waarschijnlijke chemische stoffen zijn die geassocieerd zijn met de bijwerkingen.”

In de commentaren schreef iemand dat een dokter die eerder onderzoek deed naar de inhoud van de flesjes, zich vooral richtte op de nanotech aspecten, voor zijn dood zei dat het geheim om uit te vinden wat er eigenlijk in zit is om drie dagen te wachten terwijl het droogt.

  Chef Johnson & Johnson pakt uit: farmaceutische industrie wil jaarlijks tegen tegen het Coronavirus laten inenten 

“En mensen zijn blij dat ze met deze giftige vloeistof worden geïnjecteerd?” vroeg een ander. “Verbazingwekkend.”

Op Natural News herhaalde een commentator het feit dat SARS-CoV-2 nooit geïsoleerd is geweest en dat de media alleen maar angst en terreur creëren over wat neerkomt op een slechte seizoensgriep.

“En mensen zijn blij dat ze met deze giftige vloeistof worden geïnjecteerd?” vroeg een ander. “Verbazingwekkend.”


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Elke dag gaat mijn lichaam een ​​beetje meer achteruit. Deze man waarschuwt voor de Covid vaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelRechter in Hooggerechtshof beslist dat ouders niet hoeven te weten hoeveel kinderen zijn gestorven door het Covid-19 vaccin omdat ze te dom zijn om de gegevens te begrijpen
Volgend artikelHoe verwijder je grafeenoxide uit je lichaam?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Toch erg vreemd in mijn kennissenkring zijn dubbel gevaccineerden sommigen van hen hebben ook de booster prik gehaald en de anderen die hun QR code niet willen verliezen gaan de booster ook halen, vreemd geen een van deze mensen heeft geen vaccine schade opgelopen ‘voorlopig’?

  • Mijn collega’s die ook allemaal driedubbel gevaccineerd hebben ook nog geen echte averij opgelopen. Ik ben ook benieuwd wanneer de mRNA vaccins echt gaan toeslaan.

   • Ik zie ook weinig vaccinatie schade in mijn directe omgeving.
    wel op mijn werk een persoon overleden waar over de oorzaak geheimzinnig werd gedaan. Grote kans dat he door de prik is geweest. Verder ook iemand en tia en iemand met meer psychische klachten. Verder een paar mensen ook met rugklachten weer terug. dus mogelijk ook te maken met de vaccins. Ook iemand die anders is in gedrag en veel stiller en meer vermoeid, maar over het algemeen valt het mij mee. Gelukkig maar voor de desbetreffende personen, hoewel we wel de komende jaren natuurlijk moeten afwachten wat er gaat gebeuren met hun gezondheid

    • Had die persoon op je werk een hartaanval gehad of weet je dat niet? Ik had wel iemand op het werk die een tia had gehad. Soms is het ook lastig om erachter te komen omdat niet iedereen vertelt wat hem of haar mankeert. We zijn nu een jaar verder en de meeste gevaccineerden lopen allemaal nog happy de peppy rond. Als ongevaccineerde sta je daar toch ambivalent in. Je wilt enerzijds niet dat anderen veel ellende krijgen maar aan de andere kant wil je ook bevestigd worden in alle verhalen die we horen.

    • Hoi Vera,

     In mijn directe (dus direct controleerbare)omgeving ken ik 1 hartaanval. 1 iemand met zware neurologische schade en verder niet veel meer dan lamlendig, ziekig en dat soor spul.

     Indirect (van mensen die ik geloof maar niet zelf kan controleren) hoor ik over sterfte (5 stuks) trombose been en dat soort spul.

     Niets van dit alles wat erger is dan lamlendig is in verband gebracht met de injecties.

     Groeten,
     Hugo

     • Het ligt er aan welk batchnummer vd zgn. ‘vaccins’ in welke regio gebruikt worden :
      How Bad is My Batch
      Are some batches more toxic than others?
      Batch codes and associated deaths, disabilities and illnesses for Covid 19 Vaccines
      https://howbadismybatch.com/
      DEEL dit zoveel mogelijk. Alvast bedankt namens de hele mensheid.

    • Het ligt er aan welk batchnummer vd zgn. ‘vaccins’ in welke regio gebruikt worden :
     How Bad is My Batch
     Are some batches more toxic than others?
     Batch codes and associated deaths, disabilities and illnesses for Covid 19 Vaccines
     https://howbadismybatch.com/
     DEEL dit zoveel mogelijk. Alvast bedankt namens de hele mensheid.

  • Het kan aan het Batchnummer vh zgn. “vaccin” liggen, die in uw omgeving gebruikt wordt. Uit onderzoek is gebleken dat er batchnummers zijn, die ‘slechts’ bij 1 op de 3000 – 5000 personen schade bewerkstelligd en bij andere batchnummers lopen de aantallen waarbij schade wordt teweeg gebracht sterk op.
   Daarom is het altijd van groot belang dat de geïnjecteerde WEET welk batchnummer haar / zijn zgn. “vaccin” had !! Dit kan dan later gecheckt worden op de site:
   “How Bad Is My Batch” Aldaar kan men de onomkeerbare schade checken.
   https://howbadismybatch.com/
   Men vermoedt tevens dat de batchnummers tactisch per gebied worden ingezet. Als er een gebied is waarvan de elite vindt dat daar bijvoorbeeld te veel overbodige / kostspelige burgers resideren, dan lijken daar de meer gevaarlijke batchnummers te worden ingezet, dus als Biowapen. Alle schade die uit deze strategie voortvloeien tracht men vervolgens – zoals we weten – in hechte samenwerking met media / overheden / instanties onder andere noemers te brengen, zodat de focus ten alle tijden niet op het doodsvaccin komt te liggen, enz.

 2. ik vind het ook opmerkelijk dat werkelijk helemaal niemand van de geïnjecteerden die ik ken er last van heeft, behalve dan een paar dagen hoofdpijn en spierpijn direkt na de injectie. Ik vroeg me zelfs af of er in Nederland alleen onschuldige batches zijn geleverd. Want als ik Frontnieuws en Gab lees, zouden er toch op zijn minst een páár mensen moeten zijn met bijwerkingen. Maar…… niks dus. Heel vreemd.
  Dat is overigens uiteraard geen reden om maar wél een injektie te gaan halen.

  • Sommige mensen schamen zich dat ze het prikje hebben gehaald. Bijwerkingencentrum Lareb ontvangt momenteel zo’n duizend meldingen per dag van mensen die een reactie krijgen na de boosterprik. Op sommige dagen is de piek met meldingen hoger, tot zo’n 2500.

  • Kijk maar op http://www.vaccinatiemeldpunt.nl, ernstige gevolgen genoeg dacht ik.
   Deze lui gaan zeer precies te werk en nemen niet zomaar een melding aan voor waar zonder dit gedegen
   te onderzoeken. (En er wordt in de meeste gevallen ontkent dat het iets te maken heeft met deze gifspuit.)
   Kijk ander maar naar de enorme toename van sporters die op het veld omvallen.
   Er is dus wel degelijk meer aan de hand dan je denkt.

 3. Ze hebben drie prikken gehad. Het kan toch niet dat dat enkel onschuldige batches zijn geweest? Ik las in de krant dat ze nu de wijken in gaan omdat er te weinig animo voor de booster is. Daaruit kunnen we afleiden dat mensen er een beetje klaar mee zijn. Goed nieuws!

 4. Mijn vader, in de 80 is 2x na zijn injectie midden in de nacht naar het ziekenhuis afgevoerd. Epileptisch vreemd iets.
  Zit niet in de familie en heeft dit nooit eerder gehad.
  Mijn moeder, laatste prikkie, dagenlang erge koorts en benen helemaal opgezwollen en kapot van de jeuk
  (helaas superdeugmensen die media en “geleerden” blindelings vertrouwen)
  Mijn moeder is wijsgemaakt door een witjasnazi dat als het door het “vaccin” kwam ze overal jeuk zou hebben gehad
  (inmiddels is ons bekend dat oude zwakke plekken het eerst weer opspelen).
  Verder zie ik hier in mijn omgeving, ook minder oude personen, plotseling sterk achteruit gaan qua geheugen.

  Mensen als mijn ouders houden, ook naar mij toe, veel verborgen.
  En dat zullen er vele zijn….

 5. Waar alle gevaccineerde wel op reageren is dat ze regelmatig duizelig en oriëntatie problemen af en toe hebben, nu het 5G netwerk steeds hoger wordt gedraaid. Dit zal dan ook steeds heftiger en intenser worden in de toekomst. Want alle die hun booster hebben gehaald hebben nu een persoonlijk MAC adres, waardoor zij nu overal te lokaliseren zijn waar zij zich bevinden 24/7. Zij zijn dan ook nu letterlijk aangesloten op het 5G netwerk. Hun lichaam dient nu als ontvanger en verzender en zorgt er tevens voor de benodigde energie voor deze hardware op nano schaal in hun lichaam. Zij kunnen nu letterlijk al op afstand bestuurd worden. Maar zij zijn nu ook hackbaar geworden.

  • Dat 5g verhaal moet je toch eerst eens bewijzen. Ik lees dit ook maar zie nergens een filmpje dat mensen met een computer telefoon uitgelezen worden….ik heb ook mijn bedenkingen maar zie liever bewijs.

 6. COVID-19 Vaccine Identified Ingredients

  Identified Ingredients Pfizer AstraZeneca Janssen Moderna
  Aluminium (Al)
  Yes Yes
  Bismuth (Bi)
  Yes
  Cadmium (Cd)
  Yes
  Identified Ingredients Pfizer AstraZeneca Janssen Moderna
  Calcium (Ca)
  Yes
  Carbon (C)
  Yes Yes
  Chloride (CL-)
  Yes
  Chlorine (Cl in saline solution)
  Yes Yes Yes Yes
  Chromium (Cr)
  Yes Yes Yes
  Copper (Cu)
  Yes Yes Yes
  Graphene oxide
  Yes Yes Yes Yes
  Iron (Fe)
  Yes Yes Yes Yes
  Lead (Pb)
  Yes
  Magnesium (Mg)
  Yes
  Manganese (Mn)
  Yes
  Nickel (Ni)
  Yes Yes
  Nitrogen (N)
  Yes Yes
  Oxygen (O)
  Yes Yes
  Phosphorous (P)
  Yes Yes
  Potassium (K)
  Yes
  Selenium (Se)
  Yes
  Silicon (Si)
  Yes Yes Yes Yes
  Sodium (Na in saline solution)
  Yes Yes Yes Yes
  Sulfur (S)
  Yes Yes
  Tin (Sn)
  Yes
  Titanium (Ti)
  Yes Yes
  Trypanosoma (parasite)
  Yes
  Possible

  Vanadium (Va) Yes Source : https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-revealsgraphene-oxide-in-cov-19-vaccines

  These findings are compositionally consistent with some of the declared contents of the Pfizer and Moderna products. I imagine that further quantitative analysis of the contents should make it possible to identify the likely chemical compounds which have not been explicitly identified by the manufacturers (via mass-spectrometry and molar mass derivations). Considering the experiment that was carried out in Kenya in 2014, I suspect that Human chorionic gonadotropin (hCG) (composed primarily of carbon, hydrogen, nitrogen and oxygen) is possibly one of them.
  The discovery of stainless steel in the Moderna vaccines in Japan could account for at least some of the iron, carbon, nitrogen, aluminium, silicon, titanium, copper and/or selenium detected in that particular chimera. Moderna are claiming that the stainless steel inclusions were accidental contamination and limited to some batches manufactured by Laboratorios Farmacéuticos Rovi headquartered in Madrid.
  COVID-19 Vaccine Declared Ingredients
  Declared Ingredients
  Active Ingredients Chemical
  Composition Pfizer Moderna
  Comirnaty mRNA C15H31N3O13P2
  (DNA/variable) Yes
  mRNA-1273 mRNA C15H31N3O13P2
  (DNA/variable) Yes
  Lipids
  Cholestrol
  C27H46O Yes Yes
  1,2-distearoyl-sn-glycero-3-phosphocholine
  (DSPC)
  C44H88NO8P Yes Yes
  ((4-hydroxybutyl)azanediyl)bis(hexane-6,1diyl)bis(2- hexyldecanoate) (ALC-3015)
  C48H95NO5 Yes
  2-[(polyethylene glycol)-2000]-N,Nditetradecylacetamide (ALC-0159)
  H−
  (O−CH2−CH2)n−OH Yes
  Lipid SM-102
  C44H87NO5 Yes
  Chemical
  Declared Ingredients Composition Pfizer Moderna
  1,2-dimyristoyl-rac-glycero-3methoxypolyethylene glycol-2000
  (PEG2000-DMG)
  (C2H4O)nC32H62O5 Yes
  Buffers
  potassium chloride KCl Yes
  monobasic potassium phosphate KH2PO4 Yes
  sodium chloride NaCl Yes
  basic sodium phosphate dihydrate Na2HPO4 Yes
  tromethamine
  (tris(hydroxymethyl)aminomethane) C4H12ClNO3 Yes
  tromethamine hydrochloride C4H11NO3 Yes
  acetic acid C2H4O2 Yes
  sodium acetate C2H3NaO2 Yes
  water H2O Yes Yes
  Other
  sucrose C12H22O11 Yes Yes
  EDIT – 9 September : Corrected some formula in this table. The list of undeclared components below remains unchanged.
  The components which do not appear to have been declared include:
  Aluminium (Al) Bismuth (Bi)
  Cadmium (Cd)
  Chromium (Cr)
  Copper (Cu)
  Iron (Fe)
  Lead (Pb)
  Magnesium (Mg)
  Manganese (Mn)
  Nickel (Ni)
  Selenium (Se)
  Silicon (Si) Sulfur (S)
  Tin (Sn)
  Titanium (Ti)
  Vanadium (V)
  Graphene oxide (C140H42O20)
  …which includes the blood parasite, Trypanosoma cruzi (Chagas disease) or possibly Trypanosoma brucei (African sleeping sickness), as indicated in the most recent MHRA reports (reproduced below) and one VAERS report. Trypanosoma is composed of carbon, oxygen, chromium, sulphur, aluminium, chloride and nitrogen.

 7. https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines
  Currently there are four major pharmaceutical companies who manufacture a SARS-CoV-2 now called SARS-CoV-19 vaccine. These manufactures and their vaccine are Pfizer–BioNTech mRNA Vaccine, the Moderna-Lonza mRNA-1273 Vaccine, the Serum Institute Oxford Astrazeneca Vaccine and the Janssen COVID -19 Vaccine, manufactured by Janssen Biotech Inc., a Janssen Pharmaceutical Company of Johnson & Johnson, a recombinant, replication-incompetent adenovirus type 26 expressing the SARS-CoV-2 spike protein. The intended purpose of these vaccines are to provide immunity from the so-called infectious novel coronavirus or SARS-CoV – 2 virus now called the SARS-CoV – 19. These four pharmaceutical companies have not provided complete FDA disclosure on their vaccine box, insert fact sheet or label for many of the major and/or minor ingredients contained within these so-called vaccines.

 8. In mijn omgeving en werkvloer met meer dan 100 mensen nog geen sterfgevallen of gezondheidsproblemen herkenbaar. Ik schat dat 5% 1 vaccin, 60% 2 vaccins heeft 30% 3 vaccins ,, 5% geen vaccin heeft waaronder ik.

  We zullen zien hoe het de volgende 6-9 maanden zal evolueren. Als dit effectief zover komt zoals hier op FN beschreven wordt dan moet er gemiddeld genomen 1 persoon dood vallen, de eerste 3 maanden van 2023 nog iemand, de volgende 3 maanden 2 personen…

  En dat is gerekend voor 100 personen, wij werken met verschillende ploegen maar wel met iets van 200/250 menen zonder de bureau,..

  • Het gemene hierin is dat door de batch verschillen het bijna onmogelijk is op deze wijze te rekenen.
   Bij een slechte batch is het schade percentage hoog, bij een minder schadelijke batch laag.
   Je kunt dus niet zeggen dat bij 1000 mensen er 1 schade geval is dit dus 1 op duizend mensen zal gebeuren.
   Als je pech hebt en in een kill-locatie komt met een slechte batch kan dit percentage dus veel groter zijn.

 9. Ik vermoed dat de 5G ook straks een rol gaat spelen.

  https://www.speedtest.net/ookla-5g-map

  Hebben jullie deze kaart bestudeerd? Nog niet, dan is het wel interessant om dat te doen… Wat heel erg opvalt is dat er in het hele Rusland slechts 1 5G paal staat. NL, daarentegen, is dichtgetimmerd met 5G. En het grotendeel van west EU ook. Tevens zie je weinig 5G palen in Afrika, en weinig in west China. De VS is ook volgebouwd.

  Zeer zeker zijn die Russen niet achterlijk, dus het zal niet uit domheid komen dat ze maar 1 paal hebben staan. Waarom denken jullie dat ze niet meedoen aan de 5G waanzin…?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in